ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 568
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 568 of 2553 FirstFirst ... 6846851855856656756856957057861866810681568 ... LastLast
Results 8,506 to 8,520 of 38289
    Senior Member
    Επειδή έπαθα κρίση και δε μπορώ να σταματήσω τα γλυκά, σκέφτηκα να ακολουθήσω άλλη μέθοδο: Πήρα μπάρες δημητριακών με φράουλα και σοκολάτα. Επίσης, δημητριακά χύμα με γεύση μπισκότο. Επίσης, κράμπερυς και έναν καρπό που λέγεται γκότζι, αν δεν κάνω λάθος. Είναι γλυκά και μπορείς να τα φας σκέτα, να τα βάλεις σε δημητριακά και σε σαλάτες. Αυτά τα γκότζι έχουν περιεκτικότητα σε βιταμίνη c τρεις φορές πάνω από το πορτοκάλι. Να τα φάω, να σκάσω!!
    Τέλος, ένα σαπούνι (άσχετο) με άρωμα σοκολάτα. Θα πλένομαι με αυτό, θα τρώω και τα υπόλοιπα και ... για να δούμε!
    Τώρα θα κάνω πρασόρυζο. Νόστιμο, θρεπτικό και διαιτητικό. Να το φάω κι αυτό και να σκάσω! Α, μα πια, με σιχάθηκα!
    Κάτι μου λέει πως ξέρω τι όνειρο θα δω απόψε.. Ιπτάμενες σοκολάτες και μένα να πηδάω να τις πιάσω και να μη μπορώ, γιατί θα πετούν πολύ ψηλά! Βουνά από πατατάκια και μένα να ξαπλώνω σε αυτά και να ακούω το "κρατς". Λίμνες από μερέντα και μένα να κολυμπώ σε αυτές με μακάριο χαμόγελο! :dork: :dork: :crazy: :crazy:

Senior Member
    Originally posted by lidal

Καλημέρα Ναταλάκι. Και περαστικά.
    ʼλλη μια φορά να με αγνοήσεις και δεν θα σου ξανααπευθύνω το λόγο..... (είπαμε αλλά όχι και τέτοιο φτύσιμο).
    Ευχαριστώ για τα περαστικά!Τα χρειάζομαι...
    Κατά τα άλλα...ποιός μιλά για φτύσιμο!Μας τελείωσαν οι μόσχοι οι σιτευτοί,όμορφη ξανθομαλλούσα!
    Επιλέγεις ν'απέχεις από τη ζωή μου.Δεν μπορεί να περιμένεις να κάνω κολοτούμπες μία φορά στους τόσους μήνες
    που μας πετάς εδώ ένα γειά!Παίζει και να ήσουν στα μέρη μου το καλoκαίρι κι ούτε ένα τηλεφώνημα!
    Θέλει πολλά περισσότερα μια σχέση να κρατηθεί ζωντανή.Η αγάπη μου δε σβήνει για σένα,αλλά...

Senior Member
    Originally posted by Ava

Κάτι μου λέει πως ξέρω τι όνειρο θα δω απόψε.. Ιπτάμενες σοκολάτες και μένα να πηδάω να τις πιάσω και να μη μπορώ, γιατί θα πετούν πολύ ψηλά! Βουνά από πατατάκια και μένα να ξαπλώνω σε αυτά και να ακούω το "κρατς". Λίμνες από μερέντα και μένα να κολυμπώ σε αυτές με μακάριο χαμόγελο! :dork: :dork: :crazy: :crazy:
    'Ωστε τέτοια όνειρα κάνεις;Κι εγώ νόμισα πως βρέχει άντρες,αλελούια,κατά το ομόνυμο αγαπημένο σου άσμα!
    Είτε στο ένα είτε στο άλλο,πάρε με απόψε στα όνειρα σου!Μόνο άλλαξε μου τη μερέντα με νουτέλα,παρακαλώ!

Είδα αυτήν τη φωτογραφία σε μια σελίδα για το Παρίσι και σε σκέφτηκα(γιατί άραγε;).Είναι στους κήπους του Λούβρου(Tuileries).

Μην υποκύπτεις στις σκέψεις για φαγητό!Ξέρεις από πού προέρχονται και τι σημαίνουν!Έχουμε σπουδαιότερες χαρές να ζήσουμε!

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Η αδερφούλα μου παντρεύεται σε 3 εβδομάδες με λίγους και καλούς, χωρίς τρελλά γλέντια και τυμπανοκρουσίες, χωρίς πομπώδες νυφικό και χαπενινγκς, όμορφα, απλά και ρομαντικά στην εκκλησία κοντά στο σπίτι της και μετά θα πάμε κάπου παραθαλάσσια στο Σούνιο κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα, να το παίξουμε φωτογράφοι και να φάμε τα ψάρια μας! ανυπομονώ!!!
    Περαστικούλια σου,Κατερινάκι!Ελπίζω να την σκαπουλάρεις ελαφρά!

Να μας ζήσουν οι μελλόνυμφοι!Κάθε ευλογία στα ενωμένα κεφαλάκια τους!Ο γάμος,που διάλεξαν,ακούγεται στις περισσότερες μας δελεαστικός!
    Ν'απολαύσετε την ξεχωριστή μέρα,να γίνεται μάρτυρες μιας μεγάλης αγάπης,που ανθίζει!Είναι φτιασμένοι ο ένας για τον άλλον,έτσι δεν είναι;

Senior Member
    Ναταλί μου , αυτή την σχέση πολλοί πολέμησαν , και μέσα σε αυτούς και εγώ ( κακώς αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) ! πέρασε από πολλά κύματα αυτή η σχέση και τώρα πια βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τον λατρεύω τον μέλλοντα γαμπρό μου σαν αδελφό μου, είναι σπάνιος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις ελεύθερες εδώ έναν τέτοιον άνθρωπο στο διάβα τους και σύντομα!!! Το περιτύλιγμα..... αυτό είναι που κοιτάμε πρώτα οι περισσότεροι, όμως άλλα πράγματα έχουν αξία αυτά που δεν διαφαίνονται με την πρώτη αλλά θέλουν ψάξιμο και η αδελφή μου τελικά απεδείχθει πολύ έξυπνη.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Κατερινούλι,τόσα είπαμε αλλά τη χαρά της αδερφούλας δεν την είπαμε! Με το καλό, να ζήσει και να ευτυχήσει πραγματικά! Εμένα πάντως το σκηνικό γάμου που περιγράφεις μου ακούγεται ειδυλιακό!:tumble:
    ένας δεύτερος καφές αρμόζει νομίζω και σύντομα , δεν νομίζεις??? είναι πολλά αυτά που δεν είπαμε και μάλλον και τα πιο σημαντικά.

Senior Member
    Ναταλία μου, άρρωστη ξε-άρρωστη παραμένεις ένα τερατίδιο!!
    Μπήκα, η κακομοίρα, λιγάκι πριν ξαπλώσω και .. μου την έφερες!
    Τώρα, χάρη σε σένα, αυτός ο ημίγυμνος θεός θα είναι στο όνειρό μου και θα φτυαρίζει πατατάκια, με τα μούσκουλα να διαγράφονται.. Θα ανακετεύει με μια τεράστια κουτάλα τη λίμνη της νουτέλα.. Αυτός θα είναι που θα κρατάει τις σοκολάτες ψηλά να μην τις φτάνω... Ωραίο όνειρο θα δω! Αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι θα είσαι κι εσύ σ' αυτό! Έτσι, για να μάθεις!
    Καληνύχτα!! (για μένα πάλι δεν ξέρω, θα σας πω αύριο)...

Senior Member

ένας δεύτερος καφές αρμόζει νομίζω και σύντομα , δεν νομίζεις??? είναι πολλά αυτά που δεν είπαμε και μάλλον και τα πιο σημαντικά.
    Εννοείται πως ο δεύτερος καφές όχι απλά αρμόζει αλλά επιβάλλεται! Σύντομα, σύντομα η επόμενη τσάρκα μας!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Τώρα, χάρη σε σένα, αυτός ο ημίγυμνος θεός θα είναι στο όνειρό μου και θα φτυαρίζει πατατάκια, με τα μούσκουλα να διαγράφονται.. Θα ανακετεύει με μια τεράστια κουτάλα τη λίμνη της νουτέλα.. Αυτός θα είναι που θα κρατάει τις σοκολάτες ψηλά να μην τις φτάνω... Ωραίο όνειρο θα δω! Αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι θα είσαι κι εσύ σ' αυτό! Έτσι, για να μάθεις!
    'Οπου θα κάνω τι;Θα μαζεύω τις άδειες συσκευασίες,που θα πετάς εδώ κι εκεί;
    Αχ...μοναχοφάισα...και το τεκνό και τις λιχουδιές για πάρτη σου!Αχόρταγο πλάσμα!
    Δικό σου άλλωστε το όνειρο...Εγώ είμαι απλά το υπηρετικό προσωπικό!Enjoy!

Senior Member

Ναταλί μου , αυτή την σχέση πολλοί πολέμησαν , και μέσα σε αυτούς και εγώ ( κακώς αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) ! πέρασε από πολλά κύματα αυτή η σχέση και τώρα πια βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τον λατρεύω τον μέλλοντα γαμπρό μου σαν αδελφό μου, είναι σπάνιος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις ελεύθερες εδώ έναν τέτοιον άνθρωπο στο διάβα τους και σύντομα!!! Το περιτύλιγμα..... αυτό είναι που κοιτάμε πρώτα οι περισσότεροι, όμως άλλα πράγματα έχουν αξία αυτά που δεν διαφαίνονται με την πρώτη αλλά θέλουν ψάξιμο και η αδελφή μου τελικά απεδείχθει πολύ έξυπνη.
    :thumbup:
    Πολύ μου αρέσουν αυτά τα ζευγάρια!Να είναι ο δρόμος τους στο εξής στρωμένος ροδοπέταλα!Το αξίζουν!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Εννοείται πως ο δεύτερος καφές όχι απλά αρμόζει αλλά επιβάλλεται! Σύντομα, σύντομα η επόμενη τσάρκα μας!
    Εμ βέβαια!Να τη σετάρουμε τη ζώνη και με παπούτσια!
    Μετά τσάντα...επανωφόρι...να'χουμ� � να πίνουμε τετράωρους καφέδες...

Senior Member
    Eγω στα καλα παλι απεξω!Ουτε σε ενα ονειρο δε χωραω....Καλα φιλεναδες....

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Eγω στα καλα παλι απεξω!Ουτε σε ενα ονειρο δε χωραω....Καλα φιλεναδες....
    Mε μεγάλη μου χαρά σου παραχωρώ τη θέση της καθαρίστριας!
    Ό,τι πρέπει για τη μέση σου!Η ʼβα θα πετά κι εσύ θα σκύβεις να μαζεύεις.
    Σε κόβω να το κάνεις αυτό όλη νύχτα έτσι λιγούρα,που είναι!Καλή δύναμη!

Senior Member
    Εσυ παιδακι μου δεν παιζεσαι!!!Εγω να γλυψω τιποτα θελω!Αντε κ να σκυψω καμμια φορα αλλα οχι ολη τη νυχτα!

Φιλεναδα εχω μαγευτει!Τοσα χρονια στο θεατρο τετοια σκηνοθεσια δεν εχω ζησει.Κ ειμαστε μονο στην πρωτη μερα.Αφου ειπα οτι θα παρω κ εγω μερος!

Senior Member
    Αβουλινι μου θελεις να χαλασει ο καιρος βλεπω...Κρυο καιρος για δυο....
    Εμεις εδω τους αντρες τους προσεχουμε χαρα μου.Δεν τους βαζουμε να κανουν βαριες δουλειες γιατι τους θελουμε ξεκουραστους!Εχεις δει κατι παλιες φωτογραφιες που παει μπροστα ο αντρας επανω στο γαιδαρο κ πισω η γυναικα ζαλωμενη ξυλα?Καπως ετσι....Κ μη σου πω οτι στον πολεμο,εχω ακουσει,οτι εβαζαν την γυναικα μπροστα μην τυχον κ υπαρχει καμμια ναρκη....