ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 595
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 595 of 2553 FirstFirst ... 9549554558559359459559659760564569510951595 ... LastLast
Results 8,911 to 8,925 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Ξέχασα να σας καλημερίσω, σήμερα είναι μέρα λουσίματος δλδ, μέρα κλάμματος και οδυρμού, αν τις υπόλοιπες μέρες κάνω ότι δεν βλέπω ότι πέφτουν τα μαλλιά μου, όταν λούζομαι είναι αδύνατον να το παραβλέψω...Ας με βοηθήσει ο ʼγιος Δημήτριος, μεγάλη η χάρη του, να μην "σπάσω".. Ήδη κατέθεσα χρήμα στις αγορές καπελακίων, μπαντανών, μαντηλιών κτλ. που θα καλύπτουν την αραίωση, λανσάρω και στυλάκι, μου είπαν στο σχολείο για να με παρηγορήσουν!
    ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩΩΩΩ......:sniffle::sniffle::sniffle:
    ΕΙΜΑΙ ΕΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ.....ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!ΗΔΗ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ!!!!!!!!ΑΣΤΑΑΑΑ.........

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    καρουζάκια καλημέραααα!!!!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τπτ ,άλλά επιφυλάσωμε...
    τα νέα μου λοιπόν .....

οι τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν ονειρικές! Περιστοιχιζόμουν από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα , οι κουμπάροι μου , οικογένεια , κολλητοί , συγγενείς. Παντέψαμε την αδελφή μου την οποία δεν έχω δει πιο ευτυχισμένη ποτέ ως τώρα. Ο γαμπρός την κοιτάει και λιώνει και οι φίλοι του την έχουν αγκαλιάσει με έναν όμορφο προστατευτικό τρόπο. Περιττό να πω ότι ήταν μια οπτασία και έλαμπε σαν ήλιος!
    Εγώ έκανα τον στολισμό του κέντρου μαζί με την κουμπάρα μου που επιμελήθηκε και τις μπομπονιέρες.
    Φόρεσα ένα πολύ όμορφο μίνι φουστάνι ολοκόκκινο ( χόντρο σατεν) ,12ποντη γόβα μαύρη λουστρινι και τα μαλλιά τα έκανα στραβό κότσο . Πήρα απίστευτα θετικά σχόλια και πολύς κόσμος δεν με αναγνώρισε και έπρεπε να ξανασυστηθώ . Η έκπληξή τους όταν συνειδιτοποιούσαν ποια είμαι ήταν το μεγαλύτερο γέλιο!! Υπήρξε και κανα δυο φίλοι του γαμπρού που ντράπηκαν μετά την αναγνώριση και δεν μου μιλούσαν ( όπως ο ένας παραδέχθηκε σε εμένα την ίδια και ο άλλος στον γαμπρό μου και το έμαθα εκ των υστέρων) ενω όπως ήμουν πριν κάναμε μαραθώνιες συζητήσεις.

Έχω ακόμη ένα πολύ καλό νέο! Όπως σας είπα έκανα τα μαλλιά μου κότσο ... μετά από 3 μέρες που τα έλυσα και λούστηκα περίμενα να πλέξω φλοκάτη για το χειμώνα. Προς μεγάλη μου έκπληξη οι τρίχες που πέσανε όταν λουζόμουν ήταν ελάχιστες δεδομένου ότι για τρεις μέρες δεν έιχε φύγει τπτ. Λέω μπα η ιδέα μου είναι. Καθαρίζω την βούρτσα μου και χτενίζομαι...2-3 τρίχες.... κοιτάω το πάτωμα τπτ..... Λέω λες???? Την άλλη μέρα φοράω άσπρο παλτο όλη μέρα και το ψάχνω και ....καμία τρίχα.... ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣΣΣΣΣΣ!!! Και η κομμώτρια όταν με χτένιζε μου είπε ότι στο κεφάλι μου έχω πάρα πολλές φύτρες. Είμαι συγκινημένη... Γιώτα κουράγιο ισχύει τελικά ότι έτσι ξαφνικά σταματά και ξαναβγαίνουν . Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και σύντομα.

Μου λείψατε.....
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit::thumbup::sta rhit::thumbup:
    ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Πολύ καλημέρα!!!!!!! Σαν καλύτερα φαίνεται η μέρα σήμερα.... Τώρα βέβαια με κούρεμα 50% τι καλύτερα... αλλά τέλος πάντων ας σκεφτούμε θετικά, γιατί δεν έχουμε και άλλη επιλογή μάλλον.

Και μια και λέμε για κούρεμα, να ρωτήσω κάτι περί τριχόπτωσης, είναι λόγω της επέμβασης που έχετε κάνει ή είναι άσχετο. Ρωτάω γιατί έχω κάνει τριχοριζόγραμμα και έχω ανδρογενή αλωπεκία, και η γιατρός μου είπε ότι, ότι έπεσε δεν ξαναγυρίζει.

Χαίρομαι όταν ακούω ότι ξαναβγαίνουν μαλλιά....

Senior Member
    Πωλινάκι, χαίρομαι που βρήκε ο άντρας σου δουλειά και είσαι καλά, αντε πάντα τέτοια !!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!! Σε ευχαριστώ Αλαλουμάκι μου!

Κατερινάκι μου να σου ζήσει η αδελφούλα σου!!!! Δεν μπόρεσα ακόμα να μπω φατσοβιβλίο για να δω τις φώτο σου, αλλά και μόνο που λες πως έβαλες μίνι, σε φαντάζομαι!!!!

Εγώ δυστυχώς ποτέ δεν θα μπορέσω να βάλω μίνι μιας και το πόδι μου είναι χάλια..... Εδώ φούστα λίγο πάνω από το γόνατο έβαλα προχτές, και φαινότανε χάλια το γόνατο, που να δείξω και πιο πολύ πόδι.....

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Και μια και λέμε για κούρεμα, να ρωτήσω κάτι περί τριχόπτωσης, είναι λόγω της επέμβασης που έχετε κάνει ή είναι άσχετο. Ρωτάω γιατί έχω κάνει τριχοριζόγραμμα και έχω ανδρογενή αλωπεκία, και η γιατρός μου είπε ότι, ότι έπεσε δεν ξαναγυρίζει.

Χαίρομαι όταν ακούω ότι ξαναβγαίνουν μαλλιά....
    Και εγώ έχω κάνει τριχοριζόγραμμα και έχω και ανδρογενή αλωπεκία, και ναι, όντως όταν νεκρώσουν οι θύλακες, δεν ξαναβγαίνουν μαλλιά, το βασικό είναι να κρατήσουμε αυτά που έχουμε και να μην νεκρώσουν άλλοι θύλακες, γι'αυτό και παίρνουμε χαπια και βάζουμε και σπρει, λοσιόν ή ό,τι άλλο προτείνει ο γιατρός.
    Η τωρινή μου κατάσταση οφείλεται στην επέμβαση, την περνούν όλοι οι χειρουργημένοι από τον τρίτο μήνα και μετά συνήθως. Η δερματολόγος με βεβαίωσε ότι αυτά τα μαλλιά θα ξαναβγούν, όμως αν συνεχίσουν για πολλούς μήνες ακόμη, στη δικιά μου περίπτωση, θα μείνω εντελώς καραφλή!
    Πάντως σήμερα εμφανίστηκα στη δουλειά με ένα a la Francais στυλάκι, μπερεδάκι και κασκόλ, φουστανάκι και ζωνούλα, το ευχαριστήθηκα! Και τα μαλλιά που δεν υπάρχουν καμουφλαρίστηκαν και λανσάρισα και το νέο μου στυλ!

Senior Member
    Αυτό το στυλάκι με το μπερεδάκι πάντα ήθελα να το υιοθετήσω, αλλά πάντα ντρεπόμουνα!!!! Μπράβο σου ΄Γιώτα μου που το τολμάς!!!!! Λες να το δοκιμάσω και εγώ εν όψη του χειμώνα?

Senior Member
    Οπωσδήποτε να το τολμήσεις, ειδικά αν νιώθεις όμορφα με αυτό!! Είναι πολύ ωραία τα μπερεδάκια και τα καπέλα, ευτυχώς μου πάνε κιόλας, οπότε το υιοθέτησα το στυλ εύκολα! Δοκίμασε ένα, φόρεσέ το μια μέρα και αν νιώθεις ο εαυτός σου, βουρ στις αγορές!

Senior Member
    χμμμμμμμ με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω 1 που θα μου αρέσει (είμαι και ιδιότροπη τρομάρα μου) και θα το βάλω να δούμε πως θα νιώθω!!!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    ........γι'αυτό και παίρνουμε χαπια και βάζουμε και σπρει, λοσιόν ή ό,τι άλλο προτείνει ο γιατρός.
    Χάπια εννοείς τις βιταμίνες, ή παίρνεις και φαρμακευτικά?

Αν μένεις Αθήνα, υπάρχει μία πολύ καλή δερματολόγος στο Συγγρού, η Χασάπη.

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι βιταμίνες, μάλλον βιταμίνες θα είναι, έχω πάρει όσα πολλά και διαφορετικά που έχω χάσει τη μπάλα! Ευχαριστώ για το tip, Αθήνα μένω, είχα πάει και στον υποτιθέμενο top of the top δερματολόγο των Αθηνών, που μου χρέωνε 140 ευρώ την επίσκεψη, και τον έβλεπα κάθε μήνα, αλλά τον έκοψα, πρώτον γιατί λεφτά δεν υπάρχουν και δευτερον γιατί με χαλούσε ως άνθρωπος. Τώρα βλέπω μια συμπαθή κυρία που είναι συμβεβλημένη με το ταμείο μου και το παλεύουμε μαζί. Για το Συγγρού έχω ακούσει ότι έχει καλούς γιατρούς αλλά δεν έχω πάει ακόμη, μάλλον θα κάνω και από εκεί την επίσκεψη, θεκνς αλαλουμάκι!

Senior Member
    Αβουλινι μου μη μου αγχωνεσαι κ γραψε οτι θες!Στο σωστο τοπικ ειχες μπει αλλα λειπεις εσυ,λειπω εγω,λειπει κ η προεδρος να ριξει καμμια σποντα......Απα πα πα....πολυ σοβαρεψε το καρουζελ!Οσο για τα αλλα,μπορα ειναι θα περασει!Σε φαγανε κ οι παρηγοριες!
    Κοριτσια να ειστε ολες καλα!!Οσο για τα μαλλια αφου ο γιατρος λεει οτι ξαναβγαινουν.....Η αληθεια ειναι οτι σε μια διαιτα καποτε(ατκινς)εχασα 50 κιλα αλλα εχασα κ τα μισα μου μαλλια.Τις υπολοιπες φορες ξαναεβγαιναν κ δοξα το Θεο εχω ακομη αρκετα.Για το μελλον θα δουμε!

http://www.youtube.com/watch?v=M2OvwyuXfRI Φωτια μου του Πασχαλιδη

Πολλα φιλια.....

Senior Member
    Χαρά μου... Νόμιζα ότι έκανα λάθος, αλλά ήρθες..
    http://www.youtube.com/watch?v=1NHvjOdBGs8

Senior Member
    Δεν είναι πανέμορφο το μπελκάντο? Εμείς, οι ηλικιωμένοι, το γνωρίζουμε και το εκτιμούμε.

Senior Member
    Επειδή δεν ανήκω στη γενιά του μπελκάντο, έστω και αν γνωρίζω τα περισσότερα τραγούδια του και από τη στιγμή που δηλώνω διχασμένη προσωπικότητα, ορίστε ένα κομμάτι για νυχτερινές ώρες:
    http://www.youtube.com/watch?v=M-qN6TCY85c