Results 7,966 to 7,980 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-07-2011, 00:32 #7966
Ναταλάκι μου γύρισα!!! Μπρά βο με την απώλεια που αν υπολογίζω καλά έιναι σε σχετικά πιο σύντομο χρονικό διαστημα!! μπραβο μπράβο!!!Πολλα φιλιά στον γιασεμόκοσμο!
- 29-07-2011, 00:55 #7967
Αυτοι που μας χρωσταγανε μας πηραν κ τ'αμπελι!Αγαπημενη μου την ξερεις την παροιμια?Καρδουλα μου εγω σου εκανα διακριτικη πολιορκια,κ να οι νηξεις,να τα ερωτικα τραγουδια....Στο τελος σου εκανα κ ερωτικη εξομολογηση,κ να οι προσκλησεις κ Μαραθος κ Μανη...Να ολοκληρωσουμε τη σχεση μας.Εσυ σημασια....Ουτε ενα U2U!Βρηκε την ευκαιρια το Αβουλινι κ με πολιορκει αυτο!Μην προδωσει κ τον τιτλο της Σαμανθας!Κ να τα τηλ....Αλλα κ αυτη αποψε με αφησε για να δει θριλερ με παρεα κ ποπ κορν....Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι για σοβαρη σχεση...Αλλα εσυ τι ζορι τραβας παιδι μου?Α, ρε αθανατο φτυσε με κολλαω καλυτερα!!!Κ μας πετας οτι κλεινεις τον υπολογιστη γιατι εισαι μονη με καλη παρεα!Εγω τι πρεπει να κανω?Να τον σπασω?
Νυχτα...
29-07-2011, 09:12 #7968
Originally posted by yannaki
Ναταλάκι μου γύρισα!!! Μπρά βο με την απώλεια που αν υπολογίζω καλά έιναι σε σχετικά πιο σύντομο χρονικό διαστημα!! μπραβο μπράβο!!!Πολλα φιλιά στον γιασεμόκοσμο!
Καλώς μας ήρθες,μαυρισμένη,αδυνατισμ ένη,χαλαρωμένη και πιο χαμογελαστή!Καλή προσαρμογή στους ρυθμούς της πόλης τώρα!
Αν και χωρίς πελαργό και χωρίς πελαργοσχολείο,πάλι μισοδιακοπές κάνεις...Αλήθεια,πώς είναι η ζωή στα πρόθυρα του 7;
29-07-2011, 09:27 #7969
Originally posted by Γλαύκη
Νυχτα...
ίσως θελήσεις να το βάλεις όσο αγναντεύεις απ'το μπαλκόνι σου...Αν κι εφόσον φυσικά η χαρά σου σε γράψει πάλι.
Μέρα...
--->ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΕΦΑΛΑ : ΝΥΧΤΑ ΟΝΕΙΡΟΜΑΝΑ
29-07-2011, 09:29 #7970
Πωλινακι εγω δεν ειχα σκεφτει να βγαζω φωτογραφιες οτι εφτιαχνα...Πολυ μ'αρεσει που το κανεις εσυ...
Φτιάχνω και κατασκευές με πάνες, και διάφορα δώρα σπιτιού. Ολα τα φβτογραφίζω. Τώρα που θα είμαι 2 βδομάδες σπίτι (3 βδομάδες άδια αλλά την 1 θα πάμε διακοπές) θα φτιάξω πολλά πράγματα για να εμπλουτίσω τις φωτογραφίες μου.
Στο τόπικ μου συνίθως ανεβάζω ότι φτιάξω, καθώς και έχω φτιαξει και μια σελίδα στο φατσοβιβλίο. Polin's creations λέγετε.
Προσπαθώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα έστω και έτσι καλή μου!
Φιλάκια
29-07-2011, 09:33 #7971
Καλημέρα στα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρι της παρέας!!!!!! Τελευταία μέρα στην δουλιά σήμερα, Απόψε έχω να διγματίσω κάτι μπισκότα νεράιδες, αύριο πλυντήρια και καθάρισμα, Κυριακή σιδέρωμα και βαλίτσιασμα και Δευτέρα φεύγουμε για παραλία!!!!!!!!! Αν και καραδοκεί περίοδος (περασμένο μήνα είδα 1 του μήνα και ο κύκλος μου είναι σταθερός οπότε, μάλλον δεν θα απολαύσω τις βουτιές μου..... Ομως τα μαγιουδάκια μου θα τα βάλω!!!!!! Δεν απέκτησα κορμάρα των 98.8 κιλών, μετά από μια δεκαπενταετία, για να μην την βγάλω στην παραλία!!!!!!
29-07-2011, 10:09 #7972
Originally posted by polinaki1983
Δεν απέκτησα κορμάρα των 98.8 κιλών, μετά από μια δεκαπενταετία, για να μην την βγάλω στην παραλία!!!!!!
Όσο τις προσμένεις κι ακόμα περισσότερο!Σου αξίζει και με το παραπάνω!
29-07-2011, 10:39 #7973
Σε ευχαριστώ πολύ Ναταλάκι μου!!!!!!!!
Καλά οκ δεν έχω τέτια πόδια, αλλά είμαι σίγουρη πως όταν ξαπλώσω εγώ στην ακροθαλασιά, η παραλία δεν θα είναι τόσο άδια όσο σε αυτήν της φώτο!!!!!
29-07-2011, 20:50 #7974
Καλησπερα σε ολους!ποιους ολους δηλ?Την αγαπημενη μου,την χαρα μου,την πωλινα κ καποια αλλη ισως...Ας ξεπεταξω πρωτα την Πωλινα που φευγει για διακοπες κ θα την χασουμε κ αυτη.κ εμενα μου αρεσε να κανω φιγουρες με ζαχαροπαστα αλλα κ με αμυγδαλοπαστα.Πιο ακριβη αλλα πιο γευστικη.Γενικα δουλευα πολυ χρωμα ζαχαροπλαστικης στη σαντιγυ,ζελε,φρουτα...Εκανα πολυχρωμες παραστασεις...Οτι τουρτα δε εχει η Βεφα,κ οχι μονο, στα βιβλια της τις εχω φτιαξει ολες!Να απαντησω κ σε προηγουμενη ερωτηση σου,εχω ενα μικρο μοντερνο μεν αλλα με παραδοσιακο φαγητο εστιατοριοκ ο συζυγος μου εχει μια παραδοσιακη χασαποταβερνα "Τα κοψιδια"Καλες διακοπες!Να γυρισεις ξεκουραστη,μαυρισμενη κ ανανεωμενη!!!
Αγαπημενη μου μην κακολογεις τη χαρα μου!Καποιον εγραψε,που περιμενε με το ποπ κορν στο χερι, αλλα οχι εμενα αφου ειπε οτι θα κανω 10 λεπτα κ δεν ξερω ποσο μιλησαμε παλι!Το τραγουδι δε το απολαυσα,ειμαι στο μαγαζι κ τωρα τελευταια φοβαμε το ρεπερτοριο σου...Αναμονη για το βραδυ αργα γιατι τωρα παω στο καστρο να δω το"Πινακοθηκη των ηλιθιων"του Τσιφορου απο το ΔΗΠΕΘΕ μας.Ενα εργο που οταν το ειχα διαβασει μου αρεσε πολυ.Φιλακια πολλα!
30-07-2011, 00:58 #7975
Ξαπλωμενη στο κρεββατι μου ακουω το τραγουδι κ σε σκεφτομαι......
Νυχτα ονειρομανα.....Καλο....
30-07-2011, 18:10 #7976
Ξαπλωμενη στο κρεββατι μου ακουω το τραγουδι κ σε σκεφτομαι......
Εγώ είμαι στο μπαλκόνι μου και παιδεύω το μεσημεριανό που μόνο πόνο μου δίνει...
Απέναντι μου(στην άλλη μεριά του κόλπου)είναι η Θεσσαλονίκη,απ'όπου πριν λίγο γύρισα.
Για τρεις μέρες την είδα κι εγώ για την ερωτική πόλη,που τη χαρακτηρίζουν.Περπάτησα τους δρόμους της αγκαλιά,
πρόσβαλα τη δημόσια αιδώ,βγήκα βράδυ για ποτό στα ντάμπα ντούμπα της παραλίας της Καλαμαριάς με θέα τα φωτάκια,
για φαγητό στα λαδάδικα,στο κίτσεν μπαρ στο λιμάνι,για καφέ σε γουστόζικα μικρά καφέ με τζαζ μουσική,ατέλειωτη αγορά από Τσιμισκή
μέχρι ΙΚΕΑ,πολυκαταστήματα,βενζι νάδικα και βουλκανιζατέρ πώς λέγονται(γιατί πέσαμε και σε χαντάκι και χτύπησε το αυτοκίνητο)
επισκέψεις σε σόγια του καλού μου να μας ρωτούν κλασσικά πότε θα παντρευτούμε(ενώ δείχνουν οι ίδιοι με δυό μικρά παιδιά
να το έχουν ήδη σκυλομετανιώσει...)...Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την πρόσφατη ζωή μου,που παίρνει μια μικρή παράταση
λίγων ακόμα ημερών,αλλά πλέον σε συνθήκες λιγότερο ελεύθερες με γονείς,θείους,αδέρφια και δε συμμαζεύεται...
Απόψε θα πηγαίναμε στο μιούζικαλ της Μαρινέλλας,αλλά ακύρωσε τις εμφανίσεις της.
Αύριο έχει Ισπανική βραδιά στο κάστρο του Πλαταμώνα.
Δυό βάρκες χαράζουν τη θάλασσα μπροστά μου και μια μέλισσα φλερτάρει το φαγητό μου και τα δάχτυλα,που πληκτρολογούν.
Στα δεξιά τζιτζίκια φλυαρούν κι αριστερά ένα αχνό ροχαλητό από την κάμαρα,όπου ξεκουράζεται "ο μεσιέ",που θα έλεγε η γιαγιά μου.
Η μπαταρία τελειώνει,το φαγητό δε με συγκινεί και λέω να τα μαζεύω να πάω μέσα να διακόψω όνειρα.Καλό απόγευμα,γιασεμένιες μου!
--->Ερωφίλη - Μυρτιώτισσα - Κραουνάκης : «Πεθαίνοντας Στην Αθήνα» (ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου)
Προτρέχω λίγο,αλλά δε γίνεται να μην ακούσω κι αυτό (απ'την ίδια ταινία)--->Σταμάτης Κραουνάκης : Οι εραστές
30-07-2011, 20:24 #7977
Αχ ομορφη θεσσαλονίκη με τα ωραία σου!!!
Ναταλάκι μου καλό κάνε μια όμορφη βόλτα παραλία και για μένα!!
31-07-2011, 01:15 #7978
Ναταλακι συνονοματο πως βαζεις το τραγουδι που θελεις και γτραφις το ονομα αντι για το λινκ... Ευχαριστωωω!!!:love:
01-08-2011, 09:02 #7979
Καλημερα κ καλο μηνα σε ολες τις γιασεμενιες.......στην αγαπημενη μου......στη χαρα μου....Να μας φερει αυτος ο μηνας οτι δεν μας εφεραν οι προηγουμενοι κ προσδοκουμε......
Αυγουστος λοιπον!!!
http://www.youtube.com/watch?v=y7SRB-jNmnI
.....θα παω κι ας μου βγει κ σε κακο....
02-08-2011, 00:28 #7980
Καλό μήνα στο γιασεμόκοσμο!
Ξένοιαστο, ανέμελο, χαρούμενο, διαφορετικό!
Ναταλία μου, τι να σου πω... με απογοητεύεις... Οι μουσικές σου επιλογές πέφτουν κατακόρυφα, όταν μπαίνει στη μέση το τέρας με τα πράσινα μάτια...
Αυτή τη στιγμή, πολύ σοβαρά και χωρίς αστειότητες, βάζω ένα λαικό μεν, αλλά λατρεμένο κομμάτι: http://www.youtube.com/watch?v=VeGXORmb0Ok
Ακόμη και αν με κρίνετε αυστηρά εσείς οι κουλτουριάρες (που αυτό θα συμβεί), δε με νοιάζει. Μου αρέσει και δε ντρέπομαι να το πω! Φιλάκια!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....