ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 600
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 600 of 2553 FirstFirst ... 10050055059059859960060160261065070011001600 ... LastLast
Results 8,986 to 9,000 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Αρχίζει, έχει αρχίσει ήδη, η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου... Νοέμβρης, ψύχρες, βροχές, μετά γλυκά γλυκά προς το Δεκέμβρη,παλτό, κασκόλ, γάντια, φέτος και μπερέδες και καπέλα, να προετοιμάζω το σπιτάκι μου με τα χαλιά και τις χειμωνιάτικες κουρτίνες, τέλος του μήνα να ανεβάζω το δέντρο και κάθε βδομάδα και λίγος ακόμη στολισμός, ώσπου να έρθει εκείνη η φάση , Χριστούγεννα κοντά , που πάντα συνειδητοποιώ ότι έζησα μια υπέροχη πορεία ως τα τότε αλλά τη βραδιά των Χριστουγέννων δεν υπάρχει αγκαλιά να ασφυκτιώ γλυκά μέσα της, δεν υπάρχει έτερη ματιά να κοιτάξουμε μαζί με γλυκανάλατη διάθεση το δέντρο μου, δεν υπάρχει έτερο αυτί να ακούσουμε παρέα τον Φρανκ Σινάτρα που ακούω μόνο κάθε Χριστούγεννα..
    Είναι νωρίς ακόμα να προεξοφλούμε για πόσους θα τραγουδήσει αυτά τα Χριστούγεννα ο Φράνκυ σου!
    Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συγκινηθεί ο ʼι Βασίλης και θα σε ανταμείψει για το τόσο καλό κορίτσι που και φέτος ήσουν!
    Αν ωστόσο τ'αυτάκια σου νιώσουν μοναξιές,προτίθεμαι κάποια χιλιόμετρα μακρύτερα να ακούω τα ίδια τραγούδια μαζί σου.
    Δε συγκινήθηκες,το ξέρω!Συνεχίζεις να προτιμάς τον γκόμενο και τη ζεστή αγκαλιά του...Πολύ καλά,γαλλιδούλα μου!Πούλα με κι εσύ!

Senior Member
    Originally posted by lidal

Κι έχει ο άντρας μου τα γεννέθλιά του την Παρασκευή! Σκορπιός από τους πιο χαρακτηριστικούς, και στα καλά του και στα κακά του.............
    Να τον χαίρεσαι αυτόν τον άλλον που σε πήρε από μένα!
    Σκορπιός με Ταύρο...Ε,ρε γλέντια!Αλήθεια,σε τι στάση θα το γιορτάσετε;

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Οσο για τον γιο μου, θυμάται πρώτα τον παιδότοπο που δεν είχαμε ξανάπαει σε αυτόν και αναρωτιέται γιατί να μην ξανάπαμε, οπότε μαζί με αυτόν θυμάται και εσένα επειδή σε πήραμε με το αυτοκίνητο. Ε, λέει άμα στείλω χαιρετίσματα στη φίλη της, θα της τηλεφωνήσει οπότε θα ξανάπαμε σε αυτόν το παιδότοπο, που η μαμά μας πήγε μόνο μία φορά. Στο μεταξύ κάθε εβδομάδα είμαστε σε παιδότοπο, αλλά αυτός του κόλλησε.

Καλό μήνα.... αγόρασα καινούργιο χαλί και κουρτίνες για να παιδιά και περιμένω το ΣΚ να φτιάξω το δωμάτιο !!!
    Έτσι εξηγείται...τώρα μάλιστα!Είναι τόσο γλύκας που δέχομαι να με χρησιμοποιεί για τη διασκέδαση του!
    Ευτυχώς που μιλάμε για μωρό,αλλιώς θα παρεξηγούμουν...Αν και μεταξύ μας,το κόβω κομματάκι χλωμό
    να πάμε πάλι στον ίδιο...727 στροφές δεξιά και 272 αριστερά μαζί με 72 "κοντεύουμε,Μπάρμπα Στρουμφ;"

Θέλω φωτογραφία από το ανανεωμένο παιδικό!Τοίχους θα βάψουμε;Θέμα έχουμε;Για πες!Για πες!

Senior Member
    Originally posted by *Katie

μετά από γάμους, κουμπάρους, ωτίτιδες-αντιβιώσεις και ένα ταξιδάκι στην όμορφη Ναυπακτο επανήλθα!!!

Αβα η ζούμπα έχει πολύ πλάκα!! Καλή αρχή αύριο. Εγώ πήγα αερόμπικ σήμερα και έκανε μια τρελή μάθημα που νόμιζε ότι είμαστε επαγγελματίες χορευτές , έφυγα στο 15' και πήγα για τα κλασσικά βάρη και διάδρομο-ποδήλατο.
    Κατερινάκι μου,ελπίζω η μικρή σου νεράιδα να είναι πλέον εντελώς καλά!Τι πόνο έχει αυτή η ωτίτιδα!
    Πόσο θα ταλαιπωρήθηκε το καημένο!Και 40 πυρετό!Φαντάζομαι τη λαχτάρα σου!Περαστικούλια σας!

Αυτήν τη Ναύπακτο όλο την περνώ βιαστικά με το λεωφορείο για Πάτρα και περιορίζομαι σε βιαστικές φωτογραφίες
    από το λεκιασμένο τζάμι...Πόσο θέλω να περπατήσω εκεί στο λιμανάκι με το άγαλμα και τον πύργο,τι είναι...

Ώστε κι εσύ μας ζουμπιάστηκες!Για να δούμε το Αβόπλασμα με τι εντυπώσεις και πικάντικες περιγραφές θα μας έρθει!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Κοριτσια πηγα κ ειδα το "Μεσανυχτα στο Παρισι "του Γουντι Αλλεν.Αισθηματικη χαζοκωμωδιουλα αλλα να πατε να την δειτε.Παρισι.Παρισι σε ολο του το μεγαλειο!Σηκουανας,πυργος του Αιφελ,Νοτρ Νταμ,Μονμαρτη,αψιδα του θριαμβου,πανθεον,Λουβρο,Μο� �λεν Ρουζ,κηποι,δρομοι,παλαιοπω� �εια,καφε,μπιστρο,ολα τα ειχε!Μεχρι κ ενα καρουζελ του περασμενου αιωνα!Παρισακι Ναταλακι μου,το Παρισακι σου!Δε χορταινα να βλεπωκ ας τα εχω δει τοσες φορες,σε φωτογραφιες που τα εχω μαθει πια απεξω.Γιατι δεν εχω παει παρα τα τοσα ταξιδια μου γιατι ηθελα να παω με καποιον κ να ειναι ξεχωριστο ταξιδι.Να μου μεινει αξεχαστο.Αγαπημενη μου μου εχεις ταξει να παμε μαζι μην το ξεχνας!Αλλα να δουμε ποτε....Τωρα που βρηκα το ιδανικοτερο ατομο γι'αυτο το ταξιδι κ οχι μονο,τωρα μου λειπουν τα λεφτα!Αλλα που θα παει?
    http://www.youtube.com/watch?v=M2_NNzSCHnU
    Ετσι θα ειμαστε στο Παρισι.Θεοπουλα εγω οπως καταλαβαινετε,γιατι ευτυχως η Ναταλια μιλαει γαλλικα κ θα φαω κ εγω!
    Θύμισε μου πότε σου έταξα Παρισάκι;Τότε που ήρθες Πάτρα να με βρεις ή την άλλη φορά που θα ερχόσουν Αθήνα;

Ο Γούντι αυτήν τη φορά με ψιλοαπογοήτευσε.Είχε αξιοποιήσει πολύ καλύτερα το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη στις προηγούμενες ταινίες του.
    Βέβαια και μόνο που μας μετέφερε για λίγο στη μαγεία του,με την υπέροχη όπως πάντα τζαζ μουσική του υπόκρουση
    άξιζε η βόλτα.Η πλοκή ωστόσο,αν και πρωτότυπη ως σύλληψη,ήταν προβλέπόμενη και χωρίς ανατροπές...

--->Midnight In Paris

Αχ...Λέτε και το δικό μου μισό πορτοκάλι να βρίσκεται στην πόλη,όπου όφειλα να ζω;Διπλός έρωτας κι εγώ χαραμίζω μακριά ανάσες;

Senior Member
    Τέλος,δυό λόγια για τη λεπτομέρεια,που φοβόμουν-και φυσικά δε με απογοητέυσατε-πως δε θα περνούσε απαρατήρητη.
    Εσείς σκέφτεστε έναν σκέτο αριθμό(πχ.το 65).Στην εξίσωση όμως υπάρχει κι ένας άλλος(40:ηλικία),αμέτρητες δεκάδες συν πλην κιλών
    στα 20 χρόνια δίαιτας και κοντά 8 επεμβάσεων κι ένα ραγαδιασμένο,σακουλιασμέν� �,σημαδεμένο,κρεμασμένο,κυτ ταριτιδιασμένο έρμο δέρμα!
    Επίσης αυτά τα σπουδαία και καλά 65 κιλά αφαιρέθηκαν από τα 180 κι όχι από τα 125,οπότε σιγά την αλλαγή κατηγορίας να χαρώ...
    Δεν είστε άντρες να κάναμε το τεστ της στύσης...Οπότε οφείλετε να αρκεστείτε σ'αυτό που σας λέω.Η εικόνα είναι τραγική!
    Όλα τα άλλα είναι λόγια είτε άσχετων είτε παρηγοριάς!Και ξαναλέω.Έχω συμφιλιωθεί με τα λάθη μου και ψύχραιμη πληρώνω
    το τίμημα τους.Είναι κάποιες λίγες φορές ωστόσο(όπως προχθές με τις φωτογραφίες)που ντρέπομαι για τα εγκλήματα μου.Όμορφη
    δεν ήμουν ούτε θα γίνω ποτέ κι είμαι οκ μ'αυτό από χρόνια...Υγεία,δε με απασχολεί αν έχω.Τέλος τα όνειρα.Τέλος κι η κουβέντα.

Senior Member
    Σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!Θα εχω τη χαρα να δω την αγαπημενη μου συντομα αφου μαλλον θα πειστει να κατεβει κ κατω απο το αυλακι αφου θα παει μεχρι την Αθηνα κ αφου δεν μπορω να ανεβω εγω διοτι θα παω στα Γιαννενα για 4 μερες με την ξαδελφη μου.Ναταλακι μου Νοεμβρη θα σε δω!ηΣκοπευεις μηπως να κατσεις κατω μεχρι κ το Δεκεμβρη?Θα εισαι το δωρο μου κ για τη γιορτη μου κ για τα Χριστουγεννα?Εκει θα εχω την ευτυχια να συναντησω κ τη χαρα μου που θα κατεβει για να με δει.Το οποιο Αβουλινι πινει καπουτσινο,τωρα θα εχει περασει στο κοκκινο κρασι στο πιο καταπληκτικο καφε που εχει δει κ δεν θα περιμενε κανεις να το δει σε χωριο μου ειπε αν δεν κανω λαθος.Με το ζουμπα δε ειναι κατενθουσιασμενη.Πιστευω να τα πει ολα αυριο.
    Κοριτσακι καλως σε δεχτηκαμε.Η προεδρος σου εκανε ηδη καλωσορισμα,αλλα να ξερεις οτι εδω μπαινεις με προσωπικη σου ευθυνη κ μην περιμενεις να καταλαβεις κ πολλα απο οτι διαβαζεις η πολλες εξηγησεις.

Senior Member
    Ναταλια μου εγω δεν ξερω να τα λεω πολυ ομορφα ξερω ομως οτι εισαι ο πιο ομορφος ανθρωπος που εχω συναντησει εδω κ πολυ καιρο.Ουε κ αλλοιμονο τωρα στα σαραντα μας να ειχαμε ως γνωμονα την εξωτερικη εμφανιση.Ξερουμε να καλυπτουμε τισ οποιες ατελειες που εμεις με την απροσεξια μας χαρησαμε στο ερμο το κορμι μας κ στο κατω κατω γι'αυτο υπαρχουν κ οι πλαστικες.Σκοτωνομαστε να ειμαστε ολες γυρω σου για το κορμι σου?Θυμασαι τι ειχα γραψει παλιοτερα?Αυτος που θα με γδυσει θα με αγαπαει κ θα του αρεσει οτι κ να δει.Γι'αυτο να ειναι πραγματικα κομμενη η κουβεντα κ η τελευταια φορα που λες τετοια πραγματα για σενα.Ασε που εμεις ολες ειμαστε θεες κ δεν εχουμε χαλαρωσει πουθενα ουτε κρεμετε τιποτα!Κοιταξε καμμια φωτογραφια σε αλλο τοπικ!Φιλακια γλυκια μου...

Senior Member
    ξεκινάω και εγω αυτη τ διατροφή απο αύριο !!
    όλο ετσι λεω βέβαια ... ελπίζω να τα καταφέρω ...

Senior Member
    Κοίτα να δεις που το γλυκομίλητο Ναταλάκι έβγαλε νυχάκια όταν άκουσε ότι την βρίσκουν ομορφούλα! Να σου πω, φιλενάδα, στα 40 μας, όντως δεν έχουμε τα σφικτά πωπάκια, μπρατσάκια και μπουτάκια.. Όντως μπορεί να έχουμε κρεμάσει και αυτό που ο καθρέπτης μας αδυσώπητα αποκαλύπτει είναι Τα Χρόνια της Χαλαρότητας ενώ κάποτε ζούσαμε Τα Χρόνια της Αθωότητας.. Αυτό δεν εμποδίζει τους φίλους μας και όλους όσοι μας αγαπάνε ή μας εκτιμούν ή απλά μας συμπαθούν, να βλέπουν ομορφιά σε μας. Γι' αυτό σουτ! Που θα μας απαγορεύσεις να σου δίνουμε θετικό feedback! Όπως έχεις κάνει ειρήνη με την εικόνα σου, έτσι να κάνεις ειρήνη και με το γεγονός ότι δεν θα ακολουθούμε την εντολή να μη σου λέμε ένα καλό λόγο! ʼντε μη βγάλω τη βέργα να σου ρίξω μια στο χαλαρό σου πωπάκι, μη σε στείλω στο διευθυντή, μη σε γράψω ποινολόγιο, μην πάρεις διήμερη αποβολή, μη σου ρίξω αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, ΩΧ σόρι, αυτά τα τελευταία ήθελα να τα πω σε ένα μαθητή μου που μου πρήζει τα σηκώτια! :lol:

Senior Member
    Καλημέρα!!
    Γιώτα μου, μην ανησυχείς.. Αυτά τα τελευταία, που ήθελες να πεις στο μαθητή σου, είναι ακριβώς αυτά που θα έκαναν σε πολλούς άντρες το τεστ της στύσης να λειτουργήσει! Αυστηρή δασκάλα, μμμμ..... :cul:
    Επειδή φαίνεται ότι κατέχεις αγγλικά, spunking το λένε αυτό ή η ορθογραφία μου είναι αισχρή? Συγνώμη, αυστηρή μου δασκάλα αν κάνω λάθος, δεν θα επαναληφθεί.. ʼντε μη στηθώ κι εγώ στη σειρά, δίπλα στο Ναταλάκι, να δοκιμάσω τη βέργα σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=LS9pcP5rGYE

Χθες είχα μια πολύ όμορφη μέρα και σκέφτομαι, θέλει πολλά ο άνθρωπος για να είναι ικανοποιημένος? Δε νομίζω. Πήγα στο ζούμπα και μου άρεσε, αν και δεν ξέρω τα βήματα. Θα τα μάθω, όμως, θα βάλω κάτω τα κόμπλεξ μου και θα τα μάθω. Βλέπετε, είμαι το πιο τροφαντό παιδί του τμήματος. Κι εδώ έρχεται η ερώτησή μου: Μου κάνει εντύπωση που τα γυμναστήρια κατακλύζονται από κοπέλες 50 - 60 κιλών και όχι από κοπέλες 80 τουλάχιστον. Συμφωνώ ότι ένα ωραίο σώμα θέλει φροντίδα και γυμναστική, αλλά οι υπόλοιπες να πάμε να πνιγούμε ή να πνιγόμαστε στο κόμπλεξ μας για την εικόνα που παρουσιάζουμε στους άπειρους καθρέφτες του γυμναστηρίου? Δε θα συζητήσω ότι δε μιλάμε ακριβώς για γυμναστήριο και μάλιστα ladies, αλλά για πασαρέλα. Πάνε οι χρυσές εποχές που φορούσες μία απλή φορμίτσα και πήγαινες να κάνεις τη γυμναστική σου.
    Έπειτα πήγα σε ένα καινούριο μπαράκι και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Προσεγμένο, τέλειο, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι. Πετρόκτιστο, με μαξιλάρες μπροστά στο τζάκι, οι καφέδες χορταστικοί, τα αξεσουάρ καλαίσθητα, τα συνοδευτικά μπισκοτάκια ολικής άλεσης, με οργανική ζάχαρη. Το κρασάκι μετά σε μικρό μπουκαλάκι, όχι τα ξυνισμένα ποτήρια, που σερβίρουν συνήθως στα επαρχιακά μπαρ. Όπως καταλαβαίνετε, πήγα για να ξεχειμωνιάσω! Και καφέ και ποτό! Αν και ήμουν κουρασμένη, δεν μου έκανε καρδιά να φύγω. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τη σημασία στη λεπτομέρεια, από τη μουσική (cure, για παράδειγμα) και από την καλαισθησία γύρω μου. Βέβαια, όταν βλέπεις κάτι τέλειο, αρχίζεις και ψάχνεις το ψεγάδι του. Έτσι κι εγώ και το βρήκα και μου φαίνεται πως θα παρανομήσω. Είδα με φρίκη στον κήπο (ναι, έχει και κήπο, με λουλούδια, γρασίδι και ξύλινα μπαράκια) τρία γύψινα αγαλματίδια, το ένα μάλιστα χαμογελούσε και κρατούσε με περηφάνεια έναν ξύλινο πυρσό. Μην ξαφνιαστείτε αν σας πω πως πήγα αχάραγα και τα εξαφάνισα! Θα θεωρηθεί άραγε κλοπή ή θα πιστέψουν τον ισχυρισμό μου ότι πέταξα τα αισχρά αγαλματίδια στα σκουπίδια?
    ʼρχισα να αισθάνομαι καλύτερα. ʼρχισε επιτέλους να φεύγει το σύννεφο κατάθλιψης που με είχε λούσει τις τελευταίες μέρες. Τώρα θέλω να κινούμαι, να βγαίνω, να απασχολούμαι, να κάνω πραγματάκια και όχι να λειτουργώ όλη μέρα διεκπεραιωτικά με μοναδικό στόχο να συρθώ στο σπίτι για ένα ακόμη βαρετό βράδυ.
    Καλημέρα και πάλι!

Senior Member
    Ava, μμμ, το είχα υπόψιν το spanking, από το sex and the city, να πω την αλήθεια..Έβαλες μια νέα οπτική στο θέμα η οποία δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει όταν θα πάρω το αυστηρό μου ύφος να τιμωρήσω κανένα μαθητούδι, θα θυμάμαι τη δική σου οπτική και θα βάζω τα γέλια μου φαίνεται! Καλημέρα σου και εύχομαι μια μέρα ανεβαστική (παρόλες τις παράνοιες που ζούμε):bouncing:

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Μην είναι βόας,μην είναι κροταλίας;
    Ποιός β...ς βγαίνει και μάλιστα όλος έξω;
    Τη βοήθεια του κοινού ή το τηλεφώνημα,παρακαλώ!
    Ε λοιπόν θα το πω κι ας είναι ντροπή: η λέξη που ψάχνουμε είναι "βύζος". Συγνώμη αλλά δεν μου αρέσει να αφήνω ερωτηματικά.
    Ναταλάκι μου, δεν σε σόκαρα πολύ έτσι? Αλλά είμαι γενικώς αθηρόστομη (το έχω πάρει από το μπαμπά μου), μου αρέσει πάρα πολύ να λέω κακές λέξεις, το φχαριστιέμαι!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!! 24 μείνανε!!!!!!!!!!!!!
    Καλό μήνα,Πωλίνα!Ο μήνας των μεγάλων συναντήσεων...
    Λέω να κλείσω για τις 19...οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων 16 μείνανε...
    Μεθαύριο πάω Θεσσαλονίκη και θα φροντίσω να δω για εισιτήρια.
    Ελπίζω να μην προκύψει κάτι αργότερα,που να με αναγκάσει να τ'ακυρώσω...
    Καλημέρα!!!!! Θα καλοπεράσεις δηλαδή Αθήνα τόσες μέρες!!! Εγώ 25 κατεβαίνω βράδυ, επομένως ή 26 ή 27 (ή και τις 2 μέρες) θα συναντηθούμε. Να δούμε και πότε θα βάλουμε την συνάντηση και με τα υπόλοιπα παιδιά.

Senior Member
    Να τον χαίρεσαι αυτόν τον άλλον που σε πήρε από μένα!
    Σκορπιός με Ταύρο...Ε,ρε γλέντια!Αλήθεια,σε τι στάση θα το γιορτάσετε;
    μμμμμμμ
    η στάση που θα το γιορτάσουμε θα είναι αρχικά καρεκλάτη (γιατί θα κόψουμε την τούρτα και θα την φάμε) και στη συνέχεια ξαπλωτή γιατί κατά τις 11 μας βλέπω να ροχαλίζουμε.
    Και πάλι συγνώμη αν σε απογοήτευσα με την πεζότητά μου αλλά για σεξ δεν το βλέπω με την κούραση όλης της εβδομάδας, εκτός αν αρχίσει ατάκες του τύπου "είσαι γυναίκα μου και πρέπει να μου κάτσεις" γιατί τα συνηθίζει και κάτι τέτοια, οπότε θα πέσει παντόφλα και το αποτέλεσμα θα είναι πάλι μηδέν..!!!!!!!!!!!