Results 8,431 to 8,445 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-09-2011, 23:57 #8431
Παλίρροια μου,η εναλλαγή στις σκέψεις σου μόνο ημερολόγιο ενός τρελού δε θυμίζουν.Τρελή κι εκτός πραγματικότητας
θα ήσουν αν διατηρούσες σταθερά το χάχα μπούχα εκεί που οι περιστάσεις προκαλούν αντίθετα συναισθήματα.
Απόλυτα φυσιολογικό να μπαλατζάρουμε στην προσπάθεια να ισορροπήσουμε.Σημασία έχει το ότι στα δύσκολα
κρατάς τη δοκό ισορροπίας του πεντάλογου σου καθώς κι ό,τι άλλο νιώθεις να σου δίνει δύναμη και θετικά συνεχίζεις.
- 29-09-2011, 00:05 #8432
Σωστά! Σωστά! Και πάλι σωστά!
Προς το παρόν είστε τα κλαδιά, από τα οποία πιάνομαι για να βγω από τη χαβούζα ή, για να το πω λιγάκι πιο όμορφα και ποιητικά, οι φάροι της ελπίδας μου. Χρειαζόμαστε ένα σκούντημα πού και πού, ένα φως να λάμπει εκεί μακρυά, για να δούμε ότι κάτι υπάρχει στο σκοτάδι. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω μόνη μου, με τη βοήθεια των συγκυριών.
Μεγάλωσε τόσο η τρίχα, που φαίνεται και σε σας, ε? Θα δράσω επειγόντως! Δεν θα επιτρέψω να ξανασυμβούν αυτά. Σήμερα έφαγα δύο σοκολάτες. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά δε νιώθω καθόλου μίζερα γι' αυτό. Το χρειαζόμουν και το απόλαυσα.
Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα και ελπίζω να ξυπνήσω με καλύτερη διάθεση και να φροντίσω και την εμφάνιση και τη διατροφή μου. Το δεύτερο δεν είναι καθόλου δύσκολο, μιας και ετοίμασα από σήμερα ένα σουποπαρασκεύασμα με λασπωμένα και παραβρασμένα ζυμαρικά. Όσες θέλετε αυστηρή δίαιτα για αύριο, προσέλθετε και θα με θυμηθείτε! Για το πρώτο θα χρειαστεί να πιεστώ λιγάκι. Βλέπετε, είναι εύκολο να αφήνεσαι και να μην ενδιαφέρεσαι για το πώς δείχνεις. Τις τελευταίες μέρες, αν γινόταν, θα έβγαινα με τη νυχτικιά και τις παντόφλες έξω! Πόσο βολικό! Αύριο, όμως, θα ξεχωρίσω ρούχα, ασορτί παπούτσια, σέξυ εσώρουχα (ναι, θα επανέλθω) και θα βαφτώ κιόλας και θα βάλω και άρωμα.
Το σεξ σαφώς και απαγορεύεται στα κελιά των κρατουμένων. Υπάρχουν, όμως, μερικοί που το λέει η καρδιά τους. Από αύριο, αντί να κοιτώ τα κάγκελα της φυλακής, θα αρχίσω να ελπίζω πως μπορεί να φανεί στον ορίζοντα κανένας παιδαράς δεσμοφύλακας, να στενάξουν τα ράντζα!
http://www.youtube.com/watch?v=WQ0JXPSoNf4
Νομίζω πως όλες θα συμφωνήσετε σε ένα: That's the spirit!
29-09-2011, 00:19 #8433
Στους φωτεινούς φάρους μέσα μας...
--->Lara Fabian : Always
29-09-2011, 00:24 #8434
Γιωτουλίνι μου,πώς ήταν η μέρα σου που μόλις ξάπλωσε για ύπνο;
Ελπίζω να ήταν ευχάριστη κι ακόμα φωτεινότερη της η αυριανή!
Όνειρα γλυκά στις αγκαλιές της θαλπωρής και πάλι!Φιλάκια!
29-09-2011, 00:27 #8435
Originally posted by lidal
Ναταλάκι μου καλημέρα και σε σένα, υπόσχομαι να μπαίνω συχνότερα και να σας διαβάζω..
Δείχνεις να γνωρίζεις και το όνομα μου...
Γνωριζόμαστε;Βοήθησε με λιγάκι...
29-09-2011, 00:38 #8436
Ήρθε η ώρα για νανάκια!
ʼρχισαν ήδη, καθώς βλέπω, τα καληνυχτίσματα!
Αν κρίνω από το αποτέλεσμα που έχει σε μένα αυτή η μουσική, σε κανα τεταρτάκι σας βλέπω όλες στα κρεβάτια σας!
Νοερά έχω ήδη βάλει στο κρεβατάκι της κάθε μίας ξεχωριστά αυτά τα όμορφα πραγματάκια, που υπάρχουν στις μωρουδιακές κούνιες. Αυτά, που περιστρέφονται και έχουν μελωδία...
http://www.youtube.com/watch?v=xbe-o...eature=related
Μελωδική καληνύχτα!
29-09-2011, 00:44 #8437
Αγνό μωρό μου,εσύ,τη νύχτα και σέξυ Μαντόνα το πρωί!
Παντού ανάποδα αυτό το κορίτσι,ένα πράγμα!Την καληνύχτα και την αγάπη μου! :love:
29-09-2011, 00:46 #8438
Τι την άφησα αυτή τη μουσικούλα? Κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου. :wow: Χαλάρωσα και βαριέμαι να σηκωθώ και να συρθώ στο κρεβάτι μου... ʼντε, μην έχουμε ιστορίες νυχτιάτικα! Λοιπόν, κλείνει η χαλαρωτική μουσική, ανοίγει το μάτι, επιταχύνεται το βήμα, συντονίζονται οι κινήσεις (ξυπνητήρι, ποτήρι νερό στο κομοδίνο, κλπ) και.....
Καληνύχτα γλυκούλες μου!!! Όνειρα γλυκά!!
29-09-2011, 01:09 #8439
Αυτο για την Αβα.Σαμανθα,σεξοβομβα κ γλυκο μωρο.
http://www.youtube.com/watch?v=WB5Nq...eature=related
Καληνυχτα κι απο εμενα.
29-09-2011, 01:38 #8440
Νανι γελιο μου κ φως μου,ασπρο γιασεμι του κοσμου.....
http://www.youtube.com/watch?v=zYi-F...eature=related
Η καληνυχτα μου στο αλλο αγαπημενο μωρο μου......
29-09-2011, 07:15 #8441
H θαλπωρή του Μορφέα είναι η μόνη θαλπωρή που με καταδέχεται από όνομα αρσενικού γένους, την καλοδέχομαι και πορεύομαι. Περνάω την αρσενικοπενία, πως λέμε σιδηροπενία, λεξiπενία κτλ. Ή πιο λαϊκά, μπακουρομιζέρια.
Και έχει κάτι επικίνδυνο αυτή η φαση, ελλείψη αληθινού προσώπου να φωτίζει τις σκέψεις και το δρόμο μου, το μυαλό αρχίζει να στρίβει σε κάτι σκοτεινές γωνίες, εκεί που παραμονεύουν τα άτομα του παρελθόντος που με πλήγωσαν, που με απέρριψαν, που με απάτησαν, που με έστειλαν στον ψυχίατρο...Αλλά εγω παρόλα αυτά τις στρίβω τις γωνίες , κυρίως από ανία, από ανάγκη να κάνω μερικές βόλτες ακόμη και στα σκοτεινά παρά να είμαι καθηλωμένη, όρθια σε ένα ανοιχτό αλλά άδειο δρόμο...
Οι φίλες μου λένε, μη στέκεσαι καθηλωμενη σε αυτό το δρόμο, ξεκίνα να περπατάς να δεις τι θα βρεις στο δρόμο σου. Είναι εύκολο να το λες αυτό στον μοναχικό άνθρωπο όταν εσύ είσαι σε σχέση και ήσυχος. Νομίζεις ότι με το που θα βγει στη γύρα ο μόνος άνθρωπος , θα πέσει σε συνωστισμό υποψηφίων αγαπημένων! Για μένα , κέρδος είναι που βρίσκομαι πια σε αυτόν το δρόμο και ας μην τον περπατάω γρήγορα και με ραντάρ ανίχνευσης εραστή, για πολλά χρόνια μετά την τελευταία μου σχέση, δεν διανοούμουν να συναντήσω κανέναν στο διάβα μου, θα την πλήρωνε εκείνος για τις αμαρτίες αλλουνού..
Αυτά και αυτό το ξημέρωμα, κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω πουρνό και πάλι από την αρχή..
29-09-2011, 11:37 #8442
Γιωτουλίνι μου,σε νιώθω.
Την ίδια κουβέντα τελευταία κάναμε με τη Λούλου:
Λ -Πώς περιμένεις να σε βρει αφού είσαι συνέχεια κλεισμένη στο σπίτι σου μπροστά στον υπολογιστή σου,
αν βγεις πηγαίνεις μόνο σε παιδότοπους ή για καφέ με φίλες,όπου είστε συγκεντρωμένες στις κουβέντες σας,
σχετίζεσαι με παντρεμένες που έχουν άλλα ενδιαφέροντα και γενικότερα τους ίδιους συνεχώς ανθρώπους!
Ν -Μα αυτοί είναι οι φίλοι μου!Στην ηλικία μας ο κανόνας είναι παντρεμένες με παιδιά!
Και τι δηλαδή να κάνουμε;Θα βγαίνω για καφέ και δε θα μιλάω με τη φίλη μου;
Να έρθει να με βρει στο ίντερνετ!
Λ -Μα και στο ίντερνετ μόνο στο φόρουμ μπαίνεις(που σου έφερε ήδη δύο),στο facebook και στο msn,όπου είναι μόνο οι επαφές σου.
Ν -Να μου τον γνωρίσετε εσείς,οι φίλες μου
Λ -Εγώ σου γνώρισα έναν
Ν -Και ξεχρέωσες;Βγήκες από την υποχρέωση;
κλπ...κλπ...
Ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ πώς θα γίνει,ΑΝ ξαναγίνει δηλαδή ποτέ,που πολύ χλωμό το κόβω!
Και το βρίσκω απόλυτα λογικό κι ανθρώπινο να τρέχει ο νους σε άτομα μ'ερωτικές αναφορές του παρελθόντος.
Είτε σχέσεις που έληξαν άδοξα είτε φλερτ που δεν προχώρησαν ποτέ σε σχέσεις.Ποιόν να φανταστείς να σε αγκαλιάζει;
Τον ασώματο;Να πω πως είμαστε στην εφηβεία μας να ερωτευτούμε μια αφίσα,εναν τραγουδιστή,έναν ηθοποιό...
Κι όλοι όσοι μας τα λένε αυτά,είναι όντως άνθρωποι σε σχέσεις,που μας αγαπάνε και μας βλέπουν σπουδαίες,
αλλά έλα που προφανώς το άρρεν φύλο δε συμμερίζεται την ίδια οπτική για το σπουδαίο!Κι εκεί διευκρινίζω κι εγώ
πως ακόμα κι αν έβγαινα βράδυ κι ήμουν ανοιχτή σε νέες γνωριμίες(κάτι που μου ακούγεται απίστευτα ξένο)
δε θα με προσέγγιζε κανείς,γιατί είναι άλλος ο τύπος που γυρεύουν,πως τα κιλά παίζουν μεγάλο ρόλο,πλέον μεγάλωσα...
Δεν είμαι απαισιόδοξη και μίζερη που τα λέω αυτά.Είναι τα διδάγματα της ζωής μου!Μόνο άνθρωποι με "ιδιαιτερότητες"
(για να είμαι κόσμια)έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον και πιστεύω πως ούτε αυτό θα γινόταν αν δεν τις είχαν κι αυτές...Τέλος πάντων...
Μην κάθεσαι για ώρα,όποτε σε παρατηρείς να στρίβεις τις σκοτεινές εκείνες γωνίες,Γιωτουλίνι μου.Ξέρεις πού βγάζουν...
Μακάρι να είχα μια σοφή συμβουλή να δώσω!Θα την είχα ήδη εφαρμόσει κι η ίδια.Θέλω μόνο να σου πω πως δεν είσαι μόνη.
Βρισκόμαστε στην ίδια θέση(εννοείται εγώ σε χειρότερη λόγω του ότι είμαι μεγαλύτερη,βαρύτερη,απτυχί οτη και δεν κατοικώ πόλη,
όπου κυκλοφορούν οι μισοί Έλληνες).Πάντως όσο κι αν έχω κι εγώ την ανάγκη μιας όμορφης σχέσης,αρνούμαι να ισοπεδώσω
εξαιτίας της έλλειψης της όλη μου τη ζωή!Αν είναι να'ρθει με το καλό να'ρθει!Εντωμεταξύ θα φροντίσουμε ν'αξιοποιήσουμε
τις μέρες μας,να χαϊδεύουμε την καλή μας διάθεση,ν'απολαμβάνουμε όλα τ'άλλα που προσφέρει η ζωή με την ευχή να μας συμβεί κι αυτό!
Επαφίεμαι στην καλή μας τύχη να μας φροντίσει.Γιατί να βγω στη γύρα για μπουρδελότσαρκα ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ! Δεν είμαι εγώ!
29-09-2011, 15:22 #8443
Originally posted by NADINE
Πάντως όσο κι αν έχω κι εγώ την ανάγκη μιας όμορφης σχέσης,αρνούμαι να ισοπεδώσω
εξαιτίας της έλλειψης της όλη μου τη ζωή!Αν είναι να'ρθει με το καλό να'ρθει!Εντωμεταξύ θα φροντίσουμε ν'αξιοποιήσουμε
τις μέρες μας,να χαϊδεύουμε την καλή μας διάθεση,ν'απολαμβάνουμε όλα τ'άλλα που προσφέρει η ζωή με την ευχή να μας συμβεί κι αυτό!
Επαφίεμαι στην καλή μας τύχη να μας φροντίσει.Γιατί να βγω στη γύρα για μπουρδελότσαρκα ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ! Δεν είμαι εγώ!
Ναι, καλό μου Ναταλάκι, αυτό ακριβώς!
29-09-2011, 18:06 #8444
Στον τομέα των γνωριμιών - σχέσεων πιστεύω όλο και περισσότερο στην τύχη. Πρέπει να καταβάλλουμε προσπάθεια, ώστε να περνάμε προς τα έξω το μήνυμα ότι αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να είμαστε και τυχερές, ώστε να βρεθούν μπροστά μας αυτοί που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τόσο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα, που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Τώρα τελευταία είμαι θυμωμένη με αυτό το ζήτημα και με τα "προξενιά" που έχουν επιχειρήσει κατά καιρούς να μου κάνουν διάφορα άτομα. Όχι, χαρά μου, δε λέω για σένα! Ίσα ίσα με τιμάς και με το παραπάνω! Το αγλάισμα της πόλης σου μου δίνεις. Για άλλα μιλάω, που τα σκέφτηκα χθες και εξοργίστηκα και μόνο στη θύμησή τους. Σας παραθέτω το χειρότερο που μου έχει τύχει:
http://www.youtube.com/watch?v=41zUi...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Aa74L...eature=related
Μια χαρά είμαστε κορίτσια μας κι ας είμαστε μοναχούλες!
29-09-2011, 18:15 #8445
Κάποιες άλλες ούτε για προξενιά δεν τις σκέφτονται,ʼβα μου...
Στην κατάντια τους το δικό σου σενάριο είναι έστω κολακευτικό.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή