ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 507
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 507 of 2553 FirstFirst ... 740745749750550650750850951755760710071507 ... LastLast
Results 7,591 to 7,605 of 38289
    Senior Member
    Aναλογως τον ποσο καιρο εισαι παντρεμενη!Μετα 20 χρονια γαμου κ τα 2 παιδια ολα επιτρεπονται!!!Ava αν ειναι η ομαδα του πολο ερχομαι κ εγω!Κ στο Αμπουνταμπι με τον ξανθο παω!!!Πηρα κ κατι καφτανια μουρλια!Καλος ο διαλογισμος Ναντιν μου αλλα κ τα απτα αλλη χαρη!!!:blush:Καλα χαρα μου,δε σε πουλαω.Εκει στην αμμουδια θα μεινω μαζι σου...

Το σωμα σου στην αμμουδια
    η αμμος κολλημενη στη σαρκα σου
    η αμμος στα χερια μου
    στη γλωσσα μου
    να σε ανακαλυπτω
    πισω απ'το λεπτοτατο εμποδιο
    κ'η αμμοςνα πεφτει απ'τα μαλλια μας
    να κατακαθεται στο βυθο της σιωπης
    κ'εμεις
    ωραιοι φρεσκολουσμενοι
    απ'τα δικα μας νερα αναδυμενοι
    στο φως και στο σωμα
    τουτης της γης.

Καληνυχτα.Ονειρα γλυκα...

Υ.Γ.Δεν σου κανω σεξουαλικη παρενοχληση ελλειψει πρασινοματη η εστω κυριουλη.......

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Μετα 20 χρονια γαμου κ τα 2 παιδια ολα επιτρεπονται!!!.
    Εκείνος το ξέρει;Υπόψιν πως αν επιτρέπονται για σένα επιτρέπονται και για κείνον...Συνεχίζεις να το πιστεύεις αυτό;

Όσο για τα υπόλοιπα,δεν κατάλαβα...αρχικά παρασύρεσαι από τις κοσμικές ξεσηκώστρες,μετά προσέχεις εμένα στο πλάι σου
    και τελικά καταλήγεις να με χουφτώνεις επειδή σου έβαλαν στο νου σου απτικές καταστάσεις;Ενώ χαρακτηρίζεις
    τον αμμογλειμμένο ερωτικό μας χορό "σεξουαλική παρενόχληση";Και πρέπει εγώ να κολακευτώ για το μη υποκατάστατο της;

Σα να μη μας τα λες καλά,Γλαύκη...Κι αν όλα επιτρέπονται μετά από 20 χρόνια γάμου και δύο παιδιά,πόσο ασφαλής λες να νιώθω
    για την ελαχίστων ημερών σχέση μας,που ήδη κλονίζεται στη σκέψη και μόνο των πολιστών;Δεν ξέρω...Δε με πείθεις
    πως με θέλεις αποκλειστικά και τρελαμένα...Αχ...Πού είσαι Ρωμαίο μου...Που με διεκδικούσες,που έδινες μάχες για μένα...
    με την Αλαλουμένια,τον διαστημαλανιάρη...που δήλωνες πως είμαι δική σου και να κανονίσουν την πορεία τους...Αλλά θα μου πεις,
    λόγια του αέρα ήταν και τα δικά σου,αφού δεν είσαι εδώ να με προστατέψεις από φρούδους νέους έρωτες...Αυτό ήταν!Θα μονάσω!

Δε θα συνεχίσω στο σκοτεινό τούτο τούνελ του έρωτα,να πληγώνουν οι υποσχέσεις αγκαθένια κλαδιά του τ'αθώο μου δέρμα.
    Θα ντυθώ ένδυμα αγνότητας και προστασίας και θα σταθώ εδώ παρέα με τη θλίψη μου για την αγάπη,που χάθηκε για πάντα...

Senior Member
    Σαν το λουλουδι που ανοιγει για λιγο και χανεται.
    Σαν το συντομο ροδο που φευγει σκορπιζοντας το αρωμα του
    ετσι ανθιζει η αγαπη.

Senior Member
    Ναι,αγαπημενη μου.Πολυ πριν να σε συναντησω εγω σε περιμενα.Παντοτε σε περιμενα.
    Κι οταν βρεθηκαμε για πρωτη φορα-θυμασαι?-μου απλωσες τα χερια σου τοσο τρυφερα σα να με γνωριζες απο χρονια.Μα και βεβαια με γνωριζες.
    Γιατι πριν μπεις στη ακομα στη ζωη μου ειχες πολυ ζησει μεσα στα ονειρα μου αγαπημενη μου.

Ναντινακι μου ειδες δηλωση...Βγαλε το αχαρο το ρασο κ ελα στην ξαπλωστρα διπλα μου...Δε σε αλλαζω ουτε με 10 ομαδες πολο...Ουτε με τον Κλουνει...Ουτε με τον Κλιντ Ιστγουντ,στα νιατα του...Που εισαι αποψε που ειμαι μονη,λυπημενη,εχω τον υπολογιστη κ θελω τρυφερη αγγαλιτσα...?

Senior Member

Ναι,αγαπημενη μου.Πολυ πριν να σε συναντησω εγω σε περιμενα.Παντοτε σε περιμενα.
    Κι οταν βρεθηκαμε για πρωτη φορα-θυμασαι?-μου απλωσες τα χερια σου τοσο τρυφερα σα να με γνωριζες απο χρονια.Μα και βεβαια με γνωριζες.
    Γιατι πριν μπεις στη ακομα στη ζωη μου ειχες πολυ ζησει μεσα στα ονειρα μου αγαπημενη μου.

Ναντινακι μου ειδες δηλωση...Βγαλε το αχαρο το ρασο κ ελα στην ξαπλωστρα διπλα μου...Δε σε αλλαζω ουτε με 10 ομαδες πολο...Ουτε με τον Κλουνει...Ουτε με τον Κλιντ Ιστγουντ,στα νιατα του...Που εισαι αποψε που ειμαι μονη,λυπημενη,εχω τον υπολογιστη κ θελω τρυφερη αγγαλιτσα...?
    Ωραία όλα αυτά,Τάσο,ωστόσο δεν καταλήγεις στο κορυφαίο "Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου,έζησα όλη τη ζωή."
    Όσο για τη θυσία σου και καλά,ο Κλιντ στα νιάτα του μύριζε μπαρούτι και σκόνη,ο Κλούνεϊ νομίζω παντρεύεται
    και οι δέκα ομάδες πόλο σε ρίχνουν λιπόθυμη από την ιδρωτίλα...Και με αποζητάς απόψε επειδή λείπει ο καλός σου
    (υποκατάστατο δηλαδή)και θέλεις αγκαλίτσες να σου πάρουν τη λύπη και πρέπει τώρα εγώ να πετάξω το σχήμα μου;
    Ὕπαγε ὀπίσω μου σατανᾶ!

Senior Member
    Να'ξερες ποσο με κανεις κ γελαω γλυκια μου Ναντιν!Κ προχτες αλλα σημερα που εχω χυσει κ ενα ποταμι δακρυα...Πως μπορω λοιπον να μην σε αγαπαω?

Ν'αναρωτιεσαι αν τ'αστρα ειναι φωτια κι αν ο ηλιος κινειται,
    Ν'αναρωτιεσαι αν η αληθεια ειναι ψεμα,
    Για την αγαπη μου μοναχα να'χεις σιγουρια.

Senior Member
    H φαντασια μου μονο την Ναντιν χωραει.Ξοφλησα.Ζωη για μενα δεν υπαρχει,καμια ζωη,με την Ναντιν φευγατη...

Γκολφω μη με απαρνιεσαι,θα πεθανω,θα φυγω,θα χαθω απο το φορουμ..........

Senior Member

H φαντασια μου μονο την Ναντιν χωραει.
    Εννοείς πως είμαι τεράστια για την όραση σου και μόνο στη φαντασία σου χωρώ;
    Και μάλιστα την καταλαμβάνω όλη,μόνη μου;Δε νομίζω με τέτοιες ατάκες να έριξες γκόμενα...
    Για να χαράξουμε το δέντρο της αγάπης μας θέλει δουλειά πολλή...Προς το παρόν σου αφήνω
    μια καλημέρα,να τη μοιραστείς με τα υπόλοιπα πλάσματα εδώ,μια που εσύ χωράς να μοιράζεσαι...

Senior Member
    Αφου δεν μπορω να εξευμενισω τη σκληρη σου καρδια με ποιηματα,με τον τρυφηλο τον Σαιξπηρ τι αλλο μπορω να κανω?Μηπως καταφερω να σε ριξω με λαικοτερον ασμα?Ερωτα μου αγιατρευτε και καημε μου μεγαλεεε ιστορια μου ομορφη της ζωης μου φιναλεεε................
    Ναντιν μου εγω σε θελω τεραστια!Οσο πιο τεραστια τοσο πιο χορταστικη!!!Κ δεν εισαι υποκαταστατο.Εγω ειμαι εγκαταλελειμενη απο το συζυγο πανω απο τις μισες μερες του χρονου κ ειδικα το καλοκαιρι.Για τα 20 χρονια κ τα 2 παιδια τωρα,του εχω πει να βρει μια να κανει κ τις δουλειες στοσπιτι του χωριου αλλα δεν βρισκει!Τουλαχιστον για τις δουλειες...
    Δεν σου απαντησα οτι ο αδελφος μου γραφει μυθιστορημα.1)Και στη μεση η θαλασσαα[πολυ καλο]2)ΤΟ ΔΙΚΙΟ[αριστουργημα] κ οχι επειδη ειναι αδελφος μου!

Senior Member
    Ψαχνω τις γωνιες της νυχτας-
    ο αγκωνας σου,το γονατο σου,το πηγουνι σου.
    Πετρες κατρακυλουν.
    Καθολου θορυβος.
    Που εισαι?

Ευχομαι να ειναι ολα καλα γλυκεια μου.....

Senior Member

Ψαχνω τις γωνιες της νυχτας-
    ο αγκωνας σου,το γονατο σου,το πηγουνι σου.
    Ποιές γωνιές;Μάλλον ψάχνεις για κόκκαλα πάνω μου...
    Λυπάμαι που σε παιδεύω ακόμα και στα πιό σίγουρα σημεία...

Senior Member

Δεν σου απαντησα οτι ο αδελφος μου γραφει μυθιστορημα.

1)ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ [πολυ καλο]

2)ΤΟ ΔΙΚΙΟ [αριστουργημα] κ οχι επειδη ειναι αδελφος μου!
    Τα έψαξα και τα βρήκα.Λίγα αποσπάσματα που διάβασα,πράγματι έχει καλή γραφή.
    Κι όχι επειδή είναι επίδοξος κουνιάδος(;) μου(ποτέ δεν τα έμαθα αυτά τα συγγενικά...)
    Και μάλιστα στο δεύτερο μας εμπιστεύτηκαν οι εκδόσεις "Λιβάνη"!Αν και δε διαβάζω
    μυθιστορήματα,θα κάνω μια εξαίρεση...Με το καλό να γίνει πολύτεκνος κι ακόμα καλύτερος πατέρας!
    Στο πρώτο υπογράφει Νίκος και στο δεύτερο Νικόλαος.Να υποθέσω πως στο τρίτο πάμε για Νικόλας;

Senior Member

Εγω ειμαι εγκαταλελειμενη απο το συζυγο πανω απο τις μισες μερες του χρονου κ ειδικα το καλοκαιρι.
    http://www.youtube.com/watch?v=1jFJPcX2WAk

Εκείνος...καπετάνιος...
    Εσύ...χορεύτρια;

Senior Member
    Καλημερούδια!Δύο εβδόμου σήμερα!Αγαπημένη ημερομηνία!
    Ελπίζω να μου είστε καλά και ν'απολαμβάνετε το καλοκαίρι που ντύθηκε το δεύτερο μήνα του.
    Έχω καιρό να διαβάσω νέα σας...Το τόπικ κατάντησε προσωπικό μου ημερολόγιο...Δε μου αρέσει αυτό.
    Να γράφω σε blog άμα είναι έτσι,να μην ενοχλώ κι ορισμένους...Σας σκέφτομαι όλους και μου λείπετε εδώ...
    Μαίρη Λου,Μπαρμπούνι,Βασουλίνι,Π� �ννόπλασμα,Πριγκίπισσα,Μαρ� �κάκι,Λούμπι,Σαμπινέλι,Χανε λέλι,Αλαλουμένια,
    Λινταλένια,Λιλένια,ήλιε,Νε� �ταρινέλι,Σποτάκο,Παλίρροι� �,πιτσοκόριτσο,dream...κι οι νεότεροι στην παρέα φυσικά...
    Ο τίτλος πάλι δε μας ταιριάζει...Εγώ φυσικά σταμάτησα τη γυμναστική μου(αν και όλη μέρα στο πόδι είμαι)
    από διατροφή τρώω όποτε προλαβαίνω...Όλα λάθος δηλαδή.Θα ελευθερώσω σήμερα τη μαγισσούλα μου.
    Είμαι ακριβώς στη μέση της επιθυμητής απώλειας.Από τρεις άνθρωποι που ήμουν,έγινα δύο!
    Σε λίγο πακετάρουμε να φύγουμε από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη,να μαζέψουμε κι από κει
    και να πάμε σιγά σιγά στο εξοχικό μας στη θάλασσα.Σε δύο εβδομάδες έρχονται και τα μωρά μας!
    Φυσικά ζυγαριά δε θα πάρω μαζί.Όποτε πετάγομαι εδώ,αν ζυγίζομαι θα βλέπω πώς πάει.
    Αν και το ξέρω ήδη.Το πολύ ένα κιλό το μήνα...Ό,τι θέλει ας κάνει.Δε με νοιάζει καθόλου!
    Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κολυμπώ καθημερινά,ενδεχομένως θα κάνω και ποδήλατο.
    Είχαμε πάρει ένα πέρισυ στον μπαμπά για τα 70 του γενέθλια,αλλά τόσο αδύναμος που είναι,δεν τον αφορά...
    Έχουμε ίντερνετ κι εκεί,οπότε θα βρίσκομαι κοντά σας.Σας φιλώ γλυκά!Να μου σας προσέχετε!

Senior Member
    Δεν ξέρω τι έπαθε το τικεράκι μου.Το βάζω στα 120,κάνω edit profile και πάλι στα 122 βγαίνει.Θέλει κάτι να μου πει;