ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 529
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 529 of 2553 FirstFirst ... 2942947951952752852953053153957962910291529 ... LastLast
Results 7,921 to 7,935 of 38289
    Senior Member
    Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες μας!!!Αρσενικο δεν εχουμε εδω νομιζω!Κατι περιεργοι τυποι που παιζουν ειναι αποκλειστικα δωρα της προεδρου στη Σαμανθα.Αν κ εγω θα ηθελα απο τον ενα λιγη σοκολατα,Τιποτε αλλο χαρα μου σου ορκιζομαι.Αλλα μαλλον μονη μου εχω μεινει εδω.Ολες μπανια κ διακοπες!Παω για δουλεια λοιπον....
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........Αλκ� �στης Πρωτοψαλτη
    http://www.youtube.com/watch?v=CpIpg...eature=related

Senior Member
    Μπονζούρες αγκαζέ με καλή εβδομάδα,την τελευταία κι αυτού του Ιούλη...Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει...
    Δεν κυκλοφορεί αρσενικό στα μέρη μας;Τι προσβόλα είναι αυτή Σποράκο;Θα την αφήσεις να περάσει έτσι;

Γιωτουλίνι μου,κάτι διακριτικό,που περνά απαρατήρητο ε;Η αλήθεια είναι πως μόνο σε τοίχους κι είδη διακόσμησης
    είμαι τολμηρή στα χρώματα.Στα υπόλοιπα είμαι πολύ κλασσική.Αγαπημένο μου αυτοκίνητο ήταν το Α2 της AUDI
    (το έχω σε μινιατούρα να παίζω).Τώρα που ψάχνω,νομίζω μου αρέσει η σειρά Α και Β της Mercedes.Aν κι από μέσα οι Ιταλοί
    ζωγραφίζουν.Να δούμε πού θα το παρκάρω στη Θεσσαλονίκη...Τέλος πάντων...Ας το πάρουμε πρώτα και βλέπουμε...

Ευτυχώς ξαναβρίσκω την υγεία μου.Θα μπορούσα να πάω και θάλασσα νομίζω,αλλά άργησα και δε θέλω να μαυρίσω.
    Καλή δύναμη σε όσους ψήνονται στις πόλεις!Φαντάζομαι οι διακοπούλες σας πλησιάζουν να πάρετε μιαν ανάσα κι εσείς!
    Τι καλά να βρισκόμασταν όλοι μαζί σε μια παραλία...Α...υπάρχει και σχετικό άσμα νομίζω,αλλά δε με εκφράζει να το βάλω.

Την καλημέρα μου και φιλάκια πολλά πολλά,όπου κι αν ελευθερώνετε τις ανάσες σας!Να μου σας προσέχετε!Στην υγειά μας!

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλάκι μου. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Εγώ διανύω την τελευταία βδομάδα στην δουλιά και μετά διακοπούλες!!!!! 1-6 του μήνα θα πάμε παραλιακά σε ξενοδοχείο. Μετά από 7 μέχρι 21 θα είμαι σπίτι, γιατί μάλλον ο κύριός μου θα πάει δουλιά (αν και κανονικά το εργοστάσιο θα είναι κλειστό μέχρι τις 21). Δεν πειράζει όμως γιατι θα έχω χρόνο κα δημιουργίσω με τον γιο μου στην κουζίνα, είτε φτιάχνοντας μπισκότα, είτε φτιάχνοντας διακοσμίσεις με πάνες και δώρα σπιτιού!!!! Πρέπει να εμπλουτίσω την σελίδα μου με φωτογραφίες αν θέλω να βρω πελάτες σωστά???

Α και το καλύτερο? Εχω είδη την πρώτη μου παραγγελία για βάφτιση!!!!!! Προς το παρόν κλείσαμε σίγουρα την τούρτα, και θα βγάλω προσφορά και για μπισκότα, και αν της αρέσει η τιμή (που θα φροντίσω να της αρέσει με τις λέξεις "χατηρικός γιατί είσαι ξαδέλφη μου" μπροστά) δεν θα κάνει τα ηλίθια σοκολατένια κεραστικά από το ζαχαροπλαστίο, αλλά τα υπέροχα χειροποίητα μπισκότα βουτύρου από μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι και το κάνω αυτό, θα γίνω διαφήμιση αμέσως σε άτομα τα οποία έχουν πολλά μωράκια, και ετοιμόγεννες ή νιόπαντρες!!!!!! Αχ μακάρι να πετύχω!!!!!

Senior Member
    Πολύ χαίρομαι για σένα,Πωλινάκι μου!Σου το είχα από καιρό πει πως αυτή είναι η χρονιά σου κι ήδη στα μισά της σε βλέπω να πετάς!
    Είμαι σίγουρη πως θα τα πας περίφημα και σ'αυτό σου το εγχείρημα!Είναι κάτι που αγαπάς πολύ κι ήδη χαίρεις ανταπόκρισης!
    Ένας ένας λύνονται οι κόμποι κι ελευθερώνεσαι από τα βαρίδια,που εμπόδιζαν τα ταξίδια της ψυχής σου!Πολύ καλή σου επιτυχία!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου! Οντος αυτή είναι η χρονιά μου, και πιστεύω η επόμενη θα είναι ακόμη πιο καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου!

Κάτι άλλο που ήθελα να σου πω, μετά από συζήτηση με τον σύζυγο που έγινε προ 15πενθημέρου (ναι επιτέλους έκατσε να συζητήσει) έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Με στυρίζει σε αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι δίπλα μου σε κάθε μου νέο βήμα και το καλύτερο για μένα, αναγνώρισε την αλλαγή μου, και μάλιστα δήλωσε πως του αρέσει πολύ.

Την παρασκευή δε, μετά που κλείσαμε μαζί το τηλέφωνο, τον πήρα να του πω τα ευχάριστα, και από την φωνή του κατάλαβα πως είχε συγκινιθεί με το αποτέλεσμά μου, και μου είπε να συνεχίσω έτσι, πως θα είναι πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαστώ και πως δεν θέλει ποτέ να ξαναγυρίσω πίσω. Και μου είπε ξέχνα την ζυγαριά, κάνε εσύ την προσπάθειά σου, και όταν ξαναπάς θα δεις πως θα έχεις το αποτέλεσμα που σου αξίζει.

Πραγματικά το χαίρομαι πολύ, γιατί βλέπω πως πολλά στην ζωή μου αλλάζουν. (και μου το είχε πει η χαρτορίχτρα πως από Οκτώβριο έρχονται λεφτά στην τζέπη μου και δεν το πίστευα :P:P)

Senior Member
    Όλο ευχάριστα ακούω και χαίρομαι!
    Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες, διακοπές, βελτίωση υγείας, σχέδια για καινούριο αυτοκίνητο, άντε, όλα με το καλό!
    Από τα κοκτέιλς της φωτογραφίας μπορώ να διαλέξω το μπλε? Μου φαίνεται πιο ανθυγειινό... Επίσης μπορώ να το κρατάω ενώ θα είμαι ΜΕΣΑ στη θάλασσα? Ουάου, σπέσιαλ φαντασίωση!

Senior Member
    Πως τα καταφερνετε κ εισαστε μεσα οταν δεν ειμαι εγω!Κ οχι τιποτε αλλο θελω να χασω κ την παρθενια μου στο τσαταρισμα!
    Πωλινακι πολυ χαιρομαι που πανε ολα στη ζωη σου στο καλυτερο!Θυμασαι τι σου ειπα?Συζητηση,συζητηση,συζ� �τηση!Κ οταν υπαρχει αγαπη κ καλη θεληση.....
    Εσεις κυρια Αβα μας που εχετε χαθει!Περνατε λετε δυο κουβεντες,αλλα τι κανουμε πως περναμε....Τιποτα!Υποπτο αυτο χαρα μου!
    Οσο για το Ναταλακι που θελει αυτοκινητο,μαλλον θα πρεπει να σου στειλω τον αντρα μου κ το γιο μου που ειναι ειδικοι.Το προηγουμενο αυτοκινητο μου ηταν αλφα ρομεο.Το λατρευα,νευρικο,γρηγορο!Τω� �α εχω (μου πηραν)οπελ αστρα ασημι.Πολυ οικογενεικο κ δεν μου πολυαρεσει.Τα ιταλικα ομως ειναι ζημιαρικα κ ο συζυγος φαν των γερμανικων.Παει κ με την ηλικια μου λεει ο μικρος....Εμενα μ'αρεσει πολυ το Α3 της αουντι το πολο κ το γκολφ της φολκξβαγκεν.Αλλα μεταχειρισμενο μικρο σε καλη κατασταση ειναι δυσκολο να βρεις.Δεν τα πουλανε ευκολα.Ξερω γιατι ψαχνει κ η κορη μου.Οσο για το χρωμα.Μοναχουλα αν ημουν 20 κατι τετοιο θα επερνα!Τωρα....Φιλακια πολλα σε ολες τις κοριτσαρες......

Senior Member
    Έλα, Γλαύκη, παραπονιάρικο, ήρθα!
    Είσαι για τσατοδωμάτιο?
    Ήρθε η ώρα να χάσεις την παρθενιά σου..

Senior Member
    Πού είσαι καλέ και με κάνεις και ακούγομαι σαν ανώμαλος? :dork:
    Μετά μην παραπονιέσαι... :bigsmile:

Senior Member
    Λοιπόν, επειδή η χαρά μου με αγνοεί επιδεικτικά, θα σας πω για τη μέρα μου. Όχι τίποτε άλλο, για να μην παραπονιέται κι από πάνω!
    Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα να μαγειρέψω. Γενικά έχω ένστικτο στις γεύσεις, στους συνδυασμούς και δε διστάζω να πειραματίζομαι. Τον τελευταίο καιρό όμως δεν το έχω. Λέτε μαζί με τα πολλά κιλά να φεύγει και το τάλαντο? Τι να πω..
    Σήμερα έκανα ένα παρασκεύασμα ως εξής. Έκοψα σε φέτες μελιτζάνες και πιπεριές, τις αλάτισα ελαφρά, έριξα λάδι και τις έβαλα στη γάστρα. Αφού ψήθηκαν, αλλά όχι εντελώς, έριξα από πάνω μία σάλτσα από ντομάτες με κυβάκια κεφαλοτύρι και αποτελείωσα το ψήσιμο. Στα λαχανικά έβαλα λίγο αλάτι, στη σάλτσα καθόλου. Τι να έγινε άραγε? Πάντως ωραία μυρίζει.
    Επίσης σε βαθύ μπωλ έβαλα μία στρώση κρεμμύδια σε ροδέλες, έβαλα από πάνω μπριζόλες, άλλη στρώση κρεμμύδια και από πάνω έριξα χτυπημένα ξύδι μπαλσάμικο, λάδι, αλάτι και πιπέρι. Μαρινάρω τις μπριζόλες για να τις ψήσω αύριο. Έχει γούστο, μετά από όλα αυτά και με το φούρνο να με ψήνει κι εμένα μαζί λόγω ζέστης, να μείνω νηστική..
    Κατά τα άλλα, εργασία, αλλά όχι χαρά. Είμαι με το ένα πόδι εδώ, ενώ το άλλο δοκιμάζει το νερό σε μιαν ακροθαλασσιά... Θα γίνει κι αυτό μετά από άλλες δύο ατέλειωτες εβδομάδες.
    Κανένας κούκλος δε φαίνεται στον ορίζοντα. Είχα μια παρηγοριά από τους fake έστω της Ναταλίας, αλλά που... Μας ξέχασε κι αυτή και νομίζει ότι θα τη βγάλει καθαρή με ένα σετ σεντόνια!

Senior Member
    Χαρα μου το ειχα ανοικτο αλλα ελλειπα!που εισαι?

Senior Member
    Εδώ είμαι χαρά μου!
    Έπρεπε να εξευτελιστώ ως προς τη μαγειρική μου για να εμφανιστείς? :bigsmile:

Senior Member
    Οχι κ εξευτελιστηκες!Αυτο με τις μελιτζανες ειναι απο τα πιο αγαπημενα πιατα στο μαγαζι!Μονο που τηγανιζουμε τις μελιτζανες κ βαζουμε τη σαλτσα κ το τυρι απο την απχη στο φουρνο.Τ ι επεμβαση εχεις κανει εσυ?

Senior Member
    Δακτύλιο. Για τις μπριζόλες το λες, ε? Εσύ έχεις κάνει καμιά επέμβαση?
    Έχεις ταβέρνα? Να με προσλάβεις. Όχι μαγείρισσα, σερβιτόρα. Μη σας κάψω κιόλας..
    Πάμε στο τσατοδωμάτιο?

Senior Member
    Εξηγησε μου αν θες τι κανουμε ακριβως στο τσατοδωματιο.Γραφουμε στο σιελ.Μετα?