Results 9,256 to 9,270 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-11-2011, 11:50 #9256
Originally posted by *Katie
Πωλινάκι δεν έχεις τομή κατα μήκος του στήθους κάτω από την θηλη?
Βασικα είναι γύρω από την θυλή, και πάει μία κάθετη, κε ενώνετε με την οριζόντια που έρχετε κάτω από στήθος.
Δεν θα έλεγα πως είναι αισθητικά άσχημες, μιας και έχουν ξεθωριάσει πολύ. Μόνο σε 2-3 σημεία που έχει γίνει χειλοειδές φαίνετε, αλλά και αυτό πάλι δεν είναι και τόσο άσχημο.
- 10-11-2011, 11:52 #9257
Originally posted by Ava
Κατερίνα μου, γιατί άραγε η γλαφυρή σου περιγραφή μου φαίνεται τόσο οικεία? Κάνε το ακόλουθο τεστ και κλάψε: Βγάλε στο σουτιέν σου, σκύψε μπροστά και παρατήρησε το στήθος σου... Το έκανα και απελπίστηκα! Δεν θα αναφερθώ στο κομμάτι σεξ, εκεί κι αν με πιάνει τρόμος. Το σκοτάδι και το ανάσκελο είναι οι σύμμαχοί μου από δω και πέρα.
Τα βηματάκια γίνονται αργά, πάρα πολύ αργά για να είμαι ειλικρινής, αλλά σταθερά, πληθαίνουν και μονιμοποιούνται στη μέχρι τώρα ανθυγειινή ζωή μου.
10-11-2011, 11:54 #9258
Πωλινάκι, για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ένα πραγματικά μεγάλο στήθος σου δημιουργούσε προβλήματα. Τα μεγέθη των σουτιέν δεν τα κατάλαβα. Εγώ πχ, φοράω 80 C, αν το 38 είναι μεγάλο, το 80 τότε τι είναι?
10-11-2011, 11:59 #9259
Originally posted by Ava
Πωλινάκι, για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ένα πραγματικά μεγάλο στήθος σου δημιουργούσε προβλήματα. Τα μεγέθη των σουτιέν δεν τα κατάλαβα. Εγώ πχ, φοράω 80 C, αν το 38 είναι μεγάλο, το 80 τότε τι είναι?
10-11-2011, 12:00 #9260
Καλημέρα κορίτσια!
Εγώ πάλι φοβάμαι πολύ τις επεμβάσεις και είμαι γενικώς κατά με μερικές βέβαια εξαιρέσεις.
Είχα πάντα τέλειο στήθος και σε μέγεθος και στητό, ήταν το δυνατό μου σημείο. Μετά από 2 γέννες και 2 θηλασμούς, το στήθος μου σακούλιασε και έπεσε πολύ. Τώρα που έχω τα επιπλέον κιλά είναι πάλι στητό και γεμάτο αλλά όταν με το καλό χάσω τα κιλά που θέλω, σίγουρα θα πάρει την κατιούσα.
Αλλά δεν με νοιάζει! Προτιμώ να είμαι αδύνατη και με πεσμένο στήθος μιας και υπάρχουν τόσα ωραία σέξυ σουτιέν, ε και την ώρα της πράξης μπορείς να μην το βγάλεις κιόλας, εγώ πάντα ένιωθα πιο σέξυ φορώντας σουτιέν και ζαρτιέρες αλλά έπεσα στον άντρα μου που όταν του εμφανίστηκα τις πρώτες φορές έτσι, η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν "τα είδα, τώρα βγάλτα ΟΛΑ"!!!!
10-11-2011, 12:01 #9261
Ααα, τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ Πωλινάκι!
10-11-2011, 12:06 #9262
Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες ξέρουν πια τα "κόλπα" μας και δεν παραμυθιάζονται από τη σέξυ εικόνα της γυναίκας που φοράει το σουτιέν της την ώρα της πράξης.
Κι εγώ είμαι άτυχη, γιατί το πρώτο σημείο όπου απλώνεται το αντρικό χέρι πάνω μου είναι το στήθος. Πάντα, μα πάντα. Σε μελλοντική σχέση, ως πότε θα παριστάνω τη σεμνή και χαμηλοβλεπούσα, που ντρέπεται να την αγγίξουν?
10-11-2011, 12:08 #9263
Πωλινάκι μου εσύ είχες σοβαρό θέμα ! Αν και πιστεύω ότι αν είχε προηγηθεί η σληβ της πλαστικής ίσως και να γλίτωνες απο το βάρος του στήθους λόγω των κιλών που θα εχανες. Οτι έγινε ομως έγινε και δεν γυρναμε πισω.
Εγώ από το μεγάλο στήθος και το βάρος που κουβαλουσα μου λενε ότι καμπουριαζω λιγο οταν ξεχνιεμαι και τωρα που αδυνατισα φαινεται και πρεπει να το προσεχω. Βεβαια με το γυμναστηριο κανω ασκησεις ενδυναμωσης για να το διορθωσω και εχω το νου μου να στεκομαι σωστα.
Αβακι το έχω κάνει αυτο που λές και πραγματι δεν το ξαναδοκιμασα. Ηταν σοκαριστικο!!!
Θα δω τι θα κανω , να δω τι θα μου πει και αυτος διοτι χειρουργειο και σημαδια δεν ειναι καθολου ελκυστικό πακετο και μπορει τελικα να παω για την κουρτινα 2! χααχχαχαχαχ
Το καλο ειναι οτι είναι πλαστικος σε δημοσιο νοσοκομειο μονο και μαλιστα στο αντικαρκινικο παω και συστημενη , ελπιζω σε μια ειλικρινη αντιμετωπιση. Αν μη τι αλλο ασχολειται καθημερινα με πολυ σοβαρα περιστατικα και όχι με το να βαζει σιλικονες στις κοκωνες της Αθηνας.
10-11-2011, 12:11 #9264
Ναι Αβα έχεις δίκιο. Νομίζω ότι όλοι μα όλοι οι άντρες όταν ... ξεκινάνε, το πρώτο που χουφτώνουν είναι το στήθος. Όλοι μα όλοι, από προσωπική εμπειρία.
Δεν είναι ότι δεν παραμυθιάζονται - νομίζω οι άντρες παραμυθιάζονται από μας πανεύκολα!- είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει εκείνη την ώρα αν το στήθος έχει το σωστό ύψος, δεν πάει να είναι και στη γη! Εμείς είμαστε οι μουρλές που νιώθουμε συνέχεια ανασφάλεια!
10-11-2011, 12:12 #9265
αυτο με το σουτιεν το κανω και εγω! αχ τι λεμε βρε κοριτσια??
10-11-2011, 12:13 #9266
Originally posted by lidal
Ναι Αβα έχεις δίκιο. Νομίζω ότι όλοι μα όλοι οι άντρες όταν ... ξεκινάνε, το πρώτο που χουφτώνουν είναι το στήθος. Όλοι μα όλοι, από προσωπική εμπειρία.
Δεν είναι ότι δεν παραμυθιάζονται - νομίζω οι άντρες παραμυθιάζονται από μας πανεύκολα!- είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει εκείνη την ώρα αν το στήθος έχει το σωστό ύψος, δεν πάει να είναι και στη γη! Εμείς είμαστε οι μουρλές που νιώθουμε συνέχεια ανασφάλεια!
10-11-2011, 12:14 #9267
Εμένα πάντος κανένας άντρας δεν μου είχε παραπονεθεί για το γιγάντιό μου στήθος, ούτε και ασχολήθηκαν ποτέ για το ότι έβλεπε την γή. Αντίθετα τούς άρεσε που ήταν τεράστιο !!!
Τώρα ο άντρας μου κάποτε παραπονιέτε πως είναι πολύ μικρό :P:P:P
10-11-2011, 12:16 #9268
Βυζο-συζήτηση σήμερα!
Όχι τίποτε άλλο, να μην παραπονιόμαστε για ρουτίνα στη θεματολογία!
Η Κατερίνα μας θα πάει για την κουρτίνα 2? Εγώ, μετά την κατάκτηση του στόχου μου, πάω κατευθείαν για ζογκ!
10-11-2011, 12:17 #9269
Katie και να βγει το σουτιέν τίποτα δεν αλλάζει γι' αυτούς, συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους. Εμείς εκείνη την ώρα νιώθουμε άβολα, οι άντρες είναι απλοί και δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις - τουλάχιστον όχι εκείνη την ώρα. Μετά βέβαια αν σε δουν με πιο "ξεκάθαρο" μάτι μπορεί να σου πουν "έπεσε λίγο το στήθος σου" (αν σε ξέρουν στα καλά σου) αλλά φροντίζεις με το που σηκωθείς από το κρεβάτι, να "ρίξεις κάτι πάνω σου".
10-11-2011, 12:17 #9270
η αλήθεια είναι οτι ο αντρας μου πολλες φορες μπορει να περναει πχ απο την κουζινα που είμαι και να ριχνει ενα γρηγορο χουφτωμα και φευγει χωρις κουβεντα απλα χαμογελαει. Και εγω αναρωτιεμαι καλα τωρα αυτο το λιμπιστηκε? λες να ειναι ολα στο μυαλο μας?
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία