Results 766 to 780 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-04-2009, 00:53 #766
Μη μου στεναχωριέσαι,ήλιε μου και μου συννεφιάζεις...
Οι επόμενες εβδομάδες είμαι σίγουρη πως θα σε αποζημιώσουν!
Συνέχισε να χαμογελάς με λαμπρότητα και αίγλη και δε θα χάσεις!
Κοίτα πως φωτίζονται όλα γιορτινά με τις λιγοστές σου αχτίδες,που ξεφεύγουν της πλαγιάς...
Φαντάσου τι έχει να γίνει μόλις προβάλεις ολόκληρος!Έλα μου να σε χαρώ και μην πτοείσαι,βασιλιά μου!
- 15-04-2009, 01:32 #767
Originally posted by BARB
Λοιπον εγω θα πρεπει να πω οτι ειμαι μεσα σε ολα. υπαρχει ενα προβλημα ομως απο μερους μου. οσο πλησιαζει το καλοκαιρι, αρχιζουν οι σφιξες στη δουλεια. εγω το καλοκαιρι (ιουλιος+ αυγουστος) υπαρχουν εβδομαδες που λειπω απο το γραφειο 6 ωρες το εικοσιτετραωρο και πηγαινω για κατουρημα καθε 8 ωρες ή και αραιοτερα αν αντεχω. οποτε θα με συγχωρεσετε αν καποιες μερες δεν γραψω τιποτε...
και μας προειδοποιείς πως μόνο για το ψιλό σου θα βρίσκεις λίγο χρόνο.
Καθόλου για το χοντρό,ούτε για μας ... κοινώς μας λες χοντρές;
Και μας γράφεις και μας χαντακώνεις...Καλά,Μπάρμπυ,� �αλάαααααααααα
15-04-2009, 02:03 #768
Originally posted by klm
Πηγαίνω σουηδική-αερόμπικ 2 φορες την εβδομάδα και αμέσως κάνω και από μια ώρα χορό λατιν. Τις υπόλοιπες 5 μέρες την εβδομάδα κάνω κάθε βράδυ 5-6 χιλιομετρα στο λιμάνι γρήγορο περπάτημα και τζοκιγκ. Χωρίς να αναφέρω τα 3,5 χιλιομ. που κάνω τις εργασιμες μερες για να παω και να έρθω από τη δουλειά μου, γιατί αυτό το ελάχιστο περπάτημα το κάνω χρόνια.... όταν είπα ότι για τίποτα στο κόσμο δε θα πάρω αυτοκίνητο για να παω στο χώρο εργασίας μου. Απο τότε βρεξει,χιονίσει, λιάσει εγω πηγαίνω με τα πόδια. Και φυσικά χωρις να αναφερω τα δρομολόγια με τα εξωσχολικά των παιδιών που επίσης κάνουμε με τα πόδια, καθότι μένουμε στο κέντρο της πόλης και όλα τα έχουμε οργανώσει κεντρικά οπότε δε σκεφτόμαστε καν να μετακινήσουμε αμάξι.
15-04-2009, 02:20 #769
Originally posted by XENIA!
λειπει και η προεδρος να μου βαλει καμμια ποινη να τιμωρηθω για τις πραξεις μου!Originally posted by porki
σημεραεχω φαει σα το βοδι ειμαι για πολυ ξυλο...μαζεψτε μεεεεεεεεε
καθότι άκρως βασανιστικές και ακατάλληλες για ανηλίκους και αθώους!Να πάρουν θέση οι αμαρτωλές!
Σημείωση : Θα προηγηθεί συνοπτική ακροαματική διαδικασία για την επιμέτρηση της ποινής!
15-04-2009, 02:28 #770
Originally posted by alalumaki
... άρχισα να γουρουνιάζω με το γάντι, όταν το βγάλω δεν ξέρω τι θα γίνει !!!
15-04-2009, 02:35 #771
Originally posted by Βιβή
σαν να μου φαίνεται ότι και η ομάδα R και η ομάδα W κάνουν την διατροφή της ....πάπιας.
τρώνε τα πάντα και κάνουν την ...ΠΑΠΙΑ . και μετά που να βρουν τα μούτρα να γράψουν στο topik.
κορίτσια!!! στο ύψος σας!
Καλό ύψος είναι αυτό;
15-04-2009, 02:44 #772
Originally posted by THC9
Γεια σας κοριτσια.
εγω εχω τρεις μερες που εχω ξεκινησει να προσεχω λιγο την διατροφη μου και να παιρνω xenical μου φαινεται οτι κατι γινεται θα σας ενημερωσω για τις εξεληξεις....
μολις ομως τελειωσω το κουτι που πηρα απο xenical λεω μετα να παρω το reductil. Πρεπει να χασω 25 κιλα μεχρι τον Σεπτεμβρη που παντρευομαι.....
Ελπίζω να κατακτήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το στόχο σου,αλλά προπαντός να έχεις έναν ευτυχισμένο,όλο αγάπη και ουσιαστική συντροφικότητα γάμο!
Περιμένουμε τα νέα σου,αλλά και δυό λόγια παραπάνω για σένα(αν έχεις τη διάθεση),να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα...Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Φιλάκια!
15-04-2009, 03:11 #773
Είναι αλήθεια πως είμαστε σκορπισμένες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα,αλλά το βρίσκω αναμενόμενο δεδομένων των εορταστικών ημερών...
Εγώ ακόμα δεν έφυγα για το πατρικό μου(δε θα μπορούσα άλλωστε να εξαφανιστώ χωρίς να σας χαιρετήσω και να ευχηθώ "Καλή μας Ανάσταση!")
αλλά είχα τη Νεφέλη μου κοντά μου(για μια μέρα και τη hopa μου)και κάτι φίλους κι είμασταν όλη μέρα στη γύρα κι όλη νύχτα στα μουσικά αφιερώματα...
Φυσικά φάγαμε,καφεδιαστήκαμε,ξανα φάγαμε,γελάσαμε,ξαναφάγαμε ,χαντακωθήκαμε,ξαναφάγαμε,� �αβαλεδιάσαμε,ξαναφάγαμε και στο τέλος φάγαμε κιόλας!
Έφεραν και κάτι σοκολασμένα θρυλικά πραλινάκια κι άλλα Ξανθιώτικα γλυκά...κάτι προσπαθήσαμε να σώσουμε κι εμείς εδώ από τη φήμη της πόλης μας...
Το κατά δύναμιν...Θα λυπηθώ όσους προσπαθούν και δε θ'αναφερθώ σε λεπτομέρειες άλλες...Όσο για ζύγισμα,μόνο μια βαλίτσα ανέβηκε στη ζυγαριά μου
για να δούμε αν θα πληρώσουμε extra κιλά στο αεροδρόμιο.Εμένα θα κάνει οπωσδήποτε κανα δεκαήμερο να νιώσει τις ανάλαφρες πατούσες μου στη ράχη της...
Ξέρω,θα μου την πει άσχημα,αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...Δε μασάμε!Κατευθείαν καταπίνουμε!
Χαίρομαι που διαβάζω τα καλά σας νέα.Το Χανελέλι έχει ξεφύγει από κάθε άποψη!Υποκλίνομαι!Και όντως είναι ακόμα πιο όμορφο από κοντά!
Οι σκληρά εργαζόμενες μανούλες μας αντέχουν ακόμα κι όσο αντέχουν οι δοκιμασίες και οι απαιτήσεις υπολογίζεται πως δε θα τις απογοητεύουν!
Ζηλεύω την πριγκίπισσα μας,όχι μόνο για την αξιέπαινη προσπάθεια της,τα αποτελέσματα πόντων και την άσκηση επιπέδου πρωταθλητισμού,
αλλά και για το πού βρίσκεται αυτές τις άγιες μέρες.Με τα δυό σου λόγια έχω εικόνες και μυρωδιές μιας Ελλάδας,
που δε γνώρισα παρά μόνο μέσα από κάποιες ταινίες,αναγνώσματα ή τραγούδια...Τυχερά τ'αλευρωμένα μικράκια σου!
Η Σαμπίνα μας είναι λιγουλάκι χαμένη,βλέπω...Ελπίζω όσο τη χάνουμε εμείς από την παρέα μας τόσο να βρίσκει εκείνη τον εαυτό της κι ας την στερούμαστε!
Σας φιλώ όλες μία μία ξεχωριστά,Αλαλουμένια μου,Σαμπίνα μου,Χανελέλι μου,Barbie μου,Μαρικάκι μου,Ξενιαφέντρα μου,ήλιε μου
κι όσες άλλες έρχεστε και παρέρχεστε και καληνυχτώ την ομάδα του ουράνιου τόξου με μια σχετική των ημερών εικόνα
για καλό μας λαμπυρίζον Πάσχα στα χαρούμενα χρώματα μας!
15-04-2009, 10:18 #774
Κορίτσια μου,
εγώ ειμαι απο Κέρκυρα αλλά ζώ στην Αθήνα. Δουλεύω πολύ όπως οι περισσότεροι και σε γενικές γραμμές είμαι μια χαρά....
Η μικρή ιστορία των παραπανίσιων κιλών μου είναι λιγό πολύ η γνώστη ιστορία. έφυγα για σπουδές στα 18 μου και μέσα σε τρείς μήνες πήρα 20 κιλά και σε συνδιασμό με τα 10 των πανελληνίων μας κάνουν 30. Καλή καρδιά.... Απο τοτέ βέβαια έχω κανει τρελές προσπαθειες να τα χάσω. χάνω 10 παίρνω 10 και αυτό πάει χρόνια τώρα... Δεν τα πάω καλα με τις δίαιτες.... με κουράζουν πολύ.
Στην αρχή οταν πήρα τα κιλά και τα 30 (γιατι μεχρι να τα πάρω ολα ουτε που με εννοιαζε) με έπιασε πανικός. Ειχα γίνει πολύ επιθετική και δεν μπορούσα ούτε να ακουω τους ανθρωπους που σχολιαζαν ειτε για καλο ειτε για κακο... Γινόμουν αγρίμι.
Σιγά σιγα και με την βοήθεια μιας φίλης έμαθα να αγαπάω τον ευατό μου. Τουλάχιστον σταμάτησα να έχω ψύχωση με το θέμα....
Τώρα όμως πρέπει να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια... Εχω και σοβαρό λόγο...
Με υπομονή κατι θα πετύχω... Οσο περισσοτερα τόσο το καλύτερο. Εστω και 15 με 20 θα είμαι πολυ ικανοποιημενη.... Βεβαια αυτή τη φορά θα πάρω και τα χάπια περισσοτερο για ψυχολογικούς λόγους, αν και απο ότι διαβάζω έχουν βοηθήσει πολυ κοσμο.
Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας και θα τα λέμε συχνά....
15-04-2009, 11:47 #775
Καλημερα σε ολη την παρεα. δουλευω part-time αυτες τις ημερες αλλά τον χρονο μου για εσας τον βρισκω. και θα τον βρισκω καθημερινα (για να σκασουν οι κακογλωσσες....)
Σημερα, μετα απο ολες τις πασχαλιατικες δουλειες, και τα τσουρεκια που εκανα εχθες -5 κουλουρες και 15 πλεξουδες-, ολα σχεδον για μοιρασμα, εχω μαστορα στο σπιτι γιατι μου φουσκωσαν τα πλακακια στο σαλονι.....ξερετε τι σκονη βγαινει οταν αλλαζεις πλακακια?
σας εχει τυχει κατι τετοιο? πως να μην πλακωσω οτι νηστισιμο βρηκα απο τα νευρα μου...(και την κουραση ενδεχομενως)...
φιλακια σε ολη την παρεα, τυχερες αυτες που ειχαν παρεα το σ/β και εφαγαν....
TCH9, καλως ηρθες στην παρεα, καλη δυναμη και υπομονη μεχρι τον Σεπτεμβριο. τι μου θυμησες...γαμος, αναμπουμπουλες, ωραιες ωρες και κουραστικες ταυτοχρονα.
Ελπιζω να φερεις γουρι στην ομαδα και ολες οι ελευθερες να σε ακολουθησουν....
Οσο για τα κιλα, στο λεω οτι θα εισαι μια κουκλα ουτως ή αλλως. μη ζοριζεσαι πολυ.
Το βαψιμο, το μαλλι, το νυφικο, η διαθεση...ολα μαζι δενουν και σε κανουν εκθαμβωτικη. εχεις δει νυφη και να πεις οτι δεν σου αρεσε? ε, ετσι θα εισαι κι εσυ ασχετα με τα κιλα σου
αυτα κουκλαρες μου. εγω θα σας ευχηθω αυριο διοτι θα επιστρεψω την τριτη στο γραφειο, ελπιζω χωρις παραπανω κιλα....
15-04-2009, 12:52 #776
Πριγκηπέσα όλο αυτό τον ποδαρόδρομο που γράφεις τον κάνεις ή το λες για πλάκα. Γιατί εγώ θέλω να βγαίνω για μισή ώρα τη μέρα κάθε βράδυ και δεν το έχω καταφέρει ποτέ...
Λοιπόν με τη φωτογραφία που μας έστειλε η πρόεδρος με τα δαγκωμένα λαγουδάκια, θυμήθηκα μία ιστορία που μας είχε πει μία κοπέλα, όταν πήγαινα weight watchers?
Λοιπόν αυτή η κοπέλα είχε χάσει 50 κιλά, και είχε να φάει σοκολάτα 1 χρόνο (δεν ξέρω πως το κατάφερε). Ε, ήρθε Πάσχα και αγόρασε για τα δύο παιδάκια της, δύο μεγάλα σοκολατένια κουνελάκια που θα τα έτρωγαν την ημέρα του Πάσχα. Ελα ντε που δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ γιατί σκεφτόταν τα σοκολατένια κουνελάκια?. Σηκώθηκε στριφογύριζε εκτός εαυτού, τι να κάνει, είχε λυσσάξει (και δικαιολογημένα), ανοίγει λοιπόν το ένα σακουλάκι με το κουνελάκι και τρώει το ένα αυτί, μετά το άλλο, το ξανακλείνει και βάζει και την κορδέλα, για να μη φαίνεται η διαφορά με το άλλο κουνελάκι κάνει το ίδιο και στο άλλο. Την επόμενη, το Πάσχα δηλαδή που τα παιδάκια της άνοιξαν να φάνε το σοκολατένιο κουνελάκι τους, έβαλαν τα κλάματα βέβαια, γιατί τα κουνελάκια ήταν άνευ αυτιών. Ο δε άντρας της, την κοίταξε περίεργα μεν συμπονετικά δε??
Ηθικόν δίδαγμα: όσες έχετε παιδιά να αγοράσετε σοκολατένιο κουνελάκι για εσάς μην φάτε τον παιδιών σας, μπορεί να τους δημιουργήσετε παιδικά τραύματα??
15-04-2009, 14:16 #777
Λοιπόν αυτή η κοπέλα είχε χάσει 50 κιλά, και είχε να φάει σοκολάτα 1 χρόνο (δεν ξέρω πως το κατάφερε). Ε, ήρθε Πάσχα και αγόρασε για τα δύο παιδάκια της, δύο μεγάλα σοκολατένια κουνελάκια που θα τα έτρωγαν την ημέρα του Πάσχα. Ελα ντε που δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ γιατί σκεφτόταν τα σοκολατένια κουνελάκια?. Σηκώθηκε στριφογύριζε εκτός εαυτού, τι να κάνει, είχε λυσσάξει (και δικαιολογημένα), ανοίγει λοιπόν το ένα σακουλάκι με το κουνελάκι και τρώει το ένα αυτί, μετά το άλλο, το ξανακλείνει και βάζει και την κορδέλα, για να μη φαίνεται η διαφορά με το άλλο κουνελάκι κάνει το ίδιο και στο άλλο. Την επόμενη, το Πάσχα δηλαδή που τα παιδάκια της άνοιξαν να φάνε το σοκολατένιο κουνελάκι τους, έβαλαν τα κλάματα βέβαια, γιατί τα κουνελάκια ήταν άνευ αυτιών. Ο δε άντρας της, την κοίταξε περίεργα μεν συμπονετικά δε??
Ηθικόν δίδαγμα: όσες έχετε παιδιά να αγοράσετε σοκολατένιο κουνελάκι για εσάς μην φάτε τον παιδιών σας, μπορεί να τους δημιουργήσετε παιδικά τραύματα??
(γιατί δεν τίθεται ζήτημα αυτοελέγχου μετά από ένα χρόνο αποχής από σοκολάτα)
για να διδάξει στα παιδιά της το σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Γιατί να εξυπακούεται πως τα σοκολατένια λαγουδάκια έχουν δύο αφτιά;
Μπορεί να έχουν ένα ή κανένα...Είμαι σίγουρη πως αν τα παιδιά είχαν θέμα με το να μοιράζονται,
θα είχε αφήσει ακέραιο το ένα λαγουδάκι και θα είχε θυσιαστεί να φάει το άλλο ολόκληρο!
Αν πάλι ήθελε να τους διδάξει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο,πως για πολλά παιδάκια το Πάσχα
δε φέρνει και τα σοκολατολαγουδάκια του,θα όφειλε να φάει και τα δύο.
Όσες ίσως,διαβάζοντας τα παραπάνω,
μειδιούν και αμφισβητούν το πραγματικό ηθικό δίδαγμα της γυναίκας αυτής,παρασυρόμενες από τη γνωστή έκφραση
"να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει!",ας πάρουν μερικά λαγουδάκια παραπάνω να βρίσκονται...
Στην περίπτωση αυτή,ο εκάστοτε σύζυγος,μάλλον ενοχικά κι όχι συμπονετικά θα τις κοίταζε,καθότι για ν'αναζητούν οι γυναίκες αυτές
λυσσασμένες σοκολάτα μέσα στη νύχτα,σημαίνει πως κάποια...ανεπίτρεπτα κενά τους άφησαν οι λεγάμενοι...
15-04-2009, 14:26 #778
Αυτό που λένε πάντως ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του ΑΛΛΟΥ, δεν παίζει με τίποτα, εγώ θέλω και σοκολάτα και το ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και θέλω να είναι εξαιρετικά και τα δύο????
15-04-2009, 14:28 #779
Αυτό που λένε πάντως ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του ΑΛΛΟΥ, δεν παίζει με τίποτα, εγώ θέλω και σοκολάτα και το ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και θέλω να είναι εξαιρετικά και τα δύο????
15-04-2009, 14:47 #780
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ !!!!!!!!!!!!
YOU ARE IN MY MIND, TRELOKORITSO....................
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία