Results 7,981 to 7,995 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-08-2011, 00:43 #7981
Και ας έρθουμε στην καθημερινότητα: Μία μόλις εβδομάδα με χωρίζει από τις πολυαναμενόμενες διακοπές και το κακό καραδοκεί.. Λόγω σύγχυσης κοιμήθηκα στις 2.40 τα ξημερώματα και ξύπνησα στις 5.10 με το να ξύνομαι από εκνευρισμό στα μαξιλάρια. Σηκώθηκα, άλλαξα μαξιλαροθήκες, λούστηκα, ήπια καφέ και επιτέλους πήγα δουλειά. Σχόλασα στις 3.30 και επέστρεψα στις 6.00, όπου τελείωσα στις 8.30. Ο εκνευρισμός δεν με αφήνει ακόμη και τώρα να κοιμηθώ, έστω και αν έχω ήδη μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια μου.
Ανυπομονώ να φύγω.. Να μη με νοιάζει τίποτα, να μη σκέφτομαι τίποτα...
- 02-08-2011, 00:54 #7982
Xαρα μου?Τι κανεις εκει?Θα με χαλασετε μ'ετουτα κ εκεινα!Κ καλα εσυ το εχεις δηλωσει!αλλα η αγαπημενη μου?
Ημουν στο καστρο που ειχε παρασταση το Λυκειο των Ελληνιδων για τα 100 χρονια με ολους τους συλλογους της Πελλοπονησου.Μια βραδια πολλα προσδοκομενη που μας αφησε ομως με τις προσδοκιες.Χορεψαν,Μακεδον ια,Θρακη,Μεγαρα,Φλωρινα,Κυκ λαδες κ ημαρτον,Ποντο,που πιστευω οτι πρεπει να χορευεται μονο απο Ποντιους.Κ τα πηρα τελειως οταν ακουσα οτι αυτη η παρασταση κοστισε γυρω στις 60.000 Ε.
Εχει τοσες εκδηλωσεις τον Αυγουστο που με ενα γρηγορο υπολογισμο χρειαζομαι γυρω στα 200 Ε να τις δω,κ οχι ολες!
02-08-2011, 01:00 #7983
ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!
02-08-2011, 01:01 #7984
Αβουλινι μου,σταματα να παραπονιεσαι!Εσυ θα πας κ διακοπες!Εγω τι να πω?Ενας Μαραθος μου ελαχε αλλα τωρα που η αγαπημενη μου παιζει με το παιχνιδακι της που να την ξεκουνησεις!Εσενα δε σου περασε απο χθες ακομα?
02-08-2011, 01:05 #7985
Το ξέρεις, χαρά μου, ότι μαθαίνω ποντιακά? Ναι, έχω έφεση και μάλιστα έμαθα εκτός από την ομιλία, να χορεύω και το "τικ".
Τουλάχιστον είμαι προς το παρόν οικονομική σε ότι αφορά τις εξόδους μου. Θα το σκεφτώ πολύ να σε κάνω επίσημα γυναίκα μου.. Έτσι, να το ακούσει η ζηλιάρα και να χαρεί..unk:
Ναταλία μου, ανάλαβέ την εσύ οικονομικά, μία περιουσία στοιχίζει το άτομο.. Καλύτερα να τη ντύνεις, παρά να την πηγαίνεις στο θέατρο..
02-08-2011, 01:06 #7986
Έχω το χάλι μου το μαύρο, γιατί προέκυψαν σήμερα άλλα, καινούρια, άσχετα με το χθεσινό. Θέλω να φύγω απλά, να μη με βρίσκουν..
02-08-2011, 20:53 #7987
Kαλησπερα..καλο μηνα...
Στα ψηλα βουνα οντας, στα οποια ηρθα λιγο νωριτερα και εσπευσμενα φετος λογω του νονου μου που εφυγε πλεον απο κοντα μας...μην σκεφτειτε οτι ηταν μεγαλος ...ναι, μεγαλος και γεματος απο τη ζωη με παιδια και εγγονια, γεννημενος στα βονα της Χελιδονας με δυσκολη παιδικη ζωη και ακομη πιο δυσκολη ενηλικη...η γενια που ξεκινησε απο τη γκαζιερα κι εφτασε στο μικροκυματων...
Βιαστικα, λοιπον, μαζεψα σε δυο ωρες ρουχα, τα παιδια κι εφυγα λιγο νωριτερα...γι'αυτο δεν προλαβα να σας αποχαιρετησω...
Αλλα βρηκα τωρα να ξεκλεψω τεχνολογια απο ενα πολυχωρο(κι ομως πολυχωρο στο Καρπενησι, παρακαλω!) κι αμεσως σας σκεφτηκα!
Αγναντευω βουνα με παχνη καθως λιγο πριν σταματησε η βροχη και το τοπιο αναδυθηκε ακομη πιο ομορφο...στο κατεβασμα για να ερθω ημικρη ουρλιαζε..."ειμαστε μεσα στα συννεφα!!!" Και δεν ελεγε και ψεμματα, εδω που τα λεμε!
Ηρεμω εδω...απομακρυνω την ανθυγιεινη καθημερινοτητα, το φοβο για το αυριο...αποφευγω να ακουω κι ειδησεις, οι εφημεριδες ειναι ειδος προς αποφυγη, επισης!
μονο μεσα στη νυχτα μπορει να ξυπνησω με τα αγχη της πολης, τα αγχη της φετινης χρονιας που ξεκιναει....σα δυσκολα μου φαινονται...κι ισως ειναι η πρωτη φορα που αισθανομαι τοσο μα τοσο απογοητευμενη...
Τελος παντων! τωρα ειμαι καλα!
ναταλακι μου γλυκο, ελπιζω να εχεις κοντρολαρει καπως τη δυσκολη πραγματικοτητα με τους γονεις σου και να παλεψεις κι εσυ με τα φαντασματα σου.
Αβα μου, Νεκταρια και συζυγε, Ζωουλα και ολες οι υπολοιπες διαδικτυακες μου φιλες...μια μεγαλη αγκαλια ενα ζεστο φιλακι!
να μας πανε ολα καλα και καλυτερα, οπως μας αξιζει βρε αδερφε!
Την επομενη εβδομαδα θα ειμαστε Ζαντε...ολοι μαζι! (το λατρευω αυτο....)
Σας φιλω!!!!:love:
04-08-2011, 00:13 #7988
Γιασεμενια μου για να μην περνας ουτε μυρωδια να παρεις απο το γιασεμακι σου φοβαμαι οτι τα πραγματα δεν πανε καλα.Η σκεψη μας κ η θετικη μας ενεργεια ειναι μαζι σας.
http://www.youtube.com/watch?v=DyUOd...eature=related
Για να επιστρεψει το μαγισσακι στο γιασεμοκοσμο....
04-08-2011, 17:29 #7989
Εύχομαι σε όλες σας, και κυρίως την chief Ναταλία, να περάσετε τον πιο τρυφερό Αύγουστο..Ας μην είναι ειδυλλιακός, ας μην είναι συγκλονιστικός, απαστράπτων κτλ. Να είναι όμως τρυφερός, αβάσταχτα τρυφερός..
05-08-2011, 22:57 #7990
Originally posted by monahoiot
Εύχομαι σε όλες σας, και κυρίως την chief Ναταλία, να περάσετε τον πιο τρυφερό Αύγουστο..Ας μην είναι ειδυλλιακός, ας μην είναι συγκλονιστικός, απαστράπτων κτλ. Να είναι όμως τρυφερός, αβάσταχτα τρυφερός..
05-08-2011, 23:10 #7991
Ένα βιαστικό γλυκό φιλί καληνύχτας σ'όλες τις γιασεμένιες υπάρξεις με την ελπίδα αύριο να έχω χρόνο για περισσότερα...
Μπήκα κυρίως για μια αφιέρωση,που υποσχέθηκα...Μάλλον θα το γνωρίζεις από Νταλάρα...ή Παπάζογλου...
--->ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ : ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΣΟΥ ΕΙΔΩΛΟ
Συνονόματη,αύριο υπόσχομαι θα σου εξηγήσω.Είναι πολύ απλό. :love:
Παλίρροια,καλώς σε βρίσκουμε πάλι...Kαλή συνέχεια στις διακοπούλες σου!
Φιλάκια σε όλους πολλά!
06-08-2011, 02:43 #7992
Εγώ πάλι μπήκα για να χαιρετήσω τον αγαπημένο μου γιασεμόκοσμο.. Αυτόν που με στηρίζει στις ώρες της μοναξιάς, της απογοήτευσης, αυτόν που χαίρεται με τις χαρές μου, μικρές και μεγάλες, που σαχλαμαρίζουμε, που ζούμε παράλληλες ζωές.
Σε λίγες ώρες πραγματοποιείται αυτό που ονειρευόμουν μήνες τώρα.. Φεύγω διακοπές! Να ξεφύγω, να χαλαρώσω, να διασκεδάσω, να ξεχάσω, να γίνω άλλος άνθρωπος. Να γίνω, έστω και για λίγο, αυτή που υπήρξα κάποτε.
Να επιστρέψω στη βάση μου και να είμαι ανανεωμένη. Να έχω αλλάξει παραστάσεις, να έχω γεμίσει μπαταρίες. Αυτή τη στιγμή και εδώ και πολύ καιρό αισθάνομαι σαν κινητό τηλέφωνο που αποφορτίζεται και κάνει "μπιπ, μπιπ", μέχρι να το συνδέσεις με το ρεύμα. Πάω να βρω το ρεύμα μου, πάω να φορτιστώ.
Σήμερα ξεπέρασα τον εαυτό μου. Με θεωρώ δουλευταρού κάθε φορά που θα παραστεί ανάγκη, αλλά το σημερινό ήταν υπερβολή, ακόμη και για τα δικά μου μέτρα. Γύρισα σπίτι με μαύρους κύκλους, εξαντλημένη και είπα ως εδώ, φτάνει για φέτος.
Μέσα κοιμάται η αγαπημένη μου φίλη, που μοιραστήκαμε το τελευταίο μας κοινό καλοκαιρινό βράδυ. Περάσαμε όμορφα. Ακούσαμε όμορφη μουσική.
Φεύγω δώδεκα κιλά ελαφρύτερη από πέρυσι. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, του χρόνου θα σας χαιρετώ στα κανονικά μου κιλά, με χαμόγελο επιτυχίας, τεράστιο.
Τώρα έχω ένα χαμόγελο γλυκόπικρο, μη με ρωτάτε, δεν ξέρω να σας πω γιατί. Ίσως ο άνθρωπος μαθαίνει να ζει στη μιζέρια του και ξενίζεται όταν απομακρύνεται από αυτή.
Καλό καλοκαίρι
06-08-2011, 02:57 #7993
Πάτησα κατά λάθος το "enter" και δεν σας ευχήθηκα όπως θα ήθελα.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Καλό καλοκαίρι! (με θαυμαστικό),
Να προσέχετε τον εαυτό σας και να σας αγαπάτε,
Να αδυνατίσετε ή να παχύνετε, κατά περίπτωση,
Καλή αντάμωση!
Θα σας σκέφτομαι,
Φιλιά! :love:
06-08-2011, 11:01 #7994
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!Αγαπημενη ευχαριστω!Λατρευω αυτη την εκτελεση κ οχι απο τον αρχοντα της δευτερης εκτελεσης.Βρηκες ποιος ειναι ο Τσερτος?Πραγματικα θα ηθελα παρα πολυ να ησουν εκει.Θα σου αρεσε,ειμαι σιγουρη!Ενας Τσερτος οπως δεν τον ειχα ξανακουσει,γιατι δεν τον ειχα ξαναδει.Ειπε κ τι δεν ειπε!Γκατσο,Χατζιδακη,Ρασο� �λη,Θεοδωρακη.....Γιναμε μια μεγαλη παρεα κ τραγουδουσαμε ολοι μαζι μεχρι της 1.
Δε λεω να ηταν κ η Σαμανθα μαζι γιατι θα επαιρνε τον παιδαρο που τραγουδουσε κ επαιζε ακορντεον,ενα θεοτεκνο με κατι καταπρασινα ματια,θα εφευγε κ θα μας χαλουσε τη βραδυα!!!Αβουλινι μου,χαρα μου,καλες διακοπες!Να σου τυχουν τα καλυτερα!!!
06-08-2011, 15:02 #7995
Μια βιαστική καλησπέρα και από μένα.....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....