ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 2553 FirstFirst ... 5455354555657651051555551055 ... LastLast
Results 811 to 825 of 38289
    Senior Member
    Σαμπίνα μου,Μπουμπουλίνα μου,εσύ!Μη μου συγχίζεσαι,καρδιά μου!
    "Καληνύχτα,Κεμάλ!Αυτός ο κόσμος δε θ'αλλάξει ποτέ!Καληνύχτα!"
    Μεγάλη συζήτηση το βόλεμα,το συμφέρον,το δεδομένο,η έλλειψη εκτίμησης,σεβασμού,αξιών...
    Και να την κάνουμε,πάλι συζήτηση θα μείνει...Όσους αφορά στην πράξη,δε νομίζω να ενδιαφέρονται καν να θίξουν το θέμα...
    Επαφίεται πλέον σ'εμάς και τις επιλογές μας(στο μεγαλύτερο ποσοστό) η ποιότητα σχέσεων και ζωής,που θα μας εξασφαλίσουμε...

Senior Member
    Κορίτσια μου καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!!! Μου λείψατε πάρα πολύ. Επέστρεψα πριν από λίγο μονάχη αφήνοντας σύζυγο και παιδιά στο χωριό. Περάσαμε πολύ ωραία και τηρήσαμε τις παραδόσεις. Θα σας γράψω αναλυτικά τις επόμενες μέρες τα χρώματα, τις μυρωδιές, τους ήχους και τα γέλια, αφού τόσο σας άρεσαν και σας ταξίδεψαν. Δε νομίζω ότι κατάφερα να πετύχω το στόχο δηλαδή να είμαι 80.500 μετά το Πάσχα. Δε ζυγίστηκα απόψε το βράδυ που γύρισα........ίσως περιμένω να κρατηθώ μέχρι την Παρασκευή που είναι και η επίσημη μέρα μας. Όμως σε κάθε περίπτωση είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Δε νομίζω ότι γουρούνιασα και πάρα πολύ. Θα δείξει .... Τήρησα όμως ευλαβικά το περπάτημα εκτός 3 ημερών που δε πρόλαβα. Σας φιλώ και θα σας γράψω αύριο αναλυτικά.
    (Καλέ που τον βρήκατε αυτόν τον παίδαρο........πραγματικά σοκόλαση!!!!!!!!!!)
    Μαρικάκι μου.......καλή δύναμη με το τσιγάρο. Δύσκολο πράγμα το άτιμο, πολύ δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Σου το λέω εγώ, καπνίστρια για 23 χρόνια και άκαπνη εδώ και τρεις μήνες. Θέλει δύναμη και θέληση, πίστεψε με όμως αξίζει τον κόπο.

Senior Member
    Επέστρεψε η πριγκιπέσσα μας;Αύριο μας είπε να την περιμένουμε και δεν προλάβαμε να ετοιμαστούμε κατάλληλα...
    Πορφυρά χαλιά,ανθοστολισμούς κλπ...Και ήρθε και μόνη πίσω!Φιλενάδα,αν και αύριο είσαι home alone πρέπει ένα τσατάρισμα να το κάνουμε!
    Αύριο μεσημεράκι γυρνώ μάλλον κι εγώ σπίτι μου!Πάντως,δεν παίζεσαι!Μα να συνεχίζεις το περπάτημα σου ΚΑΙ στις διακοπες!
    Να μιλάς για ζύγισμα και δη την επίσημη μέρα μας,να μην έχεις ξεφύγει διατροφικά,να είσαι και 3 μήνες άκαπνη!Μας έχεις ξεφτυλίσει όλες!
    Εγώ δεν έχω μούτρα να σε αντικρύσω!Τι μούτρα δηλαδή;Ούτε κοιλιές ούτε μπούτια ούτε γλουτούς(να το πω κόσμια)...τίποτα δεν τολμά!
    Χαμηλώνω τα μάτια μου στο χώμα κι ας άδει η Μαρινέλλα να μην το κάνω....Ακολουθούν κι αυτά τη βαρύτητα των άλλων μελών του σώματος μου...
    Αισχύνομαι,τ'ομολογώ και πολύ μάλιστα!

Junior Member
    XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
    ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....
    ΝΑ ΦΑΓΑΤΕ ΛΙΓΟ... Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, αφού μόλις σήμερα ανακάλυψα την ύπαρξή σας ενώ έψαχνα να δω τι ακριβώς κάνουν τα χάπια που μου έδωσε ο ενδοκρινολόγος μου λίγες μόνο μέρες πριν. Διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και κυρίως συνειδητοποίησα ότι τελικά είμαστε πολλοί!!
    Όσο για μένα.. έχασα 10 κιλά μόνο με διατροφή μέχρι τη στιγμή που άρχισα τα reductil και άλλα 2 κιλά μέσα στις 5 μέρες που ακολούθησαν (παίρνοντας τα χάπια). Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω μέχρι τελικής πτώσεως! Έχω να χάσω πολλά ακόμη άλλωστε! Ελπίζω να τα λέμε..

Senior Member
    Γειά σου,pennyV!Καλώς μας βρήκες και καλώς σε βρίσκουμε!
    Κι εμείς ακόμα την ψάχνουμε την ύπαρξη μας και τους λόγους της,μη νομίζεις...
    Συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα σου απώλεια,την αποφασιστικότητα και τη δύναμη,που επιδεικνύεις!
    Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε...ελπίζω στην ενεργή σου συμμετοχή,γιατί κι εμείς σε χρειαζόμαστε!
    Πώς νιώθεις τις πρώτες αυτές μέρες που τα ξεκίνησες;Έχεις τίποτα παρενέργειες δυσάρεστες ή είσαι μια χαρά;

Senior Member
    Originally posted by THC9
    XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
    ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....
    ΝΑ ΦΑΓΑΤΕ ΛΙΓΟ... Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....
    Χρόνια πολλά και σ'εσένα,THC9! Βούλιαξε πάλι,έμαθα,το νησί σου! Αλήθεια εσείς απολαμβάνετε Πάσχα με τόσο κόσμο;
    Υπάρχει χώρος για κατάνυξη,προσευχή και ησυχία για όποιον το επιθυμεί ή είναι εντελώς τουριστικό το θέμα της Μεγάλης Εβδομάδας;
    Οι δικές μου διακοπές ξεκίνησαν πριν τις επίσημες και λήγουν οσονούπω ελπίζω,γιατί αν τη δούνε απ'αόριστο...θα γίνω κι εγώ χρόνος αόριστος!

Senior Member
    Καλημέρα Nadine και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
    Όσο για τις παρενέργειες.. τώρα ή που εγώ είμαι εντελώς αναίσθητη, ή είμαι πάρα πολύ τυχερή και δεν το είχα καταλάβει. Απ'όλα αυτά τα ανησυχητικά που διάβασα, δεν έχω πάθει (προς το παρόν) απολύτως τίποτα!!! Η όρεξή μου κόπηκε μαχαίρι από τη δεύτερη κιόλας μέρα.. πράγμα που συνοδεύτηκε από απώλεια 2 κιλών μετά από 5 μέρες που τόλμησα να ζυγιστώ! Βέβαια δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από τη διαιτολόγο μου που λέει ότι αν ρίξω (κι άλλο) το μεταβολισμό μου θα με πνίξει με τα ίδια της τα χέρια.. οπότε εδώ και 2 μέρες πιέζω τον εαυτό μου να τρώει τουλάχιστον τις 1300 θερμίδες που τρώω τους 3 τελευταίους μήνες στα πλαίσια της υγιεινής διατροφής που κάνω. Το καλό είναι πως ούτε επιθυμίες έχω ούτε λιγούρες.. το κακό είναι πως πρώτη φορά στη ζωή μου τρώω χωρίς να πεινάω και αν το συνηθίσεις αυτό.. μετά την πείνα πώς την υποφέρεις;;;;

Senior Member
    ... και μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν συστήθηκα πλήρως. Είμαι 35 ετών.. μαμά μιας θεάς 5,5 ετών, σύζυγος, εργαζόμενη και γενικά κάνω ότι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες σήμερα... ΤΡΕΧΩΩΩΩ!!! Είμαι καθηγήτρια αγγλικών και τα τελευταία 16 χρόνια ζω στη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα κιλά μου εεε;; Λοιπόν.. ξεκίνησα την πρώτη μου σοβαρή προσπάθεια των τελευταίων 2 ετών πριν 3 μήνες από τα 105! Σήμερα είμαι 93 και ο στόχος είναι τα 65.
    Καλή υπομονή σε όλους.. ότι και να δείξουν οι ζυγαριές αύριο ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. εξάλλου Πάσχα ήταν και πέρασε!

Junior Member
    NADINE ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΤΜΟΣΦΕΡΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ........
    ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.... ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Senior Member
    Καλημερα κοριτσακια!!Βλεπω επιστρεψαμε ολες σιγα σιγα,και με καινουριο μελος,καλωσορισες γλυκια μου!!
    Καλα,εγω την ημερα του Πασχα ημουν74.900 και την τριτη 76.600!!Και ορκιζομαι οτι ημουν πολυ συγκρατημενη.Ε και σημερα μου δειχνει παλι 74.900,(ουφ.....) αλλα ειχα παθει πλακα.Οπως μου εξηγησε η αγαπημενη μας προεδρος,δεν ηταν κιλα,απλως το διαφορετικο φαγητο.(με λιγα λογια,μου το εξηγησε αναλυτικοτα φυσικα!!).Εχω αρχισει να βρισκω κι εγω ενα ρυθμο στο καινουριο σπιτι,με τον γατουλη...ολα ησυχα,τι αλλο να ζητησω?Σημερα εχει συννεφια και ψυχρουλα,και χουχουλιαζω...Σας φιλω ολες,καλο απογευμα!!

Senior Member
    Idian and Hanelle

Senior Member
    ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ (γιατί έχουμε και έναν άντρα) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Μου λείψατε τρελά με τρέλα...

Penny καλωσήρθες με τη θέα την κόρη, έχω δύο θεούς γιους, κατέβα από την όμορφη Θεσσαλονίκη να συμπεθερέψουμε..... Συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες.

Λοιπόν έφαγα όλα τα αυτάκια από τα κουνελάκια των παιδιών, από αυτά που είχα αγοράσει για μένα και της γειτονιάς?. Διαβάζω εδώ δεν έφαγα πολύ, περπάταγα? και τα σχετικά?. Εγώ ήμουν μία γνήσια Ελληνίδα, έφαγα πολύ?. και ναι πήρα 2 κιλά?..

ΟΚ, τώρα που αποφάσισε και ο άντρας μου να κάνει δίαιτα γιατί έχει πάρει 5-6 κιλά από τότε που έκοψε το τσιγάρο, το έχω πάρει ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ, ΚΑΥΤΑ?. Γιατί το πήρα και πατριωτικά, μου λέει χθες το βράδυ «έχω κάνει κοιλιά και δεν μπορώ να με βλέπω άλλο, δεν μου αρέσω, θα αρχίσω δίαιτα, ξέρεις να μου πεις ή να απευθυνθώ σε ειδικό»?.. κατάλαβες δεν μπορεί να βλέπει τον εαυτό του με 6 παραπάνω κιλά άντε 8 το πολύ, εγώ που έχω 24 κιλά παραπάνω από το γάμο μας αλήθεια πως του φαίνομαι ????????????? Βέβαια ο γλυκούλης μου δεν μου έχει δείξει ούτε για μια στιγμή ότι τον ενοχλεί, αλλά εσείς τι καταλαβαίνετε ? Ε ???

Αρχισα και τα χάπια μετά από διακοπή 10 μερών. Σήμερα θα πάω για περπάτημα ακόμα και αν ο ουρανός κατεβάσει καρέκλες.

Τρελοκόριτσο τι κάνεις, ελπίζω να πέρασες καλά, ήσουν με τον σούπερσοκολατογκόμενο ??? Ρωτώ για εγώ δεν ήμουν, μην τον χάσουμε, να μείνει στην οικογένεια τουλάχιστον....

Νεφελάκι εντάξει πέτυχαν τα κουλουράκια ????

Senior Member
    Χανελάκι, κούκλος ο γάτος σου, μου αρέσεις και με καστανά μαλλιά....

Τα πας μια χαρά με την απώλεια, μην ανησυχείς.... περίμενε σου έρχομαι !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλησπερα κι απο μενα και χρονια πολλα!!!
    Ελπιζω να περασατε ολες ομορφα και ξεκουραστα στις διακοπες σας....και τα κεφαλια μεσα τωρα!!!
    Εγω απο την προηγουμενη βδομαδα ετρωγα ασταματητα με αποτελεσμα +2 κιλα! Πανικοβληθηκα και τελικα το εκανα το βημα....Εδω και καμποσο καιρο ειχα στο ντουλαπι του φαρμακειου μου τα 56 ρεντουκτιλ των 15... τελικα το πηρα αποφαση και εκανα το μεγαλο βημα... τα πηρα! Παρενεργειες εχω, την πρωτη μερα κοιμομουν συνεχως, την δευτερη μερα ξυπνησα στις 3 το πρωι και δεν ξανακοιμηθηκα και σημερα εχω αρκετη υπερενταση...δεν ξερω τι καταληξη θα εχω αλλα προς το παρων δεν εχω ορεξη! καπως εχει καταλαγιασει η πεινα μου!
    Τσιγαρο κανω το πολυ 2 την ημερα και ελπιζω να το κοψω εντελως... ειναι δυσκολο Πριγκιπεσσα! σε θαυμαζω που τα καταφερες...
    Απο ψυχολογια ειμαι αρκετα καλα γιατι οι γονεις μου ειναι ακομα εδω και περναω ομορφα... το μονο που μου λειπει ειναι λιγο η μαγικη σκονη της προεδρου μας...
    Πολλα φιλια σε ολες και καλη συνεχεια!!!!