ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 556
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 556 of 2553 FirstFirst ... 5645650654655455555655755856660665610561556 ... LastLast
Results 8,326 to 8,340 of 38289
    Senior Member
    Ούτε ένα quote της προκοπής δεν είμαι σε θέση να κάνω!

Ώστε έτσι, φιλενάδα? Έχεις καταχθόνια σχέδια βλέπω... Θα με κάνεις Μεγαρόφιλη, αυτό είναι και η μεγαλύτερή σου πρόκληση! Και μετά θα μου κάνεις και μία λοβοτομή, ώστε να ξεχάσω όσα άσματα ξέρω ήδη.
    Τα περισσότερα από αυτά τα βάζω για το γελοίον του πράγματος και μερικές φορές ανατριχιάζω από αηδία με όσα ακούω και όσα διαβάζω (το πρώτο σχόλιο στο Μέγαρο της Σακελλαρίου παρακαλώ).
    Δεν κρύβω, όμως, ότι με το συγκεκριμένο τραγούδι την καταβρήκα! Κουνιόμουν, λυγιόμουν και μάζευα από το πάτωμα του μπάνιου τις τρίχες (από τα μαλλιά, μην παρεξηγηθώ κιόλας) του έξω από δω (δεν πρόλαβα να καθαρίσω ακόμα).
    Σκέψου, όμως και την άλλη εκδοχή: Φαντάζεσαι να πορωθείς εσύ τόσο και να με σέρνεις στα σκυλάδικα? Απ, απ! Μη βιάζεσαι να αναφωνήσεις με φρίκη και αποτροπιασμό "αποκλείεται". Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
    http://www.youtube.com/watch?v=qKyRp41gxtw
    Το τελευταίο δεν είναι για σένα. Είναι για κάποιον κουλτοροσυγγενή, που απεχθάνεται το Βοσκόπουλο!
    Αυτό να δω και τι στον κόσμο!! Να σε εκλιπαρώ κι εσύ να με σέρνεις αλύπητα σε περιθωριακά μαγαζιά, για ξέφρενες νύχτες, με ή και χωρίς τους παίδαρους!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου καλά φεύγω τώρα. Θα με φιλοξενήσει μία φίλη μου (γιατί, μην τα ξαναλέμε, δεν θα κάτσω να σκάσω).
    Έχω έτοιμα τα πραγματάκια μου. Σας φιλώ γλυκά! Θα τα πούμε αύριο!

Senior Member
    Πού πάει μεσοβδόμαδα το Αβουλίνι;
    Τι είναι πιο σημαντικό από την εργασία της;
    Ποιά είναι αυτή η φίλη που προτίθεται να το φιλοξενήσει;
    Πρόκειται πραγματικά για φιλική σχέση ή μήπως η πρόσφατη "ήττα" την έκανε να τη δει αλλιώς;
    Μήπως η ʼβα μας πλέον το πάει το γράμμα;
    Tην καίει τη βάτα;
    Μελώνει το μελομακάρονο;
    Θα πάει τελικά στο Μέγαρο με τον παίδαρο ή να την είδε λαϊκά;
    Μήπως η Αρλέτα την εκφράζει πλέον περισσότερο από τον Φλωρινιώτη;
    Ποιός θ'απαντήσει στα καυτά ερωτήματα;

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=0zvp5...130E392A9F2F25
    Οπως καταλαβαινετε βρεχει κ στην Καλαματα!Δηλ οχι μονο βρεχει,αλλα θα μας δειτε στις ειδησεις!Εχουν πλημμυρισει τα παντα.....
    Χρειαζοταν...Παρακαλουσα μερες να βρεξει.Κατι σαν καθαρση......

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Όχι!Δεν είναι αυτό το ιδανικό!
    Το ιδανικό είναι εσύ κι η φίλη σου(όπου φίλη εγώ)με τους παίδαρους σας στο Μέγαρο!

Τι εγινε?Εγω καλε δε χωραω στο μεγαρο με η εστω κ χωρις παιδαρο?

Senior Member
    Χίλιοι καλοί χωράνε...Είσαι ευπρόσδεκτη ασφαλώς!
    Απλά δεν υπολόγισα πως ενδιαφέρεσαι να ανέβεις Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που ήμουν Πάτρα
    και δεν ήρθες από Καλαμάτα να με δεις,μέρα μάλιστα ρεπό σου!Αλλά πάλι,δεν αποκλείεται αυτήν τη φορά
    να κάνεις πολλά περισσότερα χιλιόμετρα για τη χαρά σου και κοντά στο βασιλικό να ποτιστώ κι εγώ,η δόλια γλάστρα!

Senior Member
    Το κακο ειναι οτι θα ερθω κ δε μπορω να σου κανω κ εκπληξη.......Ησουν Πατρα αλλα ησουν με τη Λουλου σου κ οχι μονο!Με φαγαν οι γαμοι κ τα μπιφτεκια!Τι να κανω?Δεν προτεινα να ερθετε ολοι μαζι να σας κανω το τραπεζι κ ειπες οχι?Κ δε μ'αρεσει που εκοψες επαφες με την Πατρα!Μια ελπιδα ειχα κ εγω κ αυτη παει?Εγω θα ερθω θεσσαλονικη κ θ'ανεβει κ η χαρα μου κ για τιμωρια θα μας φιλοξενισεις κιολας!

Ενα πολυ αγαπημενο τραγουδι
    http://www.youtube.com/watch?v=0zvp5...130E392A9F2F25
    Στις αρχες του φθινοπωρου
    να βρεχει,να βρεχει,να βρεχει....μ'αρεσει να περπαταω στη βροχη,χωρις ομπρελα,χωρις αδιαβροχο.κ ας βρεχομαι μεχρι το κοκκαλο,κ ας κρυωνω κ ας πονω,αρκει να βρεχει

Senior Member
    Καλησπέρα....

Οπιος καταλάβει κατάλαβε...

http://www.youtube.com/watch?v=EN2CoAGzx-w

Κι εγώ που ζω για πάντα εδώ κι όλο φεύγω το τέλος πριν να δω
    κάθε νύχτα που περνάει γυρίζω ξανά σκοτάδι γίνομαι και παραδίνομαι
    στο ρυθμό σου που καίει ακόμα αυτό το σώμα που μένει χρόνια χωρίς σκιά......................

Senior Member
    Κάποτε κάπιος μου το είχε αφιερώσει..... Τώρα παραμένει απλά ένα αγαπημένο τραγούδι....

http://www.youtube.com/watch?v=lEpST...eature=related

Πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε
    μόνο τα δικά σου χέρια δε μ΄ εγκαταλείπουνε
    πώς μ΄αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται
    τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται

Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας
    και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας
    για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας

Τα φιλιά σου στο λαιμό μου μοιάζουνε με θαύματα
    σαν τριαντάφυλλα που ανοίγουν πριν απ΄τα χαράματα
    στων ματιών σου το γαλάζιο έριξα τα δίχτυα μου
    στις δικές σου παραλίες θέλω τα ξενύχτια μου

και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας
    για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Το κακο ειναι οτι θα ερθω κ δε μπορω να σου κανω κ εκπληξη.......Ησουν Πατρα αλλα ησουν με τη Λουλου σου κ οχι μονο!Με φαγαν οι γαμοι κ τα μπιφτεκια!Τι να κανω?Δεν προτεινα να ερθετε ολοι μαζι να σας κανω το τραπεζι κ ειπες οχι?Κ δε μ'αρεσει που εκοψες επαφες με την Πατρα!Μια ελπιδα ειχα κ εγω κ αυτη παει?Εγω θα ερθω θεσσαλονικη κ θ'ανεβει κ η χαρα μου κ για τιμωρια θα μας φιλοξενισεις κιολας!
    Ούτε εμένα μου αρέσει που έκοψα επαφές με την Πάτρα.Ούτε και το πολυπιστεύω για να είμαι ειλικρινής!
    Σε κανά δίωρο όμως συμπληρώνω 24 εγκράτειας!Σκυλί μαύρο!Όχι,παίζουμε!Τέλος πάντων,θα δείξει...

Την επόμενη εβδομάδα μου έρχεται το Λούμπι μου κι ένας φίλος της.Στο ιδεατό σενάριο θα γύριζα μαζί τους Καλαμάτα.
    Θα ερχόμασταν incognito με το Λούμπι στο εστιατόριο σου και θα παράγγελνα τη σπεσιαλιτέ από τα χεράκια σου.
    Μετά θ'ανέβαινα ασφαλώς και μια Πάτρα.Στο ρεαλιστικό σενάριο θα επιστρέψω στην Πλάκα,τη γη των ανέμων και της ερημιάς.

Όταν με το καλό ανέβετε Θεσσαλονίκη-αν ακόμα έχω σπίτι εκεί-εννοείται πως θα μείνετε σ'εμένα.Θα σας δώσω
    το διπλό κρεβάτι με τον φούξια τοίχο,τα φωτάκια,τις καρδιές και το Παρίσι για να ενθαρρυνθεί η χαρά σας να εξωτερικευτεί ελεύθερη.
    Εγώ θα κοιμηθώ στο δωμάτιο του Μποτέρο καθώς είμαι η μούσα του.Αν και δε μας κόβω να κοιμόμαστε!Μπούρου μπούρου θα τη βγάλουμε.
    ʼσχετο:γιατί δεν κατεβάζετε το msn να μιλάμε τριπλέτα χωρίς ξένα μάτια πάνω μας;Να μιλώ στη μία στο κινητό στα δεξιά
    και ταυτόχρονα στο σταθερό στα αριστερά δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.ʼντε,οργανωθείτε!� �κτός αν στους δύο τρίτος δε χωρεί.

Senior Member
    Αχ!Πωλίνα!Αυτή η αγκαλιά πόσο μαγική δύναμη κρύβει μέσα της!Και εκείνα τα μπερδεμένα όνειρα...
    Αχ!Τι μου σκαλίζεις κι εσύ τώρα...Θέλω το Τηρόμπρατσο για μαξιλάρι μου!Καλύτερο δεν έχω.

Στον παρακάτω πίνακα του ο Lucian Freud μ' απέδωσε με καφετί τρίχωμα,αλλά είμαι σκυλί μαύρο,μη με αδικήσω!

Senior Member
    Γλυκια μου ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι το κανουμε αυτο στον εαυτο μας ενω μεσα μας το ξερουμε πως δεν ειναι ετσι,πως δε θα γινει.Γιατι πρεπει να στερηθεις τωρα μια κ σημαντικη χαρα απο τις λιγες που σου χαριζονται αυτο τον καιρο?Αλλοι ειναι 5000 χιλιομετρα μακρια!ξερω κ τα αλλα.Οτι δε θελουμε δε γινεται.Θελω πολλα να πω αλλα αυτες τις μερες πραγματι με κυνηγαει ο χρονος.

http://www.youtube.com/watch?v=AZQfI...eature=related

καλη σου νυχτα(για μενα θα εισαι παντα η γιασεμενια μου)μοσχομυρομανολενια μου..
    Οι μανολιες ανθιζουν την ανοιξη,πως τις ανθισες φθινοπωριατικα μονο εσυ ξερεις!Να ξερεις πως τις αγαπω πολυ,Εχω στον κηπο μια που κανει τα λευκα ανθη τα μεγαλα τωρα.Παλιοτερα υπηρχε κ μια σαν αυτη της φωτο αλλα ξεραθηκε.Φιλια.....πολλα....

Senior Member
    Μωρο εκεινο το ιδεατο σεναριο καντο να παιξει.....Δεν θα παθει τιποτα κ κανεις αν λειψεις λιγο απο την Πλακα.

http://www.youtube.com/watch?v=wU94g...eature=related
    Μεχρι που θα κανω στραβα ματια κ θα σου επιτρεψω να μεινεις στο Λουμπι σου....
    Το θελω τοσο μα τοσο πολυ...Προσπαθησε ψυχουλα μου...Χρωστας στη Ναταλια κ καποιες μικρες αποδρασεις....

Senior Member
    Τωρα περιμενεις εγω να κοιμηθω?μετα απο τετοια βομβα!Πρσπαθω να φανταστω το σπιτι σου!Σιγουρα θα ειναι ιδιαιτερο σαν εσενα κ θα μου αρεσει πολυ!Αυριο θα πω στο Νικο να μου δειξει το ΜΣΝ να οργανωθουμε.Τωρα μαλλον θελεις να σου βαλω το"δεν υπαρχει ευτυχια που να κοβετε στα τρια,στην περιπτωση μας ομως δεν υπαρχει αλλος δρομος"αλλα θα σου βαλω Μελινα Κανα"Ελα να σε δω"
    http://www.youtube.com/watch?v=SPfja...eature=related

Senior Member
    Καλησπέρα σας!
    Ξεκινώ, απαντώντας στα καυτά ερωτήματα της Ναταλίας μας. Η φίλη είναι φίλη, όχι, δεν το πλάθω το τσουρέκι, δεν το τρίβω το κατάστρωμα, δεν το γυαλίζω το πόμολο! Σε περιόδους συναισθηματικής κρίσης έχω ανάγκη να φεύγω από το σπίτι, να μιλούν γύρω μου για άσχετα και ασήμαντα και να απασχολείται το μυαλό μου με χαζομαρούλες, ώστε να μη γυρνάει στα ίδια και στα ίδια. Όσο και αν έχω πληγωθεί και διαψευστεί κατά καιρούς, δυστυχώς αγαπώ πολύ τους άντρες, ώστε να τους απαρνηθώ. Μακάρι να γινόταν, να βρω την υγειά μου, έλα όμως που δε γίνεται.
    Σε διάφορες περιπτώσεις πάλι, όλα τα άλλα είναι σημαντικότερα (και σίγουρα πιο ευχάριστα) από τη δουλειά μου.
    Τέλος, η περίπτωσή μου χρήζει ειδικής παρακολούθησης, καθώς μπορούν να με ευχαριστήσουν τόσο η Αρλέτα, όσο και ο Φλωρινιώτης, κάτω από διαφορετικές εννοείται συνθήκες. Αλλά αυτό μάλλον το έχετε ήδη διαπιστώσει...
    Περιμένω πώς και πώς τη φιλοξενία στον ιδιαίτερο χώρο της ακόμη πιο ιδιαίτερης Ναταλίας! Έχει να γίνει χαμός! Μπίρι μπίρι με τις ώρες, αυτό είναι που φαντάζομαι κι εγώ. Χθες το βράδυ σας σκεπτόμουν και αναρωτιόμουν ας γράφετε και τι γράφετε.
    Στο άλλο θέμα τώρα: Πώς θα εγκαταστήσω msn, που είμαι άσχετη από τεχνολογία? Θα περιμένω λίγες μέρες, ώστε να έρθει ο τεχνικός που θα περάσει το αντιιικό πρόγραμμα. ΊΙΙΙΙ, πόσα "ι" είχε αυτή η λέξη! Υποψιάζομαι πως θα με κοιτάξει πάλι σαν να είμαι εξωγήινο ον, αλλά δε με νοιάζει. Πιστεύω πως αν του πω ότι θέλω να κάνω τριπλέτα με τις φιλενάδες μου, θα το σεβαστεί και θα σπεύσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μου!
    Θα με εκτιμήσει, δε, ιδιαίτερα, αν του το εξηγήσω σαφέστερα με οπτικοακουστικό υλικό:
    http://www.youtube.com/watch?v=fWXxGfLbZDk