ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 610
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 610 of 2553 FirstFirst ... 11051056060060860961061161262066071011101610 ... LastLast
Results 9,136 to 9,150 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Kαλημερα κοριτσακια μου!Κατερινακι μου γλυκο να'σαι καλα!Εισαι μια κουκλα πραγματικα κ χαιρομαι πραγματικα να σε κανω παρεα.Απεχθανομαι τους αλλαζονες,τους υπερφιαλους κ εξω απο την πραγματικοτητα φαντασμενους εστω κ αν αυτο μεταφραζεται απο καποιους σαν αυτοπεποιθηση(θεμα κουβεντας προηγουμενων ημερων με Ναταλια κ Αβα)γι αυτο θα σε γνωρισω σιγουρα απο κοντα!πρωινα γλυκα φιλια σε ολες!!!
    Χμμμμμμμμμμμμμ Δηλαδή εμένα εν θα ήθελες να με γνωρίσεις, μιας και όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς αρκετά άτομα μου τους έχουν "αφιερώσει"

Senior Member
    κατερινα μου σ ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!:love:
    εχεις δικιο σε οσα λες!απο τος συμβουλες που μου εδωσες τηρω ηδη 2: τρωω αργα και δεν τρωω επεξεργασμενα. δεν τηρω 2: δεν τρωω συχνα και δεν κανω γυμναστικη.
    τη γυμναστικη ομως θα προσπαθησω να την ενταξω στη ζωη μου...αυτο που λες,εστω 30' καθε μερα. δεν ξερω αν θα το καταφερω αλλα θα προσπαθησω!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    κατερινα μου σ ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!:love:
    εχεις δικιο σε οσα λες!απο τος συμβουλες που μου εδωσες τηρω ηδη 2: τρωω αργα και δεν τρωω επεξεργασμενα. δεν τηρω 2: δεν τρωω συχνα και δεν κανω γυμναστικη.
    τη γυμναστικη ομως θα προσπαθησω να την ενταξω στη ζωη μου...αυτο που λες,εστω 30' καθε μερα. δεν ξερω αν θα το καταφερω αλλα θα προσπαθησω!
    για την γυμναστική ξέρω είναι δύσκολο και εγώ το παλέυω αυτό το κομμάτι.....αλλά όποτε το καταφέρνω ξεκολάω την ζυγαριά μου... τυχαίο ?? δεν νομίζω.
    για τα συχνά γεύματα είναι απαραίτητο και μπορείς να το κάνεις αν το βάλεις προγραμμα. Ο μεταβολισμός σου θα λειτουργήσει σωστά και θα κάψει λίπος άρα φτάνεις στο αποτέλεσμα πιο γρήγορα. Μειωνεις από μόνη σου τις ποσότητες λόγω συχνοτητας λήψης τροφής αρά δεύτερο πλεονέκτημα. και τρίτον και σημαντικότερο κρατας τα επίπεδα γλυκόζης σου σε σωστά επίπεδα και αποφεύγεις τα υπερφαγικά επισόδεια!!!!! Κάντο και θα με θυμηθείς, είναι μεγάλος σύμμαχος! επίσης πρωινό και πάλι πρωινο μόλις ξυπνήσεις και όχι μετά απο 1-2 ωρες έστω και αν είναι λίγες μπουκιες να μπει μπροστα η μηχανη .
    αντε και θα το δουμε το 7 !!!

Senior Member
    θα πρηξω τωρα και τη λιντα!!!!
    λιντα! τι θα φας για τριτη? ποια μερα θα κανεις?
    εγω τωρα θα δω το προγραμμα σου και θα διαλεξω κατι για αυριο γιατι δεν εχω αποφασισει ακομη

αχ κοριτσια....μια χαρα παει η διατροφη αλλα....σημερα ειχα χορευτικο και μετα τα παιδια κανονισανε τσιπουραδικο.....ε πηγα κι εγω...δεν εφαγα ουτε ενα μεζεδακι αλλα το ηπια το τσιπουρακι μου.
    αληθεια λιντα μου το τσιπουρο επιτρεπεται?? ειναι μεσα στα βαρια και καθαρα?γιατι ειμαι πολυ του τσιπουρου....
    Καλά κοριτσάκι εγώ με τις μέρες τα έχω κάνει λίγο αχταρμά...
    Σήμερα Τρίτη θα κάνω μπιφτέκι και αύριο θα φάω όσπριο.
    Λοιπόν το τσίπουρο επιτρέπεται, είπαμε τρία ποτά την εβδομάδα, είναι μέσα στα καθαρά, αν ήπιες 3 τσιπουράκια είσαι ΟΚ. Εδώ εγώ έφαγα σχεδόν όλη την τούρτα την Παρασκευή!
    ʼντε περιμένω την Πέμπτη για το ζύγισμά μας και την Πέμπτη το πρωί θα σας βάλω πρόγραμμα για τις επόμενες 30 μέρες που θα σας ξετρελάνω (έως και τις 9 Δεκέμβρη).

Senior Member
    Και για τις επόμενες 2 εβδομάδες που θα μας μείνουν ως τα Χριστούγεννα (από 10 έως 23 Δεκέμβρη) θα κάνουμε ένα πολύ σκληρό 15νθήμερο. (τα λέω για να τα ακούω πρώτη εγώ).
    Παράλληλα πρέπει να κάνουμε και λίγη ασκησούλα. Όση μπορεί η κάθεμια. Πιο τεμπελόγατα από μένα δεν υπάρχει αλλά από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο νιώθω υπέροχα. Προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα μία ώρα. Και νεράκι 6 ποτήρια τουλάχιστον.

Senior Member
    Καλέ καλημέρα σας είπα? Δεν σας είπα!
    Καλημέρα κορίτσιααααααααααααα!!!!

Senior Member
    κατερινα μια ερωτηση ακομη! οταν λεμε συχνα γευματα, ποσο συχνα εννοουμε?? εχω στο νου μου το καθε 3-5 ωρες. ισχυει αυτο?
    αυτο με τα επιπεδα της γλυκοζης ειναι πολυ σημαντικο για ολους και ειδικα για ενα κυστοκοριτσο σαν εμενα...

λιντα εγω σημερα εκανα ψαρι αχνιστο. θα φαω το ιδιο κι αυριο αντι για μακαρονια.

περιμενω με ανηπομονησια το σκληρο μας προγραμμα!!!

και το ζυγισμα της παρασκευης!

Senior Member
    koritsaki και εγώ Παρασκευή ζυγίζομαι!!!!!! Φυσικά εδώ και 3 Παρασκευές βλέπω ακριβώς το ίδιο, 93.2 (το τικεράκι μου ήταν η μέρα που πήγα διαιτολόγο και με έδειχνε και η δικιά μου και η δικιά της 92.7).

Senior Member
    κατερινα μια ερωτηση ακομη! οταν λεμε συχνα γευματα, ποσο συχνα εννοουμε?? εχω στο νου μου το καθε 3-5 ωρες. ισχυει αυτο?
    αυτο με τα επιπεδα της γλυκοζης ειναι πολυ σημαντικο για ολους και ειδικα για ενα κυστοκοριτσο σαν εμενα...
    5 γεύματα την ημέρα τουλάχιστον , πρωινο,δεκατιανο,μεσημερια νο,απογευματινο και βραδυνο, αν είναι απο τις μερες που πεινας πολυ κανεις και ενα ακομη γευμα μεταβραδυνο. Στην ουσια 3 κυριως γευματα και 2 ενδιαμεσα. ΜΗΝ αφήνεις πάνω από 3 ώρες το στομάχι σου χωρις φαγητο θα τα δεις όλα και θα πεσεις με τα μουτρα σε οτι βρεις μπροστα σου. τρωγε σαν να παιρνεις αντιβίωση στην αρχη, ειναι κουραστικο το ξερω μετα γινεται συνήθεια. Και πολύ πιο μετά αρχίζεις και πεινας αυτες τις συγκεκριμένες ωρες και όχι άσχετα.

πχ 8:30 πρωινο, 11 δεκατιανο, 2 μεσημεριανο, 5 απογευματικο, 8 βραδυνο. 'Η καπως έτσι. Ακόμη και αν δεν πεινας υποχρεωτικα να τρως τα ενδιαμεσα γευματα για να μην λυσας και τρως μεγαλη ποσοτητα στα κυριως γευματα. Αν παραλήψεις ένα ενδιαμεσο γευμα , φατο πρωτα αυτο και μετα το κυριως γευμα και ας είναι καπακι δεν πειράζει. Ετσι ρυθμίζεις την ποσότητα του φαγητου σου και όχι με γραμμαρια, δεν μπορεις μια ζωη να εισαι με την ζυγαρια και να ζυγίζεις φαγητά είναι ψυχοφθόρο.

Αυτά τα ολίγα από εμένα . Σας αφιερώνω και ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτη την εποχή !!

http://www.youtube.com/watch?v=a5irTX82olg&ob=av2e

Senior Member
    και ακόμη ένα το οποίο είναι πραγματικά κορυφαίο !!! αν αυτό δεν σου κόβει την όρεξη για φαι δεν ξέρω τι άλλο....

http://www.youtube.com/watch?v=QrOe2h9RtWI

Senior Member
    Originally posted by Ava

Ναταλία μου, μη μου σκιάζεσαι! Μία φιλοξενούμενη θα έχεις, εγώ θα είμαι guest star! Αν και υποψιάζομαι ότι θα βάλεις εκτάκτως κυλιόμενη σκάλα, ώστε να απομακρυνθώ από το σπίτι σου κι από την παρέα σας γρήρορα και αθόρυβα!
    Δεν κατάλαβες καθόλου καλά!Παρασκευή αμέσως μετά τη δουλειά έρχεσαι Θεσσαλονίκη(6:30-9:30 έχω το μάθημα φωτογραφίας).
    Το βράδυ θα κάνουμε τις τσάρκες μας,ξεμοναχιαζόμαστε τα δυό μας,Σάββατο ενσωματώνεται κι η χαρά σου κι οργιάζουμε κι οι τρεις
    ενώ λογικά Κυριακή βράδυ θα θέλεις να φύγεις,οπότε θα ξεμοναχιάσω τη χαρά σου εκείνη τη νύχτα.Πράγμα που σημαίνει
    πως τον αδερφό σου ούτε που θα τον δεις.Επίσης καλό είναι μέσα στην εβδομάδα να έχεις μαζέψει δυνάμεις και ώρες ύπνου.
    Τέλος,αν μέχρι τότε νιώθω εξίσου large στον έρωτα σας,θα σας επιτρέψω να κοιμηθείτε παρέα στο διπλό κρεβάτι του Παρισιού.
    Μη σου πω θα σας ανάψω και τα κόκκινα λουλουδένια φωτάκια για να έχετε ακόμα καταλληλότερη ατμόσφαιρα να απελευθερωθείτε!
    Αλλά έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε να οργανωθούμε.ʼσε που υποτίθεται θα έχεις έρθει πολύ νωρίτερα μόνη σου εντωμεταξύ.

Senior Member
    Καλησπερα!Ανακοινωνω οτι εκλεισα εισητηρια για Θεσσαλονικη στις 28 Ιανουαριου 2012 με επιστροφη στις 30!Ειδοποιηστε να αρχισουν να φτιαχνουν παραπανω μπουγατσες, ολων των ειδων κ τον Τερκενλη για εξτρα τσουρεκια!Τι αλλα εδεσματα θα απολαυσω στην πρωτευουσα του βορρα?Φετος που προλαβαινω να φαω γιατι απο του χρονου........
    Επειδη ειμαι κ τελειως αγεωγραφιτη Αβουλινι μου,αν το συνεδριο ειναι τελικα στο Μετσοβο κ οχι στα Ιωαννινα θα μπορεσεις να ερθεις?Δεν ξερω απο εκει που εισαι ποσο κοντα η μακρυα σου πεφτουν αυτοι οι δυο προορισμοι.Αν παλι δεν μπορεις,μη μου στενοχωριεσαι!Ειναι πολυ κοντα η συναντηση του Γεναρη!
    Κ ρε παιδια βριστε με καθε φορα που βλεπετε ορθογραφικο λαθος!Να ειναι καμμια δυσκολη λεξη που δεν τη χρησιμοποιουμε συχνα ενταξει,αλλα το φυσιολογικες το φ με ι?Κ αυτη ετυχε κ το ειδα καθως κυλουσε η σελιδα.Φαντασου ποσες δε βλεπω!Μιλαμε για πολυ ρεζιλικι....Το σιχαινομαι....:thumbdown::thumbdown::thu mbdown:

Senior Member
    Κατσε γιατι ειχα αρχισει να γραφω απο τις 5,30,μια το ενα μια το αλλο τωρα τελειωσα τι βλεπω?Ναταλια ποτε νωριτερα δηλ θα ερθει η χαρα μου μονη της?Δε μας τα λες καλα.....Καθολου καλα μαλιστα.

Senior Member
    Μπα..Μπα...ήθελες να της πάρεις εσύ την παρθενιά και σου κάνω χαλάστρα,κοπελιά;Δεν ήξευρνα!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Κ ρε παιδια βριστε με καθε φορα που βλεπετε ορθογραφικο λαθος!Να ειναι καμμια δυσκολη λεξη που δεν τη χρησιμοποιουμε συχνα ενταξει,αλλα το φυσιολογικες το φ με ι?Κ αυτη ετυχε κ το ειδα καθως κυλουσε η σελιδα.Φαντασου ποσες δε βλεπω!Μιλαμε για πολυ ρεζιλικι....Το σιχαινομαι....:thumbdown::thumbdown::thu mbdown:
    Επάνω δεξιά στο κάθε ποστ σου υπάρχει πάντα η επιλογή edit.Σου ανοίγει και πάλι το ποστ που έγραψες,
    οπότε μπορείς να διορθώσεις,να σβήσεις,να αλλάξεις ό,τι θέλεις.Μόλις τελειώσεις πατάς edit post στο κάτω μέρος.
    Δεν είπαμε ό,τι απορία τέτοιου είδους έχεις θα με ρωτάς;ʼντε,βάλε και καμιά φωτογραφία να δω αν το εμπέδωσες...