ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 513
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 513 of 2553 FirstFirst ... 1341346350351151251351451552356361310131513 ... LastLast
Results 7,681 to 7,695 of 38289
    Senior Member
    Φιλιά πολλά πολλά στον Πελαργό μου!Όλα καλά στα πέτρινα χρόνια μέρος Βου;

Αυτή τη συνοικεσιοσυνάντηση δεν τη βλέπω να με βγάζει σε καλό μ'εσένα παρούσα,Σαμάνθα!

Πάω κουζίνα να παίξω το βοηθό εκπληρώσεως της μαμάς για μια σούπα.Εκείνη θα δίνει οδηγίες
    κι εγώ θα εκτελώ.Ή μήπως πρόκειται για πρόστηση;Τα ξέχασα...ντροπή μου!
    Μην πείτε στους φιλόδοξους γαμπρούς πως είμαι ανοικοκύρευτη και προτιμήσουν την ʼβα...
    Γιατί μετά τα ντοκουμέντα του χρονικού μιας μαρμελάδας δε νομίζω να τη δουν και τόσο κελεπούρι!

Εντωμεταξύ,ψάχνετε άσμα αντάξιο των προσδοκιών μου...Έστω των πιο κουλτουριάρικων δυνατοτήτων σας!
    Αλλά όχι σκονάκια από τη Γλαύκη!Μόνες σας!Με τις δυνάμεις σας ό,τι καταφέρετε!Επιφυλακή για το χειροκρότημα.

Senior Member
    Τόση ώρα ψάχνω για το αγαπημένο μου τάγκο. Δυστυχώς δεν ξέρω όνομα ή καλλιτέχνη ή χορευτή ή κάτι, υπάρχει μόνο η μουσική στο μυαλό μου. Δε βρίσκω τίποτα. Μία μόνο φορά το άκουσα σε έναν γάμο (πολύ το εκτίμησα το ζευγάρι) και μία ακόμη σε μία διαφήμιση, από αυτές που βάζουν μεταμεσονύχτια, για αγορά δίσκων. Μόλις το βρω, θα το βάλω εδώ και ας μην το εκτιμήσουν οι κουλτουριάρες της παρέας!

Senior Member
    Δε φαντάζομαι να ψάχνεις αυτό και να αγνοείς τίτλο και δημιουργό...

--->Astor Piazzolla-Libertango

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Λαλαλαλαλαλα!
    Χορευω το αρωμα γυναικας...αυτο το ωραιο τάνγκο...αφου δεν ξερω η ασχετη να σας το δωρισω, σας το περιγραφω!
    λαλαλα με τις ατελειωτες ποδαρες μου!
    Αρωμα ειναι κι αυτο!
    Ας βάλω καλύτερα αυτό το βίντεο από την ταινία "The Tango lesson"
    για να περιλάβω και την καινούρια σου φιλενάδα-επίδοξη κουνιάδα με τις ατέλειωτες ποδάρες της!

--->The Tango lesson - Libertango (Astor Piazzolla)

Senior Member
    Δεν είναι αυτά δυστυχώς...
    Καλά, εσύ δεν έπρεπε να κάνεις σούπα? Τι νοικοκυρά είσαι? Πώς θα σε παραδώσω στον αδελφό μου έτσι? Για να δω δείγματα νοικοκυροσύνης παρακαλώ... Θέλω να είναι καλοταισμένος, με τα πουκάμισά του σιδερωμένα, να γυρίζει από τη δουλειά και να βρίσκει ζεστό φαγάκι, ξέρετε εσείς τι θέλει μια απαιτητική κουνιάδα..
    Υ.Γ. Λατρεύω το ταγκό. Καθόλου περίεργο για μία ξετσίπωτη... Στην Αργεντινή ήταν απαγορευμένος χορός, γιατί θεωρούνταν ανάρμοστος, έτσι που ακουμπούν τα σώματα των χορευτών μεταξύ τους. Κάποιοι λένε ότι το να χορεύεις τάγκο είναι σαν να κάνεις έρωτα επί σκηνής. Θα το βρω και θα το παραθέσω.

Senior Member
    Όσο για τον Astor Piazzola, έχω σχεδόν τα άπαντα! Όχι τίποτε άλλο, μην μας θεωρείς ανάξιες για κουνιάδες! Λαικούρες, λαικούρες, αλλά προσπαθούμε κι εμείς!

Senior Member
    Ναταλία, τα περισσότερα cd μου τα χάρισε ο αδελφός μου, γνωρίζοντας την αδυναμία μου.

Senior Member
    με γεια το νεο ονοματακι σας!!! αχ .. τι ωραια μυρωδια που εχει!

ειναι απιστευτο αυτο με τις λεξεις ..

με το που διαβασα το ονομα .. αμεσως μου ηρθε η μυρωδια στο μυαλο .. και απλα εκλεισα τα ματια ... και ενοιωθα πως κραταω ενα γιασεμι στο χερι και το μυριζω ..!

Senior Member
    χαχαχα! Εχω εναν αδερφο Αβα μου αλλα εκτος του οτι ειναι παντρεμενος και με διδυμα πιτσιρικια εχει το βαρυτατο κουσουρι να ειναι λεκτορας της Νεοελληνικης στο ΑΠΘ...εκει να δεις κουλτουρα και απαγγελια!
    Αλλα τον εκτιμω ιδιαιτερα γιατι ειμαστε απο λαικη και φτωχη οικογενεια και πηγε εκει που αγαπησε...τον προλαβε ομως η Βεροιωτισσα νυφη μου (μια καταπληκτικη κοπελα, πραγματι...)
    Οι ανηψιοι μου παλι ειναι οκταχρονοι...τι λες; Το σκεφτεσαι να περιμενεις;;

Senior Member
    Ο αδελφός σου φαίνεται να είναι η απάντηση στις προσευχές μου. Μορφωμένος, αλλά αυτοδημιούργητος, το καλύτερό μου! Ένας άνθρωπος που ακολούθησε την κλίση του. Δε γίνεται να βρεθεί ένας τέτοιος στο δρόμο μου?

Senior Member
    αχ ... ολες μας κατι τετοιο ψαχνουμε .. αλλα μαλλον ειναι ελαχιστοι ..
    και τουλαχιστον σε εμενα αν βρω καποιον τυχαινει να τον εχει προλαβει πριν καποια αλλη..

αχ αυτο το λαθος ταιμινγκ ...

ποτε επιτελους θα γνωριζω και εγω καποιον την ωρα που πρεπει ... πφφφφφφφφφ
    βαρεθηκα να ειμαι μονη ..

εχουν δικιο παντως πως το ' καλο το συκο το τρωει ο μπουφος'
    ολο κατι αχρηστοι μου κολανε .. τι να πω ...

Senior Member
    Έχει και χειρότερα, Ζωίτσα μου! Να μη σου κολλάνε καθόλου. Κι αυτό, όχι γιατί δεν το αξίζεις. Γιατί ζεις σε μία άθλια επαρχιακή πόλη, όπου όλοι είναι για το ανάθεμα, και τους όποιους παλαβούς τολμούν να σου κολλήσουν, τους κάνεις πέρα. Ευγενικά ή όχι, πάλι η σνομπ του χωριού είσαι. Γιατί έχεις παραιτηθεί από όλους και από όλα. Γιατί περιμένεις κάποιο Σαββατοκύριακο για να πας σε μεγαλύτερη πόλη και να βρεις ανθρώπους να μιλήσεις, έστω και για λίγο.
    Πολλές φορές νιώθω ότι αδικούμαι εδώ που βρίσκομαι, ότι είμαι θαμμένη ζωντανή, ότι αν ήμουν σε μία πόλη της προκοπής θα είχα βρει τον άνθρωπό μου εκατό φορές και μάλιστα με επιτυχία. Ότι άτομα με τη δική μου ιδιοσυγκρασία δεν θα έπρεπε ποτέ να ζουν σε τέτοια μέρη, ούτε καν για πλάκα. Πνίγομαι!

Senior Member
    Τι να πω βρε κοριτσια;;;Ειμαι η πλεον ακαταλληλη για συμβουλες καθοσον μικροπαντρεμενη...
    Ειναι δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις, γενικοτερα, αλλα νομιζω οτι ψαχνουμε και πολλα στον επιδοξο συντροφο μας...για την ακριβεια: τα παντα!
    Μηπως ομως το ατελες εχει μια ιδιαιτερη ομορφια;;Μηπως ειναι, εν πασει περιπτωσει, απλως ανθρωπινο;
    Δεν ξερω, σκεψεις παραθετω μετα απο παρατηρηση γυρω μου..

Senior Member
    Τώρα πώς από τις τουαλέτες, το γυρίσαμε στις ανθρώπινες σχέσεις.. Αυτή είναι η ομορφιά της επικοινωνίας! Μόνο μη γυρίσει το Ναταλάκι από τη σούπα που την έστειλα να φτιάξει, και μας λιανίσει!!
    Ψάχνεις πολλά, όταν προσφέρεις πολλά και αυτό δεν θέλω να ακουστεί ματαιόδοξο. Είναι απλώς η πραγματικότητα. Χρόνια τώρα προσπαθώ να με βελτιώσω, να με κάνω καλύτερο άνθρωπο. Δεν θέλω τον κάθε τυχάρπαστο δίπλα μου, κάποιον που κοιτάει να βολευτεί σε αυτά που με τόσο αγώνα κατέκτησα. Η ατέλεια δεκτή, ποιος είναι άλλωστε τέλειος, η φυγοπονία και η ανεπάρκεια όχι.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Τώρα πώς από τις τουαλέτες, το γυρίσαμε στις ανθρώπινες σχέσεις.. Αυτή είναι η ομορφιά της επικοινωνίας! Μόνο μη γυρίσει το Ναταλάκι από τη σούπα που την έστειλα να φτιάξει, και μας λιανίσει!!
    Ψάχνεις πολλά, όταν προσφέρεις πολλά και αυτό δεν θέλω να ακουστεί ματαιόδοξο. Είναι απλώς η πραγματικότητα. Χρόνια τώρα προσπαθώ να με βελτιώσω, να με κάνω καλύτερο άνθρωπο. Δεν θέλω τον κάθε τυχάρπαστο δίπλα μου, κάποιον που κοιτάει να βολευτεί σε αυτά που με τόσο αγώνα κατέκτησα. Η ατέλεια δεκτή, ποιος είναι άλλωστε τέλειος, η φυγοπονία και η ανεπάρκεια όχι.
    :thumbup: