Results 9,121 to 9,135 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-11-2011, 01:04 #9121
Τι έγιναν τα μεταμεσονύκτια κοριτσάκια μας;Εμ δε μας σηκώνουν το τηλέφωνο εμ εξαφανίζονται κι από εδώ;Ν'ανησυχήσω ή να τα πάρω;
Εντωμεταξύ πως έτυχε να προσέξω το τικεράκι της Κατερίνας και μετά έπεσαν στην αντίληψη μου και κάποια υπολοίπων...
Έχετε ξεφύγει εντελώς ε;Αναρρωτιέμαι πώς να νιώθει μια κοπέλα πρώην τριψήφιων κιλών όταν σε λίγους μήνες βλέπει 6άρι!Έχεις επαφή
με αυτό που σου συμβαίνει;Αλλά και το Γιωτουλίνι μας,που σε λίγο θα μου μπει στην αγαπημένη μου δεκάδα,αλλά και το Πωλινάκι,
που αποχαιρετά το 9 και μου οχταρίζεται...Κι όλα αυτά μέσα σε ελάχιστους μήνες!Να χαίρεστε την απελευθέρωση σας,καμάρια μου!
Καλή συνέχεια και ισόβια διατήρηση(μόνο για εγκυμοσύνη αφήνω ένα παράθυρο στην ευχή μου για λίγο να μου παχύνετε...)
Καλή δύναμη και στα υπόλοιπα κοριτσάκια μας,αυτά που τραβούν την ανηφόρα της μη βαριατρικά υποβοηθούμενης προσπάθειας.
Μη μου αποθαρρύνεστε από τους δικούς σας ρυθμούς,απ'τους πειρασμούς που ενίοτε λυγίζουν την πειθαρχία.Κι εγώ μαζί σας είμαι
κι ας ανήκω τυπικά στην άλλη κατηγορία.Κι εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε,ίσως όχι τόσο θεαματικά,αλλά τι σημασία έχει;
Πάμε δυνατά ν'απαντήσουμε!(Η επόμενη άσκηση ισχύει για όλες εκτός της Πωλίνας)Όχι από μέσα μας,δυνατά στο χώρο ν'ακουστούμε!
- 08-11-2011, 01:29 #9122
nadinακι! περιμενω να διαβασεις το ποστ μου σε αλλο τοπικ!!!
σε εχω πρηξει λιγο ε??????????????????????
θα πρηξω τωρα και τη λιντα!!!!
λιντα! τι θα φας για τριτη? ποια μερα θα κανεις?
εγω τωρα θα δω το προγραμμα σου και θα διαλεξω κατι για αυριο γιατι δεν εχω αποφασισει ακομη
αχ κοριτσια....μια χαρα παει η διατροφη αλλα....σημερα ειχα χορευτικο και μετα τα παιδια κανονισανε τσιπουραδικο.....ε πηγα κι εγω...δεν εφαγα ουτε ενα μεζεδακι αλλα το ηπια το τσιπουρακι μου.
αληθεια λιντα μου το τσιπουρο επιτρεπεται?? ειναι μεσα στα βαρια και καθαρα?γιατι ειμαι πολυ του τσιπουρου....
08-11-2011, 02:00 #9123
Nαταλακι εμενα επαιρνες?Ειχα παει κινηματογραφο κ ξεχασα το τηλ στο μαγαζι.Αρχισαν οι βραδιες σινεφιλ κ ειδα μια καταπληκτικη ταινια που ειχε προταθει κ για οσκαρ καλυτερης ξενογλωσσης ταινιας.Μεσα απο τις φλογες λεγεται.Συγκλονιστικο το στορυ!
Τα εισητηρια δεν τα εκλεισα αλλα αυριο πρωι πρωι.Ελπιζω να ισχυει η προσφορα κ για τις 8 κ να μη μου μεινει η χαρα.Ειδοποιησα κ την Αβα κ ετσι θα εχεις 2 φιλοξενουμενες!
08-11-2011, 02:12 #9124
Παω για υπνο.Θα τα πουμε αυριο.Ναταλια αυτες τις φυσιολογικες τις παιζουμε?Ιδιως το Κατερινακι που επιασε τα ιδανικα κιλα της?Εγω παντως μαζι της δεν κυκλοφορω!Να λενε ο Δαυϊδ κ ο Γολιαθ!
Φιλακια πολλα....
08-11-2011, 02:43 #9125
Originally posted by NADINE
Καλή δύναμη και στα υπόλοιπα κοριτσάκια μας,αυτά που τραβούν την ανηφόρα της μη βαριατρικά υποβοηθούμενης προσπάθειας.
Μη μου αποθαρρύνεστε από τους δικούς σας ρυθμούς,απ'τους πειρασμούς που ενίοτε λυγίζουν την πειθαρχία.Κι εγώ μαζί σας είμαι
κι ας ανήκω τυπικά στην άλλη κατηγορία.Κι εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε,ίσως όχι τόσο θεαματικά,αλλά τι σημασία έχει
κοριτσια χαιρομαι αφανταστα οταν βλεπω τις κοπελες που εχουν κανει επεμβαση να χανουν τα κιλα τους! ξερω ποσο σημαντικο ειναι και οτι στην ουσια χανοντας κιλα κερδιζουν ζωη!
ομως, συγνωμη βρε κοριτσια, αλλα ζηλευω κιολας....Ζηλεια με την καλη εννοια, οτι δηλαδη θα ηθελα και εγω να χανω τοσο γρηγορα(δε λεω ευκολα γιατι το ξερω πως δεν ειναι)
κι εμεις που δεν καναμε επεμβαση μεγαλο ζορι τραβαμε ομως τα αποτελεσματα δεν ειναι τοσο θεαματικα...
γιατι δεν μπορω να χανω με τους ρυθμους που χανετε εσεις?
μηπως θα ηταν καλη ιδεα να μειωσω τις ποσοτητες που τρωω?ετσι ωστε να κανω διατροφη σαν να ειχα κανει επεμβαση?
παντως αφηνω τη ζηλεια μου στην ακρη και σας φωναζω ενα πολυ μεγαλο μπραβο!!! για τη δυναμη και τη συνεπεια που χρειαζεται για να χαθουν τα κιλα!
08-11-2011, 07:17 #9126
Η δίαιτες το έχουν αυτότο κακό, πεινάς, στερείσαι οπότε συνακόλουθα τρελαίνεται το νευρικό σου σύστημα.. 'Ομως ό,τι μπορεί να γίνει με φυσιολογικό και όχι επεμβατικό τρόπο, καλό είναι να παλεύεται koritsaki, ναι, έχουμε οι χειρουργημένοι ένα εργαλείο χρήσιμο στα χέρια μας αλλά όχι πως δεν υπάρχει αγώνας! Μην απογοητεύεσαι, πριν μερικά χρόνια , που είχα ακόμη ψυχικές δυνάμεις , με σωστή διατροφή και άθληση, είχα χάσει 32 κιλά σε 11 μήνες, δεν τα κράτησα ούτε χρόνο για τους δικούς μου λόγους.. 'Ομως ΓΙΝΕΤΑΙ! απλά θέλει υπομονή και επιμονή. Να είσαι αγωνίστρια!:thumbup:
Σε λίγο αρχίζει η πραγματικότητα τώρα που δεν έχω πια σ/κ και νησάκι http://youtu.be/m0zjIjMrXco και αγαπημένες εικόνες... Πρώτα εφορία, μετά δουλειά, μετά κι αλλο δουλειά, μετά καναπές, μετά φροντίδα μαμάς, μετά διαδίκτυο και τβ, μετά ύπνος και όνειρα... αλλά μέχρι το βραδυ θα με ξανακούσετε, μη σας πρήζω από τώρα...
08-11-2011, 08:58 #9127
Τι έγιναν τα μεταμεσονύκτια κοριτσάκια μας;Εμ δε μας σηκώνουν το τηλέφωνο εμ εξαφανίζονται κι από εδώ;Ν'ανησυχήσω ή να τα πάρω;
Εντωμεταξύ πως έτυχε να προσέξω το τικεράκι της Κατερίνας και μετά έπεσαν στην αντίληψη μου και κάποια υπολοίπων...
Έχετε ξεφύγει εντελώς ε;Αναρρωτιέμαι πώς να νιώθει μια κοπέλα πρώην τριψήφιων κιλών όταν σε λίγους μήνες βλέπει 6άρι!Έχεις επαφή
με αυτό που σου συμβαίνει;Αλλά και το Γιωτουλίνι μας,που σε λίγο θα μου μπει στην αγαπημένη μου δεκάδα,αλλά και το Πωλινάκι,
που αποχαιρετά το 9 και μου οχταρίζεται...Κι όλα αυτά μέσα σε ελάχιστους μήνες!Να χαίρεστε την απελευθέρωση σας,καμάρια μου!
Καλή συνέχεια και ισόβια διατήρηση(μόνο για εγκυμοσύνη αφήνω ένα παράθυρο στην ευχή μου για λίγο να μου παχύνετε...)
κι ας ανήκω τυπικά στην άλλη κατηγορία.Κι εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε,ίσως όχι τόσο θεαματικά,αλλά τι σημασία έχει;
Πάμε δυνατά ν'απαντήσουμε!(Η επόμενη άσκηση ισχύει για όλες εκτός της Πωλίνας)Όχι από μέσα μας,δυνατά στο χώρο ν'ακουστούμε!
Γιατί η άσκηση ισχύει εκτός της Πωλίνας? Τί διαφορά έχει δηλαδή η Πωλίνα από τις υπόλοιπες και την αφήνεις έξω ???
Πάω να ανευάσω τις τούρτες μου στο τόπικ μου και περιμένω σχόλιο!!!
08-11-2011, 09:10 #9128
Αναρρωτιέμαι πώς να νιώθει μια κοπέλα πρώην τριψήφιων κιλών όταν σε λίγους μήνες βλέπει 6άρι!Έχεις επαφή
με αυτό που σου συμβαίνει;
Χθες έπεσα για ύπνο από τις 9μισι γιαυτο και έγραψα απουσία. Για να απαντήσω τώρα στο πάνω ερώτημα..... Νιώθω ότι ζω μια " Out of body experience" , είναι σουρεαλιστικό όλο αυτό. Πιάνω τον εαυτό μου να νιώθει ανειπωτη χαρά όταν πχ προχθες συνηδητοποίησα ότι όταν περπατω τα μπουτια μου δεν εννωνονται πια ακόμη και να προσπαθήσω. Μετά με πιάνει φόβος για το αν θα τα διατηρήσω, και συνεχως θέτω καινουργιους στόχους στον εαυτό μου για να μην ευησυχαστώ. Πχ συσφιξη με γυμναστήριο. Επίσης θεωρώ ότι επειδή η παχυσαρκία παραμονεύει στην στροφή προσπαθώ να διατηρήσω καλή και σωστή διατροφή με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή δεν θα χρειάζεται να σκέφτομαι αλλά απλά να το κάνω και να μου αρέσει.
Όπως και να έχει η εξωτερική αλλαγή είναι δραματική αλλά μέσα μου νιώθω η Κατερίνα που ήμουν πάντα. Δεν έχω έπαρση ( το νιώθω αλλά μου το λένε κιόλας) , δεν νιώθω εκδηκητικά για κόσμο που με είχε πληγώσει λόγω του βάρους μου απλά χαίρομαι όλα τα πράγματα που δεν μπορούσα έως τώρα στην ζωή μου.
08-11-2011, 09:13 #9129
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια αυτες τις φισιολογικες τις παιζουμε?Ιδιως το Κατερινακι που επιασε τα ιδανικα κιλα της?Εγω παντως μαζι της δεν κυκλοφορω!Να λενε ο Δαυιδ κ ο Γολιαθ!Φιλακια πολλα....
08-11-2011, 10:00 #9130
Καλημέρα σας!
Τι όμορφο πράγμα η απώλεια κιλών! Γρήγορη, αργή, με ή χωρίς χειρουργική στήριξη, δεν μας ενδιαφέρει. Σκέφτομαι μόνο πόσο συγκλονιστική αίσθηση είναι να συνειδητοποιείς μια μέρα ότι έχεις αλλάξει κατηγορία, κάτι σαν αυτό που περιγράφει το Κατερινάκι. Φαντάζομαι ότι το μυαλό συνεχίζει για ένα διάστημα να κινείται παχύσαρκα, δεν είναι κι εύκολο πράγμα το να μάθεις να συμπεριφέρεσαι εντελώς διαφορετικά.
Ακόμη πιο δύσκολο είναι το να κρατήσεις ανώτερη στάση στο θέμα, να μη ξιπαστείς και γι' αυτό όσοι το καταφέρνουν είναι διπλά άξιοι συγχαρητηρίων! Σεμνότητα, που πηγάζει από έναν όμορφο άνθρωπο, η μεγαλύτερη ίσως των αρετών..
Μερικές φορές αισθάνομαι κι εγώ την αλλαγή της κατηγορίας, τις περισσότερες, όμως, δεν με αφήνουν να χαρώ τα ρούχα που έχω κρατήσει από παλιές, χρυσές εποχές. Για παράδειγμα, χαίρεσαι στα 72 κιλά, ε? Βάλε, λοιπόν, μια μπλούζα που φορούσες στα 50 και να δεις για πότε κόβεται το χαμόγελο. Η εν λόγω μπλούζα δεν μπήκε, το μόνο που κατάφερα να βάλω είναι τα χέρια μου μέχρι τον αγκώνα.
Χθες είχα κι εγώ σινεμαδοβράδυ, αλλά όχι τόσο επιτυχημένο όσο αυτό της Γλαύκης. Είδα την ταινία "τα μάτια της Χούλια", ισπανική παραγωγή, από αυτόν που έκανε το "ορφανοτροφείο". Μεγάλη αποτυχία! Είχα χαρεί, γιατί ποντάριζα στην ατμόσφαιρα του ορανοτροφείου, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση πως έγινε για να γίνει, είχε εισπρακτική επιτυχία η πρώτη και έγινε βιαστικά και για τους ίδιους λόγους και η μετριότατη δεύτερη. Δήθεν μυστήριο και σασπένς, βία χωρίς λόγο, απογοήτευση σκέτη.
Ναταλία μου, μη μου σκιάζεσαι! Μία φιλοξενούμενη θα έχεις, εγώ θα είμαι guest star! Αν και υποψιάζομαι ότι θα βάλεις εκτάκτως κυλιόμενη σκάλα, ώστε να απομακρυνθώ από το σπίτι σου κι από την παρέα σας γρήρορα και αθόρυβα!
Κοριτσάκι, όσο και αν σου φαίνεται δύσκολο στην εφαρμογή σου, να κοιτάς τον εαυτό σου και μόνο. Αφού αντέχεις το βραστό ψάρι, συνέχισε και μπορεί να γίνεις και παράδειγμα για τον πατέρα σου. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα!
08-11-2011, 10:57 #9131
Originally posted by Ava
Κοριτσάκι, όσο και αν σου φαίνεται δύσκολο στην εφαρμογή σου, να κοιτάς τον εαυτό σου και μόνο. Αφού αντέχεις το βραστό ψάρι, συνέχισε και μπορεί να γίνεις και παράδειγμα για τον πατέρα σου. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα!
μακαρι να γινω παραδειγμα για τον πατερα μου....θελω τοσο πολυ να χασει κιλα για να μπορει να απολαμβαενι τη ζωη του περισσοτερο...
08-11-2011, 11:01 #9132
Kαλημερα κοριτσακια μου!Κατερινακι μου γλυκο να'σαι καλα!Εισαι μια κουκλα πραγματικα κ χαιρομαι πραγματικα να σε κανω παρεα.Απεχθανομαι τους αλλαζονες,τους υπερφιαλους κ εξω απο την πραγματικοτητα φαντασμενους εστω κ αν αυτο μεταφραζεται απο καποιους σαν αυτοπεποιθηση(θεμα κουβεντας προηγουμενων ημερων με Ναταλια κ Αβα)γι αυτο θα σε γνωρισω σιγουρα απο κοντα!πρωινα γλυκα φιλια σε ολες!!!
08-11-2011, 11:01 #9133
Originally posted by koritsaki
με αφορμη αυτο θα την πω την αμαρτια μου...
κοριτσια χαιρομαι αφανταστα οταν βλεπω τις κοπελες που εχουν κανει επεμβαση να χανουν τα κιλα τους! ξερω ποσο σημαντικο ειναι και οτι στην ουσια χανοντας κιλα κερδιζουν ζωη!
ομως, συγνωμη βρε κοριτσια, αλλα ζηλευω κιολας....Ζηλεια με την καλη εννοια, οτι δηλαδη θα ηθελα και εγω να χανω τοσο γρηγορα(δε λεω ευκολα γιατι το ξερω πως δεν ειναι)
κι εμεις που δεν καναμε επεμβαση μεγαλο ζορι τραβαμε ομως τα αποτελεσματα δεν ειναι τοσο θεαματικα...
γιατι δεν μπορω να χανω με τους ρυθμους που χανετε εσεις?
μηπως θα ηταν καλη ιδεα να μειωσω τις ποσοτητες που τρωω?ετσι ωστε να κανω διατροφη σαν να ειχα κανει επεμβαση?
Όλα τα παραπάνω ακούγονται τετριμμένα και χιλιοειπωμένα αλλά πραγματικά αυτό είχε σε εμένα αποτέλεσμα. Οκ δεν θα έχεις το αρχικό ράλλυ που προσφέρει η επέμβαση αλλά τι σημασία έχει αφού και με αυτόν τον τρόπο θα φτάσεις στον στόχο σου. Στην τελική δεν έχεις και 10δες κιλά να χάσεις όπως πολλοι από εδώ που έχουν κάνει επέμβαση. ʼρα ότι κατάφερα πχ εγώ σε ενα χρόνο θα μπορέσεις και εσύ να έχεις το ίδιο και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στο ιδιο και μικρότερο διάστημα. Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η σωστή διατρόφη χωρίς στερήσεις σε ομάδες τροφών είναι για πάντα και όχι για λίγο μέχρι να χάσουμε τα κιλά , είναι συνεχής πάλη. Μην βάζεις χρονικά όρια απλά πάρε την καθε μέρα σιγά σιγά θέτοντας μικρούς στόχους.
Και το να ζηλεύεις με την έννοια που λες είναι καλό , επικοδομητικό, παρακινητικό. Χρησιμοποίησε το προς το συμφέρον σου και ειμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.
08-11-2011, 11:04 #9134
monahoit μου πρωι πρωι διαβασα την απαντηση σου και το ποσο κουραγιο πηρα δεν λεγεται! ειναι ωραιο μολις ανοιγεις τα ματια σου να σου λεει καποιος να εισαι αγωνιστρια! το πρωι εχω πολλες δυναμεις! και λεω ναι ειμαι αγωνιστρια! και (χαρη στην πρωινη αισιοδοξια) πιστευω οτι θα τα καταφερω κιολας!
το μονο που με φοβιζει ειναι τα κολληματα... νομιζω οτι εδω στα 80+ θα εχω το πρωτο....εχω να πεσω κατω απο τα 80 εδω και 4 χρονια...
νομιζω η λυση θα ειναι η γυμναστικη, ομως η γυμναστικη ειναι το χειροτερο μου.....μονο χορευτικο μου αρεσει να παω...θα προσπαθησω να ξεκινησω περπατημα ουφ!
08-11-2011, 11:09 #9135
Originally posted by Γλαύκη
Kαλημερα κοριτσακια μου!Κατερινακι μου γλυκο να'σαι καλα!Εισαι μια κουκλα πραγματικα κ χαιρομαι πραγματικα να σε κανω παρεα.Απεχθανομαι τους αλλαζονες,τους υπερφιαλους κ εξω απο την πραγματικοτητα φαντασμενους εστω κ αν αυτο μεταφραζεται απο καποιους σαν αυτοπεποιθηση(θεμα κουβεντας προηγουμενων ημερων με Ναταλια κ Αβα)γι αυτο θα σε γνωρισω σιγουρα απο κοντα!πρωινα γλυκα φιλια σε ολες!!!
Μακια μακια πολλά
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή