Results 7,381 to 7,395 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-05-2011, 11:23 #7381
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα κι ευχές για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο!
Εγώ θα το περάσω με τη σύζυγο.Έχω ήδη βγάλει πρόγραμμα πού θα πάμε και τι θα δούμε...
Σκοπεύω και να την κοιμίσω σ'εμένα.Τα παιδιά θα λείπουν,οπότε οι μεγάλοι θα οργιάσουν ανενόχλητοι!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ σήμερα!Ξεκούραααααααααααα� �ααααααασσσηηηηηηηηηη!
- 06-05-2011, 12:04 #7382
Πωλινάκη χρόνια πολλά.... κι ας άργησα.... σου εύχομαι γρήγορα το διψήφιο !!!!!!!!
Γειά σου τρελοκόριτσο !!!!!!!!!:love::love::love::love:
06-05-2011, 12:37 #7383
Σε ευχαριστώ πολύ αλαλουμακι μου!!! Απο το στόμα σου και στην ζυγαριάς μου το αυτί!!! χαχαχ
06-05-2011, 14:21 #7384
Originally posted by alalumaki
Πωλινάκη χρόνια πολλά....
06-05-2011, 23:20 #7385
Ε, οχι..θα το υποστηριξω το Αλαλουμ (και γιατι το όνομα της της δικαιολογει αλλά και γιατί μου ταιριαζει ΄...)
Δεν ειναι δυνατό να διορθώνουμε το Αλαλουμι επειδη αλλαξε τοπο καταγωγης στην Πωλίνα...ε, την πηγε προς την Κρήτη λιγο. Ε, και;;
Φοβουνται τα παληκαρια, μωρέ;
φιλια σε ανορθογραφους και ορθογραφημένους, εν-τονους και μη...να εχετε ενα καλο ΣΚ.
08-05-2011, 15:59 #7386
Χρόνια πολλά στις μανούλες!
Σ'οσες αξιωθήκατε να βιώσετε το θαύμα αυτό αλλά και στις μανούλες,που ευλογηθήκαμε κι οι ίδιοι,
ανεξάρτητα απ'το διάστημα που είχαμε/έχουμε την ευτυχία να βρίσκονται κοντά μας.
Φαντάζομαι πόσες ιδιόχειρες κάρτες,πόσα τρυφερά φρεσκοκομμένα λουλουδάκια και προπαντός
πόσες αγκαλιές και φιλάκια απολαμβάνετε σήμερα!Να έχουμε όλοι μια υπέροχη Κυριακή!Φιλάκια!
08-05-2011, 16:10 #7387
Καλησπέρα σας!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ Ναταλάκι μου για τις ευχές σου! Εγώ προσωπικά πήρα μια καρδούλα μέσα σε μια γλαστρούλα που έγραφε "Σαγαπαω μανούλα, Ο ανδρέας σου" !! Το φτιάξανε στο σχολείο και η μαμά μου το κράτησε κρυφό για να μου το δώσουνε σήμερα!!!!
Εγώ κανόνησα και ήρθε μια καταπληκτική διακόσμηση με ηλιοτρόπια και ορχηδέες στην πόρτα της μαμάς μου, από μένα, την αδελφή και το αδελφό μου. Δεν το περίμενε και ξεκίνησε να κλαίει!!!!!! Μετακίνησε τα πάντα πάνω από τον μπουφέ της για να την βάλει εκεί να την βλέπουν όλοι!!!!!
Σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ να πάμε με τον μικρό σε ένα παρτυ γενεθλίων που είμαστε καλεσμένοι. Φιλακια πολλα!!!
09-05-2011, 13:14 #7388
Καλησπέρα από μια μελαγχολική Θεσσαλονίκη...Ευτυχώς,δε βρέχει όπως χθες...
Αφήνω μερικές σαπουνόφουσκες να'ρθουν να σας βρουν όπου τυχόν σκορπίζετε τις ανάσες σας
με την ευχή-που λέει κι η άτονη φίλη μας-τα εγκλωβισμένα χρώματα του ουράνιου τόξου
να φωτίσουν την ελπίδα μας,που τελευταία δείχνει να γκριζάρει...Φιλάκια πολλά και καλή μας εβδομάδα!
09-05-2011, 17:54 #7389
Πόσο όμορφα γράφεις Νadine...και οι εικόνες που συνδυάζεις επίσης πολύ όμορφες!
Είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και μελαγχολική ύπαρξη;...
09-05-2011, 18:28 #7390
Καλησπέρα!!
Σήμερα, η μέρα ξεκίνησε με άγχος, μα να που όλο και κάτι γίνεται για να χαμογελάσει το χειλάκι μας.
Πήρα που λέτε ένα ταξί και μέσα εκεί άκουσα το παρακάτω:
http://www.youtube.com/watch?v=qe3vrtBMf0Q
........................................
Αν σας πω ότι δε γέλασα, θα σας πω ψέμματα! Κρυφά βέβαια από τον ταξιτζή, γιατί έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ, είχε και πολύ σοβαρό ύφος και δεν ήθελα να προσβάλω το γούστο του με τη βαναυσότητα του γέλιου μου! Μου κόλλησε κιόλας, όλη μέρα αυτό τραγουδάω! Είναι και κολλητικό, πανάθεμά το! Στην πρώτη ευκαιρία το αναζήτησα στο διαδίκτυο και με καμάρι και υπερηφάνεια, σας παρουσιάζω τη νέα μου ανακάλυψη! Το αφιερώνω με χαρά και χαμόγελο πέρα ως πέρα, στις ρομαντικές, ευαίσθητες και μελαγχολικές υπάρξεις του βιταμπελόκοσμου!
Υ.Γ. Ε, ρε ξενέρωμα που θα φάνε κάποιες κάποιες! Χεχεχεχεχεχε!!!!!! (σατανικό γελάκι)unk:
09-05-2011, 19:16 #7391
Originally posted by angela-miss piggy
Νadine...Είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και μελαγχολική ύπαρξη;...
Αν ναι,δώσε μου το τηλέφωνο σου να κλείσουμε ραντεβού.Επισυνάπτω φωτογραφία μου.
Νadine_Eumouk.
09-05-2011, 19:23 #7392
Originally posted by Ava
Υ.Γ. Ε, ρε ξενέρωμα που θα φάνε κάποιες κάποιες! Χεχεχεχεχεχε!!!!!! (σατανικό γελάκι)unk:
Για χάρη σου το άκουσα όλο!Σε θαυμάζω για την εγκράτεια που έδειξες στο ταξί!
Δε νομίζω να κατάφερνα το ίδιο.Είμαι σίγουρη δηλαδή!Κι έχει και 73.000 θεάσεις στο YouTube!
Πάμε όλοι μαζί : τσίκι τσίκι τα σποράκια καταπίνουν τα φαρμάκια!Δυό σακούλες την ημέρα,επιβάλλεται!
09-05-2011, 23:15 #7393
Nadine Eumouk...μου, σίγουρα η πιο προκλητική- λάγνα φωτογραφία σου είναι αυτή πάνω δεξιά!!!Είσαι πανέμορφη!...
Τι σαγηνευτικά μάτια, τι μεταξένια μαλλιά, τι λαμπερά λευκά δόντια, τι μπούστο και τι κορμί σφριγυλό...Μπορώ να πω πως είσαι η γυναίκα των ονείρων μου...
Παντοτινά δικός σου
Αμπντουλάχ-αχ βαχχχχχ!!!
09-05-2011, 23:46 #7394
Φίλατατε Αμπντουλάχ-αχ Βαχχχχχ!
Εκείνη που ονομάζεις γυναίκα των ονείρων σου είναι η ονειρεμένη Σαμούλε,η τέταρη ξαδέρφη μου από την πλευρά
της όγδοης συζύγου του πατέρα μου Πιπερίμ Καραπιπερίμ,διάσημου κι απ'το πασίγνωστο άσμα του Serdar Ortac.
Εγώ είμαι η κάτω αριστερά.Έπρεπε να σου το γράψω ως έχει :لقاء الجمعة|كلمة في حق المجاهد الشيخ أسامة بن لادن καθώς προφανώς
σου είναι δυσανάγνωστοι οι αγγλοσαξονικοί χαρακτήρες.Λυπάμαι αν σε απογοητεύει η κάποια κυτταρίτιδα και
η μεγάλη μου μύτη.Έχω προγραμματισμένο ραντεβού για λιπαναρρόφηση και ρινοπλαστική.
Ελπίζω σύντομα να συναντηθείτε με τον πατέρα μου να κανονίσετε το οικονομικό ώστε να προχωρήσουμε στο γάμο.
Παντοτινά κι εγώ δική σου!
ٲنَا ٱحِبُّك (I love you)
Νadine_Eumouk.
10-05-2011, 00:11 #7395
Χίλιες και μία συγγνώμες Νadine Εumuk μου!!!
Πώς ήταν δυνατόν να σε μπερδέψω με κείνη την μέτριας ομορφιάς ατσούμπαλη , εσύ είσαι χίλιες και μια φορές ομορφότερη από εκείνη, λάμπεις σαν τον ήλιο!!!
Σίγουρα θα οφείλεται στην αντανάκλαση όλου του θαυμάσιου χρυσοδιαμαντένιου θησαυρού που έχεις προίκα από τον φίλτατο πατέρα σου! Είναι τόσο δυνατή η λάμψη του που θαμπώνομαι και δε διακρίνω ίχνος ψεγαδιού πάνω σου αστραφτερό μου πολύτιμο πετράδι!
Ερχομαι ολοταχώς να σε ζητήσω σε γάμο...δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να με υποδεχθείτε...δε με ενδιαφέρουν καθόλου οι πολυτέλειες και τα πλούτη όπως θα κατάλαβες , αστέρι της ζωής μου!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή