Results 8,881 to 8,895 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-10-2011, 15:41 #8881
Merry δεν σε έχω συγχαρεί ποτέ για τα κιλά σου, μπράβο σου, μου είναι αδιανόητο πως ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει έναν άλλο άνθρωπο.... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, ίσως η λαχτάρα μου κάθε φορά να χαθούν άμεσα... να είχε τα αντίθετα αποτελέσματα... για να δούμε και τώρα που έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει πια λόγος βιασύνης !!!
- 20-10-2011, 15:45 #8882
asteropi την ξεκίνησα την ατκινς για μερικές μέρες, αλλά κόλλαγα στα ενδιάμεσα, δεν ήξερα τι να φάω, έφαγα τι μια γαλοπούλα, την άλλη τυρί, μετά δεν μπορούσα δεν έτρωγα τίποτα και πείναγα τρελά... σίγουρα κάτι δεν έκανα καλά γιατί δεν τη μελέτησα και ιδιαίτερα, ότι διάβασα από εδώ μέσα
20-10-2011, 15:49 #8883
asteropi μου αν δεν ακολουθας τις οδηγείες του γιατρού σου, άνετα μπορείς να πάρεις πίσω τα κιλά σου, ή να μην χάσεις όλα όσα θα έπρεπε. Ισως έγινε και λάθος επιλογή χειρουργείου, ίσως αν ήταν σληβ να του άφησε μεγάλο στομάχι, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Πάντος με τις λάθος επιλογές τροφής, και την λάθος ποσότητα μπορεί να μεγαλώσει ξανά το στομάχι, πχ αναψυκτικά, πιο πολύ τροφή από όση χωράει κτλ. Επίσεις τα γλυκά και γενικός τα απαγορευμένα, κατεβαίνουν πολύ εύκολα χωρίς κανένα πρόβλημα, σε σχέση με το φαγητό που ίσως δυσκολεύει στην αρχή.
20-10-2011, 15:54 #8884
Καλα μπορει να μη σου ταιριαζει...δε ταιριαζουν ολες οι διαιτες σε ολους μας.Αλλα επειδη εγω εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα την προτινω σε οποιον δε ξερει απο που να αρχισει.Μπες και ριξε μια ματια εδω http://www.lowcarblife.org .Το καλο ειναι οτι υπαρχουν αρκετες συνταγες απο αλλα κοριτσια.
Το δυσκολο ειναι τις πρωτες δυο εβδομαδες που εχεις καποιους περιορισμους...εγω θυμαμαι τοτε ετυχε να παω τριημερο Σαντορινη και ετρωγα μονο καλαμακια(σουβλακια εννοω ε χιχι) και σαλατα χαχα...
Ομως το οτι μπορω και τρωω γλυκα(οχι ενα κομματακι σοκολατα τι να μου κανει ειμαι και γλυκατζου:P)οπως π.χ. μους σοκολατας κτλ και παρολαυτα να συνεχιζω να χανω,δε το αλλαζω με τιποτα.
20-10-2011, 16:36 #8885
τα γλυκά είναι ένα θέμα, δεν ήξερα ότι έχει και η Ατκινς γλυκά, ήξερα για τη Ντουκάν
20-10-2011, 16:46 #8886
Εχει γλυκα τα οποια εννοειται τα κανεις με ζαχαρινη και με υλικα με λιγους υδατ.Μετα τις πρωτες 2 εβδομαδες τα φτιαχνεις ομως.
21-10-2011, 11:28 #8887
απο ο,τι καταλαβα, μετα που εχασε τα πρωτα 50 κιλα, πηρε τα πανω του και ελεγε στον εαυτο του "ε, λιιιιιγο ειναι". Το λιγο του εγινε πολυ. Μου'χε πει οτι "αν το γ@μησεις το θεμα θα το ξεχειλωσεις παλι το στομαχι" οταν τον ρωταγα γιατι ενδιαφερομουν να κανω.
αλλαλουμακι, αν κολλας, αν εχεις σκαμπανεβασματα, αν εχεις αλλαγη διαθεσης, μην ανησυχεις καθολου. Απλα θυμησε στον εαυτο σου οτι "τετοια μερα του χρονου, θα κολυμπαω σε αυτα τα ρουχα". Εμενα μου πηρε καπου εναμιση χρονο, ειχα και τα υπερφαγικα μου, ειχα και τους τσακωμους μου (οταν ημουν βιγκαν με πιανανε τα νευρα μου συνεχεια και ειχα ασχημη διαθεση, τα εβαζα με ολους) τα κολληματα μου... μανα μου ο πανικος αν δε εβλεπα τους αριθμους να πεφτουν και η τρομοκρατια ετσι και ανεβαινε.
Σου ευχομαι βεβαια να μην περασεις 40 κυμματα, απλα οταν χανεις κουραγιο σκεψου οτι αν τα παρατησεις ΤΩΡΑ, τον αλλο μηνα θα λες "αν ειχα συνεχισει, τωρα μαλλον θα ειχα χασει 2 κιλα" και ο καιρος περναει γρηγορα, και οταν ερθει του χρονου, θα λες "παιζει να'μουν συντηρηση τωρα".
Ο,τι και να γινει, μην τα παρατησεις, μπορει να ξεφυγεις μια μερα, για Χ λογο, συναισθηματικο, δεν ησουν καλα, ειχες γιορτη, δεν εχει σημασια γιατι, ξεφυγες ΜΙΑ μερα, μη το κανεις δυο και καλυτερα να ξεφυγεις μια μερα και να σκονταψεις παρα να ξεφευγεις καθε μερα και να μη ξερεις τι να κανεις.
Ολες οι παρασπονδιες, ενα σκονταμα ειναι, στο χερι σου ειναι αν θα πεσεις στα μουτρα σου, η θα ξανασηκωθεις.
Το ξερω οτι ακουγομαι πολυ δραματικη και οτι το κανω να φαινεται σαν μεγαλο θεμα, αλλα πιστεψε με, το να το παρεις "πατριωτικα" δουλευει.
Ο,τι χρειαστεις, ειμαστε ενα ποστ μακρια ^_^, αν θες ποτε να μιλησεις, ετσι εστω και για τον καιρο, για να ξεσκασεις, υπαρχει και το τσατ.
21-10-2011, 14:30 #8888
Originally posted by MerryMaker_Misery
Απλα θυμησε στον εαυτο σου οτι "τετοια μερα του χρονου, θα κολυμπαω σε αυτα τα ρουχα".
Και το άλλο όνειρο το καλύτερο είναι να βάζεις ρούχα, ξεχασμένα εδώ και 8 χρόνια..... άλλο ονειρεμένο όνειρο...
Σε ευχαριστώ, για τη στήριξη, πείσμα χρειάζεται, επιμονή και υπομονή, για κάποιο λόγο όμως δεν την έχουμε όλοι οι άνθρωποι... Θα κρατήσω όμως αυτή τη σκέψη ότι "τετοια μερα του χρονου, θα κολυμπαω σε αυτα τα ρουχα", στέλνει ένα φως στο βάθος....
21-10-2011, 15:36 #8889
Αυτο το λεω και εγω στον εαυτο μου.Πχ λεω αν δεν ειχα ξυπνησει να αρχισω να κανω κατι τωρα θα ημουν οχι 84 οπως ξεκινησα αλλα ετσι οπως το πηγαινα θα φλερταρα με το 9:thumbdown:...Αλλα να τωρα μετα απο 50 περιπου μερες διαιτας εχω χασει 9 κιλακια και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη.Σκεφτομαι αν ειχα ξεκινησει νωριτερα τωρα μπορει να εβλεπα και το 6 στη ζυγαρια αλλα κακο του κεφαλιου μου.
21-10-2011, 15:46 #8890
οντως, και εγω λεω ευτυχως που το'πιασα εκει που το'πιασα.
21-10-2011, 17:00 #8891
asteropi 9 κιλά σε ούτε δύο μήνες, είναι πολύ καλά, μπράβο σου, έκανες κάποια συγκεκριμμένη δίαιτα ή απλώς πρόσεχες?
21-10-2011, 17:07 #8892
Αlalumaki πιο πανω αν δεις τα ποστ σου προτινω την ατκινς αν θυμασαι.Αυτην κανω.
21-10-2011, 17:40 #8893
καλησπερα κοριτσακια!!!
alalumaki συμφωνω με τις προλαλησασες στα κιλα σου ειναι κριμα να υποβληθεις σε μια επεμβαση που σιγουρα θα σε ταλαιπωρησει αλλα και παλι δεν θα ειναι πανακεια αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψης, διατροφης ζωης γενικοτερα... εδω μεσα εχουμε δει ολοι μας πολλα παραδειγματα τετοια δυστυχως... καταλλαβαινω απολυτα το αγχος σου κι εγω στην ιδια θεση ημουν ενα χρονο πριν και μαλιστα με μερικα παραπανω κιλα αλλα σε καποια φαση σταματισα να κοιταω το βουνο που υπηρχε μπροστα μου και αρχισα να ψαχνω το φορουμ και να βλεπω τικερακια που ειχαν τερματησει, με αντιστοιχα ή και περισσοτερα κιλα απο τα δικα μου και να παρακολουθω τους κατοχους να διαβαζω την καθε ιστορια ξεχωριστα και να οραματιζομαι. οποτε ξυπνουσε το πεινασμενο διαβολακι μεσα μου εκανα αυτο... σαν πλυση εγκεφαλου ενα πραγμα... ειχα και την τυχη να πεσω πανω στην dukan παραλληλα (η ατκινς δεν δουλεψε για μενα γιατι αν και μηδενικοι οι υδατανθρακες, σαν λιχουδα που ημουν και ειμαι με τα λιπαρα οι θερμιδες ανεβαιναν πολυ...) εψαξα και ψαχνω για συνταγες ωστε να μην βαριεμαι και ναι! σε πολυ λιγοτερο απο χρονο αγγιξα το ονειρο μου!!!
αφου τα καταφερα εγω το πιστευω ειλικρινα ολοι μπορουν!!! παραθετω ενα link για να σας αποδειξω οτι διαιτα δεν σημαινει απαραιτητα στερηση...
http://www.dukanaute.com/recette_par..._dukan-20.html
http://www.dukanaute.com/
21-10-2011, 17:46 #8894
Originally posted by MerryMaker_Misery
απο ο,τι καταλαβα, μετα που εχασε τα πρωτα 50 κιλα, πηρε τα πανω του και ελεγε στον εαυτο του "ε, λιιιιιγο ειναι". Το λιγο του εγινε πολυ. Μου'χε πει οτι "αν το γ@μησεις το θεμα θα το ξεχειλωσεις παλι το στομαχι" οταν τον ρωταγα γιατι ενδιαφερομουν να κανω.
αλλαλουμακι, αν κολλας, αν εχεις σκαμπανεβασματα, αν εχεις αλλαγη διαθεσης, μην ανησυχεις καθολου. Απλα θυμησε στον εαυτο σου οτι "τετοια μερα του χρονου, θα κολυμπαω σε αυτα τα ρουχα". Εμενα μου πηρε καπου εναμιση χρονο, ειχα και τα υπερφαγικα μου, ειχα και τους τσακωμους μου (οταν ημουν βιγκαν με πιανανε τα νευρα μου συνεχεια και ειχα ασχημη διαθεση, τα εβαζα με ολους) τα κολληματα μου... μανα μου ο πανικος αν δε εβλεπα τους αριθμους να πεφτουν και η τρομοκρατια ετσι και ανεβαινε.
Σου ευχομαι βεβαια να μην περασεις 40 κυμματα, απλα οταν χανεις κουραγιο σκεψου οτι αν τα παρατησεις ΤΩΡΑ, τον αλλο μηνα θα λες "αν ειχα συνεχισει, τωρα μαλλον θα ειχα χασει 2 κιλα" και ο καιρος περναει γρηγορα, και οταν ερθει του χρονου, θα λες "παιζει να'μουν συντηρηση τωρα".
Ο,τι και να γινει, μην τα παρατησεις, μπορει να ξεφυγεις μια μερα, για Χ λογο, συναισθηματικο, δεν ησουν καλα, ειχες γιορτη, δεν εχει σημασια γιατι, ξεφυγες ΜΙΑ μερα, μη το κανεις δυο και καλυτερα να ξεφυγεις μια μερα και να σκονταψεις παρα να ξεφευγεις καθε μερα και να μη ξερεις τι να κανεις.
Ολες οι παρασπονδιες, ενα σκονταμα ειναι, στο χερι σου ειναι αν θα πεσεις στα μουτρα σου, η θα ξανασηκωθεις.
Το ξερω οτι ακουγομαι πολυ δραματικη και οτι το κανω να φαινεται σαν μεγαλο θεμα, αλλα πιστεψε με, το να το παρεις "πατριωτικα" δουλευει.
Ο,τι χρειαστεις, ειμαστε ενα ποστ μακρια ^_^, αν θες ποτε να μιλησεις, ετσι εστω και για τον καιρο, για να ξεσκασεις, υπαρχει και το τσατ.
ʼνθρωποι σαν και σένα μας δείχνουν ότι υπάρχει φως, ότι μπορούμε και μόνοι μας να τα καταφέρουμε, ότι όλα είναι στο μυαλό μας.
Σε θερμοπαρακαλώ μπαίνε πιο συχνά και όπου βλέπεις να γράφουμε μαλ....κιες να επεμβαίνεις και να μας επαναφέρεις στον ίσιο δρόμο. Εμένα σου επιτρέπω και να με σκυλοβρίζεις άμα με βλέπεις λάθος. Πραγματικά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.
ʼνθρωπος που άλλαξε έτσι τον εαυτό του, ε, μπορεί και να αλλάξει και τον κόσμο γύρω του.
Μένεις Αθήνα?
Βόρεια ή νότια?
Σε ρωτάω μπας και σε έχω κοντά μου και δεν σε έχω γνωρίσει ακόμα!!!!!!!!!!!
22-10-2011, 22:04 #8895
Ειδα ενα βιντεο στο youtube με εναν ανθρωπο που εκανε πλαστικη μετα απο χασιμο πολλων κιλων και ειναι πραγματικα πολυ συγκινητικο οταν βλεπει τον εαυτο του πρωτη φορα στον καθρεφτη.Αν θελετε μπειτε να το δειτε http://www.youtube.com/watch?v=0y51e...eature=related
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....