Results 7,531 to 7,545 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-06-2011, 15:57 #7531
Γλυκό μου Ναταλάκι, όλα μαζί σε βρήκανε.... Τα έχω περάσει και εγώ με τον μπαμπά μου και ξέρω πως νοιώθεις... αλλά μην τα βάζεις όλα σε έναν κουβά και τα βλέπεις όλα μαύρα... δεν φταίς για όλα εσύ, ούτε πρέπει να αφήσεις πίσω τα όνειρα σου. Σίγουρα προέχει η μαμά σου, αλλά μη κάνεις delete στο Ναταλάκι !!!!!!
Σου στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη και ενέργεια μαζί με όλους τους άλλους, και εύχομαι να τελειώσουν όλα με τον καλύτερο τρόπο. φιλάκιααααααααααα
- 10-06-2011, 16:05 #7532
Σ'ευχαριστώ,Αλαλουμένια μου!Όλους σας ευχαριστώ!Είστε στην καρδιά μου!
10-06-2011, 16:15 #7533
Originally posted by NADINE
Πέρασα όλη τη ζωή μου(από τα 11 μου χρόνια στην πρώτη οργανωμένη δίαιτα-τη βρήκα κι αυτήν!)με νούμερα και στερήσεις,
σκοτώνοντας κάθε ηλικία για την ελπίδα της απόλαυσης μιας επόμενης με πληρωμένες προαπαιτούμενες προϋποθέσεις.
Δε θα μιλήσω για το τι έχω κάνει στο δέρμα μου και τον οργανισμό μου.Με πονάει περισσότερο αυτή τη στιγμή ό,τι έχω κάνει στην ψυχή μου!
Πόση αυτοτιμωρία,πόση ενοχή,πόση ανοησία!Ένας εγκληματίας,που ναι μεν πλήρωσε ακριβά ό,τι κακό έκανε και ενώ βγήκε έξω
πλανιέται άσκοπα χωρίς να ξέρει πού να πάει,ποιός απόμεινε,τι να κάνει στον κόσμο και το χρόνο,που ανελέητα τρέχει και τρέχει...
Δεν μπορώ να γυρίσω τα γενέθλια κεράκια πίσω,να μου φωνάξω πως δεν τα αξίζει όλα αυτά ένα χαμένο ρούχο!Οκ,τώρα είμαι καλά
κι ας πληρώνω ακόμα το δάνειο.Προσπαθώ να μη χάνω την ψυχραιμία μου και να εστιάζω σε ό,τι καλύτερο μπορώ.
Σας παρακαλώ,όσοι τυχόν ακόμα το κάνετε αυτό στον εαυτό σας,σταματήστε!Δεν αξίζει!Τίποτα δεν αξίζει την ψυχική μας ηρεμία,
τα χρόνια που μας χαρίστηκαν και σπαταλάμε πάνω σε μια ζυγαριά.Χάνουμε το παρόν,φορτωμένοι με το βάρος ενός παρελθόντος
κι αφελώς επαφύουμε όλες μας της ελπίδες χαράς σ'ένα άπιαστο μέλλον,που αδυνατεί,το έρμο,να πετάξει με τόσα βαρίδια...
Μας προσκαλώ να χαρούμε τώρα το σώμα,που ντυθήκαμε.Όχι αύριο,όχι αργότερα όταν θα είναι χωρίς πιέτες,μίνι ή λιγότερο φουσκωτό...
Να κάνουμε ειρήνη μαζί του,να συμφιλιωθούμε,να συνεργαστούμε,να το αποδεχτούμε,να το αγαπήσουμε,να το ζήσουμε!
Μπορεί να μας δώσει περισσότερη χαρά απ'όση νομίζουμε,απ'όση μέχρι τώρα του επιτρέπουμε!Μια ευκαιρία ζητά να λάμψει!
10-06-2011, 22:27 #7534
tidekpe χαίρομαι που βοηθήσαμε να νιώσεις ανακούφιση και να αναγνωρίσεις ότι, αφού υπάρχει θεραπεία για τα ματάκια του, δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να απελπίζεσαι.
Κουράγιο, θα το ξεπεράσετε.
Και ο μικρός μου έχει υπερμετρωπία και στραβισμό, φοράει γυαλάκια (και του πάνε!) από 4 ετών.Αργότερα που θα μεγαλώσει ,ίσως χρειαστεί μια μικρή χειρουργική επέμβαση.
11-06-2011, 16:00 #7535
Aχ καλή μου Ναταλία... Δεν έχω λόγια να σου γράψω για να σου δωσω λιγο κουράγιο. Μόνο δακρύζω. Δακρύζω για σένα, για την tidekpe, για την Αγγέλα... για όλους εμας που έχουμε να σηκώσουμε, όσα δύσκολα η ζωή μας έδωσε.
Καλή δύναμη γλυκειά μου... θα σε σκεφτομαι συνεχώς..................
11-06-2011, 17:08 #7536
Nαταλια..Θα θελα να ημουν εκει..Να πιναμε καφε σαν τιποτα να μην ειχε γινει..Αλλα η ζωη μας δινει οτι μπορουμε να αντεξουμε..Δεν το καταλαβα ποτε αυτο..Η σκεψη μου παντως μαζι σου..
11-06-2011, 17:24 #7537
Να είστε καλά,πριγκίπισσα και καρντάσι μου!
Σας ευχαριστώ για την έγνοια και τη γλυκειά σας σκέψη!
Γενικά είμαι καλά,αντέχω...Στιγμές βαραίνω,κυρίως όταν πονούν οι δικοί μου,
αλλά οκ,προχωράμε...Έχω γίνει πολύ πρακτική.Κάνω ό,τι πρέπει σχεδόν μηχανικά.
Συντονίζομαι στις υποχρεώσεις κι αποφεύγω όσο μπορώ αρνητικές σκέψεις.Το βράδυ
με επισκέπτονται είναι η αλήθεια,αλλά στριφογυρίζω μέχρι να κοιμηθώ να ξεχαστώ και πάλι.
Εντωμεταξύ έχει κανά δίμηνο που έχω ενοχλήσεις στο δεξί μου στήθος και μασχάλη.Πρέπει
να προγραμματίσω μαστογραφία και υπέρηχο,αλλά με έχω εντελώς παραμελήσει.Πλάκα θα'χει...
Εσείς,πώς είστε;Έχουμε πάλι χαθεί,δυστυχώς...Πώς προχωρά η εγκυμοσύνη σου,πριγκίπισσα μου;
Πώς είναι τα μεγάλα σου παιδιά;Καλύτερα με την εφηβεία της κόρης;Τι καλά να βρισκόμασταν από κοντά!
Τζοβάλ μου,τα δικά σου τα κουκλιά μεγαλώνουν όλο ζωντάνια και χαρά;Αντέχετε εσείς;Πάντα σε περιμένω
να έρθεις στα πάτρια εδάφη,να τα βολτάρουμε παρέα...Αν και τώρα χλωμό το κόβω καλοκαιριάτικα...
Τελείωσε κι η σαιζόν η αθλητική...Φθινόπωρο με το καλό,ελπίζω...Να μου σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά!
11-06-2011, 17:38 #7538
Καλα τα παμε αφου ειμαστε απο υγεια οκ δεν θελω να παραπονιεμαι για τιποτα αλλο,αλλα δεν το θυμαμαι παντα..Με συγκινει τοσο το ενδιαφερον σου για το καθενα προσωπικα και που ξερεις παντα τι να πεις,εισαι πραγματικα αξιοθαυμαστη.Εγω θα ερθω με το καλο τον Οκτωβριο εχω ηδη κλεισει εισητηριο για μια βδομαδα ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΤΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΕΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.Μεχρι τοτε απο δω θα παρακολουθω γιατι δεν προλαβαινω και πολλα
11-06-2011, 17:50 #7539
Έχουμε λοιπόν τον Οκτώβριο ραντεβού εσύ κι εγώ!Έκλεισε!Κάτι είναι κι αυτό...
Εντωμεταξύ να περάσετε ένα απολαυστικό καλοκαίρι,όπου κι αν επιλέξετε να το χαρείτε!
Μπορεί να μην επικοινωνούμε συχνά,αλλά είσαι στην καρδιά μου,το ξέρεις,ελπίζω...
Να συνεχίσετε να είστε όλοι καλά σε υγεία και διάθεση!Κι αν προς στιγμή η ρουτίνα
μας κάνει να ξεχνάμε τι πραγματικά αξίζει και γκρινιάζουμε για τις λεπτομέρειες,
ανθρώπινο είναι κι όχι άξιο ντροπής...Όλοι έτσι άλλωστε συμπεριφερόμαστε μέχρι
να μας χτυπήσουν καμπανάκια υπενθύμισης...Ελπίζω τα δικά σας να σιγήσουν για χρόνια
πολλά,καθώς δυστυχώς δε γίνεται για πάντα...Είναι μεγάλη πολυτέλεια να σου φταίνε
τ'ασήμαντα!Απολαύστε την όσο διαρκεί!Και χαρείτε αγαπημένοι την κάθε στιγμή,την κάθε
μέρα που φρέσκες ηλιαχτίδες λούζουν την ελπίδα μας!Έλα ν'ανεβαίνουμεεεεεεεε!!!!!!!!!
11-06-2011, 19:27 #7540
Nadine μου μόλις διάβασα τι περνάς αυτή την περίοδο και θέλω να σου πω ότι νιώθω τον πόνο σου. Ελπίζω όλα να σας πάνε καλά. :love:
11-06-2011, 19:38 #7541
Σ'ευχαριστώ πολύ,welldah μου!Ελπίζω όταν λες "νιώθω" να μην αναφέρεσαι σε ανάλογο βίωμα... :love:
11-06-2011, 19:41 #7542
Ένα νησιώτικο ηλιοβασίλεμα για τη Nadine μας!
11-06-2011, 19:52 #7543
Merci,cherie!Είναι πανέμορφο!Μακάρι κάποτε να το απολαύσουμε μαζί!
11-06-2011, 19:52 #7544
:thumbup:
12-06-2011, 12:11 #7545
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Ημέρα ομορφιάς σήμερα και εδώ επικρατεί κατάσταση σουρεάλ! Προ δύο μηνών ανακάλυψα ότι τα λεφτά μου είναι πλέον πολύ λιγότερα από πριν και γι' αυτό πιο πολύτιμα, ώστε να τα πετάω στις αισθητικούς για αποτρίχωση. Έτσι αγόρασα ένα μηχάνημα με εκατό ευρώ και κάνω μόνη μου τη δουλειά μου. Η απόσβεση έχει ήδη γίνει!
Έφτιαξα φραπεδιά της παρηγοριάς, έβαλα μπρος το μηχανάκι και βουρ! Δίπλα μου έχω το ηλεκτρικό σκουπάκι να μαζεύω τα "πτώματα". Μέχρι στιγμής έκανα την αριστερή γάμπα και τον αριστερό μηρό. (ʼτιμη χαλάρωση, που πρέπει να τραβάω με τα χέρια μου το δέρμα κόντρα). Έχω ακόμη τη δεξιά πλευρά, τα χέρια και το μουστάκι. Ε, ρε τι τραβάμε, αλλά ευτυχώς το μαρτυράμε! Ενδιαφέρεται καμία για αποτρίχωση, τώρα που το μηχάνημα είναι ζεστό? ʼλλος με τη βάρκα μας!
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....