ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 585
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 585 of 2553 FirstFirst ... 8548553557558358458558658759563568510851585 ... LastLast
Results 8,761 to 8,775 of 38289
    Senior Member
    lidaki περαστικά σου ελπιζω να νιώθεις λιγο καλύτερα.... πραγματικά σε νιώθω γιατί και εγώ δεν έχω χειρότερο. ελπίζω απόψε να είσαι πιο ήρεμη και να μπορέσεις να κοιμηθείς. ( εγώ όταν το παθαίνω ούτε να κοινηθώ δεν μπορώ από την ανακατωσούρα)

κορίτσια πήγα και σήμερα γυμναστήριο και έκανα πρόγραμμα λίγο αερόμπικ και ασκήσεις με βάρη, προβλέπω αύριο να είμαι ρομποκοπ. άλλά που θα πάει θα την ξεκολλήσω την ρημάδα την ζυγαριά. έχω και γάμο το άλλο Σάββατο και πρέπει να είμαι στα χάι μου .
    Σας φιλώ και σας καληνυχτώ καθως χθες το μωρό μου δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ( ήταν ξύπνια από τις 1 μέχρι της 5,30) και είμαι τέζα.

Senior Member
    lidal μου, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα τώρα.. Αλήθεια, ζυγίστηκες? Είμαι σίγουρη πως μετά από τόση απώλεια υγρών έχεις χάσει βάρος. Όχι ότι είναι αυτό που μας ενδιαφέρει, αλλά λέμε τώρα.. Για ζυγίσου να πάρεις τα πάνω σου.
    Γιώτα μου, μια χαρά είναι η πόλη, πίστεψέ με.. Καλή και η επαρχία, με τον καθαρό της αέρα και τα φυλλαράκια της, αλλά η καθημερινότητα σε αυτήν παλεύεται δύσκολα ή και καθόλου... Καλή είναι για δύο, άντε το πολύ τρεις μέρες, όχι για παραπάνω. Θυμήσου τους ανθρώπους της.. Πόσο καχύποπτοι, μίζεροι, τσιγκούνηδες, κουτσομπόληδες και πολλά άλλα μπορούν να γίνουν. Σύγκρινέ τους με αυτούς της πόλης και δες ξανά πόσο τυχερή είσαι!
    http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8

Senior Member
    Avaki,
    πριν μετακομίσω σε νησί πριν 8 χρόνια, έτσι νόμιζα και εγώ, ότι η επαρχία είναι για δυο-τρεις μέρες, άντε βδομάδα.. Ήμουν γέννημα της μεγάλης πόλης και πίστευα ακράδαντα ότι έχω φτιάξει τη ζωή μου όπως τη θέλω, με τις επιλογές που θέλω κτλ. Όλα μου τα "θέλω" ήταν αστικά! Η οικογένεια μου, ο τότε σύντροφος, τα θέατρα, τα σινεμά, οι συναυλίες, οι εκθέσεις κτλ.

Στη δική μου περίπτωση αποδείχτηκε μια φενάκη όλο αυτό, πολύ σύντομα ανακάλυψα πόσο μου άρεσε αυτό που ζούσα εκεί , ως και τα ταξίδια μου πίσω στην πόλη αραίωσαν, αποχαιρέτησα τον πρότερο βίο παρατηρώντας με με έκπληξη, ναι, η ζωή στο νησί μου μαλάκωνε την ψυχή και μου κάλυπτε πολλά χάσματα μέσα μου.. Παρέμεινα οικειοθελώς 5 χρόνια , που ήταν ό,τι πιο σημαντικό έχω βιώσει ως τώρα, με την απόλυτη χαρά και την απολύτη λύπη συμπεριλαμβανόμενες σε αυτό το διάστημα.. Και γύρισα στην πόλη όταν ένιωσα ότι έκλεισε -για τους λόγους που έκλεισε- ο κύκλος εκεί.. Πάντα όμως επιστρέφω μια με δυο φορές το χρόνο , κοιτώντας τον τόπο με τα μάτια της ντόπιας πια...

Έχω ταξιδέψει αρκετά, και οι μεγάλες πόλεις της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Αμερικής, της Γερμανίας, της Ιταλίας και αλλού που έχω πάει, μου φαίνονται προορισμοί για δυο-τρεις μέρες, όχι το νησάκι....

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου. Χτες έκανα απουσία γιατί ήμουνα πολύ άρρωστη και έμεινα σπίτι. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι είναι άρρωστο και το μικρούλη μου με εμετούς και κόψιμο αναπνοής. Χτες με μία ένεση που του κάναμε, πιστεύω καταφέραμε να περιορίσουμε τους εμετούς του, αλλά ακόμα δεν βρίκαμε γιατί σταματάει να αναπνέει. Και δεν ενοώ ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει λόγω βροχικών, κάνουμε μασκούλες με κορτιζόνη για αυτό, εννοώ πως καθώς κάθετε και παίζει ξαφνικά γίνετε μπλε ή μένει με το στόμα ανοικτό.... Χτες μου το έκανε 3 φορές αυτό, και ελπίζω να μην το ξανακάνω. Ηρθαν στο μυαλό μου τα παλιά, το τί είχαμε περάσει μαζί τότε που είχε γεννηθεί, το πόσο δύσκολες καταστάσεις είχαμε περάσει μέχρι να μπορέσω να τον κάνω φυσιολογικό παιδάκι......

Senior Member
    Α ρε Πωλινάκι τι είναι αυτά που ακούω? Πολύ στεναχωρέθηκα!
    Ίωση έχει το παιδάκι σου? Περαστικά σας να είναι...
    Και γω πια όταν ακούω την λέξη εμετός, τρελαίνομαι!
    Ακόμα δεν είμαι καλά πάντως κορίτσια...
    Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά σας γλυκούλες μου!
    Αβα! Ζυγίστηκα και έχασα 2 κιλά αλλά είμαι τόσο down που δεν μπορώ να το χαρώ, ποιός να το πιστέψει, που πριν μόνο αυτό με ένοιαζε!

Senior Member
    Lidal μου το παιδάκι μου λόγω προωρότητας έχει πρόβλημα, αρωσταίνει πολύ συχνά με βροχικά, πνευμονίες κτλ. Και είμαστε σχεδόν συνεχώς με εισπνεόμενα. Ομως αυτό το να σταματάει να αναπναίει δεν μου το ξαναέκανε, αν εξερέσουμε το πρώτο 3μηνο της ζωής του. Με ανυσίχισε πολύ. Παλιά είχε διαγνωστεί μέσω εγκεφαλογραφήματος ότι έχει ίχνη επιλυψίας. Αλλά δεν ήταν τόσο έντονα τα ίχνη, για να χρειαστεί θεραπεία, μιας και δεν είχε συμπτώματα. Αν το ξανακάνει όμως, θα τον πάω για επανέλενχο, μπας και (μή κακό, κούφια η ώρα που το ακούει) αρχίσει η επιλυψία να βγαίνει προς τα έξω....

Senior Member
    Polinaki, ελπίζω να είναι απλά τα πράγματα με τον μικρούλι σου και να μη χρειαστεί να πάρει άλλα φάρμακα, φαντάζομαι την αγωνία των γονέων όταν παθαίνουν κάτι τα μικρά τους κι ας μην είμαι μάνα...
    Λινταλ, άντε και συ γρήγορα στα πόδια σου, να πάει στο καλό καο να μην ξανάρθει η γαστρεντερίτιδα!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Γιωτα μου. Δεν είναι τυχαίο που έλεγαν οι παλιοί "όπιος δεν έχει παιδιά, έχει μια έγνοια. Οπιος έχει, έχει πολλές".

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Λίδα μου περαστικά και γρήγορα!

Πολινάκι ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό με τον μικρό αλλά ακόμα και αν υπάρχει η πιθανότητα επιληψίας μην σε φοβίζει!έχω φίλο που εμφάνισε επιληψία μετά από κτύπημα στο κεφάλι και εδώ και 10 χρόνια που παίρνει τα φάρμακά του είναι μια χάρα,δεν τον περιορίζει σε τίποτα η συγκεκριμένη αρρώστεια!Ότι και να είναι περαστικά να'ναι και για εσένα κ για τον μικρό.

Γλαύκη μου πουκαμισάκι από μέσα φόραγα και προ επέμβασης απλά φόραγα και μία ζακετούλα από επάνω για να μην τρομάζει ο κόσμος Πάντα είχα στενή μέση απλά με τα παραπανίσια κιλά είχε ξεχειλώσει και αυτή η κακομοίρα και τώρα ευτυχώς μαζεύει!Για φούστα και μάλιστα κοντή δεν το βλέπω,εκτός και αν όλα τα κιλά που έχω να χάσω φύγουν αποκλειστικά και μόνο από τα πόδια!Τα μπούτια μου εξακολουθούν να είναι τεράστια,για δε μπότες δεν το συζητώ,η γάμπα μου δεν χωράει σχεδόν ποτέ σε καμία μπότα αν δεν έχει ελαστικό λάστιχο,θα δούμε στο μέλλον!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Lidal μου το παιδάκι μου λόγω προωρότητας έχει πρόβλημα, αρωσταίνει πολύ συχνά με βροχικά, πνευμονίες κτλ. Και είμαστε σχεδόν συνεχώς με εισπνεόμενα. Ομως αυτό το να σταματάει να αναπναίει δεν μου το ξαναέκανε, αν εξερέσουμε το πρώτο 3μηνο της ζωής του. Με ανυσίχισε πολύ. Παλιά είχε διαγνωστεί μέσω εγκεφαλογραφήματος ότι έχει ίχνη επιλυψίας. Αλλά δεν ήταν τόσο έντονα τα ίχνη, για να χρειαστεί θεραπεία, μιας και δεν είχε συμπτώματα. Αν το ξανακάνει όμως, θα τον πάω για επανέλενχο, μπας και (μή κακό, κούφια η ώρα που το ακούει) αρχίσει η επιλυψία να βγαίνει προς τα έξω....
    Πωλινάκι μου... τι να πω? έχεις περάσει τρελά ζόρια.
    Είναι αυτό που λένε ότι κάθε σπίτι έχει και ένα πρόβλημα....
    Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ολόψυχα το αντράκι σου να μην έχει τίποτα σοβαρό και να ήταν απλά τυχαίο το γεγονός...
    Καλού κακού κάνε του επανέλεγχο για να ηρεμήσεις εσύ περισσότερο.. Είμαι μανούλα και σε νιώθω, δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο για μας από αυτά, θα δίναμε και την ζωή μας!

Senior Member
    monahoiot και αγγελουδάκι σας χιλιοευχαριστώ για τα περαστικά σας!
    Βέβαια ακόμα δεν μπορώ να πω ότι είμαι και τέλεια, χτες όλη μέρα κοιμόμουν και σήμερα ξαναπήγα 4 φορές στην τουαλέτα το πρωί...
    Όμως το έβαλα πείσμα και καθάρισα όλο μου το σπίτι κι έτσι ήταν σαν να έδιωχνα και την παλιοίωση μακριά!
    Είναι επιδημία κορίτσια φυλαχθείτε.
    Στο σχολείο κάθε μέρα που πηγαινοφέρνω τα παιδάκια μου, ακούω και καινούργια κρούσματα!
    Να γιατί δεν τον θέλω τον χειμώνα!
    Το καλοκαιράκι παθαίνουμε τίποτα?
    Μια χαρά είμαστε!!!

Senior Member
    Μπα καμμια βραδυνη εδω.....Που ειστε ολες καλε?
    Πωλινα ευχομαι να μην συμβαινει τιποτα το σοβαρο με το μικρο σου.Θα σου ελεγα ομως να μην περιμενεις να στο ξανακανει.Να ενημερωσεις το γιατρο σου κ οτι σου πει.
    Καληνυχτα....

Senior Member
    Την καλημέρα μου σε όλους!
    Έλειπα μέρες(ήμασταν στην κλινική για μεταγγίσεις)και βλέπω πως έχω πολύ υλικό να σχολιάσω πάλι...
    Επιφυλάσσομαι για όταν έχω χρόνο.Περαστικά στην τσιρλιπιτένια μου και περαστικότερα στον Αντρίκο μας!
    Πωλινάκι μου,συμφωνώ με τη Γλαύκη.Μην περιμένεις την επόμενη φορά.Πηγαίνετε τώρα σε γιατρό να κάνει
    μια πρώτη εκτίμηση και να σας προετοιμάσει για το ενδεχόμενο μιας επανάληψης,που ασφαλώς απεύχομαι!
    Την καλημέρα μου,τα φιλιά και τις ευχές μου για ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο!Να μου σας προσέχετε!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Ελπίζω όλοι, μικροί και μεγάλοι, να νιώθετε ήδη καλύτερα..
    Κρύο, χειμώνας, παθαίνουμε διάφορα, αλλά και το καλοκαίρι δεν παθαίνουμε επίσης? Ηλίαση, ταχυκαρδία, ζαλάδες, χάλια..
    Σήμερα σηκώθηκα πουρνό, πουρνό. Είπα μέσα μου ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει, ανασκουμπώθηκα και στρώθηκα στις δουλειές. Νιώθω υπέροχα γιατί το σπίτι μυρίζει φανταστικά. Πάρτε "μύτη": Απορρυπαντικό άνθη λεμονιάς και περγαμόντο για πάτωμα, μπάνιο και λοιπές επιφάνειες. Το ίδιο άρωμα στα ρούχα, που στεγνώνουν, αναδίδοντας αρώματα. Σαμπουάν και αφρόλουτρο από μένα, που μόλις βγήκα από το μπάνιο. Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: Γιουβαρλάκια, πεντανόστιμα, τα καλύτερα που έχω κάνει ως τώρα. Έξω κάνει κρύο, βρέχει ασταμάτητα και όλο αυτό το σκηνικό με ξετρελαίνει!

Senior Member
    Μπα μπα μαζευτηκαν ολες οι πορτογυρες πρωι πρωι βλεπω!Δηλ τι πρωι,μεσημερι,αλλα τελος παντων!Που μα ειχατε αφησει μονη μου εδω!Κανω τον κρεοπωλη παλι.Γι'αυτο κ ειμαι μεσα στο φορουμ,Ο Νικολακης εχει 2 αγωνες φιλικους εχθες κ σημερα κ μου εχει παρει κ το αυτοκινητο.
    Λιντα μην πας να ξελογιασεις την αγαπημενη μου με 2 με 3 κ γενικως διαφορα.Ειναι κοριτσι απο σπιτι με πιανο κ γαλλικα!Ειναι κλασσικη κ παραειναι μονογαμικη.
    Κ εσυ χαρα μου οσο ωραια κ να μυριζεις χαϊρι κ προκοπη δεν θα δεις εδω μεσα.Φυσικα τα γιουβαρλακια ειναι μια προκληση.....
    Ναταλακι μου γλυκο καλο κ ξεκουραστο Σαββατοκυριακο κ για σενα!Μας ελλειψες....
    φιλακια πολλα....