ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 501
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 501 of 2553 FirstFirst ... 40145149149950050150250351155160110011501 ... LastLast
Results 7,501 to 7,515 of 38289
    Senior Member
    Ναντίν, πολυ ωραία τα γράφεις, και μπραβο σου που το κατάφερες!!
    το θεωρώ άθλο για τη σημερινη εποχή και με αυτά που προβαλουν μεσω μοδας..
    αλλά γιάυτό είμαστε εδω να τα συζητάμε κ να μαθαίνουμε..

Senior Member
    Θεέ μου!Τι σας γράφω πάλι;Η κρίση μιας σαραντάρας...Μη δίνετε σημασία,μάλλον δε σας αφορά...
    Δε μπορεί να γεννήθηκε άλλος τέτοιος βιρτουόζος αυτοκαταστροφής...Εύχομαι να μην...

Μου αφιερώνω λοιπόν και το τραγούδι μου,να το εμπεδώσω,φιλοδοξώντας ν'αξιοποιήσω έστω το δεύτερο μισό(αν βέβαια μου δοθεί)
    πιο κοντά σε όσα αγαπώ,εκείνα για τα οποία ξεκίνησα,αυτά για τα οποία γεννήθηκα...Εγώ είμαι έτοιμη!Τύχη κάνε κι εσύ το κομμάτι σου!

--->ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ : ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
    Ποίηση: Οδυσσέα Ελύτη

Εδώ στου δρόμου τα μισά
    έφτασε η ώρα να το πω
    άλλα είναι εκείνα που αγαπώ
    γι' αλλού γι' αλλού ξεκίνησα.

Στ' αληθινά στα ψεύτικα
    το λέω και τ' ομολογώ.
    Σα να 'μουν άλλος κι όχι εγώ
    μες στη ζωή πορεύτηκα.

Όσο κι αν κανείς προσέχει
    όσο κι αν το κυνηγά,
    πάντα πάντα θα 'ναι αργά
    δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    ναταλακι ειναι ο,τι ακριβως κλαιω κ εγω!το χαμενο χρονο μου......τα χαμενα χρονια μου...απο δικη μου βλακεια κ μονο!!!!

Senior Member
    Ναταλία , αχ Ναταλία, "διαβάζοντας" σε, θυμήθηκα κάτι από παλιές μου εκτονώσεις στο γράψιμο, είπα να στο αφιερώσω:

Κατοικώ εσαεί
    Στην άκρη του κανονιού.
    Από Λυκαβήττειο έδαφος
    Γεννιέται η σκόνη που καλύπτει
    Την πλήξη της αναμένουσάς μου πυρίτιδας.

Ο ίλιγγος σφιγμένος
    Στο αμήχανό μου χαμόγελο
    Ακόμη απορεί
    Γιατί αργεί το θειάφι
    Φωτιά να γίνει.

Ασφυκτική η μοίρα
    Φλογοβόλων υλικών
    Που οι περιστάσεις αναγκάζουν
    Αχρείαστα να μένουν
    Σε κάποια μπούκα, σε κάποια κάννη.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, καλό μου!

Senior Member
    Originally posted by dream

ναταλακι ειναι ο,τι ακριβως κλαιω κ εγω!το χαμενο χρονο μου......
    τα χαμενα χρονια μου...απο δικη μου βλακεια κ μονο!!!!
    Εγώ σταμάτησα να κλαίω,Ντριμάκι μου!Σχεδόν πέρασε κι η θλίψη για τα χαμένα...
    Το αποδέχτηκα αυτό που συνέβη,νομίζω με συγχώρεσα κιόλας[κυρίως βασιζόμενη
    στη σκέψη πως αυτό μπόρεσα να επιλέξω την εκάστοτε δεδομένη στιγμή βάσει των
    τότε εκτιμήσεων και συναισθημάτων μου(αυτό αφορά και τις ερωτικές μου σχέσεις)]
    και ζητώ τώρα φώτιση και λίγη τύχη να παλέψω ό,τι πλέον η ζωή μου επιτρέπει.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Κατοικώ εσαεί
    Στην άκρη του κανονιού.
    Από Λυκαβήττειο έδαφος
    Γεννιέται η σκόνη που καλύπτει
    Την πλήξη της αναμένουσάς μου πυρίτιδας.

Ο ίλιγγος σφιγμένος
    Στο αμήχανό μου χαμόγελο
    Ακόμη απορεί
    Γιατί αργεί το θειάφι
    Φωτιά να γίνει.

Ασφυκτική η μοίρα
    Φλογοβόλων υλικών
    Που οι περιστάσεις αναγκάζουν
    Αχρείαστα να μένουν
    Σε κάποια μπούκα, σε κάποια κάννη.
    Σ'ευχαριστώ,συναγωνίστρια,� �ια το πραγματικά υπέροχο σου μοίρασμα!Σα να γίνεται το θειάφι φωτιά...Δε νομίζεις;

Βλέπω την καπνοδόχο σου να γεννά ελεύθερα πετάγματα!Καλοτάξιδα πουλιά σε προσκαλούν,Γιωτάκι μου!Κοίτα...

Senior Member
    ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011!

--->ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Στίχοι - Μουσική : Διονύσης Σαββόπουλος

Καλοκαίρι
    η γαλάζια προκυμαία θα σε φέρει
    καλοκαίρι
    καρεκλάκια, πετονιές μέσ' το πανέρι
    μες τη βόλτα αυτού του κόσμου που μας ξέρει
    καλοκαίρι
    πλάι στα μέγαρα, στις τέντες με τ' αγέρι
    καλοκαίρι
    με χρυσούς ανεμιστήρες μεταφέρει
    την βανίλια με το δίσκο του στο χέρι
    την κοψιά μιας προτομής μέσ' το παρτέρι
    καλοκαίρι
    μ' ανοιχτό πουκαμισάκι στα ίδια μέρη

Καλοκαίρι
    με μισόκλειστες τις γρίλιες μεσημέρι
    καλοκαίρι
    καθρεφτάκια και μια θάλασσα που τρέμει
    στο ταβάνι και τους γύψους μεσημέρι
    καλοκαίρι
    με τον κούκο μέσ' τα πεύκα και στ' αμπέλι
    καλοκαίρι
    στόμα υγρό, μικροί λαγώνες, καλοκαίρι
    με τη φέτα το καρπούζι στο ?να χέρι
    με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι
    καλοκαίρι
    λίγες φλούδες στης κουζίνας το μαχαίρι

Καλοκαίρι
    του σκυμμένου θεριστή του τυφλοχέρη
    καλοκαίρι
    με βαριά μοτοσικλέτα μες τα σκέλη
    τους φακούς του ανάβει μέρα μεσημέρι
    καλοκαίρι
    όλο πίσσα και κατράμι καλοκαίρι
    καλοκαίρι
    με τον ρόγχο του air condition μεσημέρι
    φαλακροί μέσ' τις σακούλες μας σαν γέροι
    εκεινού με τ' άσπρο κράνος που μας ξέρει
    καλοκαίρι
    μια οσμή νεκροθαλάμου, καλοκαίρι

Καλοκαίρι
    στην αρχή σαν έγχρωμο έργο στην Ταγγέρη
    αλλά εν τέλει
    με του κάτω κόσμου το έγκαυμα στο χέρι
    την λαχτάρα του στον κόσμο περιφέρει
    καλοκαίρι
    στον χαμό του οδηγημένο και το ξέρει
    καλοκαίρι
    τόσο ώριμο που πέφτοντας προσφέρει
    μια πλημμύρα των καρπών, στάρι και μέλι
    στον σπασμό του το απόλυτο το αστέρι
    καλοκαίρι
    μες τα κόκκινα της δύσης του ανατέλλει

Senior Member
    Kαλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο.....εεεεεεεεεεε!!!!! !!!! Καλοκαίρι ήθελα να πω!!!!!!

Member
    Καλημέρα, και καλό μήνα !!!!

Ναταλία, κι εγώ μαζί !!! Προχθές αποφάσισα να κόψω το φαϊ, τα πιτόγυρα, πίτσες-μπύρες κτλ ....
    Έφτασα στο top ρεκόρ μου (σε ρίχνω 5-6-7 κιλά πιτσιρίκα), και σύντομα θα σε φτάσω και θα συνεχίσουμε τον .... κατήφορο παρέα. ΟΚ ?

Εγώ γυμναστική δεν κάνω βέβαια, δεν προλαβαίνω, αλλά ίσως αρχίσω τίποτα κοιλιακούς-κάμψεις στο σπίτι.

Και που'σαι Ναταλίτσα ... μόλις έφαγα και το πρωινό μου, κριθαρένια παξιμάδια που φρόντισε η Νέκκυ μου να προμηθευτεί.

Καλημέρα σε όλες τις φίλες ! Πάμε κανένα Μαgic Park κυρίες ? και μετά απέναντι, στο cosmos για KFC :P

Senior Member
    Καλημέρα αγόρι της παραίας!!!!!!

Μην μιλάς για KFC!!!! Είναι κάτι το οποίο πιστεύω ποτέ ξανά δεν θα το απολάυσω!!! Όχι γιατί δεν θα το ξαναφάω, αλλά γιατί δεν μπορώ πια να φάω ποσότητα!!!!!

Αντε καλή κατηφόρα, θα περιμένουμε ενημέρωση!!!!!!! Μην μας ξεχάσεις και εμφανιστείς μετά από κανά 3μηνο πάλι:P

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι της παρέας!
    Σποτάκι σε βρίσκει η γη πιο ελκυστικό από μένα και μου το λες έτσι ξεδιάντροπα;
    Καλά,άμα ξεκίνηνησες τα πρωινά,εσύ σοβαρολογείς!Δεν ανησυχώ!Για πότε θα χάσεις
    την ελκυστικότητα σου και θα θέλει εμένα πάλι η γη περισσότερο από όλους σας ούτε
    που θα το καταλάβεις!ʼντε,πουλάκι μου,γιατί σήμερα άρχισαν κι οι ζέστες και θα'ναι ζόρικα.
    Φιλάκια πολλά στις μοναδικές γυναίκες σου!Για συνάντηση,να το κανονίσουμε μέσα στο μήνα,
    πριν σκορπιστούμε για τις διακοπές μας.Μακάρι να τα καταφέρουν κι η Βάσια και το μπαρμπούνι!

Αυτά τα KFC ποτέ δεν τα δοκίμασα.Μα πόσο ωραίο μπορεί να είναι το σκέτο κρέας;
    Κι αυτό πάλι με την ποσότητα...Αχόρταγο το μάτι μας και θέλει χρόνο πολύ ν'αλλάξει οπτική!
    Τέλος πάντων...Τα φιλιά μου σε όλους κι ευχές για έναν ξεχωριστό Ιούνιο!Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει!

Senior Member
    Καλημέρα αντιστροφομετρόκοσμε!
    Με αφήνετε πάλι μόνη μου,αλλά ευτυχώς έχω παρέα τις πολλές μου προσωπικότητες και δε νιώθω μοναξιά!
    Τις τελευταίες μέρες δε σας έβαλα τραγούδια που σημαίνει πως δεν έκανα τη γυμναστική μου.
    Κάτι τα ψυχολογικά μου κάτι οι γονείς μου που φιλοξενούσα για τη χημειοθεραπεία του μπαμπά,
    βγήκαμε από τη σειρά μας.Δεν τα παρατώ προς Θεού.Αύριο το ζύγισμα μας κανονικά,να βγάλω
    και τη μαγισούλα μου μια βόλτα,μη μου εκνευριστεί και με μεταμορφώσει σε τίποτα σιχαμερό!
    Η προσπάθεια μου επικεντρώθηκε στο να μην επισκευτώ με κακές προθέσεις το σούπερ μάρκετ απέναντι!
    Πατατάκια,σοκολάτες και η παρέα τους μου βασάνιζε καθημερινά το μυαλό και περήφανα αναφέρω πως αντιστάθηκα!
    Ίσως ακούγεται σε κάποιους αστείο,αλλά εμένα αυτός είναι ο αγώνας μου.Αυτές οι αηδίες με πάχυναν,
    αυτές έμαθα να αποζητώ στα δύσκολα μου.Και τώρα μ' έναν πρόσφατο χωρισμό μετά από ενάμισυ χρόνο σχέσης,
    με την εξεταστική περίοδο να με βασανίζει,με τα της υγείας των γονιών μου και άλλα ψιλά παρατηρώ ν'αναζητώ
    διακαώς την παρέα τους!Πλέον δεν έχω στο σπίτι ούτε δημητριακά ούτε κουβερτούρα καθώς διατέλεσαν υποκατάστατα.
    Τέλος πάντων.Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα πως θα αγωνίζομαι με τις σκέψεις μου για συναισθηματικό φαγητό.
    Όλοι κάτι έχουν να παλεύουν.Εγώ έχω αυτό.Ευτυχώς έχω καλά καταλάβει πως δεν είναι φίλος μου.
    Όποτε απευθύνθηκα στα δύσκολα σ'αυτό όχι μόνο δε με ανακούφισε αλλά με χαντάκωσε περισσότερο!
    Είναι σαν τους ανθρώπους που αγαπάμε μεν αλλά αποφασίσαμε πως δε μας κάνουν καλό και απομακρυνθήκαμε.
    Είναι στη σκέψη μας,θέλουμε το καλύτερο για κείνους,ωστόσο αναζητούμε μια ποιότητα ζωής που δεν τους περιλαμβάνει.
    Προσπαθώ να μην είμαι πλέον αυτοκαταστροφική!Αρκετά μεγαλούργησα!Υγεία σε σώμα και ψυχή!
    Ο,τιδήποτε εναντίον της μακριά!Από πατατάκι μέχρι ανθρωπάκι!Γενική καθαριότητα να λάμψει ό,τι πραγματικά αξίζει!

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα με την φάση πατατάκια, γαριδάκια, σοκολατάκια και όλα τα απαγορευμένα (σε άκια και μή).....

Χαίρομαι που το έχεις βάλει σαν στόχο σου να μην τα αφίσεις να σε καταστρέφουν άλλο. Να καταφεύγεις σε αυτά δεν λύνουν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετοπίζουμε, απλά τα κρίβουν για μερικά λεπτά, όσο δηλαδή κρατάει 1 κουτί γαριδάκια.

Η εικόνα που έβαλες μιλάει από μόνη της, 17 απλές λέξεις που έχουν τοοοοοοσο μέγάλο νόημα. Θα που επιτρέψεις να την κρατίσω για τις δικές μου άσχημες στιγμές?

Senior Member
    Εννοείται,Πωλινάκι μου!Η εικόνα είναι έμπνευση για όποιον νιώθει να τη χρειάζεται!
    Και πέρα από το πολλά υποσχόμενο τέλος της,επειδή η ζωή μας είναι κάθε αναπνοή,
    κάθε στιγμή κι όχι μια πρόταση απολογισμού επιτυχίας ή αποτυχίας σε μια ταφόπλακα
    εύχομαι να καταφέρουμε ν'απολαμβάνουμε την κάθε της στιγμή,όποιο σκηνικό κι αν
    μας περιστοιχίζει.Ακόμα κι αν δεν έχουμε όλα όσα νιώθουμε πως χρειαζόμαστε για να
    είμαστε ικανοποιημένοι,έχουμε ήδη πάρα πολλά για να αισθανόμαστε καλά κι ευγνώμονες!
    Κράτα κι αυτήν αν νιώθεις να σου κάνει νόημα...Φιλάκια σ'όλους πολλά! :love: :love: :love:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ακόμα κι αν δεν έχουμε όλα όσα νιώθουμε πως χρειαζόμαστε για να
    είμαστε ικανοποιημένοι,έχουμε ήδη πάρα πολλά για να αισθανόμαστε καλά κι ευγνώμονες!
    Αυτό μακάρι να μπορούσα να το βροντοφωνάξω, να το ακούσουν όλοι. Δυστυχώς αναζητάμε τα υλικά αγαθά και χάνουμε την ουσία!

Φιλακια πολλα Ναταλάκι μου :love: :love: