Results 7,561 to 7,575 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-06-2011, 21:48 #7561
MMMM! Αβα,ωστε ετσι θελεις να σε φανταζεσαι, μικρη μαργιολα; ξαπλωμενη στα γαλαζια νερα...ξωστηθη!!!!Μαλιστα, εκδηλωθηκες κι εσυ!
Να ευχηθω τα καλυτερα στη γενεθλιαζουσα και στον αγαπημενο της που τηνπροσεχει, ειμαι σιγουρη, καθως τα καρντασια απο κει πανω ενα δεον παθος το τρεφετε και μπραβο σας!
Να ευχηθω στο Ναταλι τα καλυτερα, τα ανωδυνοτερα και τα πιο ξεκουραστα(ει δυνατον!)
Να ευχηθω σε ολη την παρεα αυτα τα αυτονοητα να μην ειναι αυτονοητα!
Να ευχηθω στο Πωλινακι να εχει υπομονη(βρε, εδω δε σου αντιστεκονται οι αντρες, θα σου αντισταθει ένας δεικτακος ζυγαριας;;
Να ευχηθω σε ολους μας ενα καλο καλοκαιρι κι ενα ακομη καλυτερο φθινοπωρο με την ευχη να ρυθμιζουμε εμεις τις ζωες μας και να επιλεγουμε εμεις και οχι αλλοι για μας!
Σας φιλω!
- 24-06-2011, 01:54 #7562
Nαντιν μου δεν με ξερεις καθοτι μολις ηρθα.Ξερω ομως γιατι σας διαβαζω καιρο,οτι περνας δυσκολα τελευταια.Μακαρι να πανε ολα καλα.Σε καταλαβαινω γιατι εχασα ενα πεθερο που λατρευα σε 1μιση μηνα κ το μπαμπα μου σε 2 μολις ωρες.Μπορει να ημουν παντρεμενη κ με μωρο αλλα ηταν μονο 62 κ εγω 18.Ηταν μια εποχη που χτιζαμε σχεση ενηλικων.Ερχοταν για καφε συητουσαμε...Any way!Προσπαθησε να κανεισ οτι καλυτερο οτι περναει απο το χερι σου γι'αυτους.Να δεισ ποσο καλα θα νιωθεις μετα.Στον πεθερο μου το εκανα.Ηξερα,ημουν κ πιο μεγαλη.Στο μπαμπα ομως τοσα χρονια μετα κ κατι με βασανιζει,με ποναει.
Μην παραμελεις ομωσ τον εαυτο σου κ το δυσκολο αγωνα που εχεισ ξεκινησει.Θα νιωθει ενοχεσ κ πολυ πιο ασχημα η μαμα σου αν το κανεις.[Μιλησε η μανα τωρα!]Νιωθω τυχερη που σε γνωρισα,εστω κ ετσι κ ξερω ποσο υπερηφανοι θα νιωθουν οι γονεισ σου εχοντασ ενα παιδι σαν κ εσενα!!!
Μην ξεχνασ οτι σε σκεπτομαστε...
Καληνυχτα με Ριτσο''Ουτε κι αποψε πανσεληνος.Ενα κομματι λειπει.Το φιλι σου.''
24-06-2011, 09:11 #7563
Originally posted by tidekpe
Να ευχηθω στο Πωλινακι να εχει υπομονη(βρε, εδω δε σου αντιστεκονται οι αντρες, θα σου αντισταθει ένας δεικτακος ζυγαριας;;
Τιντε μου, τελικά κατάλαβα πως οι άντρες είναι πολύ πιο εύκολο να πέσουν με ένα απλό φρεβάρισμα των υπέροχων ματιών μου παρά να πέσει ο δείκτης της ζυγαριάς!!!!!
24-06-2011, 17:34 #7564
Good afternoon!
Αβα μου, δεν εχω εγω γενεθλια αλλα η Πεννυ η συζυγος της Ναταλίας! Ξερω ξερω ειναι ευκολο να μπερδευτεις με την Ναταλια! :P
Βρε Τide πονηρομυαλουσα!!! Ουτε που προσεξα οτι ηταν γυμνοστηθη!!! Εμενα μου αρεσε η ξενοιασια και η ανεμελια της!!!! Θα ηθελα πολυ να ειμαι στη θεση της, να απολαμβανω τη θαλασσα!!!
Φιλουδια
Και αφου η αλλη φωτο σκανδαλισε την tide μας, οριστε και μια πιο σεμνη! :P
24-06-2011, 17:37 #7565
αντε και μια με ολοσωμο!!! :P
24-06-2011, 17:54 #7566
Baby, σου έχω πει ότι δεν θέλω να βάζεις φωτογραφίες σου στο ίντερνετ !
ʼβα, ευχαριστούμε για τις ευχές, και ανταποδίδουμε. Βέβαια η Νέκκυ μου δεν είχε γενέθλια τώρα, αλλά σου τα εξήγησε. Ένιγούεϊ.
Καλά να περνάτε.
Ναταλάκι .... θα περάσουμε από τα μέρη σου. Φαντάζομαι εσύ θα είσαι εδώ, αλλά εμείς θα σε σκεφτόμαστε.
24-06-2011, 17:55 #7567
Καλησπέρα σας!
Με μπερδέψατε, παλιόπαιδα, με τους συζύγους και τις συζύγους!
Κι εγώ δεν πρόσεξα ότι η κοπέλα είναι ..ξώστηθη, μαγεύτηκα από την ανεμελιά της εικόνας! Βέβαια είμαι και τόσο αφηρημένη μερικές φορές, που είμαι ικανή να είμαι σε παραλία γυμνιστών και να μην το προσέξω! (Εκτός αν περιφέρεται τίποτε αξιόλογο... :wink1
Χμμμ, tide, με τσάκωσες! Τέτοια είμαι πανάθεμά με! Και ξεβράκωτη να μπανιάρομαι στα γαλάζια νερά γίνεται? Πολύ θα το ήθελα!
24-06-2011, 17:58 #7568
Μου λείπει η Ναταλία μας! Είμαι σίγουρη πως, αν ήταν εδώ και έβλεπε τέτοιες προκλητικές δηλώσεις, δεν θα άφηνε τίποτα να πέσει κάτω! Πραγματικά πολύ θα ήθελα να δω τι φωτογραφία θα έβαζε, που να περιγράφει την ξεβράκωτη! Μπορεί και να έβαζε κανένα λογότυπο να κουνάει απαγορευτικά το χεράκι και να λέει"φτου σου ξετσίπωτη" ή κάτι ανάλογο..
24-06-2011, 22:17 #7569
Originally posted by Ava
Μπορεί και να έβαζε κανένα λογότυπο να κουνάει απαγορευτικά το χεράκι και να λέει"φτου σου ξετσίπωτη" ή κάτι ανάλογο..
και συνεπώς δε θα μπορούσα να σου τον απευθύνω καθότι εν γνώσει μου.Ο Αρκάς όμως,που αποκλείεται να μας διαβάζει...
24-06-2011, 22:31 #7570
Originally posted by Nekky
Αβα μου, δεν εχω εγω γενεθλια αλλα η Πεννυ η συζυγος της Ναταλίας! Ξερω ξερω ειναι ευκολο να μπερδευτεις με την Ναταλια! :POriginally posted by NADINE
Σήμερα έχει γενέθλια η σύζυγος...οι Πέννες αλ γκρίνια...
Ή υπονοείς πως είναι γκρινάρικο το Νεκταρινέλι για να μπερδευτείς;Ή μήπως ξενίζει να έχω σύζυγο γυναίκα;
Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω!Έχω στεφάνι την κολλητή μου,σύζυγο την Πέννυ,πεθερές μανάδες από άλλες φίλες μου...
Πού το παράξενο;:shocked2:
24-06-2011, 22:48 #7571
Originally posted by spot
Ναταλάκι .... θα περάσουμε από τα μέρη σου. Φαντάζομαι εσύ θα είσαι εδώ, αλλά εμείς θα σε σκεφτόμαστε.
Ελπίζω κι αυτήν τη φορά ν'απολαύσετε τη διαμονή σας,δοκιμάζοντας με ακόμα απαιτητικότερα τεστς την αντοχή του best bed ever!
Δε φαντάζομαι να πηγαίνει κάπου αλλού εκτός από το χοροπηδητό το μυαλό σας...
24-06-2011, 23:56 #7572
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις συγκινητικές ευχές σας,τη σκέψη και τη θετική σας ενέργεια!
welldah,Νεκταρινέλι,Σποτάκο,Πα λίρροια,Γλαύκη,όλους όσους είστε δίπλα μου,εκφράζοντας την αγάπη σας
είτε εδώ είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων.Πέρασαν δύσκολες μέρες,η μαμά πονούσε αρκετά κι είχε άσχημη
ψυχολογική διάθεση.Αυτό συμπαρασύρει και την του μπαμπά και φυσικά όλων μας.Μετά από πολλή έρευνα
κι αγωνία για το πού ν'απευθυνθούμε για τις χημειοθεραπείες καταλήξαμε σ'έναν ογκολόγο στο Διαβαλκανικό
(πλέον είναι σα σπίτι μου η κλινική αυτή,τόσες φορές που είτε έχω νοσηλευτεί είτε περνώ μέρες ως συνοδός δικού μου ανθρώπου)
και σήμερα αισίως κάναμε την πρώτη μας χημειοθεραπεία.Μάλιστα ο γιατρός αυτός έχει ειδικευτεί στην περίπτωση του πατέρα μου,
οπότε θα μας αναλάβει οικογενειακώς.Πιστεύω δυνατά πως θα πάνε όλα μια χαρά και θα κρατιόμαστε σ'ελεγχόμενα επίπεδα
για πολλά πολλά χρόνια!
Γλαύκη μου,δε θέλω να σκέφτομαι πως κάνω ό,τι κάνω,ώστε κάποτε να πω πως έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου.
Κάνω ό,τι κάνω γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο σημαντικότερο,γιατί δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς,γιατί είναι μια δοκιμασία
που ενωμένοι θα την περάσουμε με αίσια έκβαση.Ξέρω πως υπάρχει ένα ανώτερο σχέδιο γι'αυτό που μας συμβαίνει,
πως μάλλον μας συντονίζει σε σωστότερες προτεραιότητες,μας κατευθύνει σε σημαντικότερα μονοπάτια...Να'ναι ευλογημένο!
Τις μέρες αυτές πέρα από τα των ιατρικών θεμάτων συστήθηκα και με το απίστευτα γραφιοκρατικό και πρόκληση για τα νεύρα
σύστημα Υγείας μας!Δημόσιο για τη μαμά και Ικα για τον μπαμπά προφανώς έχουν βαλθεί να μας αντιπερισπάσουν από τα της ουσίας,
παιδεύοντας μας με τους τύπους τους!Υπάλληλοι που δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους,σφραγίδες που λείπουν
από υποκαταστήματα και σε παραπέμπουν σε άλλα,στην άλλη άκρη της πόλης...Εισιτήρια,εξιτήρια,� �γκρίσεις εξετάσεων και φαρμάκων,
βιβλιάρια,σφραγίδες,νούμερ α προτεραιότητας,απεργίες...Σ ε δουλειά να βρισκόμαστε...Για το πόσο κοστίζει η υγεία
(μάλλον η απόπειρα εξασφάλισης της)δε θα αναφερθώ!Τέλος πάντων...Αντέχουμε!Μόλις λίγο μπούμε σε μια σειρά
κι έχω περισσότερο χρόνο θα είμαι συχνότερα κοντά σας.Είστε πάντα στην καρδιά μου κι απαιτώ μόνο το καλύτερο
για τον καθένα σας και όσους αγαπάτε!
Γλαύκη,καλώς σε βρίσκουμε στην παρέα μας!Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,αν και κλασσικά δε νιώθω να τα αξίζω...
Είναι πάντα παράξενα συγκινητικό για μένα να μου απευθύνετε το λόγο άτομα,που μόλις κάνατε εγγραφή στο φόρουμ μας
κι ωστόσο με γνωρίζετε μέσα απ'όσα γράφω και με νιώθετε κάπως κοντά σας,κάπως δική σας...Με τιμάτε και κάνετε να νιώθω πλουσιότερη!
Λυπάμαι για τους δύσκολους αποχαιρετισμούς,που κλήθηκες να διαχειριστείς!Ειδικά εκείνος του πατέρα σου μέσα σε 2 ώρες...
Ελπίζω σήμερα να γεμίζεις από την αγάπη της οικογένειας,που δημιούργησες.Όχι πως υποκαθίσταται εκείνη όσων έφυγαν...
Είναι μεγάλη παρηγοριά ωστόσο η ύπαρξη των παιδιών,του συντρόφου...σε κινητοποιούν προς τη ζωή,που συνεχίζει τη φυσική της πορεία...
Υπέροχη η ποιητική σου καληνύχτα...Ελπίζω να μας καλομάθεις και σε επόμενες...Με τον καιρό θα γνωριστούμε καλύτερα,κορίτσι
με το λυρικό όνομα...Μου φέρνεις στο νου μια παλιά σειρά,όπου η πρωταγωνίστρια είχε τ'όνομα σου...Μια αφιέρωση για σένα
ως καλωσόρισμα...Τα φιλιά μου σε όλους!Να μου σας προσέχετε!
--->ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ : ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ (Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ)
"Έρχεται κάποια στιγμή όπου η μεγαλειότητά μας, ο εαυτός μας είναι ανάγκη να περάσει στην Αίθουσα του θρόνου,
με τους αυλικούς του, το νου και την καρδιά του, για να αποφασίσει επάνω στον καταστατικό χάρτη της ζωής του..."
Τάσος Αθανασιάδης
25-06-2011, 09:49 #7573
Aυτη τη στιγμη και τι δε θα'δινα για να'χω τη χαρα να βρισκομαι πλαι σου
στο φως της μεγαλης ακινητης μερας και να μοιραζομαστε τουτη τη στιγμη
-οπως μοιραζεται κανεις τη μουσικη ή τη γευση ενος φρουτου-
Καλημερα.
25-06-2011, 09:52 #7574
Έλα,να ξυπνάμε,χουζουρλούδες!Καλη μερούδιαααααααααααα
25-06-2011, 10:01 #7575
Originally posted by Γλαύκη
Aυτη τη στιγμη και τι δε θα'δινα για να'χω τη χαρα να βρισκομαι πλαι σου
στο φως της μεγαλης ακινητης μερας και να μοιραζομαστε τουτη τη στιγμη
-οπως μοιραζεται κανεις τη μουσικη ή τη γευση ενος φρουτου-
Καλημερα.
σ'ανάλαφρες χώρες,λουσμένες με φως και άρωμα ελευθερίας...Σου φύλαξα θέση δίπλα μου.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....