ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 588
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 588 of 2553 FirstFirst ... 8848853857858658758858959059863868810881588 ... LastLast
Results 8,806 to 8,820 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μερσί για το Ντουλί! :love:

Έχουμε επέτειο φιλίας,Πωλίνα και θα τη βγάλουμε ξεροσφύρι;
    Ούτε μια τούρτα για το πρώτο μας κεράκι; :sniffle: :sniffle: :sniffle:
    Aπό σένα ειδικά δεν το περίμενα αυτό!Όπως και να'χει,να ζήσουμε!
    Η μέρα ακόμη δεν τελείωσε κουκλίτσα μου!!! Ποτέ δεν ξέρεις τί εκπλήξεις σου επιφυλλάσει ακόμη!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Χρόνια πολλά στη μανούλα σου....

Αγάπη... ας γίνει οδηγός μας για τα δύσκολα που έρχονται, για τα δύσκολα που ζούμε, για τις αναμνήσεις που πέρασαν.... ας αγαπήσουμε αλλήλους λοιπόν !!!
    Σ'ευχαριστώ κι εσένα πολύ,καρδιά μου! :love:

Τώρα που εκ των πραγμάτων φεύγουν οι πολυτέλειες,που θόλωναν το τοπίο,
    αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο η λάμψη όσων αληθινά αξίζουν!
    Αγαπάμε αλλήλους ούτως ή άλλως σε κάποιον βαθμό.Η αγάπη για τον εαυτό μας είναι που ζορίζει...

Senior Member
    Χρονια μας πολλα και πάλι αγαπημένο μου φιλαράκι...

Senior Member
    Και επειδή είναι πρακτικά αδύνατον να σε πάω στο αγαπημένο σου μέρος, για να γιορτάσουμε μαζί μια τόσο σημαντική μέρα σαν και την σημερινή, σκέφτηκα να στο φέρω εδώ, και έστω να γευτείς λίγο από την γλύκα του....

Senior Member
    Αχ!Βρήκες το αδύνατο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου κι αυτό είναι μείον μου!

Πώς να το κάνουμε;Ήδη η μέρα δείχνει πιο γιορτινή...Χαρούμενη πρώτη φορουμεπέτειο Πωλίνα!

Senior Member
    :tumble: Δεν παλεύεσαι!Μόλις παρατήρησα το τικεράκι αντίστροφης μέτρησης για Αθήνα!

Senior Member
    Αντε και από του χρόνου να γιορτάζουμε 2 επετείους. Τα 2 χρόνια φιλίας μας και λίγο πιο μετά τον 1 χρόνο γνωριμίας μας από κοντά!!!!

Ξέρεις, το έβλεπα όνειρο χτες. Οτι μου είχες πει ότι δεν θα έρθεις στην συνάντηση, και είχα στεναχωρεθεί πολύ, και καθώς ήμασταν εκεί με όλα τα άλλα παιδιά, είδα μια φιγούρα από μακριά ντυμένη στα μαύρα, με ένα λαμπερό χαμόγελο να έρχετε προς το μέρος μας, και τότε έτρεξα και σου λέω είμαι σίγουρη ότι είσαι το Ναταλάκι μου εσύ, και σε αγκάλιασα σφικτά!!!!!

Senior Member
    :tumble: Δεν παλεύεσαι!Μόλις παρατήρησα το τικεράκι αντίστροφης μέτρησης για Αθήνα!
    Ε μα αφου ανυπομονώ να σας γνωρίσω κούκλα μου. Είσαστε τα μοναδικά πραγματικά μου φιλαράκια.....

Τον στόχο του 90 δεν τον είδες? χεχεχε. Να μπορέσω να φάω μισό σουβλάκι σαν άνθρωπος βρε παιδί μου χωρίς να σκέφτομαι θερμίθες!!!!

Senior Member
    Ναταλία,η χαμογελαστή μαυροφορούσα λοιπόν!
    Εσύ με έχεις λίγο δει πώς είμαι κι από το skype,αν και μικρή η φωτό...
    Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν οι εκπλήξεις!Τα κάνω κάτι τέτοια όντως.
    Αν και όλο κάτι γίνεται τελευταία στιγμή και με νιώθουν,λένε,πως πλησιάζω...
    Αλλά και να'ρθω,βρε Πωλίνα,τάχα σαν πόσο θα με δεις που θα γίνει λαϊκό προσκύνημα
    απ' ό,τι κατάλαβα αυτή η συνάντηση;Πόσοι είναι ήδη οι σίγουροι;Μέτρησες;
    Τους κόβω τους δικούς σου να τρομάζουν!Έπρεπε να είχαμε και άντρες βέβαια
    να δω φάτσα συζύγου στις αγκαλίες και τον ενθουσιασμό!Ε,ρε γλέντιααααααα

Senior Member
    Ααααααααααααααααααααααααα αα, θα αρχίζω να ζηλεύω....... ακόμα δεν γνωριστήκατε και αρχίσαμε τα μου και σου.....

Σνιφ, σνιφ, αλλά να ξέρεις οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο... ή νέες δεν ξέρω !!!!!!

Senior Member
    Πρόσεχε Πωλινάκι να εύχεσαι να μην έρθω και να μη σε δω.... αλίμονο σου !!!!!!

Senior Member
    Ναταλία,η χαμογελαστή μαυροφορούσα λοιπόν!
    Εσύ με έχεις λίγο δει πώς είμαι κι από το skype,αν και μικρή η φωτό...
    Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν οι εκπλήξεις!Τα κάνω κάτι τέτοια όντως.
    Αν και όλο κάτι γίνεται τελευταία στιγμή και με νιώθουν,λένε,πως πλησιάζω...
    Αλλά και να'ρθω,βρε Πωλίνα,τάχα σαν πόσο θα με δεις που θα γίνει λαϊκό προσκύνημα
    απ' ό,τι κατάλαβα αυτή η συνάντηση;Πόσοι είναι ήδη οι σίγουροι;Μέτρησες;
    Τους κόβω τους δικούς σου να τρομάζουν!Έπρεπε να είχαμε και άντρες βέβαια
    να δω φάτσα συζύγου στις αγκαλίες και τον ενθουσιασμό!Ε,ρε γλέντιααααααα
    Οχι και λαικό προσκύνημα βρε, τί είμαι, η Παναγιά την Τήνου?
    Πάντος δεν μέτρησα τους σίγουρους, γιατί ακόμα πιστεύω πως είναι νωρίς. Αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε και άντρες, ή μάλλον άντρα, και τί άντρα!!! Ο παρούκος μας θα είναι παρόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για το σκαϊπ δεν σε έχω δει,αφού δεν σε έχω φίλη μου εκεί..... Για μένα μου είσαι παντελόν άγνωστη στα μάτια, αλλά σε γνωρίζω μέσα στην καρδιά μου και αυτό είναι υπέρ αρκετό για να σε αναγνωρίσω!!!!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Πρόσεχε Πωλινάκι να εύχεσαι να μην έρθω και να μη σε δω.... αλίμονο σου !!!!!!
    Μπα δεν φοβάμαι αλαλουμάκι μου, άλλωστε με το που με δεις θα μείνεις ξερή από τον αέρα και την ομορφιά μου, που θα ξεχάσεις και τα μου και τα σου και του !!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Οσο για το σκαϊπ δεν σε έχω δει,αφού δεν σε έχω φίλη μου εκεί..... Για μένα μου είσαι παντελόν άγνωστη στα μάτια, αλλά σε γνωρίζω μέσα στην καρδιά μου και αυτό είναι υπέρ αρκετό για να σε αναγνωρίσω!!!!
    Έχεις δίκιο...μπερδεύτηκα με τη Γιάννα μάλλον,που την έχω εκεί...
    Θα κάνουμε λοιπόν το τεστ της καρδιάς(πώς κάνουν για τα απορρυπαντικά ένα πράγμα!)
    Θα έρθουμε την ίδια ώρα με μαύρα ρούχα οι μελαχρινές της παρέας να δούμε αν θα με αναγνωρίσεις...
    Αλλά πάλι...θα προδοθώ από τα κιλά μου...Αν έκλεινες τα μάτια δε,θα αναγνώριζες τη φωνή μου...Εεεε...
    Πρέπει να βρω ένα αξιόπιστο τεστ.Πιάνει καθόλου το χέρι σου να με ζωγραφίσεις;Έχω περιέργεια πώς με φαντάζεσαι.

Senior Member
    Δυστυχώς όχι, δεν ξέρω να ζωγραφίζω......

Βρε εσύ έλα, και εγώ ότι και να κάνεις θα σε αναγνωρίσω!!!!