ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 572
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 572 of 2553 FirstFirst ... 7247252256257057157257357458262267210721572 ... LastLast
Results 8,566 to 8,580 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by lidal
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by NADINE
    Μήπως να σας δώσω και τα τηλέφωνα της μιάς στην άλλη;Έχετε άλλωστε τόσα κοινά!
    Ίδια κυβικά,μητρότητα...Τον επόμενο μήνα συναντιέστε...
    Ιδιο ζώδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Αυτό κι αν είναι κοινό!!!
    Ω ρε μάνα μου τι έχει να γίνει τώρα.
    Δεν υπάρχουν σαν τα ταυράκια, απλά δεν υπάρχουν!!!!!!
    Όποιος δοκιμάσει, δεν ξεκολάει με τίποτα, αρρωσταίνει!!!
    Αυτό ξαναπές το κούκλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά για να δεις ότι η "δικιά μας" δεν το ανέφερε σαν κοινό, λες και δεν ξέρει πότε έχουμε γενέθλια!!!!

Senior Member
    Μόλις μου τηλεφώνησε η "κουλτουριάρα" της παρέας!
    Νόμισα αρχικά ότι πήρε να με κράξει για τη μουσική μου επιλογή, αλλά ήταν τυχαίο...

Senior Member
    ααααααααααα
    δεν θα τα πάμε καλά
    άσε παιδάκι μου τα τηλέφωνα
    εδώ γίνεται της τρελής
    και έχω και να σφουγγαρίσω το σπίτι μου!

Senior Member
    Η χαρά του κέρατου!
    Νομίζω πως βρήκα το κατάλληλο βιντεάκι, όπου στη θέση κάθε γάτας βάλτε όποιαν εσείς νομίζετε..
    http://www.youtube.com/watch?v=wFay3WdBEqw

Senior Member
    Αβα....
    κλαίω από τα γέλια
    να' σαι καλά κοπέλα μου!

Senior Member
    Αφήνουμε την Πωλίνα και πιάνουμε την ʼβα τώρα...
    Και "ΘΕΑ" και "κοπέλα μου" και δε συμμαζεύεται!
    Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ...

--->http://www.youtube.com/watch?v=-wYfPfJshSM&feature=related

Senior Member
    Έλα μωρέ μωράκι μου
    αφού η ʼβα δύο φορές έβαλε κάτι και τις 2 ήταν τα πιο πετυχημένα των τελευταίων μηνών!
    Απλα γέλασα πολύ! Ούτε να γελάμε?
    Αλλά να΄σαι πάλι!
    Μην μου φύγεις τώρα!

Senior Member
    ʼλλο "χαχαχα!τι αστείο ʼβα,μπράβο σου!" κι άλλο "ΘΕΑ" και "κοπέλα ΜΟΥ"!Μη λέμε ό,τι να'ναι τώρα...
    Και τέλος πάντων!Δεν είναι το θέμα ούτε η ʼβα ούτε η Πωλίνα ούτε ο σύζυγος ούτε οι υπεύθυνοι ασιάτικων
    εστιατορίων ούτε το μισό λεκανοπέδιο Αττικής...Αν με ήθελες,θα ήσουν εδώ,δε θα με κεράτωνες δεξιά κι αριστερά.
    Κράτα τον καλό σου στο κρεβάτι σου,τα κυβικά της Πωλίνας,τα τραγούδια της ʼβας,που θα σε ξετρελάνουν
    (βάλε της τα σπόρια ʼβα να καταλάβει τι κελεπούρι είσαι!),όπως σε κόβω σε λίγο θα τα ρίξεις και στην Γλαύκη
    και ποιός ξέρει πού αλλού!Κι όσο για την Πελοπόννησο,αν μου μιλούσες θα μάθαινες πως κι εγώ πηγαίνω(πήγαινα
    μάλλον) εκεί...Αν ενδιαφερόσουν να βρούμε τρόπους να βρεθούμε...Ένας παιδότοπος το χρόνο,όπου κυρίως
    καπνίζεις τσιγάρα έξω με την Αλαλουμένια σου και μου μοστράρεις τα παιδιά του καρπού του κέρατου μου
    δε νομίζω να πιστεύεις πως είναι ικανός να κρατήσει σχέση και μάλιστα με απόσταση και τη μία παντρεμένη.

Senior Member
    Η επιθυμία σας διαταγή!
    Τάχα δεν σου αρέσει, αλλά από δω το πας, από κει το φέρνεις, όλο στα σπόρια αναφέρεσαι.
    Φάτε σπόρια, κορίτσια μου, και δώστε προσοχή παρακαλώ στη βυζαντινή χροιά της φωνής :wow:
    http://www.youtube.com/watch?v=qe3vrtBMf0Q

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    ʼλλο "χαχαχα!τι αστείο ʼβα,μπράβο σου!" κι άλλο "ΘΕΑ" και "κοπέλα ΜΟΥ"!Μη λέμε ό,τι να'ναι τώρα...
    Και τέλος πάντων!Δεν είναι το θέμα ούτε η ʼβα ούτε η Πωλίνα ούτε ο σύζυγος ούτε οι υπεύθυνοι ασιάτικων
    εστιατορίων ούτε το μισό λεκανοπέδιο Αττικής...Αν με ήθελες,θα ήσουν εδώ,δε θα με κεράτωνες δεξιά κι αριστερά.
    Κράτα τον καλό σου στο κρεβάτι σου,τα κυβικά της Πωλίνας,τα τραγούδια της ʼβας,που θα σε ξετρελάνουν
    (βάλε της τα σπόρια ʼβα να καταλάβει τι κελεπούρι είσαι!),όπως σε κόβω σε λίγο θα τα ρίξεις και στην Γλαύκη
    και ποιός ξέρει πού αλλού!Κι όσο για την Πελοπόννησο,αν μου μιλούσες θα μάθαινες πως κι εγώ πηγαίνω(πήγαινα
    μάλλον) εκεί...Αν ενδιαφερόσουν να βρούμε τρόπους να βρεθούμε...Ένας παιδότοπος το χρόνο,όπου κυρίως
    καπνίζεις τσιγάρα έξω με την Αλαλουμένια σου και μου μοστράρεις τα παιδιά του καρπού του κέρατου μου
    δε νομίζω να πιστεύεις πως είναι ικανός να κρατήσει σχέση και μάλιστα με απόσταση και τη μία παντρεμένη.
    Έλα μωρέ Ναταλάκι μου.....
    γύρισα σαν την γάτα που την βρίζει η άλλη γάτα, έτσι θα με έχεις τώρα πια συνέχεια?
    Ξεκαθαρίζω:
    η ʼβα έχει τρομερό χιούμορ.
    Η Πωλίνα είναι ταυρίνα.
    Η Γλαύκη είναι της κουλτούρας, άρα δεν θα ταιριάξουμε ποτέ (συγνώμη Γλαύκη μου....)
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    και δεν είναι τυχαίο ότι ο δρόμος σου σε έφερε αυτό το καλοκαίρι Πελοπόννησο που ήμουν και γω εκεί (κι ας μην βρεθήκαμε).
    Ας μην χαλάμε την αγάπη μας με γκρίνιες πια.
    Ας την χαρούμε για να σκάσουν κι όλες όσες σε διεκδικούσαν τόσο καιρό και δεν τους έκατσες.
    Και όταν είναι να ξαναβρεθούμε, δεν θα ξαναπάμε σε παιδότοπο, άντε ούτε και σε πολυνησιακή κουζίνα, απλά θα πάμε κάπου ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ.

Senior Member
    Πάω να φάω σπόρια.
    Αλήθεια τώρα.

Senior Member
    "Αλήθεια τώρα";
    Δηλαδή όσα έγραφες λίγο πιο πάνω ήταν ψέμματα;
    Ουπς!Έπεσαν για άλλη μια φορά οι μάσκες!
    Χαίρομαι που παραδέχεσαι πως ενώ με εγκατέλειψες
    και με διεκδικούσαν άλλες εγώ δεν ενέδωσα και σου έμεινα πιστή!
    Όχι να τα βλέπεις αυτά για να καταλάβεις
    τη διαφορά μεταξύ πλυμένου και πραγματικά καθαρού!
    Και τώρα σας χαιρετώ να καθαρίσω το σπίτι μου!
    Αρκετή βρωμιά είδα σήμερα.Ξαναντίο!

Senior Member
    Δεν σας είπα τα νέα μου: Αποφάσισα να γιορτάσω το τριαντάρι μείον και πήρα ένα καινούριο φόρεμα. Μαύρο, ίσιο, στενό, με δέρμα πάνω. Σούπερ σέξυ και όποιος αντέξει! Θέλει, βέβαια, να χάσω λίγα κιλά ακόμη για να στρώνει τέλεια. Θέλει επίσης να φορέσω καλσόν (το έχω καταργήσει εδώ και κάτι χρόνια και φοράω γελοίες τρουα καρ καλτσούλες). Θέλει, τέλος και ψηλοτάκουνη γόβα, να έρθει να απογειωθεί το σύνολο! Θα το φορέσω το συντομότερο (όταν ο πιπίλας κατέβει τρεις τέσσερις γραμμούλες).

Senior Member
    Πάω και γω να σφουγγαρίσω. Σνιφ....
    Και πάλι μπράβο ʼβα, είσαι άξια συγχαρητηρίων....και με γεια και το σέξυ φορεματάκι σου

Senior Member
    Αγαπημενη μου εγω ποτε δε θα σε απαρνηθω.....γυριζουν οι απιστες κ μας τη λενε κιολας....

http://www.youtube.com/watch?v=H_RYb...eature=related

Χαρα μου υπεροχο το μωρουλινι....

Θα τα πουμε μετα,παω προβα.Κ προσεξτε μη βαλουν φορο στις κουλτουριαρες γιατι θα πληρωνω τσαμπα!Φιλακια!!!