ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 521
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 521 of 2553 FirstFirst ... 2142147151151952052152252353157162110211521 ... LastLast
Results 7,801 to 7,815 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Γιατί νοιώθω σαν να τα έλεγες σε μένα....? Γιατί διαβάζοντάς τα ήταν σαν να ακούω μια αγγελική φωνή να μου τα ψυθιρίζει μέσα στο αυτί?
    Πωλινακι μου μακαρι κανενα ζευγαρι να μην εφτανε εκει.Μεσα σου ξερεις τη λυση.Κ θαυμαζω απεριοριστα οσους εχουν τη δυναμη να κανουν το μεγαλο βημα κ να βγουν απο το φαυλο κυκλο.Οσο πιο νωρις,οσο πιο μικρα ειναι τα παιδια τοσο πιο καλα.Καλη επιτυχια στις οποιες αποφασεις σου.Αν θας κατι να συ ζητησουμε,εδω θα ειμαι.

Senior Member
    Αβα μου οτι κανω στη ζωη μου το κανω παντα με παθος!!Εκανα τοσα γι αλλους,για το Ναταλακι που τ'αξιζει κι ολας?Θα την προσεχω κ θα την διεκδικω οσο κ αν μου κανει τη ζωη δυσκολη!Τωρα ειδικα που εμαθα οτι εχει κ ομορφα ματια!Αλλα για τα βαγγαλικα της ματια θα μιλησουμε αλλη φορα.Τωρα αυτο....
    http://www.youtube.com/watch?v=BnH7Z...eature=related

Senior Member
    Ολο το χειμωνα μπαινοβγαινα σχεδον μονη...εκλιπαρουσα για μια λεξη, μια φωτο, μια φατσουλα, βρε αδερφε!
    Και τωρα που σεντονια ξεδιπλωνονται οι σελιδες μπροστα μου δεν πορλαβαινω να τις διαβασω!!!!
    Καλο μου Ναταλι.....το πασχιζει ο Ποπαυ μου (που, δυστυχως, αρχιζει να εξελισσεται σε χαζογκομενακι που κουνιεται στον καθρεπτη σηκωνοντας την μπλουζα να φανει η κοιλιτσα...ευτυχως, ακομη παιζει με τον Μπατμαν και το Σπαιντερμαν!)
    προσπαθει γιατι ειναι πολυ χαμηλων τονων και του παρασκηνιου αλλα κρυβει και μια απιστευτη δυναμη και προσαρμοστικοτητα που μας εκπλησσει! Μας ειχαν προειδοποιησει οτι η συγκεκριμενη θεραπεια δε γινεται απο το 75% των παιδιων και πρεπει να ειμαστε καθετοι εξαρχης! Απλως, δε χρειαστηκε...σαν να εκανε παντα! μονο που ειμαστε κοντα της και την απασχολουσαμε(τωρα που το σκεφτομαι στην αρχη, κυριως...) μα ςεχει απαλλαξει και απο αυτο, το γλυκο μου!
    Και πανω που θα σφιγγαμε λιγο τα λουρια ξαφνικα...δισταζω...τη βλεπω ετσι, σκεφτομαι ποσο προσπαθει και καθομαι στα αυγα μου...ουτε τιμωριουλες ουτε τιποτε! Καπως ετσι "χαλανε" τα παιδια...τι νομιζετε;
    Και ξαφνικα δικαιολογω τη μανα μου την οποια παντα κατηγορουσα πως ειχε αδυναμια στον αδερφο μου...και μου ελεγε ..."εχει σημασια, τι εικονες εχεις απο καθε σου παιδι...ηταν τριων χρονων οταν τον τραβουσαν απο πανω μου για να μπει στο χειρουργειο..με κυνηγαει η εικονα του και η ταλαιπωρια που τραβηξε για πολλα χρονια"
    κι εγω δεν καταλαβαινα...
    κι εγω την κατηγορουσα...
    της το ειπα ομως προχτες..."τωρα σε καταλαβαινω μαμα!"
    Απλα μου χαμογελασε και βουρκωσε..και βουρκωσα κι εγω μαζι της...την αγκαλιασα και κλαιγαμε..οχι ως μανα και κορη αλλα ως μαναδες πια που η μια καταλαβαινε την αλλη.
    Τα εξηγησα στο μεγαλο μου παιδι ολα αυτα...αλλα ειμαι πολυ τυχερη...το θεωρουσε δεδομενο οτι πρεπει να φερομαστε ετσι στον Ποπαυ(σαμπως αυτη;;;Ολο διαμαρτυρεται και ολο δεν της χαλαει χατιρι)
    Και σκεφτειτε οτι κανει θερινη προετοιμασια και ολο διαβαζει το καημενο...και που και που σταματα να παιξει λιγο με τον Ποπαυ και παλι συνεχιζει...
    Αχ! Σας ζαλισα με τα δικα μου...ξερετε, οτι φταιει το Ναταλι...αυτη εκανε την καταχωρηση!!!Σιγουρα με προτιματε να μιλω για τους ωραιους αγοραρους παρα...οπως και να εχει, σας ευχαριστω που υπαρχετε!
    Φιλια πολλα και...ολα να μας πανε καλα!!!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Originally posted by polinaki1983

Γιατί νοιώθω σαν να τα έλεγες σε μένα....? Γιατί διαβάζοντάς τα ήταν σαν να ακούω μια αγγελική φωνή να μου τα ψυθιρίζει μέσα στο αυτί?
    Πωλινακι μου μακαρι κανενα ζευγαρι να μην εφτανε εκει.Μεσα σου ξερεις τη λυση.Κ θαυμαζω απεριοριστα οσους εχουν τη δυναμη να κανουν το μεγαλο βημα κ να βγουν απο το φαυλο κυκλο.Οσο πιο νωρις,οσο πιο μικρα ειναι τα παιδια τοσο πιο καλα.Καλη επιτυχια στις οποιες αποφασεις σου.Αν θας κατι να συ ζητησουμε,εδω θα ειμαι.
    Καλημέρα Γλαύκη μου. Την λύση την ξέρω, όμως ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να γίνει πράξη? Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον άλλο παρά τα όσα έχεις περάσει και περνάς, και να θες να φωνάξεις "φύγε επιτέλους από την ζωή μου" όμως να μην μπορείς? να θες να βάλεις όλα του τα πράγματα σε 2 βαλίτσες και έξω από την πόρτα και να μην μπορείς? Τώρα τελευταίο καιρό, φώναξα 2 φορές το "φύγε επιτέλους, έχω κουραστεί πια μεστην μιζέρια σου" χωρίς όμως αποτέλεσμα.... Η τουλάχιστον χωρίς να γίνει πράξη η προτροπή μου. Δεν είχα όμως την δύναμη να πετάξω ρούχα, δεν είχα την δύναμη να δείξω πως ναι βρε γάιδαρε σαγαπάω αλλά δεν μπορώ άλλο να έχω έναν μίζερο δίπλα μου.

Πού θα πάει όμως, εγώ ήδη προχωρώ την ζωή μου όπως πια την θέλω εγώ (είμαι και μόλις μια ανάσα πριν τα 99 που έχω να τα δω χρόνια) και αυτή την χαρά δεν θα μου την στερίσει κανείς. Αν λοιπόν θέλει, μπορεί να ακολουθήσει και να σταθεί δίπλα μου σαν αντάξιος των προσδοκιών μου και των θέλω μου. Αν όχι, οι πόρτες είναι ανοικτές, σκυλιά δεν έχουμε να τον εμποδίσουν, είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει. Και αυτό ισχίει όχι μόνο για τον άντρα μου, αλλά και για όλους γύρω μου που δεν μπορούν πλέων να αντιμετοπίσουν την Πωλίνα όπως θα έπρεπε.

Senior Member
    ΛΕΥΚΟ ΓΙΑΣΕΜΙ!!!!!!!!!! τι να πω, λίγο να αργήσω να μπω και πρέπει να ψάχνω μία ώρα να σας βρω.... έτσι αλλάζεις και τους άντρες βρε παλιοκόριτσο?? Αντε να δούμε τι άλλο θα επινοηθείς, πάντως δεν μου αρέσει !!!!!!! είναι λίγο πένθιμο, κάπως, δεν ξέρω, πολύ ρομαντικό ίσως, απαισιόδοξο, τι να πω, βρες άλλον και γρήγορα, κάτι θα σκεφτείς ....

Ελπίζω να είστε όλοι καλά... και εμείς καλύτερα... έμαθα ότι κάποιες εδώ πήραν τους δρόμους με το αυτοκίνητο, και για πες μας που κυκλοφορείς να ξέρουμε ????

Αναμένω τις διακοπές σαν τρελή !!!!!!!!

Senior Member
    Πωλινάκι στο time schedule το mom time που έβαλες είναι πάρα πολύ, δεν νομίζω ότι έχω τόσο..... καλά τα πιτσιρίκια δεν τα αλλάζω αλλά δεν έχω χρόνο ούτε να λουστώ.... όχι να ξεκουραστώ..

Senior Member
    Πωλινα αν κ δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το μιζερος,αφου τρεφεις τετοια αισθηματα επιβαλετε να προσπαθησεις να κανεις τα θελω σου ζωη.Η λυση ειναι μια.Συζητηση,συζητηση,συζη� �ηση...

Senior Member
    Αλαλουμακι ο τιτλος ειναι ακρως καλοκαιρινος κ μοσχομυριστος!Θυμιζει βραδυνες βολτουλες,θερινα σινεμα,τραγουδακια....Αλλα εδω που τα λεμε, το Ναντινακι εχει δηλωσει οτι λιγα ειναι τα ψωμια του...Δεν διαβασες πιο πανω να δεις πως αλλαζει γνωμη?Αχ Αβα μου ο καημος της θα με φαει!Πηρε κ το αυτοκινητο τωρα,γυρναει,ψαχνει αυτους με τις φετες κοιλιακους κ εδω ουτε γραμμα ουτε γραφη!!!Αλλα εσυ κανεις το νυχτερινο σου μπανιο,συνοδεια μοχιτο κλπ.Αλι απο εμενα.....
    http://www.youtube.com/watch?v=b-aRsIceprw

Senior Member
    nadinaki βλεπω εισαι ονλινε .. δεν κανεις μια εκκαθαριση απο τα σπαμ??

Senior Member
    Σπαμ: πρωτο πληθυντικο Οριστικης Ενεστωτα του ρηματος σπαω(εχοντας υποστει αφαιρεση για να μη δημιουργηθει χασμωδια)
    Αλλα επειδη με αυτον τον τυπο που ξερω εγω νοημα στο προηγουμενο μηνυμα δε βγαινει, μηπως να εξηγησει καποιος στη δολια ασχετου, τι εστι σπαμ, Ζωουλα;;;

Senior Member
    Για την αγαπημενη μας Ναντιν (να της πηγαινουν ολα καλα κ ας μας ξεχασε)
    1 τιτλος 2 τραγουδια 3 ερμηνειες
    ΕΡΩΤΙΚΟ
    http://www.youtube.com/watch?v=f3W9ttHbcuo
    http://www.youtube.com/watch?v=eFhRd-Lcw4A
    http://www.youtube.com/watch?v=riTOa14xjg4

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=-FZoltu5t5c

Senior Member
    Kαλησπέρα!
    Τι βλέπω;Μας έκανε την τιμή η υψηλοτάτη Αλαλουμένια,της οποίας της κάνει πένθιμο το λευκό μας γιασεμί;
    Δεν είναι χρυσάνθεμο κηδειών ούτε γαρίφαλο στεφάνων...Και σιγά που σε ταλαιπωρούμε να μας βρεις,
    που πάντα διατηρείται η παρένθεση και τελευταία βρισκόμαστε καθημερινά και στα "σημερινά μηνύματα"!
    "Θέλω να γίνω μοναχός πάνω στον ʼγιο Αντώνη,μα δε μ'αφήνει ο σατανάς που'χω στο παντελόνι"ένα πράγμα!
    Ο τίτλος μένει μέχρι νεωτέρας όπως πάντα!Πάντως απ'όλους μας τους τίτλους,ακόμα και τις γυμνές στο μπάνιο
    πιο πολύ γελάω μ'εκείνον του "Προσοχή!Κίνδυνος αποπροσανατολισμού!Εισέρχ� �στε με δική σας ευθύνη"!
    Τελικά μάλλον έχεις δίκιο που με λες τρελοκόριτσο(το μήνυμα αυτό θ'αυτοκαταστραφεί!)Προχθές πάντως
    δε σκεφτόμουν να αλλάξω τίτλο,αλλά να το βγάλω από την παχυσαρκία και να το πάω στα διάφορα...Τέλος πάντων...

Ζωούλα μου,μπήκα ελάχιστα,έσβησα ό,τι πρόλαβα πριν χαθεί η σύνδεση μου!Κι αυτό το μήνυμα το γράφω
    γρήγορα και με άγχος γιατί είναι η πρώτη φορά που τα λαμπάκια του ρούτερ μου ψηφίζουν όλα ΠΑΣΟΚ
    και δε νομίζω να κρατήσει για πολύ!Έχω πρόβλημα στη σύνδεση και γι'αυτό λείπω από κοντά σας τελευταία...

Βέβαια είδα πως βγήκε σε καλό!Έμαθε η Γλαύκη να επισυνάπτει υπερσυνδέσμους και μάλιστα μου αφιερώνει
    κι ερωτικά τραγούδια,προφανώς θεωρώντας πως λείπω γιατί της κάνω τη δύσκολη ή ενδεχομένως αγχώθηκε
    πως βγήκα για γκομενότσαρκες και μου δίνει σημασία...Κι όμως η αιτία είναι πολύ πιο πεζή και άσχετη μ'εσένα.
    Λυπάμαι αν σε απογοητεύω...Ωστόσο συνέχισε την καλή δουλειά...ʼντε και εμπλουτισμός με εικόνες με το καλό!

Α...πριν σβήσει η σύνδεση να προλάβω ν'αποκαταστήσω μια βρώμα που βγήκε για τα μάτια μου...Δεν είναι όμορφα,
    κοινά καστανόμαυρα είναι,ούτε μεγάλα και μάλιστα πλέον είναι στολισμένα με ρυτίδες στις άκρες τους.
    Όταν τα βάφω γίνονται λίγο απάτη,αλλά πλέον όχι πολλά πράγματα...Όσων η φαντασία πλανάται από τα μάτια μου
    να προσγειωθεί και ν'ασχοληθεί με κάποιον πραγματικά όμορφο.Σαν τους γκόμενους της ʼβας για παράδειγμα.

Πώς να ήταν άραγε εκείνο το νυχτερινό μπάνιο με την...ξαδέρφη;Αύριο γυρνά το κορίτσι μας και φαντάζομαι
    θα μας αποκαλύψει όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!Δεν ξέρω αν είμαστε αρκετά τυχεροί να έχει
    φροντίσει και για οπτοκοακουστικό υλικό!Παρεμπιπτόντως,ξετσί πωτο πιτσοκόριτσο,ακόμα περιμένω
    το υλικό της Πάτμου!Και μη μου πεις πως ακόμα δεν το έλαβες στα χέρια σου...
    Λόγια...Βαρύγδουπες δηλώσεις...Υποσχέσεις...Γυνα ίκες...

Ένα φιλί σε κάθε ζευγάρι ροδαλά μάγουλα!Με την ευχή να δεήσει η τεχνολογία να είμαι σύντομα κοντά σας!
    Καλές βουτιές!Όπου κι αν μου γοργονιάζεστε να σκέφτεστε πως η θάλασσα μας ενώνει!Ίσως αύριο κάνω το πρώτο μου.Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Πωλινα αν κ δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το μιζερος,αφου τρεφεις τετοια αισθηματα επιβαλετε να προσπαθησεις να κανεις τα θελω σου ζωη.Η λυση ειναι μια.Συζητηση,συζητηση,συζη� �ηση...
    Γλαύκη μου καλημέρα. Με την λέξη μίζερος εννοώ ακριβώς αυτό που λέει το νόημα της λέξης. Πλήρης απαισιοδοσία, το ποτήρι είναι πάντα μισοάδιο και ποτέ μισογεμάτο, μεστην γκρίνια κτλ κτλ κτλ. Σε αντίθεση με μένα που το ποτήρι για μένα, είναι πάντα μισογεμάτο, παρά τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσω πάντα λέω θα τα καταφέρω κτλ. Η μέρα με την νύχτα με λίγα λόγια είμαστε!!!!

Senior Member
    Καλημερούδια και καλή μας εβδομάδα!
    Σας γράφω με τα άλατα της θάλασσας,τυλιγμένη στην μπλε σκούρη μου πετσέτα με τα άσπρα καραβάκια...
    Πουρνό πουρνό,με τις πρώτες ηλιαχτίδες στο πρόσωπο,έκανα το πρώτο μου φετινό μπάνιο.
    Δυό βάρκες στα βαθειά(μάλλον από τη νύχτα ακόμα)δυό γλάροι,τρία χελιδόνια κι αγαπημένη ερημιά
    όπου τεντώνεται η ματιά μου...Πίσω μου ο Όλυμπος και μπροστά μου το απέραντο γαλάζιο!ʼλλος τόνος
    τ'ουρανού κι άλλος του νερού εκεί που σμίγουν,ενώ η θάλασσα να χρυσίζει απ'τις βουτιές του ήλιου...
    Μάζεψα και λίγες χρωματιστές πέτρες εκεί που σκάει το κύμα,ένα κοχύλι κι ένα κομμάτι ξύλο,να πάω λίγη
    θάλασσα στη μαμά,που δεν μπορεί να κατέβει...Έπαιρνε βαθειές εισπνοές,μιλούσε στη θάλασσα κι έκλαιγε...

Γράφω,γράφω...περιμένοντας το καημένο ν'ανάψουν τα λαμπάκια του ρούτερ να προλάβω να το στείλω...
    Επιστροφή στα χρόνια που ο ταχυδρόμος περνούσε μία στις τόσες και τον περίμεναν στην είσοδο...
    Αχ...η σημερινή νεολαία...Τα έχετε όλα στα πόδια σας κι άραγε τα εκτιμάτε;

Παλίρροια μου,σπαμ είναι κάτι διαφημηστικά μηνύματα από άτομα που γίνονται μέλη μόνο για το λόγο αυτό
    και γεμίζουν ποστς το φόρουμ μας(στα αγγλικά μάλιστα).Για το λόγο αυτό μας δόθηκε σε 4 μέλη
    (ανάμεσα στα οποία κι η αφεντιά μου)η δυνατότητα να παρεμβαίνουμε και να τα σβήνουμε.Η δε Ζωούλα
    και το αγγελουδάκι μας έχουν πάρει τις σφυρίχτες και μας ειδοποιούν όποτε κάτι εντοπίσουν.
    Η μόνη σύνδεση με το ρήμα "σπάω" είναι πόσο πολύ μας είχαν σπάσει τα νεύρα,τότε στην αρχή,
    που ψάχναμετις σελίδες να βρούμε τα δικά μας ποστς και περιμέναμε το Νίκο να μπει να τα καθαρίσει...

Καλή δύναμη στις θεραπείες σας!Σ'εσάς τους κοινούς θνητούς καλή δύναμη γιατί ο Ποπάυ μας
    δεν το έτρωγε άδικα τόσα χρόνια τόσο σπανάκι!Όλα αυτά να γίνουν μια μακρυνή ανάμνηση,
    κάτι που θα διηγείστε χωρίς βαρύ συναίσθημα,όπως με το καλό καμαρώνετε σήμερα τον αδερφό σου
    κι έχετε να λέτε για εκείνο το χειρουργείο όταν ήταν παιδάκι...Πολύ συγκινητικό να μιλάτε με τη μαμά σου
    σα μάνες κι οι δυό κι όχι σα μάνα και κόρη...Η αλήθεια είναι πως αν έρθεις στα παπούτσια του άλλου
    τότε μόνο μπορείς να τον νιώσεις απόλυτα...Ο κύκλος της ζωής και τα παιχνίδια της...Πώς τα φέρνει ε;
    Είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου σε ό,τι τυχόν έχεις ανάγκη να μοιραστείς,το ξέρεις αυτό...Κι ας αρρώστησες τότε
    το παιδί για να έχεις δικαιολογία να μην έρθεις στη συνάντηση μας εκείνη...500 χλμ έκανα και για χάρη σου...Αχ...
    Μην τα θυμάμαι και συγχίζομαι...Τάχα κι οι άλλες που ήρθαν κι ούτε μια λέξη,ένα τηλέφωνο,τίποτα...
    Περάσαμε και δεν αγγίξαμε κι ας μας πνίγουν σ'αγκαλιές και λόγια αγάπης...όλα αέρας...Ας είναι καλά...

Εντωμεταξύ,δώδεκααααααααα� �ααα κι ούτε μια ανατριχιαστική λεπτομέρειααααααααααα...
    Τι έγινε,κοπελιά;Ακόμα να συνέλθεις,να συντάξει ο εγκέφαλος λόγο;Κι εμείς τα στερημένα από διασκεδάσεις
    που ξεροσταλιάζουμε έστω στην περιγραφή του κολασμένου σου ΠουΣουΚού...Την ήπιαμε τη μπύρα,
    την ουρήσαμε κιόλας...περιμένουμε τα υπόλοιπα και πιο ζουμερά τώρα...Συν οπτικοακουστικό υλικό,μην ξεχνιόμαστε!

Γράφω,γράφω και μόνο τα λαμπάκια του τεντωμένου νευρικού μου συστήματος ανάβουν.Τα του ρούτερ,
    το χαβά τους!Ας συνεχίσω να γράφω λοιπόν...Πωλινάκι μου,δικό σου είναι το πρόβλημα,καρδιά μου και μόνο!
    Είσαι η προσωπικότητα που είσαι,είναι κι εκείνος μια πολύ διαφορετική έως αντίθετη σε ορισμένα σημεία...
    Αυτό δε θ'αλλάξει ποτέ!Πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα αυτή και να δεις αν πρακτικά μπορείς έτσι
    να ζήσεις.Με μια τάση πάντα χειροτέρευσης υπόψιν,που ο χρόνος κι η φθορά του δυστυχώς επιφυλάσσουν.
    Η αγάπη είναι άλλη υπόθεση...Αν δεν μπορείς να συμβιώσεις αρμονικά με τον άλλον,τι να σου κάνει κι εκείνη η δόλια;
    Πόσο ν'αντέξει να κουβαλά σαν τον ʼτλαντα όλη τη σχέση στις τρυφερές,ρομαντικές της πλάτες;Δύσκολες
    αποφάσεις,πολύ,δε λέω,αλλά μία η ζωή και τα χρόνια κυλούν γοργά,σα νεράκι...Κι έρχεται μια στιγμή
    που παραλύεις και νιώθεις πως όλα πια τελείωσαν,δεν έχει νόημα να προσπαθείς,να ονειρεύεσαι,
    να διεκδικείς ένα καλύτερο αύριο...Εκεί να δεις σπρώξιμο που θέλει το θέλω σου!Κάνε τα κουμάντα σου
    όσο είναι καιρός.Όσο ακόμα έχεις τη διάθεση να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.Τώρα που γυρίζει!
    Όσο πιο γρήγορα μπορείς,ζύγισε τα όλα ψύχραιμα,πάρε τις αποφάσεις σου και πορέψου με αυτές,όποιες κι αν είναι.
    Είναι βασανιστικό να ζεις με το ένα πόδι στη μία πλευρά και το άλλο στην άλλη...Πού να βρεις ισορροπία έτσι;
    Διάλεξε μεριά,αποδέξου,συμφιλιώσου ...και κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου να ομορφύνει η μεριά της επιλογής.

Για χρόνια μόνο ζητούμενο μου ήταν η αγάπη.Έψαχνα στις πράξεις,στις λέξεις,στα υπονοούμενα,κάτι να τη στηρίξω...
    Είχα ανάγκη από κάπου να πιαστώ κι έβρισκα η αλήθεια είναι πολλούς τρόπους να ερμηνεύω κατά τα συμφέροντα.
    Να υπερτιμώ τα υπέρ,να υποτιμώ τα κατά...Στη συνέχεια χρειάστηκε να λάβω πιο δραστικά μέτρα.Να εξαλείψω
    ο,τιδήποτε απειλητικό.Δικές μου ανάγκες,που δεν είχαν καμία ελπίδα ικανοποίησης,σημαντικές πλευρές
    της προσωπικότητας μου νεκρώθηκαν στο βωμό της αγάπης αυτής,για να μπορέσει να ζήσει και καλά εκείνη.
    Κάποτε φτάσαμε στο σημείο που έπρεπε να διαλέξω:τη δική μου επιβίωση ή τη δική της(ό,τι τέλος πάντων βάφτισα αγάπη).
    Δέκα χρόνια μετά,κατάφερα να διαλέξω εμένα...Τα τελευταία τρισίμισυ χρόνια όλο και με ξαναβρίσκω πιο πολύ.
    Δε μετανιώνω για τότε...δική μου επιλογή ήταν...κάποιες μου άλλες ανάγκες προφανώς είχαν προτεραιότητα.
    Για κάποιους σημαντικούς λόγους χρειάζεσαι κι εσύ αυτήν τη σχέση.Μην τους υποτιμάς.Ψάξε να τους βρεις
    και δούλεψε τους.Εκεί είναι η λύση σου.Όχι στις βαρύγδουπες δηλώσεις ή σε δυό βαλίτσες γεμάτες ρούχα.

Περιμένω ακόμα τυλιγμένη στην πετσέτα.Μόλις ήρθε κι ένα παλικάρι,τεχνικός για το πλυντήριο...η λουόμενη εδώ,
    στο λάπτοπ,αναμένοντας το λαμπάκι...Απόψε τραγουδά η Τάνια μου στη Μονή Λαζαριστών...Αργότερα θα παέι
    και στο Πήλιο...Κέντρο δεν πιάνει...Με περιτρυγιρίζει η αύρα της...Πήρα μια κασετίνα με τα τραγούδια της
    να με παρηγορήσω.Όχι πως δεν τα είχα όλα...αλλά κάπως έπρεπε να με αποζημιώσω...Δεν μπορώ να βάλω
    κι εδώ τίποτα...Βάλε Γλαύκη τώρα εσύ για μένα,κάτι ξεχωριστό της Τάνιας μας...(πώς τα φέρνει ο καιρός ε;)
    Εν αναμονή πάντα της ʼβας και των πικάντικων λεπτομερειών,σας φιλώ κι ελπίζω σύντομα να καταφέρω
    να το στείλω,αλλά και να ξανασυνδεθώ να διαβάσω τα νέα σας!Να μου σας προσέχετε,πολύτιμες μου!Φιλάκιαααα