ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 514
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 514 of 2553 FirstFirst ... 1441446450451251351451551652456461410141514 ... LastLast
Results 7,696 to 7,710 of 38289
    Senior Member
    Παιδακι μου αντε να φτιαξεις τη σουπα με τη μανουλα σου που δεν σας προλαβαινω σημερα!Μεχρι ν'απλωσω τα ρουχα 10 μην.Μεχρι να σφουγγαρισω αλλαγη σελιδας!!!Ασε που εκει που ελεγα οτι θα ζησω επιτελους το μεγαλο ερωτα μαζι σου μια κ ειμαστε μονες μας(εκτοςαυτης της ξελογιαστρας της Αβας,της εδωσες κ 3 να χορεψει το ταγκο,της Σαμανθας)τσουπ αλλαζεις ονομα κ μου μαζευτηκανε ολες σαν τα μελισσακια στο γιασεμι!!!

<<Ολες του κοσμου οι Κυριακες μες στο χαμογελο σου τι χρωματα τι μουσικες.........................>>

Senior Member
    Το κομμάτι που έψαχνα δεν το βρήκα. Αντί αυτού θα σας παραθέσω κάτι, για το οποίο δεν θέλω να με κράξετε. Είναι ένα φάντο, ήταν η συμμετοχή της Πορτογαλίας στη γιουροβίζιον του 2008, ένα κομμάτι που λατρεύω. Δεν είναι ό,τι πιο κουλτουριάρικο, είναι μόνο κάτι που μου αρέσει πολύ. Πάτωσε και μάλωσα εκείνο το βράδυ, γιατί το υποστήριξα με πάθος. Ποια θα βγει πρώτη, η χοντρή, έλεγαν κι εγώ θύμωσα και είπα ότι δεν είναι καλλιστεία, αλλά διαγωνισμός τραγουδιού και η κοπέλα έχει φωνάρα και το τραγούδι της περιεχόμενο. Είναι το τραγούδι της γυναίκας που περιμένει το ναυτικό άντρα της να γυρίσει, όχι στα σίγουρα. Πολλές φορές είναι το νεκρικό και θρηνητικό κομμάτι της χήρας του ναυτικού. Εξ ου και το "η κυρά της θάλασσας" σε ελεύθερη μετάφραση.
    http://www.youtube.com/watch?v=7da8Uvs8ph8

Senior Member
    Ναι, Γλαύκη μου, να μάθω να χορεύω τάγκο, μπας και ξελογιάσω με τον ερωτισμό μου κανέναν της προκοπής! Τι Σαμάνθα είμαι άλλωστε? Γιαλαντζί? Αφού μας πήρες τη γυναίκα (μην ξεχνιόμαστε), τολμάς και μιλάς κιόλας! Κι εγώ αναπολώ τον έρωτά μου με θρηνητικά τραγούδια!

Senior Member
    Το τελειο δεν υπαρχει.Αγαπαμε ομως το ατελες μεχρι που γινεται τελειο στα ματια μας.Με ολα τα επακολουθα...Κ στις σχεσεις δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινο το οσο πιο πολλα δινεις τοσα πιο πολλα παιρνεις.Νομιζω οτι οενας απο τους δυο δινει παντα πιο πολλα στη σχεση.
    Πραγματι οι σχεσεις ειναι πιο δυσκολες σημερα.Φταιμε κ εμεις οι γυναικες που με την πολυ ανεξαρτησια χαλασαμε το αντρικο προτυπο του αντρα κυνηγου προστατη που μας αρεσε κιολας.

Senior Member
    Το ατελές εξελίσσεται, αλλά τέλειο δε γίνεται ποτέ. Όταν έχεις να κάνεις με ενήλικα είναι μάταιο να προσπαθείς να τον αλλάξεις. Να τον βελτιώσεις ίσως, να τον φέρεις στα μέτρα σου ποτέ. Είναι ματαιοπονία.
    Δεν έχω αντίρρηση να δώσω τα πιο πολλά στη σχέση, το ξέρω άλλωστε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, αλλά δε σκοπεύω να χαραμιστώ με έναν ανεπρόκοπο. Θέλω να δω προσπάθεια και από τη μεριά του. Θέλω, όταν κάνω τον προσωπικό μου απολογισμό, να μη νιώσω κορόιδο και ότι ξεπουλήθηκα. Προτιμώ την αξιοπρεπή μοναξιά κι ας κλαίγομαι. Καλύτερα μόνη μου και κυρία του εαυτού μου, παρά με κάποιον που προσβάλλει τις αρχές μου περί αμοιβαιότητας.

Senior Member
    Να πω ότι αυτά λέγονται όταν κάποιος είναι στην αρχή μιας σχέσης. Όταν έχει αναλωθεί χρόνια σε αυτή, τότε ναι, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να βελτιώσει τόσο τη σχέση αυτή καθαυτή, όσο και το έτερον ήμισυ. Αν και για μένα κι αυτό άσκοπος αγώνας είναι. Σκοπός είναι να γίνεται η σωστή επιλογή από την αρχή.

Senior Member
    Ava αυτο ειναι αυτονοητο.Την πρωτη,δευτερη αντε τριτη εβδομαδα βολιδοσκοπεις κ αν δεν...,την κανεις με ελαφρα πηδηματακια.Γιατι δεν προκειται ν'αλλαξει κατι.Η καλη μερα φαινεται απο το πρωι!Κοριτσι μου η ηθελημενη μοναξια ειναι δημιουργικη.Η μοναξια διπλα σε εναν αλλον ομως δεν παλευεται.....φιλια...ολα τα θελω σου να γινουν πραγματικοτητα....Εκτος απο την Ναντιν φυσικα!Μην ξεχνιομαστε κ παιρνεις θαρρος.......

Senior Member
    Με έκανες και δάκρυσα, παλιοκόριστσο! Κατάλαβα ότι ένιωσες όσα νιώθω ή έστω ένα μικρό δείγμα! Τη Ναντίν σου τη χαρίζω, άλλωστε θέλω σταθερούς συντρόφους! (Πόση πίκρα χωράει άραγε μέσα σε ένα αστείο?)
    Εγώ είμαι ένα δείγμα αντιπροσωπευτικό της ρομαντικής ηλιθιότητας. Χαλάλισα χρόνια από τη ζωή μου προσπαθώντας να ταιριάξω με ανθρώπους που δεν γινόταν να είμαστε μαζί. Και το ήξερα και το ήξεραν και πορευόμασταν παρόλα αυτά με δική μου πρωτοβουλία. Τώρα πια ζω για μένα. θα μου πεις, στον παλιότοπο που βρίσκεσαι μόνο για σένα μπορείς να ζεις.. (άλλο πονεμένο αστειάκι)..
    Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου! Θέλω να ξαναγίνω ο ευατός μου. Να γίνω όπως με θυμόμουν και όπως με θυμούνται όσοι με είχαν ζήσει τότε, πριν έρθω στον καταραμένο αυτό τόπο και αλλοτριωθώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και κάποιες φορές το καταφέρνω, κάποιες άλλες λυγίζω και γίνομαι κάποια άλλη, κάποια ικανή να αντέξει εδώ, κάποια που ακούει την "τσικουλάτα".

Senior Member
    Χαρα μου προσπαθεια για χρονια σχεση που εχει τελματωθει ουτε στα παραμυθια!!!Απλως συνυπαρχουν 2 ξενοι στο ιδιο σπιτι,ισως κ στο ιδιο κρεββατι με κοινα οικονομικα,παιδια κοινους στοχους για την οικογενοια αλλα διαφορετικους προσωπικους.Αν μπορουσες να διακρινεις τη σωστη επιλογη απο την αρχη δεν θα υπηρχαν ουτε διαζυγια ουτε πονεμενοι ερωτες....
    Ναντιν βαλε μου το τραγουδι μελωποιημενο ποιημα μαλλον(ποτε θα μαθω να βαζω εγω?)σε παρακαλω
    Σαν να'ταν αλλη κι οχι εγω μες την ζωη πορευτηκα...οσο κ αν κανεις προσεχει,οσο κι αν το προσπαθει,δευτερη ζωη δεν εχει......

Senior Member
    Originally posted by Ava

Τη Ναντίν σου τη χαρίζω, άλλωστε θέλω σταθερούς συντρόφους!
    :wow: :shocked2: Τη Ναντίν σου τη χαρίζω;Και τι είναι η Ναντίν να τη χαρίσεις;Δεν πιστεύω στα μάτια μου τι διαβάζω!
    Και ποιός έβαλε την ετικέτα στο κούτελο μου πως δεν είμαι πιστή;Και σε τι στοιχεία βασιζόμενος;
    Μα πόσο έλειψα τάχα;Πού άφησα τη θεματολογία και πού μου την πήγατε;Δεν είναι ούτε για μισή ωρίτσα
    να σας αφήνω χωρίς επιτήρηση;Κι άντε μετά να καταλάβει η κάθε wow τι συζητάμε εδώ μέσα!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Χαρα μου ...
    :wow: :shocked2: Χαρά σου; Η κλητική αυτή προσφώνηση απευθύνεται στην ʼβα;Τι έγινε,ρε παιδιά;Μα πόσο επιτέλους έλειψα;

Senior Member
    Δεν έχω πάρει διαζύγιο πάντως, είχα την πρόνοια να μην παντρευτώ. Για πονεμένους χωρισμούς μιλάω..
    Όσο για το μελοποιημένο ποίημα, αυτό εννοείς? http://www.youtube.com/watch?v=Fh4L_WbQxMk
    ʼκου ένα ακόμη, που κάποτε για αστείο μου το έβαλε ο αδελφός μου, όταν του είπα ότι δεν είμαι καλά. Αδέλφια να σου πετύχουν.. http://www.youtube.com/watch?v=hp8EM0N8MZQ
    Το έβαλε από δίσκο βινύλιο θυμάμαι, όχι Παπακωνσταντίνου, αλλά βαρέθηκα να σας λέω ότι δεν είμαι τόσο κουλτουριάρα. Αυτό μπόρεσα να βρω, αυτό βρήκα, άντε πια!
    Θάνατος οι γυναίκες που αγαπιούνται, καθώς να καθαρίζανε κρεμμύδια. Βγάλε το αγαπιούνται, γιατί δεν, βγάλε το κρεμμύδια, γιατί έχουμε μαρμελάδα σήμερα και μάλιστα αποτυχημένη και είσαι μέσα!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Ναντιν βαλε μου το τραγουδι μελωποιημενο ποιημα μαλλον(ποτε θα μαθω να βαζω εγω?)σε παρακαλω
    Σαν να'ταν αλλη κι οχι εγω μες την ζωη πορευτηκα...οσο κ αν κανεις προσεχει,οσο κι αν το προσπαθει,δευτερη ζωη δεν εχει......
    Τι θα γίνει κοπελιά;Θα μας τα κλέψεις όλα τα τραγούδια,που γράφτηκαν για μας;

--->ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ : ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης
    Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Εδώ στου δρόμου τα μισά
    έφτασε η ώρα να το πω
    άλλα είναι εκείνα που αγαπώ
    γι' αλλού γι' αλλού ξεκίνησα.

Στ' αληθινά στα ψεύτικα
    το λέω και τ' ομολογώ.
    Σαν να 'μουν άλλος κι όχι εγώ
    μες στη ζωή πορεύτηκα.

Όσο κι αν κανείς προσέχει
    όσο κι αν το κυνηγά,
    πάντα πάντα θα 'ναι αργά
    δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Αβα αφου αντεχεις κ ακους την τσικουλατα παει να πει πως εχεις μεγαλη δυναμη ψυχης κ θα καταφερεις πολλα στη ζωη σου!Μαζι θα παιρνω κ εγω κουραγιο αφου αντεξα εχθες εκτος απο αυτο κ το φαε σπορια!Σε ποια πολη εισαι?Κ ποσο χρονων?Ανθες μου λες

Senior Member
    Ζηλέψαμε Ναταλία μου?