ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 541
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 541 of 2553 FirstFirst ... 4144149153153954054154254355159164110411541 ... LastLast
Results 8,101 to 8,115 of 38289
    Senior Member
    To να μας αγαπουν ειναι αυτονοητο.Κ για να σου απαντησω την ερωτηση απο αλλο τοπικ αυτες τις χαρες μου μπορω να προβαλω.Εχω κ αλλες αλλα δεν μπορω να τις γραψω....Προσκλητηρια?Ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα,δεν το ξερεις?Ελευθερη σχεση κ ας ειναι μονογαμικη....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    :shocked2:

WHO KNOWS????????????:starhit::starhit::starhit::starh it:

Senior Member
    Nα πω καλημερα γιατι εχθες ημουν χαλια,με επιασε κριση βηχα κ το εκλεισα αρον αρον κ φυσικα δεν προλαβα να πω καληνυχτα.Το ωραιο ειναι οτι ημουν στο νοσοκομειο απο τις 10,30 ως τις 2,30 μου εκαναν κ εξετασεις κ μου ειπαν να παω σημερα σε γιατρο γιατι δεν ξερουν.Σε πνευμονολογο η ωριλα.Αθανατο ελληνικο δημοσιο......

Senior Member
    Ωχ, Γλαύκη, έμπλεξες... Καλά ξεμπερδέματα και κυρίως περαστικα!

Senior Member
    Χειροτέρεψε το Γλαυκουλίνι μου;Γιατί;Ταλαιπώρησε κι άλλο το λαιμουδάκι του;
    Δε φαντάζομαι να με κεράτωσε και να προδόθηκε...Θέλω ιατρική γνωμάτευση
    πού αποδίδει την αιτία του πονόλαιμου!Με σφραγίδες,ΑΜΚΑ και δε συμμαζεύεται!

Senior Member
    Μηπως πρεπει να σε κερατωσω για να γινω καλα?Δε βλεπω χαηρι κ προκοπη ετσι!Παλι καθιστη ετοιμαζομαι να κοιμηθω κ ας περνω κ τα φαρμακα......Λειπει κ η Σαμανθα να της ζητησω να μου δανεισει κα'να καλο γιατρικο....Κ αφου θα ειναι για θεραπευτικο σκοπο.....

Μοναχουλα μου σ'ευχαριστω,πες το παλι γιατι δε βλεπω φως.....κ ας λενε καποιες οτι αφου παω στο θεατρο καλα ειμαι.....πανω που ελεγα δεν νοιαστηκαν αν ζω η πεθαινω.....Αλλα να καταλαβω πως εσωσαν παλι το τομαρακι τους......
    Αγαπημενη μου τα ποιστοποιητικα τη Δευτερα που εχω επανεξεταση.Μηπως θες κ απο το γυναικολογο?Πες να προλαβω να κλεισω ραντεβου......Φιλακια πολλα με γλυκιες καληνυχτες κ τρυφερες αγκαλιτσες σε ολες κ μια παραπανω στο Ναταλακι μου που ειναι ταλαιπωρημενο σημερα αλλα ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα κ να επιστρεψατε σπιτι.

Senior Member
    Δε μπορεί ν'αναφέρεσαι στο δικό μου σώμα ως "τομαράκι" γι'αυτό και δε σχολιάζω.
    Το πιάνω από το "αγαπημένη μου".Καθόλου άσχημη η ιδέα του γυναικολόγου,αλλά
    υπό την προϋπόθεση πως θα σου κάνει τον υπέρηχο,εξωτερικά,που κάνουν στα κορίτσια.

Το Ναταλάκι,όντως είναι ταλιπωρημένο μετά από δυό μέρες στην κλινική,αλλά προφανώς
    για να ετοιμάζεται για θέατρο κι αυτό καλά θα είναι."Παραμύθι χωρίς όνομα" της Πηνελόπης Δέλτα.
    Σίγουρα θα το έχεις κάπου πετύχει στην καλοκαιρινή του περιοδεία,θεατροφανατίλα,δ εν μπορεί...

Τα φιλιά μου σε όλες τις γιασεμένιες υπάρξεις,όπου κι αν επιλέγουν να σκορπίζουν την ευωδία τους!

Senior Member
    Γιασεμενια μου χαιρομαι που ειναι ολα καλυτερα κ βγηκες να ξεσκασεις λιγο.Κ εγω σημερα πηγα τελικα θεατρο.Εχθες ενω ειχαμε αγορασει εισητηρια δεν βρηκαμε θεσεις.Το μεγαλο μας τσιρκο του Καμπανελλη.Το παραμυθι χωρις ονομα το ειχαμε ανεβασει αρκετα χρονια πριν με μεγαλη επιτυχια.Πως ηταν η παρασταση που ειδες κ με ποιους?Σκηνοθετης?

Senior Member
    ιιιιιι παίζει ο δάσκαλός μου σ'αυτό!! Κάνει το Βασιλιά!!1 Κι ο σκηνοθέτης ήταν καθηγητής μου στη σχολή!!!
    Ήταν ωραίο;; Εγώ θα το δω το Σεπτέμβρη στην Ελευσίνα

Senior Member
    Ποιοι ειναι παιδι μου?Πας σε δραματικη σχολη?

Senior Member
    Όχι. Ο Τζαμαριάς μας έκανε ένα μάθημα στο πανεπιστήμιο, κι ο Φραγκιόγλου μας κάνει σε ένα θεατρικό εργαστήρι που πάω. Εκτός αν δεν το είδες από το θίασο του Εθνικού και τόση ώρα μιλάω για άλλους!!:spin:

Senior Member
    http://youtu.be/fkRz56ghKdI

Καληνύχτα, χορεύουμε μαζί και μόνοι , σ'εναν έγχρωμο χορό που αλλάζει και ποτέ δεν τελειώνει...

Senior Member
    ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑ

(26 Αυγούστου)

Ο άγιος μάρτυς Αδριανός και η σύζυγός του Ναταλία κατάγονταν από την Νικομήδεια και έζησαν την εποχή των διωγμών, κατά τους χρόνους του βασιλέως Μαξιμιανού (298 μ. Χ.). Η δύσκολη εκείνη περίοδος για την Εκκλησία, έχει να επιδείξη αναρίθμητα πλήθη Ομολογητών και Μαρτύρων, γενναίων αθλητών του πνευματικού στίβου, οι οποίοι επότισαν με το αίμα τους το δένδρο της αυθεντικής πίστης και της αληθινής ελευθερίας. Και ταυτόχρονα φανέρωσαν με την συμπεριφορά και το ήθος τους το τί σημαίνει αρχοντική αγάπη, πραγματική λεβεντιά, υπέρβαση του θανάτου στα όρια της προσωπικής υπάρξεως και βίωση της όντως ζωής, που νεκρώνει τον θάνατο.

Κατά την δεύτερη περίοδο της βασιλείας του Μαξιμιανού, συνελήφθησαν εικοσιτρείς Χριστιανοί, ρίφθηκαν στα μπουντρούμια και βασανίζονταν. Αυτούς τους Μάρτυρες επισκέφθηκε ο άγιος Αδριανός και τους ρώτησε γιατί υπομένουν αυτά τα ανυπόφορα βάσανα και εκείνοι αποκρίθηκαν: ?Υπομένουμε, για να κερδίσουμε τα αγαθά, τα οποία είναι ετοιμασμένα στους ουρανούς από τον Θεό, για εκείνους οι οποίοι πάσχουν υπέρ της αγάπης του, τα οποία αγαθά ούτε ακοή δύναται να ακούση, ούτε λόγος να παραστήση?. Μετά την απόκριση αυτή ο μακάριος Αδριανός είπε να γράψουν και το δικό του όνομα μεταξύ των Μαρτύρων και αφού ομολόγησε τον Χριστό τον έδεσαν και τον εφυλάκισαν. Όταν η σύζυγός του Ναταλία έμαθε το νέο, πήγε στην φυλακή και φιλούσε συγκινημένη τα δεσμά του, τον μακάριζε για την προθυμία που έδειξε και παρακαλούσε τους άλλους συνδεσμίους να προσεύχονται στον Θεό γι? αυτόν.

Η αγία Ναταλία έζησε από κοντά το μαρτύριο του συζύγου της και του συμπαραστάθηκε ολόψυχα. Με θαυμαστή ανδρεία και αφάνταστη ψυχραιμία παρέμενε κοντά του, τον ενθάρρυνε, τον εμψύχωνε και τον προέτρεπε να υπομείνη το μαρτύριο μέχρι τέλους, για την αγάπη του Χριστού και έτσι να γευθή την αληθινή ζωή και την τέλεια χαρά μέσα στο ατέλειωτο πανηγύρι της βασιλείας του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, μαζί με τους Αγίους και τους Αγγέλους. Και όταν ο άγιος Αδριανός ετελείωσε το μαρτύριο μαζί με τους άλλους Μάρτυρες και τα άγια λείψανά τους θα ερίπτοντο στην φωτιά για να καούν, τότε η μακαρία Ναταλία έλαβε το χέρι του συζύγου της, που ήταν κομμένο, και το κρατούσε ως ατίμητο θησαυρό. Όταν έριξαν τα άγια λείψανα στην φωτιά, άρχισε να βρέχη και η φωτιά έσβησε. Τότε κάποιος Χριστιανός μάζεψε τα άγια λείψανα και τα ενταφίασε στην Αργυρούπολη. Όταν παρέδωσε και η Ναταλία την αγία ψυχή της στα χέρια του Θεού, μετά από λίγο καιρό, την ενταφίασαν κοντά στα ιερά λείψανα του συζύγου της και των άλλων αγίων Μαρτύρων.

Senior Member
    Αχ...Κυρία Γιώτα!
    Οι αναμνήσεις ξαναγυρίιιζουνεεε και μου θυμίζουνεεε τα περασμέεεναααα...
    Ό,τι προσπάθησα ν'απωθήσω στο χρονοντούλαπο της μνήμης μου,ξυπνήσατε με διάθεση
    να μου το σκαλίσετε...Αχ,ο Ανδριανός μου με την αρχοντική του αγάπη...Ποιός να συγκριθεί
    μαζί του κι απ'το νου μου να τον σβήσει...Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες σήμερα!Το άγιο χέρι του...
    Τι μου θυμίζετε...Αχ...Αχ...

Senior Member
    Tης Αγιας Ναταλιας?Δηλ γιορταζει η αγαπημενη μου,η σχεση μου,η λατρεια μου κλπ κλπ κλπ κ εγω δεν το ξερω?Να μαγειρεψω,να φτιαξω γλυκα,να της κανω παρτυ?Τι συμφορα με βρηκε.......?
    Ναταλακι μου γλυκο χρονια σου πολλα.Ολες οι χαρες για σενανε να ειναι......Τριανταφυλλα ο δρομος σου σπαρμενος......
    Επειδη βιαζομαι να παω για δουλεια θα σου πω κανονικη ευχη αργοτερα.......Φιλακια πολλα κοριτσαρα μου.....
    κ μην ξεχνιομαστε για το κερασμα.....κ εγω ουτε σε διαιτα ειμαι ουτε εγχειρισμενη ακομη να με βγαλεις με ενα φονταν!!!