ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 544
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 544 of 2553 FirstFirst ... 4444449453454254354454554655459464410441544 ... LastLast
Results 8,146 to 8,160 of 38289
    Senior Member
    Καλέ, καλέ, καλέ!!!
    Καλώστηνε (κι ας άργησε)!!!
    Πώς είσαι κοπελάρα μου? Αχ, τι χαρά! Που γυρίσατε, λέμε, βεβαίως βεβαίως!

Senior Member
    μμμμμμ...Ναι,τάχα...
    Για το βελούδινο στρινγκ με το σατέν νεγκλιζέ έκανες μεγαλύτερες χαρές...

Senior Member
    Συγνώμη, αλλά με προκαλείς...
    Ήρθε η ώρα να ξαναβρωμίσω τον εκλεπτυσμένο, αρωματισμένο γιασεμόκοσμό σου. Ξέρεις πόσο λατρεύω να το κάνω!
    Πάρε για να μάθεις:
    http://www.youtube.com/watch?v=XYe-51n1y1E

Senior Member
    Αυτό εννοούσες όταν έλεγες "διανοούμενος και κούκλος το καλύτερο μου";

Senior Member
    Πού είναι η λαλίστατη, γλυκύτατη, παρηγορητική και χειμαρρώδης Ναταλία μου?
    Γιατί είναι τόσο λιγόλογη? Χαίρομαι, βέβαια, που δεν έχασε κάτι από το ιοβόλο χιούμορ της, που τόσο αγαπάω. Αλλά, έτσι? Μας ξεπετάς, κυρία μου, με δυο λογάκια? Εγώ περίμενα ένα κατεβατό με αναλυτικές λεπτομέρειες για το πώς πέρασες και πώς συνεχίζεις να περνάς. Καλά, χειρότερα, άσχημα, δεν πειράζει, όλα τα ακούμε εδώ.
    Χαμογέλα λιγάκι! Σε αγαπάμε! Λίγο το'χεις αυτό?

Senior Member
    Είπαμε, είμαι πολυσχιδής προσωπικότητα...
    Ο διανοούμενος μάλλον θα έφευγε τρέχοντας, μετά από κάτι τέτοιο...
    Λες η Γλαύκη να σιωπά τόσην ώρα (που πριν από λίγο παραπονιόταν για μοναξιές), προκειμένου να απωθήσει ευγενικά μία γιαλαντζί, λαικωδέστατη, χυδαία ως προς τα ακούσματα Σαμάνθα?

Senior Member
    Σαμανθα εδω δεν ειναι sex and the city...Σ..!!!Eιμαστε κ παντρεμενες γυναικες εδω!Με μακω νυχτικο κ μην πω για τη φανελενια πυζαμα το χειμωνα με το επανω μεσα στο παντελονι.....Κ σταματα να αντιγραφεις αυτες που πρωταγωνιστουν στον Μπομπ το Σφουγγαρακι!Σε λιγο θα θελεις κ υπηρετρια!Αντε να καταλαβουν οι αλλοι τι γραφω.....Εσυ ομως ξερεις.....Κ ασε κατω τον αδελφο μου...παντρεμενος κ πολυ παντρεμενος μαλιστα!3 φορες με την ιδια γυναικα!Με πολιτικο,ορθοδοξο κ καθολικο γιατι η νυφη(καταπληκτικο κοριτσι,αλλη δεν αντεχε τη διαφορετικοτητα του)ειναι απο την Τηνο κ οι περισσοτεροι στο νησι της Παναγιας ειναι καθολικοι λογω ιταλικης κατοχης.Το τι κολλημα του κανουμε δε λεγεται!Δεν πρεπει να υπαρχει πιο μ_ _ _ _ _ς αντρας!Το οτι ειναι ωραιος το ξερω!Η γραφη του σου αρεσε?Θα σου πω κ τα βιβλια του για την πισινα....
    Χαιρομαι πολυ για σενα γλυκια μου που αρχισες να βρισκεις ξανα χαρες σε μικρα ασημαντα πραγματα,που αγαπας κ προσεχεις την Αβα,που αρχισες να περνας καλα κ μονη σου....Σου ευχομαι κ μεγαλες χαρες να ερθουν....

Senior Member
    Originally posted by Ava

Σε αγαπάμε! Λίγο το'χεις αυτό?
    --->http://www.youtube.com/watch?v=T_AdEdzUl-0&feature=related

Senior Member
    Σαμανθα ειχα παθει αποπληξια .....Μη μου το κανεις αυτο.....Ειχα μια ρομαντικη διαθεση...Τι μαθηματα σου κανω τοσες μερες?Πως ειπαμε οτι φερονται οι γυναικες?
    Επεστρεψε κ η αγαπημενη μου?Καλα......Κραταω λιγο ποζα........Τωρα θα μαςτα πει κ ολα να σκασω απο τη ζηλεια μου.....

Senior Member
    Μας τα λεει με πινακες με φιλια κ τρυφερες αγκαλιες με ρομαντικο ψιλοβροχο Αβα μου στο αρτ γκαλλερι.Αυτα εκανε....

Senior Member
    Ξέρω το όνομά του, θα ζητήσω από το τοπικό βιβλιοπωλείο να μου παραγγείλουν τα βιβλία του. Εδώ δεν έχουμε πολυτέλειες τύπου "Ιανός", "Ελευθερουδάκης", "Public" και δε συμμαζεύεται. Αν θέλουμε κάτι διαφορετικό από Δημουλίδου και Μαντά, πρέπει να το παραγγείλουμε. Πες μου μόνον τίτλους βιβλίων και εκδόσεις και τα άλλα άστα πάνω μου.
    Κυρία παντρεμένη, θέλεις να ξέρεις τι φορούσα τους δύο προηγούμενους χειμώνες? Φούτερ μέσα από φόρμα (για να μην ξεσκεπάζεται η μέση και κρυώνω, η γιαγιάκα) και χοντρές κάλτσες. Η πεμπτουσία του αισθησιασμού! Ας μην αναφερθώ καλύτερα στις βράκες της θειας μου της Αμερσούδας...
    Πολύ χαίρομαι όταν ακούω για τόσο δεμένα ζευγάρια, παίρνω κουράγιο. ʼκου εκεί παντρεμένος τρεις φορές! Μπράβο, να ζήσουν τα παιδιά! Και στα δικά μας, οι ελεύθερες! Αλλά τέτοια, ωραία πράγματα, αλλιώς καλύτερα και μόνες μας, τώρα που μάθαμε και το μυστικό..
    Η αλήθεια είναι πως έχω ξεσαλώσει! Ξανα-ανακαλύπτω πράγματα ξεχασμένα, θαμμένα και αναρωτιέμαι συνέχεια, πώς στην ευχή άφησα έτσι τον εαυτό μου? Όταν χαίρομαι τόσο πολύ με ένα σαπούνι, ένα βρακάκι, ένα ασήμαντο πράγμα, είναι δυνατό να με κυρίευσε τόσο πολύ η κατάθλιψη, για τόσα χρόνια? Γιατί θα το καταλάβαινα αν δεν με άγγιζαν όλα αυτά. Αλλά μου αρέσουν και πολύ μάλιστα. Είμαι σε καλό δρόμο, νομίζω, και το ίδιο εύχομαι και στις υπόλοιπες γιασεμούλες. Σιγά σιγά να επανακτήσουμε τη χαμένη θηλυκότητα, να στραφούμε και στο έξω μας, γιατί αρκετά με το μέσα μας!

Senior Member
    Το δευτερο βιβλιο του ειναι "το δικιο"απο τις εκδοσεις Λιβανη.Το πρωτο ειναι"κ στη μεση η θαλασσα"απο τις εκδοσεις Μπατσιουλα αλλα δε νομιζω να το βρεις τωρα γιατι εχει αγορασει τα δικαιωματα κ αυτου ο Λιβανης κ θα ξανατυπωθει κ θα κυκλοφορισει απο αυτον.Κ μην ακουω για Δημουλιδου Μαντα κ Καλιοτζη.Βγαζω Φλυκτενες!Οτι πιο σκουπιδαριο κ το ονομαζουν κ λογοτεχνια!Δωσε 5 ευρω κ παρε ενα βιπερ.Καλυτερο θα ειναι.Στα 15 μου οταν αρχισαν οι αναζητησεις μου διαβαζα βιπερ μετα μανιας.Ακομη θυμαμαι καποια της Μπαρμπαρα Καρτλαντ.Αριστουργηματα,κλ ασσικα κ οχι.....Αληθεια πως ολες σε αυτα τα βιβλια βρωσκουν αντρες με λεφτα τους παντρευονται σε ενα μηνα αφου ειναι κεραυνοβολος ερωτας,εχουν 5 κ βαλε οργασμους τη φορα κ μετα βρισκουν κ κατι θεογκομενους να τους πιεις στο ποτηρι?Εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε?Εχεις διαβασει το σπιτι διπλα στο ποταμι της Μαντα?4-5 αδελφες αγραμματες χωριατες κ πηραν ολες εκατομμυριουχους κουκλους κλπ.Καθε μια γυναικουλα το διαβαζει φαντασιωνεται ριχνει κ ενα κλαμα για τη ζωη που δεν εζησε κ δεν υπαρχει περιπτωση να ζησει κ παει στο κρεββατι με το Μητσο που βρωμαει το χνωτο του απο φτηνο κρασι κ οχι απο ακριβη σαμπανια κ ζησαν αυτοι καλα κ εμεις τα μαυρα μας τα χαλια.Υποσχεθηκα κ το τηρω εδω κ πολλα χρονια οτι δεν θα πληρωσω κ δεν θα διαβασω βιβλιο που δεν προκειται να με παει λιγο παραπερα,να με εξελιξει.εκτος απο αυτα που μου κανουν δωρα κ δυστυχως φιλοι που ξερουν τι βιβλιοφαγος ειμαι εντυπωσιαζονται απο τις τοσες χιλιαδες πωλησεις που εχει κανει το σκουπιδοβιβλιο της γυναικειας λογοτεχνιας το παιρνουν μου το φερνουν κ εγω δεν κρατω πλεον τα προσχηματα κ τους βριζω.Κ δεν το παιζω....Δεν μπορω να τα διαβασω γιατι δεν εχει κατι να σου πει,να σου αφησει.Πω πω!πρεπει να περασα κ την προεδρο με τα Α4.....

Senior Member
    Ναταλακι μου,καρδουλα μου πως εισαι?Ψυχανεμιζομαι μια βαρια καρδουλα αποψε.Ξερω γυρισες στην πραγματικοτητα μετα απο μερικες ωραιες μερες ξεγνιασιας.Να'ναι μονο αυτο θελω...Χαμογελα σαν μια αλλη Σκαρλετ!Ελα που μας ελειψες...Το φορουμ ειναι αλλιως χωρις εσενα....ηρθες κ ολο ωραιες εικονες κ τραγουδια.Να θυμασαι οτι σ'αγαπαμε κ σε νοιαζομαστε.....Αντε ξεκουρασου κ περιμενουμε νουβελα με τις λεπτομερειες ολες.....Φιλακια μωρο μου.......

Senior Member
    Να και ο νέος τρόπος που θα επιλέξω να γυμνάζομαι, όταν επιτέλους πάω σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο:
    Γυμναστείτε, διασκεδάστε και παραδειγματιστείτε:
    http://www.youtube.com/watch?v=TqK6RB25sNU
    Δεν είναι τέλειο?

Senior Member
    Σαν να ευωδιασε η σελιδα μας...κατι το εκ της Σπαρτης λιγολογο Ναταλι, κατι η στριγγοφορουσα Αβα με τα σαπουνια και τον οργασμο των αισθησεων, κατι η Γλαυκη με το-δικαιο-θαυμασμο της για το αδερφι...μοσχοβολισαμε!
    Καλη μου γλαυκη, η απουσια μου δεν ειναι μονο θεμα χρονου αλλα και διαθεσης..περα απο εσωτερικες αναζητησεις, ερωτηματικα, κιλα, μουσικες και σπα(χωρις να υποτιμω τιποτε απο αυτα) υπαρχει και το θεμα της επιβιωσης...και δυστυχως, οι καιροι δεν ειναι οι καλυτεροι για ολους(ποσο μαλλον για οικογενειες που εξαρτωνται αποκλειστικα απο τον ιδιωτικο τομεα και που εχουν να καταμετρουν και λαθακια...)
    θα το περασουμε και αυτο, βεβαια, η, το χειροτερο, θα το συνηθισουμε...εδω παντως, στις παραποταμιες περιοχες της Αθηνας που περνω πολλες ωρες της ημερας, ολο και περισσοτεροι ανθρωποι σκυβουν μεσα στους καδους...και δεν ειναι μονο για αναζητηση χαρτιου η αλουμινιου που το πουλανε...ειναι για αναζητηση τροφης!!προχτες ενας Πακιστανος προσπαθουσε να σκοτωσει με το παπουτσι του ενα περιστερι που στεκοταν στα καγκελα του, αντιλαμβανεστε για ποιο λογο!
    Και ολα αυτα δε γινεται να μη με επηρρεασουν...κι ας γυριζω στο σπιτακι μου και παραγγελνω φαγητο χωρις να προσφερω ποτε κατι σ αυτους! Με θλιβουν...με θλιβει η πραγματικοτητα που λεει οτι ο πατερας μου που ειναι 75 χρονων και που πηγε , σχολειο στο ορεινο χωριο της Ευρυτανιας που μαινοταν ο εμφυλιος, δεν ειχε σχολικο βιβλιο...ακριβως, οπως τα εγγονια του σημερα!
    Με θλιβει το οτι το μικρο που θα παει πρωτη δημοτικου δε θα νιωσει τη χαρα του να παρει το βιβλιο του, να το ντυσουμε, να του βαλουμε τις ετικετες με το ονομα του...αντιθετως, θα παρουμε ασπρομαυρες σελιδες, μεμονωμενες, σταλακωμενες και καταθλιπτικες!!!!
    Με θλιβουν πολλα...αλλα με χαροποιειτε εσεις...σας κοιτω απο την κλειδαροτρυπα καθημερινα, μη νομιζετε...Συνεχιστε να ειστε ετσι χαρουμενες..καποιοι σας χρειαζομαστε!
    Φιλια