Results 9,226 to 9,240 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-11-2011, 19:10 #9226
(Φύλα εσύ τα σύνορα αλλά το φλέγον μας θέμα είναι να φιλήσω κι εγώ κανέναν!
Μάλλον τα μπέρδεψες τα καθήκοντα σου κάπου στην πορεία,ντεπονάκι μου κι άδικα μένω ανέγγιχτη
και περιμένω!Αχ...ʼμα είναι να πέσεις στην ανάγκη των άλλων δύσκολα γίνεται δουλειά!Ανάθεμα την κατάντια μου!
Παρακαλώ πολύ να λάβεις στα σοβαρότερα τις ευθύνες που σου ανατέθηκαν,μη σε απολύσω!Και σύντομα ε
ΑΑΑΑχ τρομαρα μου...μπερδεψα τα φυλλα με τα μηλα!!!!
Θα φυλαω τα συνορα ,δεν θα τα φιλαω!!!
χαχχααχα
Πια καταντια βρε κοριτσαρααααααααα!!! Αχ και να ειμουν αντρας ,στο λεπτο θα ερχομουν να σε κλεψω!
Σε αγαπω πολυ !
- 09-11-2011, 21:27 #9227
Ιωάννα, έχω σοκαριστεί, αλήθεια... Θυμάμαι καλά τη στάση της αδερφής σου σε σχέση με το αδυνάτισμά σου και το χειρουργείο αλλά αυτό το σκηνικό που σου έστησε σήμερα δεν περιγράφεται ρε συ... Και βέβαια είναι απίστευτα δύσκολο να μην τα σκέφτεσαι και να τα αφήνεις πίσω σου όταν ο άνθρωπος που σε ταράζει τόσο μένει ακριβώς δίπλα σου. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει η αδερφή σου μαζί σου, αν είναι ζήλια, έχθρα, απωθημένα, ανασφάλειες, μικροψυχία ή ό,τι άλλο, αλλά , συγγνώμη , είναι α π α ρ ά δ εκ τ η...Και κρίμα που ο άντρας της είναι ζώον και δεν μπορεί να τη βοηθήσει να δει το πρόβλημά της. Ταπεινά σου λέω και με κάθε επιφύλαξη, επειδή δεν τη γνωρίζω προσωπικά, όμως, καταλαβαίνω πως είναι δυστυχισμένη.
Κάποια στιγμή, σε κρίσιμη καμπή στη ζωή της μάλλον, θα καταλάβει τα λάθη της,, όμως ελπίζω μέχρι τότε να μην είναι αργά για τη σχέση σας..
Ευτυχώς πάντως , ο μπαμπάς σου είναι λογικός και καταλαβαίνει την παράνοια της κατάστασης..
Κάνε ένα ζεστό μπάνιο, μπες στην αγκαλίτσα του αντρούλη σου, και ξέχνα τους....Όσο και να σε πληγώνουν, εσύ έχεις τη δική σου εστία και είναι μια ζεστή και γεμάτη αγάπη , αποδοχή και ασφάλεια φωλιά..
09-11-2011, 21:45 #9228
σας αφήσα το μεσημέρι ήρεμη και τώρα διαβάζω τις σελίδες και μένω άναυδη!
Η φωτό της Πωλίνας ανέβηκε κατόπιν δικής μου προτροπής και της Μαρίας. Θεωρώ ότι η Ναταλία έχει βάλει τα πράγματα στη θέση τους με τα παραπάνω ποστ της περι θεματολογίας. Αυτό είναι και το όμορφο αυτού του τόπικ ότι όποιος θέλει λέει αυτό που νιώθει, ανεβάζει βιντεάκια, τραγούδια , φωτο κλπ. Θεωρώ ότι ο γραπτός λόγος έχει ένα μειονέκτημα, δεν καταλαβαίνεις πάντα την διάθεση του άλλου όταν εκφράζει κάτι γραπτώς και εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί. Αυτό πιστεύω ότι συναίβει εδώ. Ισως η Γλαύκη τα λέει λίγο χύμα καμια φορά , ίσως Η Πωλίνα τα παίρνει πολύ τις μετρητοίς , τι να πω παιδια ΧΑΛΛΛΑΡΑ που λένε και από τα μέρη μου θα πρέπει να το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα καμια φορά και όχι να υπεραναλύουμε τα πάντα.
Τώρα αλλάζω θέμα.... Ιωάννα έχω μείνει με τα φοβερα γεγονότα που έζησες σήμερα! Συμφωνω με την φίλη Γιώτα και με έχει καλύψει πλήρως στα λεγόμενά της. Θέλει μεγάλη ψυχραιμία από μέρους σου για να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό. Κάνε ότι νομίζεις εσύ σωστό για να έχεις ψυχική ηρεμία εσύ και ο άντρας σου αλλά μην παίρνετε αποφάσεις πάνω στην ένταση.
09-11-2011, 21:59 #9229
Αχ!Αγγελουδάκι μου!Αχ!Αυτοί οι συγγενείς που αν δεν ήταν αίμα μας δε θα τους διαλέγαμε σε καμία περίπτωση να σχετιστούμε μαζί τους!
Κι άλλες φορές έχεις θίξει κάποια θέματα αναφορικά με την αδερφή σου και τις χοντράδες της με το θέμα της τεκνοποίησης
και τη μη στήριξη της στα σημαντικά σου(βλ.χειρουργείο),πόσο μάλλον περιστατικά σαν αυτό που μόλις μας περιέγραψες,
που σίγουρα δεν είναι και μεμονωμένα.Τους πρώτους που λυπάμαι είναι τους δόλιους γονείς σας,που ζουν τα παιδιά τους
ν'απευθύνουν τέτοιου είδους λόγια και συμπεριφορές!Η μόνη επιθυμία των γονιών είναι να είναι καλά τα παιδιά τους σε υγεία
κι αγαπημένα μεταξύ τους!Δεν είναι και σε ηλικία να ταράζονται...Αν ανέβηκε η δική σου πίεση,φαντάσου πόσο θα πήγε η δική τους!
Μετά στεναχωριέμαι για τα παιδιά της,που ζουν σε συνθήκες παράνοιας.Δε συνηθίζω να κρίνω τους ανθρώπους,ειδικά
όταν δεν τους γνωρίζω καθώς όλα κάπου αποδίδονται,αλλά πολλές φορές έχω σκεφτεί πως δε θα έπρεπε άκριτα να γίνονται γονείς.
Κάποιοι ίσως και να μην έπρεπε να προχωρήσουν σε ανάληψη τόσο μεγάλης ευθύνης ειδικά όταν δείχνουν να μην τα έχουν βρει
με τον εαυτό τους και τους άλλους.Μετά σκέφτομαι τους γαμπρούς,τον καλό σου πρώτα απ'όλους που παντρεύτηκαν μαζί
με την αγαπημένη και το τρελό της το σόι και πρέπει να ανέχονται τα ανεπίτρεπτα από σεβασμό σ'εκείνη και τους γονείς...
Και φυσικά εσένα,που δείχνεις να μην καταλαβαίνεις από πού πηγάζει όλο αυτό και πώς να προστατευτείς,να βάλεις όρια,
που να γίνουν σεβαστά...Αλήθεια,η άλλη η αδερφή τι στάση κρατά;Είστε όλοι ενωμένοι και η Διονυσία το μαύρο πρόβατο;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο φοβάμαι πως η αντίδραση της θα είναι όλο και μεγαλύτερη.Κι αυτό που φωνάζετε τον μπαμπά για δικαστή σας...
Αν από μικρές βιώνατε μια αντιπαλότητα για την αγάπη του μπαμπά,τέτοιες συμπεριφορές δίνουν τροφή στην αντιπαλότητα.
Δεν ξέρω αν η αδερφή σου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας ή είναι ένας οργισμένος ανασφαλής άνθρωπος που χρειάζεται αγάπη κι αποδοχή,
είναι ωστόσο εμφανές πως δεν είστε σε θέση να συνυπάρξετε ειρηνικά.Θα μου πεις και τι να κάνουμε;Ν'αφήσουμε το όμορφο μας
σπίτι και να ζήσουμε στα ενοίκια επειδή η άλλη είναι τρελή;Ας φύγουν εκείνοι!Δε θα μας διώξουν από το πατρικό μας και τα ίδια
ενδεχομένως σκέφτονται κι οι άλλοι.Δε λέω πως η σκέψη αυτή είναι η καλύτερη,αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση;Προσωπικά
θα προτιμούσα την ηρεμία μου από την όμορφη κουζίνα μου ή ό,τι άλλο τυχόν δεν μπορώ να πάρω μαζί μου!Θα νοίκιαζα
το σπίτι μου και με τα χρήματα εκείνα θα έμενα αλλού ήσυχη κι αγαπημένη με τον καλό μου!Η ψυχική υγεία είναι υπέρτερη όλων!
Και τι θα γίνει σε λίγο που θα μου μείνεις με το καλό έγκυος;Φαντάζεσαι πόσο έχει τότε να λυσάξει;Θα είσαι σε θέση εσύ
να ταράζεσαι και να τραυματίζεις ισόβια το μωρό σου;Κι ο καλός σου που τόσο σ'αγαπά,σαν πόσο να κρατηθεί και δη τότε;
Μακάρι να πήγαινε σε ψυχοθεραπευτη η αδερφή σου να φροντίσει τον εαυτό της.Μακάρι να συνειδητοποιούσε πως κατά βάθος αγαπιέστε
και δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα.Πως δόξα τω Θεώ έχετε την υγεία σας,τους γονείς σας εν ζωή,τα σπιτάκια σας κοντά να μεγαλώνουν
μαζί και τα παιδιά σας,συντρόφους να σας υποστηρίζουν με αγάπη...Είναι τόσο κρίμα!Κι οι γονείς σας που σίγουρα έκαναν
πάντα τα καλύτερα για σας και το μόνο που θέλουν τώρα είναι ησυχία και αγάπη...είναι άδικο και για κείνους,όσα λάθη κι αν
στη διαπαιδαγώγηση σας ενδεχομένως εν αγνοία τους έκαναν...Προσπαθήστε να τα βρείτε μεταξύ σας κι όσο γίνεται
μην τους εμπλέκετε.Ισως η ρίζα του προβλήματος να είναι εκεί.Σαν τα μικρά αδερφάκια που μαλώνουν για να τραβήξουν
την προσοχή των γονιών τους.Βρήκαν έναν αρνητικό τρόπο για να πάρουν κάτι θετικό και πολύτιμο γι'αυτά.Ξεκίνα από αυτό,να δούμε.
Τώρα είναι το γατί,άλλοτε ήταν κάτι άλλο,αύριο πάλι κάτι καινούριο θα βρεθεί.Αφορμές είναι αυτές.Ας αναζητήσουμε την αιτία.
Δύσκολο πράγμα η συνύπαρξη!Κι εμένα η αδερφή της μαμάς μου μου κατέστρεψε όλα μου τα καλοκαίρια,που ζούμε δίπλα δίπλα.
Πόσες υποχωρήσεις κάναμε ως οικογένεια,πόσα χατήρια,πόση ανοχή για να μη στεναχωριέται η γιαγιά και η μαμά και τι κερδίσαμε;
Κι άλλο θάρρος κι άλλο θράσος,να μας βρίζει και να της ζητάμε και συγνώμη από πάνω(καθότι οι δικοί μου της εκκλησίας και πώς μετά
να κοινωνήσουν;)κι ούτε ο καρκίνος δεν την ταρακούνησε να αλλάξει στάση ζωής.Δυστυχώς οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν
κι αυτό μόνο όταν οι ίδιοι το θελήσουν και προσπαθήσουν πολύ!Εμείς μόνο την αντίδραση μας στη δική τους δράση ελέγχουμε.
Στη δική μας περίπτωση εγώ ήμουν η κακιά που έβαζε τα όρια,η μόνη που τόλμησε να της πει πως έχει πρόβλημα μεγάλο ζήλιας
με τους γονείς μου-ως και τρελή την είπα-δε νομίζω να τόλμησε ποτέ κανείς στη ζωή της να της πει όσα δείχνει με τη συμπεριφορά της,
για ένα διάστημα φυσικά δε μου μιλούσε κι έκανε κομπλεξικές γελοιότητες,μετά μου φερόταν με σοκαριστική ευγένεια
και πλέον έχω γίνει η αγαπημένη της που της αλλάζω και ουροστομίες.Προστάτεψε όσο μπορείς τον εαυτό σου κι όσους αγαπάς.
Όσο μπορείς μην τρως το τυράκι και συμβάλεις αναπόφευκτα κι εσύ στην κλιμάκωση της έντασης.Αν το θύμα δε συμπεριφερθεί
ως θύμα,δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του θύτη ο θύτης.Σπάσε εσύ τον κύκλο,βάλε όρια,πάψε να εμπλέκεις τον πυροσβέστη μπαμπά
κι αν σε ενδιαφέρει η σχέση σου μαζί της προσέγγισε την όμορφα κάποια ουδέτερη στιγμή(πάνω στην ένταση καμία αλήθεια δε θα πάρεις)
μήπως μάθεις τι προκαλεί όλο αυτό(αν βέβαια δεν έχετε ήδη κάποιες ενδείξεις).Ωστόσο κάποιες φορές οι οργισμένοι άνθρωποι
τρελαίνονται ακόμα περισσότερο με την γεμάτη αγάπη αγκαλιά που τους ανοίγουμε και ξεσπούν σα δαιμονισμένοι ακόμα περισσότερο.
Ίσως θα μπορούσατε να απευθυνθείτε σε κάποιον ψυχολόγο να σας συμβουλεύσει πώς να το διεχειριστείτε ως οικογένεια.
Πάντως πρέπει να βρεθεί μια λύση ακόμα κι αν η μόνη που απομένει είναι η μετακόμιση!Η ζωή μας είναι μία και πολύτιμη
για να μας τη δημητηριάζουν τοξικές σχέσεις και μάλιστα ισόβιες.Βάλτε τα όλα κάτω και ετοιμαστείτε για δύσκολες αποφάσεις.
Και θέλω επί τη ευκαιρία να σου πω και κάτι ακόμα.Πάντα μου αρέσουν οι φωτογραφίες σου,από τις παλιές(σε έχω εικόνα στο νου μου
σ'εκείνη την πισίνα)μέχρι την τελευταία στυλάτη με κουστούμι.Όμως τα μάτια σου,τα πανέμορφα μπλε σου μάτια έχουν μια θλίψη,
ένα βάρος που σου επισκιάζει ακόμα και τη χαρά σου για τη μεταμόρφωση σου.Δείχνεις πονεμένη και συγκρατημένη κι αυτό με λυπεί.
Αν αυτό ισχύει και συμβαίνει εξαιτίας της αδερφής σου δε νομίζεις πως πρέπει να κάνεις κάτι και γι'αυτό;Από μόνο του τίποτα δεν αλλάζει!
09-11-2011, 22:17 #9230
aggeloydaki ... Επαθα την πλακα μου!
Ευχομαι να την φωτησει καποτε ο Θεος ,την αδερφη σου ,και να καταλαβει τι θα πει οικογενεια ,αγαπη ,σεβασμος ,
και οταν το καταλαβει ευχομαι να μην ειναι αργα!
09-11-2011, 22:36 #9231
Originally posted by DEPON
(Φύλα εσύ τα σύνορα αλλά το φλέγον μας θέμα είναι να φιλήσω κι εγώ κανέναν!
Μάλλον τα μπέρδεψες τα καθήκοντα σου κάπου στην πορεία,ντεπονάκι μου κι άδικα μένω ανέγγιχτη
και περιμένω!Αχ...ʼμα είναι να πέσεις στην ανάγκη των άλλων δύσκολα γίνεται δουλειά!Ανάθεμα την κατάντια μου!
Παρακαλώ πολύ να λάβεις στα σοβαρότερα τις ευθύνες που σου ανατέθηκαν,μη σε απολύσω!Και σύντομα ε
ΑΑΑΑχ τρομαρα μου...μπερδεψα τα φυλλα με τα μηλα!!!!
Θα φυλαω τα συνορα ,δεν θα τα φιλαω!!!
χαχχααχα
Πια καταντια βρε κοριτσαρααααααααα!!! Αχ και να ειμουν αντρας ,στο λεπτο θα ερχομουν να σε κλεψω!
Σε αγαπω πολυ !
QUOTE meet DEPON - DEPON meet QUOTE!
Eπάνω δεξιά σε κάθε ποστ υπάρχει η επιλογή αυτή της παράθεσης.
Μάλιστα μπορείς να σβήσεις μέσα από το κείμενο όσα λόγια του άλλου
δεν αφορούν το σχολιασμό,που θέλεις σχετικά να κάνεις.Προσοχή μη χαλάσεις
την αρχή και το τέλος(εκεί τις αγκύλες με τα quote και τις καθέτους).
Στο δια ταύτα τώρα!Φοβάμαι πως πάλι δε με πιάνεις!Δε με νοιάζει αν μπέρδεψες
ορθογραφικά τη φύλαξη με τα φιλιά(συμβαίνουν αυτά άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες)
με καίει όμως πως δείχνεις να ξεχνάς την υπόσχεση,που μου έδωσες σε κάποιο u2u.
Μα είναι δυνατόν να έχω αμολήσει λυτούς και δεμένους σε κάθε μέρος της γης
όπου κάποιον γνωρίζω κι ακόμα να μου φέρετε αυτόν που προορισμό της ζωής του έχει να με λατρεύει;
Είστε όλοι τόσο αδιάφοροι για το ζήτημα μου ή-αλίμονο-θέλετε να μου πείτε πως κανένας δε γεννήθηκε να με λατρεύει;
Και με παρηγορείτε εκ του ασφαλούς οι γυναίκες(που με κερατώνετε καλά καλά με τους καλούς σας)
πως αν ήσασταν άντρας θα με αποκαθιστούσατε.Μασά η κατσίκα ταραμά;Σαμποτάρετε την ευτυχία μου!Απολύεστε όλοι!
--->http://www.youtube.com/watch?v=dJfAYSyWK4A&feature=related
09-11-2011, 22:57 #9232
[quote]Originally posted by NADINE
09-11-2011, 23:01 #9233
Τα κατάφερα εν μέρει... Πώς το κάνετε αυτό, δεν ξέρω...
Θα ήθελα να διαλέξω κάτι που είπε κάποιος, αλλά και να το σχολιάσω κιόλας. Μόλις κατάφερα, λόγω οδηγιών του Ναταλακίου να κάνω το πρώτο μέρος. Το δεύτερο το κάνω τώρα. Μάλλον το πολύ ζούμπα, σε συνδυασμό με την αν-ανδρία δημιουργούν περίεργα πράγματα στο κεφάλι μου. Είναι δυνατόν αυτός ο ζουμπάς, κακομούτσουνος, εγκληματίας και σιχαμερός Χίτλερ να μου φαίνεται σέξυ?
09-11-2011, 23:02 #9234
Με ελκύει η δύναμη, δεν έχω άλλη εξήγηση πρόχειρη... :dork:
09-11-2011, 23:02 #9235
Αγγελουδάκι μου πολύ λυπάμαι για αυτά που περνάς με την αδελφή σου. Η απωρία μου είναι, πάντα ήσασταν σε αντιπαράθεση? Πάντα είχατε προβλήματα μεταξύ σας?
Αυτές οι φωνές πάντος που περιγράφεις μου είναι πολύ γνωστές.......και οι βρισκιές και όλα.... και όχι στον εξωτερικό διάδρομο του σπιτιού αλλά λίγο πιο μέσα.......
:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumb down::thumbdown:
09-11-2011, 23:15 #9236
Καλό μου αγγελουδάκι, δοκίμασες ποτέ τη συνταγή της αδιαφορίας? Για την απόλυτη μιλάμε, που απαιτεί ατσανένια νεύρα και θυσίες. Θα χτυπήσει το γατί? Ας είναι αυτό η παράπλευρη απώλεια, προκειμένου να μην έρθω σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί της και με ό,τι κουβαλάει (άντρα, νευρώσεις, ποιος ξέρει τι άλλο).
Αν είστε πραγματικά υποχρεωμένοι να ζείτε όλοι κάτω από την ίδια στέγη, στην ίδια αυλή, καθάριζε τα φύλλα της αγόγγυστα, φρόντιζε να μην έχετε πολλές πολλές κουβέντες, ούτε με αυτή, ούτε με τον άντρα της. Τα παιδάκια δεν φταίνε τίποτα, ούτε γνωρίζουν το τι γίνεται, οπότε εξαιρούνται. Κάθε φορά που θα σε "στολίζει" με κοσμητικά επίθετα, φρόντιζε να μπαίνεις σπίτι σου και να μην της απαντάς, γιατί έτσι μειώνεις εσένα την ίδια. Τους γονείς σου μην τους ανακατεύεις, γιατί αναστατώνονται και δεν κάνει στην ηλικία τους.
Κυρίως θυμίσου: Κάθε φορά που κάποιος υιοθετεί συμπεριφορά χαμηλού επιπέδου, δεν την ακολουθούμε, ποτέ! Χαράζουμε το δικό μας δρόμο. Έχεις τον αντρούλη σου, αύριο θα έχεις τα παιδάκια σου, μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε κάνει να νιώσεις άσχημα επειδή σε χαρακτήρισε κάπως. Φιλάκια!!
09-11-2011, 23:19 #9237
H βία(είτε λεκτική είτε σωματική είτε και τα δύο)έχει τη δύναμη να συρρικνώνει.
Όσοι δεν τη βίωσαν ποτέ τους φαίνεται αδιανόητο πώς μπορεί κάποιος να την ανέχεται.
Ξέρω τα στάδια...από την οργή μέχρι το φόβο και την παραίτηση.Ένα μόνο θα πω:
Ο άλλος δεν αλλάζει.Ποτέ δε θ'αλλάξει ό,τι κι αν δοκιμάσουμε.Είναι δική μας επιλογή
κι ευθύνη από ένα σημείο και μετά η ποιότητα της ζωής,που μας εξασφαλίζουμε.
Αν νιώθουμε να μας αξίζει κάτι καλύτερο,στο χέρι μας είναι να το ζήσουμε.Οι αποφάσεις
δύσκολες,το τίμημα δυσβάσταχτο,στο κάτω κάτω όμως όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.
09-11-2011, 23:34 #9238
[quote]Originally posted by Ava
Originally posted by NADINE
09-11-2011, 23:36 #9239
Originally posted by NADINE
Μισό να κάνω τις απαραίτητες συστάσεις:
QUOTE meet DEPON - DEPON meet QUOTE!
Eπάνω δεξιά σε κάθε ποστ υπάρχει η επιλογή αυτή της παράθεσης.
Μάλιστα μπορείς να σβήσεις μέσα από το κείμενο όσα λόγια του άλλου
δεν αφορούν το σχολιασμό,που θέλεις σχετικά να κάνεις.Προσοχή μη χαλάσεις
την αρχή και το τέλος(εκεί τις αγκύλες με τα quote και τις καθέτους).
Στο δια ταύτα τώρα!Φοβάμαι πως πάλι δε με πιάνεις!Δε με νοιάζει αν μπέρδεψες
ορθογραφικά τη φύλαξη με τα φιλιά(συμβαίνουν αυτά άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες)
με καίει όμως πως δείχνεις να ξεχνάς την υπόσχεση,που μου έδωσες σε κάποιο u2u.
Μα είναι δυνατόν να έχω αμολήσει λυτούς και δεμένους σε κάθε μέρος της γης
όπου κάποιον γνωρίζω κι ακόμα να μου φέρετε αυτόν που προορισμό της ζωής του έχει να με λατρεύει;
Είστε όλοι τόσο αδιάφοροι για το ζήτημα μου ή-αλίμονο-θέλετε να μου πείτε πως κανένας δε γεννήθηκε να με λατρεύει;
Και με παρηγορείτε εκ του ασφαλούς οι γυναίκες(που με κερατώνετε καλά καλά με τους καλούς σας)
πως αν ήσασταν άντρας θα με αποκαθιστούσατε.Μασά η κατσίκα ταραμά;Σαμποτάρετε την ευτυχία μου!Απολύεστε όλοι!
--->http://www.youtube.com/watch?v=dJfAYSyWK4A&feature=related
quote χαρηκα για την γνωριμια!! χεχεχε!!
09-11-2011, 23:36 #9240
Αγγελουδακι δεν εχω κατι διαφορετικο να σου πω.Τα εχουν πει τα κοριτσια παραπανω.Αδιαφορια.Να απαξιεις να απαντησεις οταν βριζει η σε οσα κακοβουλα λεει.Οσους κλεινει η πορτα σου δε λεει?Με το συντροφο σου να εισαι καλα.Μπες σπιτι κλεισε την πορτα σου,θα πει,θα πει,θα σταματησει.Οσο απαντας η αντιπαραθεση γινεται μεγαλυτερη κ το πραγμα τραβαει σε μακρος.Οσο κ να σε προκαλει εσυ αγρον ηγοραζε!Αλλα πραγματι προσπαθησε σε μια ηρεμη μερα,που τα παιδια θα εχουν παει σχολειο κ οι συζυγοι θα λειπουν να παρεις 2 φλυτζανια καφε να της χτυπησεις κ να της πεις ,κατσε κατω βρε αδελφη να τα βρουμε........Να πανε ολα στο καλυτερο καλη μου.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή