ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 550
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 550 of 2553 FirstFirst ... 5045050054054854955055155256060065010501550 ... LastLast
Results 8,236 to 8,250 of 38289
    Senior Member
    Καλώς την Κουακερμπισκοτένια μας!
    Ελπίζω να μην έβαψες τα μαλλιά σου για να σου επιτραπεί η είσοδος στο club μας
    καθώς προς μεγάλη μου απογοήτευση ενημερώθηκα πως κυκλοφορούν ανάμεσα μας
    ξανθές και μάλιστα μακρυμαλλούσες!Εκεί που τις φαντάζεσαι καστανές με καρέ,σου βγαίνουν Ραπουνζέλ!
    Είσαι τόσο όμορφη που δεν μπορώ να φανταστώ κάτι να μη σου πηγαίνει.Λογικά θα χρειάζεσαι χρόνο
    να συνηθίσεις τη μεγάλη αλλαγή...Πάντως,μην ανησυχείς!Τόσον καιρό αλλάζει εντυπωσιακά το σώμα σου.
    Προφανώς προχώρησε η ασθένεια και στο τριχωτό της κεφαλής καθώς ανέβαινε από γλουτούς,κοιλιά κλπ.
    Ελπίζω να μη νωτίσει και τον εγκέφαλο και μετά θέλεις ν'αλλάξεις και σύζυγο και όποιον πάρει ο Χάρος...
    Αν δεις ανάλογες τάσεις,πες μου να σου συστήσω μια ειδική λοσιόν,που το σταματά εκεί!Περαστικά σου!
    Ακολουθεί υπογραφή μου για τ'αποκαλυπτήρια...

Senior Member
    παω να ετοιμαστώ για φωτογραφία ! άλλη μια υπογραφή και είμαι έτοιμη να εκτεθώ στα τσακίρικα μάτια σας......

Senior Member
    Θέλουμε φώτο!!!! Θέλουμε φώτο!!!! Θέλουμε φώτο της μελαχρινής πλέων Κατερινιώς μας!!!!!!

Και για πες και τα σχόλια του άντρα σου που από ξανθούλα του έγινες μελαχρινή!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Αρχίζω να μαζεύω υπογραφές τώρα! Ava, Γλαύκη, Nadine και λοιπές φίλες, συστρατευτείτε!
    Εμένα γιατί όλοι με ξεχνάτε εδώ μέσα? Βρε μπας και με αποκλείσατε και δεν το ήξερα???

Senior Member
    Originally posted by *Katie

άλλη μια υπογραφή και είμαι έτοιμη να εκτεθώ στα τσακίρικα μάτια σας......
    Είμαι εξουσιοδοτημένη να υπογράφω εκ μέρους της ʼβας(η οποία-απίστευτο!-μόλις μου στέλνει μήνυμα στο κινητό!)
    Η καρδούλα είναι τσαχπινιά δική μου...να βάλω και το προσωπικό μου στυλ!Katieeeeeeeee πες cheeeeeeseeee!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by monahoiot

Αρχίζω να μαζεύω υπογραφές τώρα! Ava, Γλαύκη, Nadine και λοιπές φίλες, συστρατευτείτε!
    Εμένα γιατί όλοι με ξεχνάτε εδώ μέσα? Βρε μπας και με αποκλείσατε και δεν το ήξερα???
    Είσαι στις λοιπές φίλες,παραπονιάρικο!Λείπει ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή;

Senior Member
    Γεια σας κοριτσάρες μου!
    Όλες ευπρόσδεκτες είμαστε στη νεοσυσταθείσα συμβουλευτική ομάδα! ʼκου εκεί κουβαδάκια και σε άλλη παραλία! Πού ακούστηκε αυτό? Ξανθές, μελαχροινές, έξυπνες ή όχι, κουλτουριάρες και σκυλούδες, όλες χωράμε!

Senior Member
    ζαβολιά ναταλάκι????? άντε το δέχομαι . πάω να βάλω τα σέξυ μου εσώρουχα και έρχομαι

Senior Member
    αβα θέλω το μελαχροινάκι κανόνισε!!!

Senior Member

Senior Member
    Βγάζουμε και γλώσσα;Με το καλημέρα σας;Ποιός ξέρει τι έχει ν'ακολουθήσει μετά!
    Η ετυμηγορία τώρα: Προτιμώ το ξανθό,αλλά κι έτσι είσαι μία γλύκα!Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι,
    αλλά δείχνεις μικρότερη.Επίσης δείχνεις χαρούμενη κι ανανεωμένη,οπότε καλώς έκανες ό,τι έκανες.
    Και τώρα η τιμωρία σου για την αυθάδεια!

Senior Member
    έχεις δίκιο αυθαδείασα και πρέπει να πληρώσω!

είμαι 35 ετών Ναταλία μου και ευχαριστώ για το κοπλιμαν.

Τώρα για να απαντήσω στην Γιώτα:
    Ο άντρας μου ξανθιά με γνώρισε και αγαπά πολύ αυτό το χρώμα. Ωστόσο ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για αυτόν καθώς μου είπε ότι είναι πολύ τυχερός που 13 χρονια είχε την γυναίκα που ήξερε και τώρα έχει μια άλλη εξωτερικά χωρίς να αλλάξει το μέσα. Το πλατύ χαμόγελο και ο τρόπος που με κοίταξε ήταν αρκετά για να καταλάβω.

Senior Member
    Μου αρέσουν πολύ Κατερινιώ μου!!!!!!!!! Και πιστεύω καλά έκανες που το άλλαξες!!!!! σου τονίζει πιο πολύ τα χαρακτιριστικά του προσώπου σου:!!!!!

Για να είμαι ηληκρινής και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω χρώμα στο μαλλί, και σκέφτομαι να επιστρέψω στο κόκκινο της φωτιάς που είχα παλιά (κάτι σαν αυτό που σου άρεσε στην Σωτηρία Ναταλάκι μου αλλά ελάχιστο πιο σκούρο)

Μου αρέσει πολύ η σκέψη του άντρα σου!!!!! Αρα φρόντισε η αλλαγή να μην επιρεάσει και στα μυαλά όπως είπε το ναταλάκι μας!!!! Φιλάκια!!!!

ΥΓ. Οι πεταλούδες είναι έτοιμες για πακετάρισμα!!!!!

Senior Member
    M o υ α ρ έ σ ε ι π ο λ ύ!!!!! Και ναι, συμφωνώ, παιδούλα φαίνεσαι!
    Αντιθέτως εγώ, πριν ένα μήνα αποφάσισα να το ξανανοίξω το μαλλί και να επιστρέψω στον παλιό καλό χαζό ξανθό εαυτό μου γιατί βλέποντάς με με σκουρόχρωμο μαλλί σε καποιες φωτό , μου φάνηκα γερασμένη.. Επιπλέον, νομίζω ότι με το ανοιχτό φαίνεται λιγότερο η δραματική αραίωση του μαλλιού μου (κλαψ κλαψ)

Πωλινάκι, κόκκινο της φωτιάς , ε? Χμμ, υποψιάζομαι ότι θα σου πηγαίνει!

Senior Member
    Katie, είσαι το κάτι άλλο!!
    Πραγματικά, μπροστά μου είδα μία κοπέλα πανέμορφη, κομψή, κεφάτη, τι να σου πω! Με ενθουσίασες, πραγματικά!!
    Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά δεν ήμουν και πολύ καλά. Έφαγα ήττα, φιλενάδες.
    Δεν πειράζει όμως. Εδώ είμαστε, η συμβουλευτική ομάδα είναι επίσης εδώ, με ψηλά το κεφάλι και ακμαίο το ηθικό θα προχωρήσουμε!!
    Φιλιά πολλά κοριτσάρες μου!