ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 603
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 603 of 2553 FirstFirst ... 10350355359360160260360460561365370311031603 ... LastLast
Results 9,031 to 9,045 of 38289
    Senior Member
    Βλέπω,έχεις μάθει το ρόλο σου εντελώς απέξω,Σάμυ Τζο!

Senior Member
    Ένας παπάς με κόλασε εμένα μέχρι τώρα και του μένω πιστή κάθε καλοκαίρι που το Star βάζει επαναλήψεις! Father Ralph de Bricassart !!
    http://youtu.be/Ccs5OrEuCdI

Ανεπανάληπτος!

Senior Member
    Είπαμε, Ναταλία μου, στην απόλαυση δεν έχει ούτε υγείες, ούτε ημίμετρα! Παίρνεις βαθιά ανάσα, κλείνεις απολαυστικά τα μάτια και βουτάς! Τι μου την ήθελες την κουβερτούρα? Πριν από λίγο κατάπια μια λευκή σοκολάτα και .... μμμμμμ!!!!
    Έχω λίγες μέρες που "την είδα" υγιεινά και ήδη άρχισα να βαριέμαι. Κάθε πρωί ιπποφαές, κάθε απόγευμα μέλι, κάθε βράδυ μήλο, κομμένα τα πατατογαριδάκια, κομμένα τα ετοιματζίδικα φαγητά, κομμένο το χημικό αλκοόλ, κομμένος ο στιγμιαίος καφές, ε μα πια!
    Πασάλειψα και το κεφάλι μου με ελαιόλαδο, φυτικό καλλυντικό από τη φύση, μην πω τώρα τίποτε! Ήμουν σαν το λιγδοπόντικα με τη σακούλα στο κεφάλι, έλουσα τρεις φορές τα μαλλιά μου, έκανα χάλια το μπάνιο μου, για να αντικρύσω τελικά ένα φριζαρισμένο αίσχος! Φαίνεται ότι μάλλον η υγεία δεν μου πάει.

Senior Member
    Γιώτα μου, αυτός ο παπάς ήταν ο πρώτος μου έρωτας!!
    Φαντάζεσαι την απογοήτευσή μου μόλις έμαθα για τις ερωτικές του προτιμήσεις...
    Μάλλον σηματοδότησε τη μετέπειτα δική μου πορεία. Πρώτος έρωτας gay, τι να πω... Και δεν του φαίνεται, με τίποτα!!

Senior Member
    Τον Σογκούν καλέ;Κρύβε λόγια,κρύβε χρόνια,Γιώτα...

Αβουλίνι μου,άσε...Έχω αλλοτριωθεί τα τελευταία χρόνια...
    Λιγώνομαι με τις γάλακτος και τα γλυκά.Μία μπουκιά το πολύ!
    Ενώ κουβερτούρα όσο πιο πικρή βρίσκω(μόνο στη Ρωσία είχα βρει 99%)
    μαζί με δημητριακά ή ξηρούς καρπούς ή κανένα αποξηραμένο φρούτο...Γιάμυ!

Senior Member
    Γκέυ ο Σογκούν;Καρατσεκαρισμένο;
    Αχ...έτσι χαντακώθηκα κι εγώ όταν πριν χρόνια είχα μάθει
    για τον εφηβικό μου έρωτα Τζορτζ Μάικλ!Γιατί είμαι ελέυθερη μετά!

Senior Member
    Χαίρομαι που έχεις τις σωστές επιλογές. Από αποξηραμένα φρούτα προτιμώ το σύκο και υποψιάζομαι ότι είναι το χειρότερο...
    Συνέχισε έτσι και θα ανταμοιφθείς, τέκνον μου!

Τι μας έκανες, Γιώτα μου, τι μας έκανες! Ξεμπροστιαστήκαμε όλες οι γριές, που χαρήκαμε με τον Father Ralph!

Senior Member
    Πάντως ρε κορίτσια...όσο βλπέπω το βιντεάκι των πουλιών που πεθαίνουν τραγουδώντας (μα τι τίτλος!)
    ντυμένο με την αλλοτινής εποχής άρλεκιν μουσική...αναρρωτιέμαι...υπά ρχουν άραγε αυτές οι αγάπες
    ή μας κατέστρεψαν όλες αυτές οι ταινίες κι άδικα ξενερώνουμε με τους άντρες της πραγματικής ζωής;

Senior Member
    Γιατί άραγε είσαι ελεύθερη? Μα Τζορτζ Μάικλ? Με το μαλλί κομμωτηρίου?
    Όσο για τον "δικό" μου, επίσης δεν είναι να απορεί κανείς που είμαι ελεύθερη. Όχι μόνο καρατσεκαρισμένα γκέυ, αλλά και πρόεδρος του σωματείου γκέυ της περιοχής του. Τεράστια η απογοήτευσή μου..

Senior Member
    Έλα μωρέ τώρα κι εσύ...μαλλί κομμωτηρίου...(τις ανταύγες ευτυχώς τις ξέχασες)ʼλλο ήταν τότε το styling...
    Είδαμε και τους σημερινούς άντρες-άντρες,που βγάζουν φρύδι,αποτριχώνονται κλπ.κλπ...Ο Geroge μου σε πείραξε!

Senior Member
    Ναταλία, θα απαντήσω στο ερώτημά σου. Πρόσφατα είδα όλη τη σειρά, με προσοχή και ιδιαίτερη προσήλωση. Κατάλαβα κάποια πράγματα, που παλιότερα δεν τα είχα αντιληφθεί. Τι έκανε τελικά ο Ραλφ? Πούλησε τη Μέγκυ, για να καλύψει τη φιλοδοξία του. Την αγάπησε, ναι, αλλά υπηρετούσε πιο πιστά το όνειρό του να γίνει καρδινάλλιος, παρά τον έρωτα. Τελικά δεν έκανε τίποτα σωστά. Όλα μισά τα έκανε. Και τον όρκο της αγνότητας παρέβη και έκανε δύο ψυχές δυστυχισμένες.
    Συμπέρασμα: Έρωτας υπάρχει, αλλά όχι στην απόλυτη, αγνή και επική μορφή του. Οι σύγχρονοι άνθρωποι είμαστε έρμαια των παθών μας, δέσμιοι της φιλοδοξίας μας, της συνήθειας, των αναγκών μας ή του συμβιβασμού. Αυτό το τελευταίο μου μαύρισε την ψυχή, τι το' θελα...
    Να μιλήσουμε τώρα για μέγεθος να ισιώσω ή να αρχίσω να κλαίω?

Senior Member
    --->Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go

Aυτό το τραγούδι,θυμάμαι,μου ανέβαζε τότε διάθεση..Τώρα που τον ξαναβλέπω...και το σκουλαρίκι...και τα υπόλοιπα...
    Μάλλον μου το φώναζε πως δεν έχουμε ελπίδα καθώς έχει άλλα ενδιαφέροντα...Στου κουφού την πόρτα...
    ʼραβας δεν είμαι,μύτη έχω γαλλική...με τι προσόντα ήλπιζα η άσχετη να τον ρίξω;Πού πας ρε Καραμήτρο;
    Φταίνε οι παραγωγοί,που μας παραπλανούσαν στα video clips με τις γυναίκες που συνόδευαν ερωτικά τ'αγόρια μας!
    Να έβαζαν άντρες συμπρωταγωνιστές(πχ εκεί στα σαλέ που τα περασμένα Χριστούγεννα το αγόρι μου είχε δώσει την καρδιά του
    και του την πρόδωσαν την επόμενη κιόλας μέρα)ή συνάδελφο πάτερ αντί για τη Ρέιτσελ στα πουλιά...να κανονίσουμε κι εμείς την πορεία μας!

Senior Member
    Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χάρη, νάζι, σκέρτσο, τσαχπινιά!!!!
    Μη στενοχωριέσαι, όμως, πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Δες τι μου έφτιαχνε τη διάθεση όταν ήμουν φοιτήτρια:
    http://www.youtube.com/watch?v=EdooY...eature=related

Για θύμισέ μου, σε παρακαλώ, γιατί είπαμε πως είμαι ελεύθερη?

Senior Member
    Originally posted by Ava

Συμπέρασμα: Έρωτας υπάρχει, αλλά όχι στην απόλυτη, αγνή και επική μορφή του. Οι σύγχρονοι άνθρωποι είμαστε έρμαια των παθών μας, δέσμιοι της φιλοδοξίας μας, της συνήθειας, των αναγκών μας ή του συμβιβασμού. Αυτό το τελευταίο μου μαύρισε την ψυχή, τι το' θελα...
    Να μιλήσουμε τώρα για μέγεθος να ισιώσω ή να αρχίσω να κλαίω?
    Για μεγέθη δεν ξέρω να μιλώ!Έφυγαν κι οι έμπειρες ταυρίνες να σε αναλάβουνε...
    Αν θυμάμαι καλά,σου αρέσει ο Πάριος...Πέφτω λοιπόν στην ανάγκη του να σου θυμίσω πως...

--->Συμβιβασμούς δεν κάνω!

Κι αν δεν είναι δυό πόρτες παραπάνω κι είναι δυό πόλεις παρακάτω,εκεί δε θα τα χαλάσουμε...

Senior Member
    Κοριτσάρες μου φεύγω, για δουλειά και γυμναστήριο. Βαριέμαι όσο δε φαντάζεστε και τα δύο!
    Μην χαίρεστε, όμως..... ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ............
    Φιλάκια!!