Results 8,521 to 8,535 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-10-2011, 07:36 #8521
:smilegrin: Καλό!Ευτυχώς,Γλαύκη,δε γεννηθήκαμε άλλη εποχή στα μέρη σου!
Καλημερούδιαααααα!Σημαντι� �ή μέρα ξημερώνει κι ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!
Είμαι τόσο γεμάτη θετική σκέψη που μου έρχεται να καλημερίσω ειδικά τη Λινταλένια μου!
Ελπίζω βέβαια να μην είναι άλλη μια φούσκα σου κι αυτή η επιστροφή,άσωτη κόρη!
Σε θέλουμε στην παρέα μας,στη ζωή μας...Αυτά τα μάτια πώς να τ'αρνηθεί κανείς;
ʼντε,σε συγχωρώ!Σύντομα να τηλεφωνηθούμε να καλύψουμε το κενό τόσων μηνών...
Αχ...Ρωμαίο...ο έρωτας σου με σημάδεψε κι ούτε μούτρα δεν μπορώ να σου κρατήσω!
ʼβα,περιμένουμε εναγωνιωδώς την περιγραφή του χθεσινού σου ονείρου με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
Ανταποκρίθηκε επάξια το παλικάρι;Σοκολάστηκες;Το ταλαιπώρησες πολύ το κορίτσι στις επικύψεις;Είναι και κοψομεσιασμένο...
Γλαύκη,πολύ χαίρομαι για τον ενθουσιασμό σου για τη σκηνοθέτιδα!Αν σε καταφέρει ν'ανέβεις και στη σκηνή,
νομίζω πως δε γίνεται η χαρά σου κι εγώ να το χάσουμε!Θα είναι απίστευτα ψυχοθεραπευτικό,πιστεύω!Go for it!
Πάμε για υπερβάσεις!Ό,τι μας σαμποτάρει τα ελεύθερα πετάγματα μας στον αγύριστο!Γεννηθήκαμε για μεγαλύτερα πράγματα!
--->AΡΜΟΣ : ΑΝΕΜΟΘΩΡΙ
Μουσική/Στίχοι : Μάνος Σμαργιανάκης
"Αν θες τον κόσμο σου ν'αλλάξεις
άλλαξε πρώτα εσένανε
φτιάξε φτερά για να πετάξεις
και θα με βρεις κι εμένανε
Στο πιο ψηλό τ'ανεμοθώρι
στο πιο ακατοίκητο βουνό
εκεί οι θεοί γίνονται χρόνοι
χρόνια παλεύουν το θεριό
Θεριό είν' ο άνθρωπος,σαλεύει
μεσ'από χώμα και νερό
για να το βρει,μα το γυρεύει
το πιο αθάνατο νερό
Γίνε κι εσύ ο μετανάστης
και της ψυχής σου οδηγός
της θέλησής σου ο δυναστης
της κόλασής σου ο ναυαγός
Να βρεις τι σ' οδηγεί στη δόξα
στο θάνατο τι σε τραβά
της περιέργειας τα τόξα
σου ρίχνουν βέλη στυγερά.
- 04-10-2011, 07:52 #8522
Μετά από μία δύσκολη νύχτα, ξύπνησα και έκανα καφέ. Διπλό, ελληνικό, σε κούπα με τριαντάφυλλα.
Ποτέ υπηρέτριες στο δικό μου το όνειρο! Θα σας είχα στα ώπα ώπα! Αλλά μάλλον φοβηθήκατε τα περί υπηρεσίας και δεν εμφανιστήκατε τελικά. Εσείς χάσατε!
Καλόμαθε η γριά στις λιχουδιές και θα έχουμε δύσκολη εβδομάδα προσαρμογής μου φαίνεται.. Μία σαλάτα καρότο έφαγα και τρία μπωλ κορνφλέικς και παρόλα αυτά στριφογύριζα όλη νύχτα. Γιατί μου έλειπαν τα σκουπίδια ή τουλάχιστον γιατί νόμιζα ότι μου έλειπαν. Η λογική δεν έχει θέση εδώ. Αν δηλαδή είχα αναγούλες από την υπερβολική κατανάλωση σοκολάτας ή καούρες από τα πατατάκια θα ήμουν καλύτερα?
Κρύο, καιρός για δύο.. Συνήθως! Χθες πήγα στην πισίνα, όπου ξύλιασα. Δε φτάνει που έδειξα την κορμάρα μου, εκνευρίστηκα κι από πάνω. Είχε πολλά μαγιώ προς πώληση. Τα χάζεψα λιγάκι και έκανα και παρατήρηση: Μπράβο, έχετε πολλά χρωματάκια. Και τι μου απαντάει η κυρία: Έχουμε και μεγάλα νούμερα! Το κατάλαβα ώρα μετά, την ώρα που τουρτούριζα τυλιγμένη στο μπουρνούζι μου και απογοητεύτηκα ελαφρώς. Ήμουν μόνη, ξυλιασμένη και χαζή, γιατί κάποια με είπε χοντρή και μου πήρε μισή ώρα να το καταλάβω! Μου θύμισα την παρακάτω σκηνή: http://www.youtube.com/watch?v=If6Y9HOE6FU
και χαμογέλασα λιγάκι στη θύμιση της ταινίας από τα 80's. Πότε επιτέλους θα μπορώ να ψωνίσω κάτι και να μην ακούω παρόμοια σχόλια και δήθεν ευγενικές κατευθύνσεις του τύπου μην το κοιτάς αυτό, δεν σου κάνει? Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά όσο κρυώνει ο καιρός, τόσο θέλω να τρώω περισσότερο. Δεν θα περάσουμε καλά!
Χαρά μου, μήπως μου έδωσες απάντηση στο γιατί με παρατάνε οι άντρες? Εγώ τους έβαζα και βοηθούσαν στις δουλειές, στα ψώνια, παντού.. Δεν υπολόγισα ούτε ηλικίες, ούτε ιδιότητες, τίποτα. Σκεφτόμουν πάντα είμαστε μαζί, θέλω την καλοπέρασή σου κι εσύ τη δική μου. Θα σου μαγειρέψω πχ το αγαπημένο σου φαγητό, αλλά κι εσύ θα βοηθήσεις λιγάκι στο συμμάζεμα. Μήπως, έστω κι αργά, να άλλαζα τακτική? http://www.youtube.com/watch?v=fDKxK...eature=related
σε συνδυασμό πάντα με αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=5Fp3u3FTvfI, για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας!
Και, προτού ολοκληρώσω την καλημέρα μου, να αποζημιώσω λιγάκι τις μανολένιες μου με μια όμορφη μπαλάντα: http://www.youtube.com/watch?v=JYrb7INXBj0. Αντικαθιστά, για όσες το προτιμούν, το "πάρε με νοικοκυρά σου". Την ταινία του '80 δε μπορώ να την αντικαταστήσω. Αυτού του είδους οι βιντεοταινίες υπήρξαν μοναδικές στο είδος τους!
Καλημέρα!!
04-10-2011, 08:03 #8523
Πολύ χαίρομαι, Ναταλία μου, για την καλή σου διάθεση, αν και αρρωστούλα! Έτσι μπράβο, δώσε άφεση αμαρτιών! Εσύ είσαι καλό κορίτσι!
Το όνειρό μου δεν σας το λέω, γιατί θα με κοροιδέψετε...
04-10-2011, 08:49 #8524
Kαλημέρα στις κοπέλες μου,
σήμερα, Ναταλάκι, οι μανούλες μας θα ταλαιπωρηθούν λίγο αλλά θα περάσει και αυτό, εμείς στο ύψος μας!
Μετά από μια εβδομάδα που το βάρος μου είχε μια στασιμότητα, σήμερα τα τσιμπήσαμε τα 200 γρ κάτω, σιγά την απώλεια, αλλά μάζευε κι ας είν' και ρώγες. Κολύμπησα χτες τα 500 μέτρα μου, προσπάθησα να μην σκέφτομαι τις ονειροκαταραμένες εποχές που παρόλη τη μοναχικότητα, με συντρόφευε το σκουπιδαριό μου και τα βράδια είχαν αυτήν την εκλεκτή παρέα..
Την Παρασκευή, στο πρόγραμμα απασχόλησης κενού βραδυνού χρόνου θα μπουν και οι παραδοσιακοί χοροί. Έχω να χορέψω καμιά δεκαριά χρόνια σε ομάδα, υπήρξα μέλος χορευτικού συγκροτήματος και από τότε που αποσύρθηκα και ονόμασα τον εαυτό μου βετεράνο λόγω κιλών, κάθε φορά που παίζει μια τσαμπούνα, ένα κλαρίνο, μια λύρα, ο λυγμός σφηνώνεται σαν καρφί στο λαιμό μου.. Αγαπούσα πολύ το χορό, την αίσθηση του ανήκειν σε μια ομάδα, το σφρίγος που έβγαζα πάνω στη σκηνή, την απελευθέρωαη..
Προσπαθώ να το πιάσω το νήμα, να τη βρω την έξοδο από το λαβύρινθο και κάνω ένα βήμα κάθε φορά..
04-10-2011, 09:58 #8525
Αυτή η σκουπιδοπαρέα μας έφερε στο σημείο που είμαστε.
Ας της δώσουμε τη θέση που της αρμόζει, στον κάλαθο των αχρήστων! Προτιμάμε άλλη παρέα!
Πόσα δεν στερηθήκαμε λόγω κιλών! Ο βετεράνος καιρός είναι να επιστρέψει στη δράση ως ενεργό μέλος! Έτσι μπράβο! Σαν καλά να ξεκινάει η μέρα μας.. Με όμορφη διάθεση και καλά νέα....
04-10-2011, 11:38 #8526
Originally posted by NADINE
:smilegrin:
Καλημερούδιαααααα!Σημαντι� �ή μέρα ξημερώνει κι ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!
Είμαι τόσο γεμάτη θετική σκέψη που μου έρχεται να καλημερίσω ειδικά τη Λινταλένια μου!
Ελπίζω βέβαια να μην είναι άλλη μια φούσκα σου κι αυτή η επιστροφή,άσωτη κόρη!
Σε θέλουμε στην παρέα μας,στη ζωή μας...Αυτά τα μάτια πώς να τ'αρνηθεί κανείς;
ʼντε,σε συγχωρώ!Σύντομα να τηλεφωνηθούμε να καλύψουμε το κενό τόσων μηνών...
Αχ...Ρωμαίο...ο έρωτας σου με σημάδεψε κι ούτε μούτρα δεν μπορώ να σου κρατήσω!
Μετά από αυτά τα μαγικά σου λόγια, υπόσχομαι και δεσμεύομαι να μπαίνω και να γράφω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Θα παλέψω όπως παλιά με λύσσα και ορμή να εξαφανίσω όλα τα κενά, τις αμφιβολίες και την απογοήτευση που σου έδωσα.. Αγαπημένη μου! Ναταλάκι μουυυυυυυυυυυυυυυ
Ας συνέλθω να καλημερίσω και τα υπόλοιπα κορίτσια που αναρωτιούνται ποιά είναι αυτή η παλαβή και τι θέλει από την ζωή μας.
Είμαι ένα χαμένο κορμί (γιατί χάθηκα για πολύ καιρό από το φόρουμ) που κάποτε είχε μια φλογερή αγάπη με την Ναταλία, η οποία δεν έσβησε ποτέ και τώρα θα την ξαναζεστάνουμε.
Έμπαινα παλιά από το γραφείο που δούλευα, τώρα είμαι μια άνεργη απογοητευμένη που ψάχνει για δουλειά και μπαίνω από το σπίτι.
Ναταλία κάνε τις συστάσεις μην με αντιπαθήσουν τα υπόλοιπα κορίτσια και προσπάθησε να εξηγήσεις...
04-10-2011, 11:41 #8527
Επίσης να πω ότι είμαι και γω στον ίδιο αγώνα για απώλεια κιλών εδώ και τρία χρόνια (η άχρηστη γυναίκα) και όλο στα ίδια γυρίζω.
ʼρχισα χτες γυμναστήριο (αερόμπικ και πιλάτες) πέντε μέρες την εβδομάδα μπας και πάρω τα πάνω μου και διορθώσω το χάλι μου.
04-10-2011, 20:46 #8528
Kυρια Λινταλενια καλως ξαναρθες στην παρεα αλλα οχι κ πολλα πολλα με το Ναταλακι!Μετα απο τοσο καιρο τι περιμενες να σου ειναι πιστη?Τωρα θα βρεις πολλους μνηστηρες να τη φλερταρουν κ να περιμενουν επιτελους να ενδωσει.
Μοναχουλα μπραβο σου.Προχωρα δυναμικα!Την ιδια υποσχεση εχω δωσει στον εαυτο μου αν αδυνατισω.Να ξαναπαω χορο κ οχι μονο παραδοσιακους.Κ λατιν!Να μαθω εκεινο το αργεντινικο ταγκο που το εχω απωθημενο.
Να πω κ στην Καιτουλα να ζησει η αδελφουλα της κ να ειναι ευτυχισμενη.Κ στα δικα τους οι ανυπαντρες!
Αβουλινι μου μην πτοεισαι.Λιγα κοιλακια εμειναν.Φαγαμε το γαιδαρο,στην ουρα θα κολλησεις.....?Θα γραψω το βραδυ τι εγινε σημερα κ τι το Σαββατο κ ας λεει η Αρχηγος "ολα σε σενα συμβαινουν?"
Ναταλακι μου ευχομαι η μερα να πηγε οσο καλα μπορουσε να παει κ να εισαι κ εσυ καλυτερα.Φιλια.
05-10-2011, 09:10 #8529
Originally posted by Γλαύκη
Kυρια Λινταλενια καλως ξαναρθες στην παρεα αλλα οχι κ πολλα πολλα με το Ναταλακι!Μετα απο τοσο καιρο τι περιμενες να σου ειναι πιστη?Τωρα θα βρεις πολλους μνηστηρες να τη φλερταρουν κ να περιμενουν επιτελους να ενδωσει.
Που μου είσαι και πολύ συμπαθής από το λίγο που σε έχω διαβάσει... ΑΛΛΑ:
Μόνο πολλά πολλά μπορώ να έχω με το Ναταλάκι. Εγώ σαν Ταύρος όταν διεκδικώ, διεκδικώ, τα θέλω όλα, γκρεμίζω τείχη, τα σπάω όλα, ΤΡΡΡΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!
Γι' αυτό και είπα ότι μπορεί να με μισήσουν πολλοί τώρα που γύρισα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, είναι μονόδρομος αυτή η σχέση, η όλα ή τίποτα.
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια λοιπόν. Καλημέρα και στην Αβα που πολύ την κάνω κέφι!
Ναταλάκι σήκω από το κρεβάτι μωρό μου, σήκω τώρα, σου έχω ζητήσει να κάνεις τις συστάσεις μου. Θα γίνουν παρεξηγήσεις!
05-10-2011, 09:22 #8530
Καλημέρα σε όλο τον Μανολένιο λαό (και σε αυτές που όλο υπόσχονται ότι θα μήνουν και μετά εξαφανίζονται σαν τους εραστές της μιας νύχτας!)
05-10-2011, 09:27 #8531
Πωλινάκι?? το έπιασα το υπονοούμενο!
05-10-2011, 09:49 #8532
Originally posted by lidal
Κι όσο για το Ναταλάκι, αν δεν σου κάθετε, είμαστε και εμείς εδώ, αδυνατισμένες και έτοιμες για όλα:P:P:P:P:P
05-10-2011, 09:55 #8533
Και "χρυσή μου" και "φιλάκια"???? Α εσύ πρέπει να με συμπαθείς πάρα πολύ. Θυμάμαι και την τελευταία φορά που μπήκα για να μιλήσω στο Ναταλάκι μου πάλι με έκραξες! Γιατί? Τι θέλεις από την ζωή μου? (με την καλή έννοια).
05-10-2011, 09:56 #8534
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by lidal
Κι όσο για το Ναταλάκι, αν δεν σου κάθετε, είμαστε και εμείς εδώ, αδυνατισμένες και έτοιμες για όλα:P:P:P:P:P
μ' αρέσει η πρόταση.....
αλλά ας μην τα δει αυτά καλύτερα η Ναταλία, ακόμα δεν μπήκα, γιατί είμαι κι από την φύση μου άστατη....έχω να φάω κράξιμο...
05-10-2011, 10:01 #8535
Τί να θέλω κουκλίτσα μου!!! Αυτό που τόσο πολύ παρακαλάς το Ναταλάκι και στο παίζει δύσκολη, μπορώ να στο δώσω απλόχερα και χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα!!!
Ασε που περίπου πρέπει να είμαστε στα ίδια κυβικά, άρα θα κάνουμε ένα υπέροχο πανέμορφο ζευγάρι!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή