Results 8,686 to 8,700 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-10-2011, 10:52 #8686
Originally posted by NADINE
Τι θα πει "πράγματι";Υποννοείς πως δεν πιστεύεις το χαμό που προκάλεσα στο δωδεκάθεο
και με κρατάνε δέσμια στη θάλασσα από κάτω τους;Δεν είμαι εγώ γυναίκα να μου γράψουν τραγούδια,
ερωτικά γράμματα,να πιαστούν στα χέρια παλικάρια για χάρη μου;(εδώ παρακαλώ την ʼβα να βάλει
τη γυναίκα φίνα,ντερβεντέρισα πώς λέγεται)...Το θέμα είναι πότε θα πάω σπίτι μου,Θεσσαλονίκη,αγάπη.
Για Αθήνα προς το παρόν δεν το συζητάμε καν!Είδες πόσα πολλά έχεις χάσει από τη ζωή μου τόσους μήνες;
Υποσχέθηκα ωστόσο στο Πωλινάκι,αν τα πράγματα εκείνη την περίοδο είναι ευνοϊκά να κατέβω τέλη Νοέμβρη,
που έρχεται για λίγο Αθήνα.Μου έλειψε η Αθήνα και πολλοί από σας...Αν και θα μου λείπει και κάποιος άλλος αν κατέβω...
Τέλος πάντων...Ας είμαστε καλά μέχρι τότε,να δούμε πώς είναι και τα θεματάκια μας και το οργανώνουμε με το καλό!Φιλάκιαααα
Μακάρι να μου ρθεις τον Νοέμβρη! Μακάρι! Μ' αρέσει πιο πολύ να σε βλέπω χειμώνα, μου ταιριάζει τρομερά, δεν ξέρω γιατί!
Αλλά αυτή τη φορά, στο λέω από τώρα, οκ θα βρεθούμε και με Πωλινάκι και λοιπές κοκόνες οπωσδήποτε αλλά θέλω και μια βραδιά να την έχουμε για τις δυο μας μόνο, θα βρω μέρος πολύ μαγικό να σε πάω!!
- 09-10-2011, 10:55 #8687
Καλημέρα υπόλοιπα κοριτσούδια και καλή Κυριακή!
Ωραία δεν είναι σήμερα με την συννεφιά, σε προκαλεί για χουχούλιασμα και σπίτι! Δεν θέλω να πάω πουθενά σήμερα!
Έχω και το αγόρι μου λίγο αδιάθετο με 38 πυρετάκι, χτες ήρθαν φίλοι στο σπίτι και ξεσάλωσαν και τα παιδιά και μεις και με το που έφυγαν το παιδάκι μου ανέβασε πυρετό!
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι απλά μια ιωσούλα για να μην χάσει και τα μαθήματά του στο σχολείο!
09-10-2011, 12:38 #8688
Καλησπέρα!
ʼλλη μια μπερδεμένη Κυριακή.. Μια συννεφιά, μια ήλιος, ξανά συννεφιά.. Δεν πειράζει, φτάνει που χουχουλιάζουμε στο σπίτι, με τα παρταλόρουχα και τις παντοφλίτσες μας και τα αχτένιστα μαλλάκια μας! Πολύ μου αρέσει να σέρνομαι έτσι..
Χθες ήμουν καλό παιδί και έκανα όλες τις δουλειές μου και σήμερα με ανταμοίβω με ατέλειωτο καθισιό.
Monahoiot, τι ωραία νέα είναι αυτά! Τι χοροί, τι βαφτίσεις, τι φορέματα!! Ωραίο πράγμα να θυμάσαι ότι είσαι γυναίκα! Ο χορός θα σε ωφελήσει γενικότερα. Θα θυμηθείς τα παλιά, θα νιώσεις ενταγμένη σε μια μικροκοινωνία με κοινά ενδιαφέροντα και επιπλέον θα σε βοηθήσει να αθληθείς. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο? Μόνο κάνε οικονομίες, γιατί προβλέπω πολλά καινούρια φουστανάκια στον ορίζοντα...
Lidal, πιστή στο καθημερινό σου ραντεβού, βλέπω.. Αυτά να τα βλέπουν μερικές μερικές... Περαστικά στο μικρούλη σου! Μήπως ο καημενούλης δεν ξεσάλωσε, όπως νομίζεις, αλλά ζορίστηκε? Πυρετό μετά από ξεσάλωμα μέσα στο σπίτι, περίεργο μου ακούγεται.. Ευκαιρία να τον πάρεις αγκαλιά στον καναπέ και να δείτε κανένα παιδικό!
09-10-2011, 14:53 #8689
Originally posted by Ava
Lidal, πιστή στο καθημερινό σου ραντεβού, βλέπω.. Αυτά να τα βλέπουν μερικές μερικές... Περαστικά στο μικρούλη σου! Μήπως ο καημενούλης δεν ξεσάλωσε, όπως νομίζεις, αλλά ζορίστηκε? Πυρετό μετά από ξεσάλωμα μέσα στο σπίτι, περίεργο μου ακούγεται.. Ευκαιρία να τον πάρεις αγκαλιά στον καναπέ και να δείτε κανένα παιδικό!
Όσο για το παιδικό αυτό θα κάνουμε τώρα, αλλά δεν μου κάθεται πια στην αγκαλιά μου για πολλή ώρα, είναι αντράκι πια ......σνιφ
10-10-2011, 01:54 #8690
Επεστρεψα κ εγω κ ουτε μια δεν ειναι εδω να με καλωσορισει!Ουτε καν η χαρα μου που σημερα το εχει ριξει στο καθησιο κ στο χουζουρι.Παλι παιδικες ταινιες βλεπεις?Δεν πιστευω να με απαρνιεσαι για τα μακαρονια με κιμα?
Μοναχουλα μου να σου πω χιλια μπραβο!Ειδα τη φωτο αλλα να μην γραφω κ εκει.Εγω κ τωρα φοραω πολλα φορεματα κ καφτανια αλλα το φορεματακι το στενο το μεσατο εχει αλλη χαρη!Καταφερες κ μια ωρα χορο!Σε ποσες καμμενες θερμιδες μεταφραζεται?Σε λιγο δεν θα πιανεσαι!Θα βγαζεις τις δυο ωρες σαν να μην τρεχει τιποτα.Αλλα το πιο σημαντικο ειναι η αισθηση,η αναταση της ψυχης που σου χαριζει.Καλη συνεχεια!Ειδα οτι πας στο κεντρο λαογραφικων μελετων.Ειμαι κ εγω μελος κ εκει πηγαν κ τα παιδια μου χορο.12 χρονια η κορη λιγοτερα ο γιος.
Λιντα μου περαστικα στο γιοκα σου!Να ξερεις οτι αν κατεβει η Ναταλια Αθηνα οταν ερθει η Πωλινα θα ανεβω κ εγω κ γενικοτερα προβλεπω πολυ συνωστισμο οποτε δεν προβλεπεται ξεμοναχιασμα!Εκτος αν το κοριτσι καθησει πολλες μερες.Αλλα κ παλι οχι οτι θα επιτρεψουμε πολλα σουξου μουξου!Ηρθες τωρα μετα τοσο καιρο κ τηςταζεις αγαπες κ λουλουδια παλι λες κ δεν μπορει να τα εχει απο εμας!
Καταλαβες τωρα λιγη αδεια κ αδιαφορη αγαπημενη Ναταλια τι εχει να γινει!Εκανες ανω κατω ολοκληρο Ολυμπο κ με τους 12 θεους μαζι,κ καλα ο Διας οτι κουνιοτανε το ηθελε η κυκνος η αγελαδα ηταν,αλλα τους παιδαρους Ερμη κ Απολλωνα η τον αλλο τον Ηφαιστο με ολοκληρη Αφροδιτη για γυναικα?Πως να μη μαλλιοτραβηχτουμε εμεις οι κοινες θνητες εδω κατω για χαρη σου?
Τωρα θα σασ πω για το γαμο που πηγα.Ο συμπεθερος ειναι απο την Κρητη κ εχει 9 αδελφια 4 Αθηνα 5 στην Κρητη κ σαν γνωστοι τοπικιστες εχουν μαθει στα παιδια τους κρητικους χορους κ ειχαν κ ορχηστρα κρητικη με λυρα κ λαγουτο κ μαντιναδες.Σηκωθηκαν λοιπον οι κρητικαροι τα πρωτοξαδελφα της νυφης για χορο κ κοντεψε να γκρεμιστει το μαγαζι!.Επαιξαν κ καλαματιανα τσαμικα ζειμπεκικα κ τσιφτετελια που με χιουμορ ελεγαν οτι δεν το εχουν ξανακανει το κουνησε κ η νυφη που ειχε πεταξει προ πολλου τα παπουτσια κ δεν ειχε κατσει κατω στιγμη παρ'ολο που κλεινει τον 4ρτο μηνα της εγκυμοσυνης της.Η κορη μου ειχε πολυ περαση κ αν κ εχει σταματησει το χορο σχεδον 10 χρονια θυμοταν κ κρητικα κ χορευε μεχρι που εσπασε το το τακουνι της κ συνεχισε κ αυτη ξυπολιτη.Γενικα περασαμε πολυ καλα ευχομαι τα παιδια να περασουν ολη τους τη ζωη πολυ καλυτερα,κ στα δικα σας γρηγορα οι ανυπαντρες κ στα παιδια μας οι υπολοιπες!
http://www.youtube.com/watch?v=SdXnA...eature=related
Σημερα γαμος γινεται....
10-10-2011, 09:59 #8691
Originally posted by NADINE
Όταν λέμε 100 συν,συν πόσα δηλαδή;
Εγώ σταμάτησα 70κάτι και φανταζόμουν πως τουλάχιστον κάπου εκεί(άντε 80λίγο το πολύ)
θα μπορούσα να ξανακλείσω τις δέστρες μου!Όνειρο θερινής νυκτός,Κατερινάκι μου,
Γενικά τα 70-80 τα έχω ως ελάχιστο όριο για ό,τι κάποτε ονειρευόμουν(μητρότητα,σκι )...
Εγώ σου εύχομαι να δεις την κατώτερη δεκάδα πριν να φύγει το 2011 και του χρόνου το ξανασυζητάμε , πάντως δεν μου γλιτώνεις , σκι με εμένα, και τα υπόλοιπα.... με τις άλλες τις τσούπρες εδώ μέσα. :smilegrin::smilegrin:
10-10-2011, 10:05 #8692
Γλάυκη πόσο μου αρέσουν οι κρητικοί γάμοι!!!! οι κουμπάροι μας είναι κρητικοί και λατρέυω γενικά ότι έχει να κάνει με αυτό το νησί αν και μου την δίνει καμιά φορά ο τοπικισμός που τους διακατέχει ότι όλα τα δικά τους τέλεια και των άλλων δεύτερα. Ας είναι ... ας τους αγαπάμε όπως είναι.
Ανυπομονώ τόσο να σας συναντήσω όλες τέλη Νοέμβη, να σας δω από κοντά , τα χαμογελά σας ! Ερε θα μαλλιάσουν οι γλώσσες μας!!!!
10-10-2011, 10:15 #8693
Originally posted by *Katie
Γλάυκη πόσο μου αρέσουν οι κρητικοί γάμοι!!!! οι κουμπάροι μας είναι κρητικοί και λατρέυω γενικά ότι έχει να κάνει με αυτό το νησί αν και μου την δίνει καμιά φορά ο τοπικισμός που τους διακατέχει ότι όλα τα δικά τους τέλεια και των άλλων δεύτερα. Ας είναι ... ας τους αγαπάμε όπως είναι.
Ανυπομονώ τόσο να σας συναντήσω όλες τέλη Νοέμβη, να σας δω από κοντά , τα χαμογελά σας ! Ερε θα μαλλιάσουν οι γλώσσες μας!!!!
10-10-2011, 15:25 #8694
αυτό το τόπικ έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ούτε να το παρακολουθήσω μπορώ, ούτε να καταλάβω τι λέτε !!!!!! επειδή το αγαπώ όμως πέρασα να πω ένα ΓΕΙΑ !!!!!! αν κανονιστεί καμία συνάντηση πάρτε κανένα τηλέφωνο !!!!!!!
10-10-2011, 16:00 #8695
alalumaki μου εγώ θα κατεύω Αθήνα 25/11 μέχρι τις 28/11 και είπαμε με κάπια κορίτσια να βρεθούμε.
10-10-2011, 16:03 #8696
OK οπότε τα λέμε Νοέμβριο.... το Ναταλάκι έχει το τηλέφωνο μου...
10-10-2011, 16:07 #8697
Originally posted by alalumaki
OK οπότε τα λέμε Νοέμβριο.... το Ναταλάκι έχει το τηλέφωνο μου...
10-10-2011, 16:18 #8698
Καλημέρα κορίτσια!
ή μάλλον καλησπέρα τέτοια ώρα που κατάφερα να μπω...
Πωλινάκι θα έρθεις Αθήνα και θα γίνει σημείο συνάντησης!
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή η Αλαλουμένια, το Ναταλάκι μας, εγώ, η Katie, η Γλαύκη, δεν ξέρω αν κάποια μου διέφυγε!
Μένει να βρεθεί το κατάλληλο μέρος!
Καλή εβδομάδα κοριτσούδια μου!
ʼντε χειμώνιασε επιτέλους, κάποιες το λαχταρούσαν, εγώ πάλι όχι, είμαι τελείως καλοκαιρινός τύπος, αν δεν βλέπω ήλιο παθαίνω μελαγχολία...
Σήμερα φόρεσα για πρώτη φορά καλσόν...σνιφ
Αντίο γλυκό μου καλοκαιράκι......
Όσο για το αγόρι μου, ευτυχώς είναι εντελώς καλά, μια μέρα του κράτησε η αδιαθεσία!
10-10-2011, 16:30 #8699
Και η μοναχόιτ μας έχει δηλώσει σημμετοχή, καθώς και η γιαννάκι μας (δεν ξέρω αν την ξέρεις). Το μέρος συνάντησης το αφήνω πάνω σας, όμως να ξέρετε ότι 1) δεν ξέρω την Αθήνα, 2) θα μένουμε Σύνταγμα, επομένως να βρεθούμε κάπου που μπορούμε να πάμε με το μετρό, και 3) θα έχω σύζηγο και παιδί μαζί μου, άρα να πάμε κάπου που θα μπορούν και αυτοί να περάσουν την ώρα τους!!! Πιος στην χάρη του άντρα μου πάντος να βγει με τόσες κούκλες!! ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα να είχες τόσες γυναικάρες μαζεμένες!!!
10-10-2011, 16:36 #8700
ʼρα θα πρέπει να πάμε όλες μαζί προς το κέντρο και κατά προτίμηση σε παιδότοπο ή κάτι ανάλογο για να φέρω και γω τα παιδάκια μου να γνωριστούν με το δικό σου!
Έχουμε καιρό, θα το μελετήσουμε και θα δούμε!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή