Results 7,861 to 7,875 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-07-2011, 09:32 #7861
Καλημέρα κορίτσια....
Αχ Αβα μου και τί δε θα έδινα για αυτό που περίγραψες..... Ούτε εγώ μπορώ τα τακούνια, τα περιποιημένα ρούχα, τα καλοχτενισμένα μαλιά..... Γιαυτό και το δίλωσα στον άντρα μου. Φέτος θα με βλέπεις μόνο με σαγιονάρες, άντε κανα σανδαλάκι φλατ στην καλύτερη περίπτωση, στραπλες φορεματάκια κοντά μέχρι το γόνατο ή μακριά (ακόμα και τις μακριές φούστες, εγώ τις φοράω σαν στραπλες φορεματάκια, και μου πάνε και πολύ!!!) και με το μαγίό μου. Α και με τα μαλιά πιασμένα πάνω και να πετάγονται σε όπια κατέυθυνση θέλουν. Ετσι του λέω εγώ θα είμαι στις διακοπές. Δεν έχει ούτε λιπγκλος, ούτε σκιά ούτε τίποτα. Το μόνο που θα μπένει πάνω στο κατάλευκο δερματάκι μου είναι το αντιλιακό με προστασία 50, για να μπορέσω να το κρατήσω λευκό ως έχει. (Ναι έχω και αυτή την παραξενιά, πρέπει να είμαι το μόνο άτομο που επιδιώκω να παραμένω με κατάλευκες γάμπες το καλοκαίρι!!!!)
- 15-07-2011, 14:36 #7862
Κάτι μου λέει πως βρήκα άτομα να πάμε μαζί διακοπές!
Πωλινάκι θα μου δανείζεις από το αντιηλιακό σου? Κι εγώ δεν τρελαίνομαι για το μαύρισμα. ʼλλωστε με ενοχλεί ο ήλιος και γι' αυτό αποφεύγω την ηλιοθεραπεία. Μαυρίζω μόνο όσο είμαι μέσα στη θάλασσα.
ΧΑΡΑ ΜΟΥ, (ζήλεια, ψώρα.... :saint
μαζί φέτος στις διακοπές! Εσύ, εγώ, η Πωλίνα, άντε και η ζηλιάρα, οι σαγιονάρες μας, τα αντιηλιακά μας, τα βιβλία μας και βουρ!!
Α, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, ας φέρει η ζηλιάρα μαζί της και κανέναν τεχνικό με μούσκουλα. Μπορεί και να φανεί χρήσιμος σε μερικές - μερικές..
15-07-2011, 21:03 #7863
Εννοείτε Αβα μου πως θα σου δανίζω από το αντιηλιακό μου!!! Αλλά μην περιμένεις να στο απλώνω κιόλας!!!! Αυτό ας το κάνει για μας ο τεχνικός με μούσκουλα που θα φέρει η κοπελιά. Στην τελική, μας το χρωστάει μετά από τόσες αναστατώσεις με τις φώτο που μας έκανε!
Αν και έχω την εντύπωση πως οι φώτο ήταν η μια ο τεχνικός για το πλυντήριο και στην άλλη τα παιδιά που πήγαν να της φτιάξουν τα λαμπάκια, και από ότι φένετε της τα χάλασαν τελείως!!!!!!!!
Και εγώ Αβα μου όσο είμαι στο νερό μόνο, γιαυτό και τα πόδια μου είναι πάντα κάτασπρα σαν το χιόνι!!!! Και μου αρέσειι!!!!!!!!!!
15-07-2011, 21:58 #7864
Ax ayto to tzoker!!! Ενας καιρδισε 185 εκατ. στο ευρωπαικο!!! Αυτα ειναι!!:dork::dork::dork::dork::dork::dork::d ork::dork::dork:
15-07-2011, 22:15 #7865
Εγώ wow μου, νερό να ζητήσω θα λύψει από την γη... Τέτια τύχη έχω!
15-07-2011, 22:42 #7866
Originally posted by Γλαύκη
Αβα μου αυτο γιατι δεν καταφερες να πεισεις με την τσικουλατα.Καληνυχτα σε ολους.....
http://www.youtube.com/watch?v=TDspj1lA108&feature=fvst
ʼκουσε το κι αυτό,χαρά της Γλαύκης κι επίτρεψε-μόνο γι'απόψε,τη μαγική αυτή νύχτα της Πανσελήνου-
στις λέξεις του Καβάφη να σκιτσάρουν πάνω στη θαμπή κόλλα της λήθης,την αγαπημένη εκείνη μορφή,
της οποίας το όνομα χάραξε ο έρωτας με το πιο αιχμηρό του βέλος στην τρυφερή καρδιά,σημαδεύοντας την ισόβια...
--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 1903
Μουσική : Σωκράτης Μάλαμας
Ποιηση : Κωνσταντίνος Π.Καβάφης
Κι αν για τον έρωτά μου δεν μπορώ να πω ?
αν δεν μιλώ για τα μαλλιά σου, για τα χείλη, για τα μάτια·
όμως το πρόσωπό σου που κρατώ μες στην ψυχή μου,
ο ήχος της φωνής σου που κρατώ μες στο μυαλό μου,
οι μέρες του Σεπτέμβρη που ανατέλλουν στα όνειρά μου,
τες λέξεις και τες φράσεις μου πλάττουν και χρωματίζουν
εις όποιο θέμα κι αν περνώ, όποιαν ιδέα κι αν λέγω.
Συμπάθα με,Αλκίνοε κι εσύ,Δημήτρη,(http://www.youtube.com/watch?v=UroD7...eature=related)
αλλά το προτιμώ από τον Σωκράτη...
Στα πρόσωπα,τ'ανεξίτηλα ζωγραφισμένα στις ψυχές μας ...
Στον ήχο της φωνής,που αντηχεί στο θολωμένο μας μυαλό...
15-07-2011, 23:01 #7867
ναντινακι πιο ειναι το επαγγελμα σου? σε κοβω για καλλητεχνικη φυση.
15-07-2011, 23:17 #7868
Mια ονειρεμένη βραδιά σαν την αποψινή της Ιουλιάτικης Πανσελήνου δεν μπορώ ν'ασχοληθώ με μούσκουλα και μούσλι!
Είμαι συνδεδεμένη με το ολόγιομο φεγγάρι,που ζωντανεύει σε πίνακα ζωγραφικής το παράθυρο μπροστά μου,
σχηματίζοντας έναν ασημένιο θαλάσσιο διάδρομο,που προσκαλεί σε γλυκόπικρο ταξίδι νοσταλγικής μελαγχολίας...
Ένα ασυνήθιστο καράβι,γεμάτο πολύχρωμα φωτάκια κάνει βόλτες πέρα δώθε,παρασύροντας τη ματιά μου ν'απιστήσει.
Τζιτζίκια ή τριζόνια(ποτέ δεν κατάφερα να ξεχωρίζω τους ήχους)μαζί με το γλυκό ήχο της ακροθαλασσιάς
ντύνουν μουσική το ρομαντικό μου tête à tête!Όπου κι αν βρίσκεστε απόψε,ελπίζω να νιώθετε γεμάτοι όσο κι εγώ...
15-07-2011, 23:28 #7869
Originally posted by *Katie
ναντινακι πιο ειναι το επαγγελμα σου? σε κοβω για καλλητεχνικη φυση.
Αν επάγγελμα είναι ό,τι πληρώνεσαι γι'αυτό,έχω πληρωθεί πριν πολλά χρόνια μόνο
για μια μετάφραση ενός καταστατικού Γαλλικής εταιρίας(ή συμβόλαιο).Ούτε καν θυμάμαι!Φαντάσου!
16-07-2011, 00:10 #7870
--->ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ : ΗΣΟΥΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Γιώργος Σταυριανός
Πράσινο σκοτάδι απ' τα μάτια σου βαμμένο
χίμηξε κι απόψε να με βρει
κι έγινε το σπίτι ένα δάσος πετρωμένο
πού 'μοιαζαν τα δέντρα του σταυροί.
Έρημο τραγούδι από αίμα κι από χιόνι
κλαίει στα παλιά μου τα χαρτιά
όπως το φτωχό μου το κορμί που δεν παλιώνει
για να το πετάξω στη φωτιά.
Ήσουνα φεγγάρι κι ήμουνα πουλί
πέταξα για να σε φτάσω
κι όταν σ' είχα φτάσει μέχρι το φιλί
σ' έσβησ' η ανατολή.
16-07-2011, 01:09 #7871
Καστρο,φοβερη παρασταση,φοβερη ζωντανη μουσικη,Πανσεληνος.....Παντα ειναι πιο ομορφη οταν τη βλεπουν 2 μαζι....
Πανσεληνος,λοιπον......Κ ειναι σκληρο για μια γυναικα να ειναι μονη....
http://www.youtube.com/watch?v=MZQfbcWDP2g
Κ επειδη ειπες για αγαπημενα,πολυαγαπημενο...Ε πεστρεφε....Θωμαιδης αγαπημενος....
http://www.youtube.com/watch?v=_uLNzDhqfC0
16-07-2011, 10:00 #7872
Καλημερούδιαααααααααααααα !Σήμερα αισίως μπαίνουμε στο δεύτερο μισό αυτού του καλοκαιριού
κι έχω την αίσθηση πως θα είναι γευστικότερο του πρώτου!Αύριο με το καλό έρχονται τ'ανήψια μου,που έχω
από το περσινό καλοκαίρι να δω κι είμαι όλη προσμονή και λαχτάρα!Πόσο πολύ μεγάλωσαν,ποιάς γλώσσας λέξεις
θα γεφυρώσουν την επικοινωνία μας...
Κατεβαίνω να ετοιμάσω πρωινό και τα λέμε και πάλι αργότερα...Καλημέρα Γλαύκη,που σε βλέπω μέσα...
--->ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑ - ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ : ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τώρα που έμαθα να ζώ χωρίς εσένα,
τώρα που οι μνήμες μου γυρνούν απο τα ξένα,
απ΄τη ζωή μου όταν περνάς μια καλημέρα μην τη ξεχνάς.
Τόσα ανελέητα η μέρα μας τα παίρνει,
η νύχτα στο όνειρο απρόσμενα τα φέρνει.
Όπου και άν εισαι όταν ξυπνάς,μια καλημέρα μην τη ξεχνάς.
Λένε πώς χάθηκες δε σε συνάντησε κανείς ως σήμερα,
σαν να'σουν πρόσωπο που επινόησα μάτια μου ανήμερα.
Λένε πώς χάθηκες μα ήσουνα εγώ ως άλλο τίποτα,
μα ήσουνα εγώ και εγώ φοβόμουνα μάτια μου ανύποπτα.
16-07-2011, 10:31 #7873
kαλημερα σε ολους κ ειδικα στην αγαπημενη μου.....Εχω μπει απ'το πρωι αλλα τωρα καταφερα να ριξω μια ματια.Κανω το χασαπη παλι κ Σαββατο εχει δουλιτσα.Μπιτς βολευ ο Νικολακης παλι...Να κερδισει κ τιποτε αλλο εκτος απο το Μαραθο....
Χαζοθεια?ΠΟσο ειναι?Με τα δικα μου να δεις πως κανω.....Η θεια για το θεατρο....
16-07-2011, 11:29 #7874
Η δε φωτογραφια Ναταλια μου...Εκπεμπει γαληνη,ηρεμια.....Να'μουν εκει...μαζι...καφεδακι...κουβ� �ντουλα...μπανακι...
16-07-2011, 23:36 #7875
Σήμερα έκανα την αγορά του αιώνα: Ένα υπέροχο μακώ, μπλε φόρεμα, μακρύ ως τους αστραγάλους, εφαρμοστό και χυτό, ανοίγει κάτω, δετό στο λαιμό, θηλυκό, τέλειο!
Διαγράφει λιγάκι, αλλά, από τη στιγμή που υπάρχουν, τι να κάνουμε? Το τι χάρηκα δεν περιγράφεται! Να μην πω ότι ήταν νούμερο 2 και όχι 3, 5, κλπ.. Το είδε και ο αυστηρότερος κριτής, ένας φίλος μου και είπε σούπερ!
Το μόνο που απομένει είναι να πάρω (τη Δευτέρα κιόλας) ένα σουτιέν ειδικό, που δένει πίσω στο λαιμό.
Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ξέφυγα από το μαύρο. Φτάνει πια τόση μαυρίλα. Χάνοντας κιλά, διαπιστώνω ότι εκεί που πίστευα ότι πραγματικά αγαπώ το μαύρο και μόνον αυτό, τώρα θέλω χρώμα στη ζωή μου. Μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μωβ, όλα...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση