ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 582
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 582 of 2553 FirstFirst ... 8248253257258058158258358459263268210821582 ... LastLast
Results 8,716 to 8,730 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Θυμάμαι ότι ακόμη και παλιά που ήμουν λεπτή , όλο unisex φορούσα , μέχρι και τα πουλόβερ μου σε καταστήματα με αντρικά τα αγόραζα! Έλεος, έχασα τόσα χρόνια με ρούχα που δεν υποστήριζαν όποια θηλυκότητά είχα ούτε στο ελάχιστο..Τώρα σιγά σιγά θα πάρω το αίμα μου πίσω και θα τσακίσω τα φουστανάκια και τις φούστες!
    :thumbup:Και πολύ καλά έκανες,φιλενάδα!Σε καμάρωσα στη φωτογραφία.Είχες κομψότητα αλλοτινής εποχής!
    Και γάμπα δείξαμε και μπρατσάκι και μεσούλα κι ούλα τα καλούδια μας!Πώς τα πέρασες στη βάφτιση;Είχε κόσμο από τα παλιά;
    ʼντε,τώρα που αποφάσισες να βγάλεις τη θηλυκότητα σου στη φόρα,νομίζω πλησιάζει επικίνδυνα το κοντέρ για μηδένισμα.
    Πώς το μηδένισε η ʼβα τις προάλλες...Εύχομαι φυσικά να είναι δε ουάν εν όνλυ.Να μην ξαναμετρήσουμε ποτέ μέρες μοναξιάς!

Όσο για το χορευτικό,χαίρομαι που τα βήματα σου ανακάλεσαν εύκολα τις μνήμες τους.Σε δυό τρεις πρόβες θα επανέλθει
    στο έπακρο κι η αντοχή σου!Ο χορός λειτουργεί θεραπευτικά.Σε κάνει να θέλεις να κρατιέσαι σε φόρμα,σε ξυπνά...
    Ήταν να μη γίνει η αρχή!Πετάει η ομάδα!Αυτό ήταν!Μόνο καλύτερα από δω και πέρα!Λίγη εύνοια τύχης ζητάμε κι υγεία!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Δίπλα μου είναι ο καλύτερός μου φίλος (το παρεάκι μου στις ταινίες).
    Ώστε έτσι το λέμε τώρα ε;

Senior Member
    καλήμέρα....Ναταλάκι μου όντως πάχυνα πάλι και πίστεψέ το...αύριο πάω σε διαιτολόγο....οπότε θα δούμε....
    Καλά μου είσαι?κεφάτη φαίνεσαι αλλά εισαι?
    φιλάκια από την ξετσίπωτή σου...μην μου κλέβετε τον τίτλο...:wink2:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Γεια σας!
    Σήμερα είμαι στα καλά μου. Κρύο, καιρός για δύο και για απόψε το πρόγραμμα έχει θρίλλερ, το Halloween 2 (η νύχτα με τις μάσκες). Ελπίζω να είναι αρκετά spooky και ατμοσφαιρικό, αλλά ως εκεί. Δεν μου αρέσουν τα αίματα και οι υπερβολές. Σκοπεύω να βάλω κεριά, λιβάνια, να έχω ημίφως και δε συμμαζεύεται.. Μη φάω καμιά πατάτα μονάχα. Μερικές φορές παίρνω κατά λάθος, κάποια τόσο αρρωστημένα, που είναι αδύνατο να τα δω. Αν δεν είναι καλό, θα με αφήσω νηστική, υπάρχει κάτι πιο τρομακτικό από αυτό? Είμαι ικανή να προκαλέσω τρόμο, πιστέψτε με..
    Υπάρχει κανένας που αγαπάει αυτό το είδος ή είμαι η μόνη εδώ μέσα? Μερικά που είδα και μου άρεσαν είναι το ορφανοτροφείο, η λάμψη, η ορφανή, η έκτη αίσθηση, η έπαυλη, η απρόσκλητη και πολλά, πολλά άλλα, που θα τα θυμηθώ στην πορεία.
    ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!! !! Λατρεύω τέτιου είδους ταινίες, αλλά δυστυχώς κανείς άλλος στην οικογένεια δεν τις θέλει, και έτσι δύσκολα μπορώ να δω....... Είναι οι στιγμές που αναπολώ τον πρώην αρραβωνιαστικό μου, υπήρχαν μέρες που νυκτοξυμερωνόμασταν βλέποντας θρίλερ και ταινίες τρόμου!!!!!!!!!!!!!!!!

Αβα μου δεν έρχεσε μια απτην Κύπρο, να κάνουμε βραδιές τρόμου τα δυό μας?

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά. Βρε κορίτσια, λέτε όχι συζύγους, όχι τέκνα, ξεχνάτε ότι εγώ μόνο 2 μέρες θα έχω Αθήνα? και ξεχνάτε ότι ο άντρας μου δεν ξέρει να μιλήσει Ελληνικά, αλλά μόνο Κυπριακά? Και που θα τους αφίσω μόνους μέσα σε μια ξένη πόλη, θα τους χάσω και θα τους ψάχνω μετά.

Τις βραδυνές εξόδους κτλ τις κανονίζετε άλλη φορά, όχι σε αυτή την συνάντηση, ή τουλάχιστον συνεχίζετε μετά εσείς. Εγώ δεν μπορώ να κατεύω 2 μέρες διακοπές, και τιν 1 από τις 2 να τους πετάξω για να ξεσαλώσω εγώ με τις φίλες μου. Συγνώμη, αλλά δεν γίνετε.....

Τώρα για αττικό πάρκο, ή αλλού φαν παρκ, είμαι μέσα, αλλά για βραδυνή έξοδο τσου, αν και θα το ήθελα πολύ αν ήμουνα μόνη μου.

Senior Member
    Πωλίνα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι όπως λέει η Ναταλία αρχικά κάτι ήρεμο όλοι μαζί και μετά συνεχίζουμε μόνες για ξεσάλωμα άνευ οικογενείας, το αξίζουμε βρε αδερφέ ! Αν μετά Πωλίνα μπορείς να τους αφήσεις στο ξενοδοχείο για νάνι και έρθεις και εσύ στην συνέχεια τόσο το καλύτερο. Νομίζω ότι αυτό θα καλύψει όλους.

Senior Member
    Κοίτα, για να τους αφίσω μετά και να συνεχίσουμε δεν μπορώ να σας το υποσχεθώ. μπορείτε όμως να το προτείνετε μπροστά του, μπας και κερδίσουμε τίποτα!!! Αν και λίγο χλωμό το βλέπω να με αφίσει να κυκλοφορίσω μόνη μου μεστην Αθήνα το βράδυ. Τέτια κούκλα γυναίκα δεν την αφήνουμε ποτέ μονη της, λέει!! χαχαχα

Πάντος ανυπομονώ να σας γνωρίσω κοριτσάρες μου!!!!! Θα πούμε και στην Μαίρη να έρθει, έ Κατερινάκι μου? μην την έχουμε μόνο να μας παρακολουθεί!

Senior Member
    Καλημερα!!!!
    αναμεσα στις συννενοησεις σας για την μεγαλη συναντηση, χωνομαι και εγω για να σας πω μια καλημερα!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω βρε κοριτσια μου! Πολλες σελιδες....

Χαιρομαι παντως που κανονιζετε συναντηση και μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω! Θα ειναι και η μεγαλη σταρ μαζι σας!!!! Α ρε Ναταλια! Χαρα σε σενα!!!!
    Καλα να περασετε και να το ευχαριστηθητε!

Τα δικα μου? Ταλαιπωρουμαι τον τελευταιο καιρο με διαφορα θεματα υγειας αλλα προχωρω μπροστα! Μασαν τα παλικαρια ωρε???

Ολα στο σωμα μου, μου λεν να χασω βαρος! Ξαναρχισαν τα θεματα με την πιεση μου και με εβαλε ο γιατρος σε μια διατροφη χωρις αλατι και ζαχαρη!!! Δεν εχασα πολλα κιλα (6 και κατι) αλλα εχασα πολλους ποντους! Πειναω πολυ και συνεχεια ΑΛΛΑ εχει σταθεροποιηθει η πιεση, σταματησαν οι ταχυκαρδιες , εστρωσε ο κυκλος μου, ελαχιστοποιηθηκαν οι ημικρανιες μου και εχω καλη διαθεση! Αρχισα να περπαταω κανα μισαωρο (γρηγορο πρπατημα) 3 φορες την εβδομαδα και αρχισαν να με χωρανε ρουχα που δεν με κουμπωνανε καν!
    Το χαιρομαι και εγω και ο Σποτακος μου!
    Προς το παρων ομως δεν μπορω να ξαναδοκιμασω τα υπεροχα κρεβατια του ξενοδοχειου στα μερη της Ναταλιας... Γιατι? .,...

Νομιζοντας οτι εχω γινει η σουπεργουμαν αρχισα τις χαζομαρες και μετα απο μια γενικη στο σπιτι (πρν απο 2 εβδομαδες) με επιασε η μεση μου, εμεινα 1 εβδομαδα στο κρεβατι :S Τωρα επεστρεψα στο γραφειο αλλα ποναω και φοραω ζωνη! Μεχρι και θερμοφορα πηρα σημερα μαζι μου!
    Και μεσα σ'ολα αυτα αλλαξε και ο καιρος οποτε περισσοτερος πονος! Περιμενω να αδιαθετησω κιολας ....αστα βραστα....

Τι να σας λεω? Σας ανοιξα την καρδια με τα νεα μου....

Κατα τα αλλα ειμαι πολυ καλα!!!!!!!!

Τον τελευταιο καιρο απολαμβανω τις μικρες μου! ΜΕ πλημμυριζουν συναισθηματα αγαπης και στοργης! Καθομαι και τις χαζευω και χαμογελαω... Ξυπναω την νυχτα να τις σκεπασω και καθομαι και τις χαιδευω και τις φιλαω...
    Νιωθω πολυ πλουσια! Τελικα μου εχουν δωθει πολλα! Ευχαριστω τον Θεο γιατι μπορει να στερηθηκα πολλα και πολλες ευκαιριες στην αρχη της ζωης μου, με ανταμειψε ομως με εναν υπεροχο ανθρωπο να μοιραζομαι την ζωη και την αγαπη και 2 καταπληκτικους θησαυρους! I am blessed!

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα, αλλα δεν εστιαζω σε αυτα! Διαλεγω να στρεφω τα ματια μου στα ομορφα!
    Για αυτο ειπα να σας γραψω σημερα! Ομορφιες μου!!!

Την αγαπη μου! Και ευχομαι πολλες αιτιες σημερα για ενα χαμογελακι στα χειλακια μας! :yes:

Senior Member
    Μάλιστα!Το ακούσαμε κι αυτό!Το τόπικ αυτό άνοιξε για σένα και θέλεις να σου πούμε κι ευχαριστώ
    που δεν το παρακολουθείς,δε συμμετέχεις,αλλά πού και πού μας κάνεις τη χάρη να περάσεις για ένα ΓΕΙΑ;
    Μου φαίνεται σαν πολύ κοιμήθηκε ο Χίτλερ μέσα μου και νομίζει ο καθένας πως θα περνά όποτε του καπνίσει!
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::starhit:

Senior Member
    Πάντως,επειδη προβλέπω να γίνεται χαμός(θα είναι λογικά η μεγαλύτερη συνάντηση έβερ)αν έρθω
    θα προτιμούσα να βγαίναμε μόνες μας.Χωρίς μωρά,χωρίς συζύγους.Δε νομίζω να είναι τόσο τραγικό ένα βράδυ
    να το χαρείτε αδέσμευτες από τους καθημερινούς σας συνοδούς.Νομίζω έτσι θα το απολαύσουμε όλες περισσότερο.
    Θυμάμαι και την άλλη φορά στον παιδότοπο που κάποιες είχαν φτιαχτεί για γούστα,αλλά έπρεπε να γυρίσουν τα παιδιά σπίτι.
    Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου, εγώ την προηγούμενη φορά που είχα και τα μικρά επειδή πήγαμε σε παιδότοπο, δεν μπόρεσα να δω καμιά σας... άσε που αν μαζευτούμε τόσος λαός, πρέπει να κλείσουμε γήπεδο....

Ναταλάκι να στρώσω την ντράμς, θα έρθεις να παίξεις ?

Senior Member
    Τέλος πάντων εγώ δεν έχω πρόβλημα, ότι θέλετε και σε παιδότοπο να πάμε δεν θα φέρω τα παιδιά μου....

Senior Member
    Καλημέρα σας!
    Μπορεί το στέκι μας να έγινε ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή, αλλά να που έγινε πόλος έλξης για παλιότερους θαμώνες του! Λίγο οι ηδονοβλεψίες που εμφανίζονται δειλά δειλά, λίγο μια καλημέρα είναι αυτή πες την κι ας πέσει χάμω... Έλα να γινόμαστε πολλοί!
    Συνάντηση βλέπω.. Πολυπληθής συνάντηση στην Αθήνα, ωραιότατα!
    Έχουμε και λέμε:
    Πωλινάκι.. Για τις βραδυές τρόμου, είμαι μέσα! Ψάχνω άτομα να έχουμε κοινά γούστα. Σπάνια γυναίκες αγαπούν αυτό το είδος. Πάντως η χθεσινή ταινία ήταν χάλια.
    Γλαύκη, Αθήνα έχω να πάω επτά χρόνια. Δεν θα έρθω, παρόλο που έβαλες το σωστό δόλωμα! Ένα παιδάκι και για μένα, να παίξουμε στον παιδότοπο ή και αλλού, δεν έχω τέτοια προβλήματα.. Τώρα αν το παιδάκι είναι λιγάκι μεγαλύτερο από αυτά που συχνάζουν στους παιδότοπους, έλα μωρέ, λεπτομέρειες.. Εκεί θα κολλήσουμε τώρα?
    Nekky, Katie, χαίρομαι για την καλή σας διάθεση! Όσες πάντως συναντηθείτε στην Αθήνα, φροντίστε να μείνετε και για λίγο μόνες σας. Θα περάσετε τέλεια!

Senior Member
    Κορίτσια,
    προφανώς είμαι σχετικά πρόσφατη θαμώνας του τόπικ της Ναταλίας μας και παρόλες τις φιλότιμες μου προσπάθειες να διαβάσω αρκετές σελίδες από την αρχή, εεε κάπου σταμάτησα. Για όσες δεν γνωρίζω καλά και δεν με γνωρίζουν επίσης, είμαι η Γιώτα και μακάρι να σας δω και από κοντά στη συνάντηση του Νοεμβρίου! Πωλινάκι, είσαι πόλος έλξης!
    Ava, διάβαζα τη χουχουλιάρικη κατάσταση που περιέγραφες, κρύο, φιλαράκι για ταινία, κτλ. αλλά με χάλασε το είδος! Καμία ρομαντική γλυκανάλατη κομεντί, κανένα ιστορικό δράμα?
    Γλαύκη χρυσό μου, είπες ότι τα παιδιά σου πήγαιναν στο λαογραφικό σύλλογό μας ή λάθεψα? Μήπως εννούσες κάποιον παρεμφερή σύλλογο? Από Αθήνα είσαι καλέ?

Senior Member
    Γιώτα, καλά έκανες και μας υπενθύμισες το όνομά σου, το ήξερα, αλλά δεν ήμουν και σίγουρη. Όσο για τις ταινίες, γλυκανάλατα εγώ ποτέ! Ξέρεις τι ωραία ταιριάζουν το χουχουλιάρικο με τον τρόμο? Κουβέρτα, σκέπασμα, κρύψιμο το κεφάλι (τάχα μου), έχει τη χάρη του.. Εκτός αν πρόκειται για αρρωστημένα πράγματα, όπου πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο και λέω να με ειδοποιήσουν όταν θα τελειώσει η ανατριχιαστική σκηνή. Όχι και να χάσουμε και τον ύπνο μας! Μόνο το μυστήριο μας ενδιαφέρει.

Πού είσαι χαρά μου? Πού είσαι βρυκόλακάκι μου, που μου εμφανίζεσαι μετά τα μεσάνυχτα?

Και τώρα τα ψώνια της ημέρας: Η κα Πρόεδρος ξέρω ότι θα φρίξει, για μία ακόμη φορά, αλλά φαίνεται ότι ανάμεσά σας γεννήθηκε ένα τέρας. Πήρα άλλα δύο κυλοτάκια, στρινγκ βεβαίως βεβαίως, μαύρα. Το ένα δαντελένιο, το άλλο με τούλι. Για μένα αυτό έχει σημασία. Ξέρετε τι είναι να φοράς τσουβάλια και ξαφνικά να συνειδητοποιείς ότι χωράς μέσα σε ένα τόσο δα πραγματάκι? Ξέρω ότι δεν είναι πια και η τελευταία λέξη της μόδας, αλλά εγώ τώρα αδυνάτισα.

Senior Member
    Την καλησπέρα μου σε όλες τις τσούπρες ! Αβάκι κάλα έκανες για τα στρινγκ! Δεν έχουν μόδα αγάπη μου αυτά , όσο πιο σεξι τόσο πιο μοδάτα! ακους που θα μας βάλουν και πόστο στο βρακί που θα φοράμε!
    Εγώ εχθες έβαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου μίνι φούστα με μπότα! ένιωθα αρχικά περίεργα και αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ μετά ένιωσα η πιο ωραία του χωριού! Περπατούσα στο δρόμο καμαρωτή και έφαγα το καμάκι μου από μηχανάκια ,αυτοκίνητα και πεζούς .Είχε πολύ πλάκα. Ενας καινούργιος κόσμος απλώνεται μπροστά μου και μου αρέσει.