ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 2553 FirstFirst ... 8485657585960681081585581058 ... LastLast
Results 856 to 870 of 38289
    Junior Member
    Σε ευχαριστώ Nadine για τις οδηγίες. Πραγματικά είναι χρήσιμες αλλά τις είχα διαβάσει.
    Εγώ όμως έκανα του κεφαλιού μου δεν άντεξα, τα είχα στο σπίτι και τα πήρα. Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα που τα πήρα αλλά παρενέργεια ακόμα ΚΑΜΙΑ!!! Όλοι αναφέρουν οτι έχουν αλλά εγώ δεν είχα. Ούτε βέβαια μπορώ να πω οτι μου μειώθηκε η όρεξη. Κανονικά όπως ήμουν και πριν. Το ίδιο και λιγάκι παραπάνω θα έλεγα οτι πεινάω γενικά. Μήπως δεν με πιάνουν τα χάπια ή μήπως θέλει χρόνο για να λειτουργήσουν? Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Δωσ' τε μου τα φώτα σας παρακαλώ.

Junior Member
    Originally posted by zoumpourlou
    Σε ευχαριστώ Nadine για τις οδηγίες. Πραγματικά είναι χρήσιμες αλλά τις είχα διαβάσει.
    Εγώ όμως έκανα του κεφαλιού μου δεν άντεξα, τα είχα στο σπίτι και τα πήρα. Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα που τα πήρα αλλά παρενέργεια ακόμα ΚΑΜΙΑ!!! Όλοι αναφέρουν οτι έχουν αλλά εγώ δεν είχα. Ούτε βέβαια μπορώ να πω οτι μου μειώθηκε η όρεξη. Κανονικά όπως ήμουν και πριν. Το ίδιο και λιγάκι παραπάνω θα έλεγα οτι πεινάω γενικά. Μήπως δεν με πιάνουν τα χάπια ή μήπως θέλει χρόνο για να λειτουργήσουν? Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Δωσ' τε μου τα φώτα σας παρακαλώ.
    Επίσης, δεν γνώριζα οτι τα reductil κανουν καύσεις στον οργανισμό για επιτάχυνση στο χάσιμο βάρους. Αληθεύει?

Senior Member
    Τα δικά μου φώτα είναι δυστυχώς σκοτεινά,Ζουμπουρλού μου,καθότι τα πήρα για πολύ λίγο
    και μάλιστα σε περίοδο,που λόγω όσων ψυχολογικά περνούσα,δεν μπορούσα να διακρίνω
    αν η έλλειψη όρεξης και οι αϋπνίες ήταν απόρροια δική τους ή όχι...Στην αρχή πάντως
    για καιρό είχα μόνο παρενέργειες...Τέλος πάντων...κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά
    (υπάρχουν άτομα που αμέσως είδαν διαφορά στην όρεξη και τις λιγούρες και μάλιστα χωρίς παρενέργειες!)
    Το θέμα είναι πώς θα λειτουργήσουν σ'εσένα(καθώς δεν κάνεις στατιστική έρευνα)αλλά ακόμα πιο σημαντικό
    είναι να κάνεις έστω και τώρα τον έλεγχο,που όφειλες να κάνεις πριν τα ξεκινήσεις.Όσα κιλά κι αν σε ταλαιπωρούν
    δεν αξίζουν το ρίσκο της υγείας σου!Σε παρακαλώ!Οι εξετάσεις είναι απλές και γίνονται σ'ένα πρωινό!
    Ευελπιστώ να τις κάνεις!

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια
    επανηλθα δρυμιτερη, με γεματες μπαταριες. Πως τα περασατε εσεις?
    Ο καιρος ηταν αρκετα καλος και για καλη μου τυχη εβρεχε μονο τα απογευματα, την ωρα υπνου μετα τα σχετικα γουρουνιασματα μεχρι οσο επαιρνε...Την υπολοιπη ημερα, μεχρι και ηλιο ειχαμε αν και δεν το περιμενα.
    Αυτο που μου εμεινε ειναι τα κερινα ομοιωματα στο μουσειο βρελλη. Φυσικα και τα ειχα ξαναδει οταν ημουν φοιτητρια αλλα ειχα 15 χρονια και βαλε. πολυ καλη εμπειρια.
    Αντε το κεφαλι μεσα τωρα...
    Καλο μηνα, καλη εβδομαδα και θελω να δω ζυγισματα την Παρασκευη...

Senior Member
    nadinaki μου
    καταλαβαινω καλα οτι θα μας αφησεις?

Senior Member
    Γεια σου τρελοκόριτσο, τι θα γίνει θα έρθεις καθόλου Αθήνα ??? Σου έχω υποσχεθεί καφέ σπίτι μου, είμαστε και κοντά?

Ζουμπουρλού, εμένα τα χάπια με έπιασαν από την πρώτη μέρα και πέρυσι το καλοκαίρι έχασα σχετικά εύκολα αλλά πάντα με διατροφή από διαιτολόγο 15 κιλά.
    Αλλά έκανα εξετάσεις αίματος δεν έχω πίεση και είχα κάνει και ένα καρδιογράφημα. Εμένα μου τα έδωσε ο παθολόγος μου. Δεν είναι σαν τα xenical, θέλουν έναν έλεγχο πρώτα πριν τα πάρεις. Θα σου πει ένας παθολόγος ή ενδοκρινολόγος τι πρέπει να κάνεις.

Senior Member
    κοριτσια τι παθαμε? υποτονισαμε? που ειστε καλε ολες? Αλαλουμακι μολυ, εσυ δεν παιρνεις απουσια. ολες οι αλλες ομως και απουσια και αμα συνεχισουν, τιμωρια

Senior Member
    παιδια, για οσες δεν το εμαθαν, η ναταλιτσα ειναι χωρις υπολογιστη. της τον εκλεψαν μαζι με διαφορα αλλα απο το σπιτι...... Το βρηκε παραβιασμενο.
    την πληροφορια την δινει η νεφελη σε ενα αλλο τοπικ

Senior Member
    Eδώ είμαι Barbie μου γλυκιά!Αλλά αυτό με τη Ναταλία,δεν το ήξερα,πριν δυό-τρεις μέρες μιλήσαμε,δεν είχε γυρίσει.Τώρα στεναχωρέθηκα...
    Eσύ τι γίνεσαι κορίτσαρε;Όλα καλά ελπίζω και εύχομαι.Συνεχίζεις τα Reductil,βλέπεις αποτελέσματα ή όχι όπως πριν;Θα τα λέμε,μην ανησυχείς,εξάλλου και αυτό το τόπικ να ατονήσει,υπάρχουν και άλλα που μας ενδιαφέρουν και άρθρα και πολλά.Σε φιλώ!

Senior Member
    α, την γλιτωσες την τιμωρια δηλαδη. και η ναταλια μας δικαιολογημενη απουσα. ποιες αλλες θα εμφανιστουν συντομως?
    αντε, καλε. που ειστε?

Senior Member
    εδω και εγω..με εχουν πιασει οι κλειστες μου...σας διαβαζω καθε μερα ομως..................
    κανω την διαιτα του κινεζου ...

Senior Member
    κινεζουλα μου εσυ...λογω απουσιας της προεδρου, κραταω εγω απουσιολογιο και θα μεταφερω τους χαιρετισμους σας.
    Φιλακια μεχρι αυριο...

Junior Member
    παιδιά, τα ρεντουκτιλ τα παίρνω τώρα 4 μέρες, αλλά η όρεξή μου δεν έχει κοπεί ούτε έχω παρενέργειες πέρα από μια ελαφρά ξηροστομία το πρωί. Τι να κάνω? μολίς τελειώσει το κουτί να πάρω των 15mg? Ποια είναι η διαφορά τους? Εμένα γιατί δεν με ποιάνουν τα ρημάδια??????????????

Member
    ΠʼΡΕ ΤΩΝ 15

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια.
    εγω εδω, να σας θυμιζω οτι υπαρχω και ας με γραφετε εσεις. Ξενια, τι ζορια εχεις κοπελα μου? εχουμε καιρο να τα πουμε. τι κανει ο φωτης? τον ειδες νομιζω σχετικα προσφατα, ετσι δεν ειναι?
    σαμπινα, αλαλουμακι, χανελιτσα, κλμ, που χαθηκατε? που ειναι εκεινες οι καλες ημερες που ολες ειχαμε και απο κατι να πουμε?
    παει η ομαδα, το διαισθανομαι....