Results 9,301 to 9,315 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-11-2011, 22:00 #9301
Έχω τόσα πολλά να σχολιάσω και καθόλου όρεξη...
Τηλεγραφικά θα πω πως γέλασα πολύ με την ατάκα "ήμουν κι εγώ πίσω από την κουρτίνα"
και το τραγούδι της Μπέθυθ(σχεδόν οπτικοποίησα το όλο σκηνικό υπό τη μουσική υπόκρουση),
πως σοκαρίστηκα που στη μπουρνουζοπετσέτα(ασφαλώς δεν άντεξα να την ακούσω-σόρυ ʼβα)
πρώτο σχετικό βίντο δίνει "το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι",ακολουθούμενο από ένα σωρό
αισχρούς τίτλους(εδώ τα λόγια δεν αρκούν),πως λυπάμαι που ο Σποτάκος χάνει τη βυζοσυζήτηση
(απορώ μάλιστα γιατί συνήθως τα μυρίζεται κάτι τέτοια),πως έβγαζε μάτι το ότι η αγγελουδοδαδερφή
υποφέρει από ζήλια,βαθειά ριζωμένη από τα παιδικά κιόλας χρόνια κι αυτό δύσκολα ανατρέπεται,ειδικά
όσο συνεχίζει να τροφοδοτείται(όσο δικαιολογημένη κι αν είναι η συσπείρωση των γνωστικών απέναντι
στην τρελή),πως επιτέλους μας έκανε την τιμή να μας απευθύνει δυό λέξεις η Αλαλουμένια τις οποίες
ούτε καν κατάλαβα σε ποιά ακριβώς τις απευθύνει,πως θαυμάζω την ενέργεια σας να στολίσετε
Χριστουγεννιάτικα(κάποτε είχα γράψει για τη μοναδική φορά που είχα στολίσει το σπίτι μου κι εγώ)
και κλείνοντας να δώσω πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας με την ευχή να είμαστε αγαπημένες.
- 10-11-2011, 22:56 #9302
Καλησπέρα, ζαλισμένα μου από τους γύρους στο καρουζέλ μας...
Σήμερα , μετά από 3 μήνες συγκατοίκησης, αποφασίσαμε να γυρίσει η μαμά μου στο δικό της σπίτι, να πάρουμε και οι δυο μια ανάσα και αν χρειαστεί-που ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί- να ξαναέρθει μαζί μου εν καιρώ.. Πλακώθηκα στις χοντρές δουλειές, που φυσικά δεν τελείωσα, στο σ/κ προβλέπεται μεγάλο ξεφάντωμα με πλυσίματα, σιδερώματα, σκουπίσματα κτλ. Στρώνω και τα χαλιά μου ένα ένα και ετοιμάζω εσωτερική ατμόσφαιρα για τις γιορτές που έρχονται..
Αύριο θα κάνω τις εξετάσεις εξαμήνου, φαντάζομαι θα είναι όλα καλά..Σας καληνυχτώ κοπελούδες!
11-11-2011, 02:29 #9303
Τωρα μαζευτηκα εγω!Ως συνηθως η νυχτοβια της παρεας!Μεχρι κ τη Ναταλια κοντευω να ξεπερασω!12 τελειωσε η προβα αλλα εγω ειχα σοβαρη συζητηση με την φιλη μου που εχει κανει σεμιναρια ψυχολογιας κλπ κ φτιαχνει κ χειροποιητα κοσμηματα.Της ειπα λοιπον,μετα απο πολυ καιρο οτι θελω να μου φτιαξει σκουλαρικια για τα καινουρια ρουχα κ καταχαρηκε.Τελευταια δεν φορουσα κοσμηματα για να μην τραβω την προσοχη.Θεωρει οτι εκανα ανακωχη με τα κιλα μου κ οτι τωρα ειναι πιο ευκολο να τα χασω.Ειναι τελειως αντιθετη στην επεμβαση καθοτι οπαδος της εναλλακτικης ιατρικης κ μαλιστα κανει νηστειοθεραπεια.Ανοιξαμε κουβεντα κ για την ανασφαλεια κ μου ελεγε οτι οσο πιο ανασφαλης ειναι καποιος τοσο πιο πολυ επιζητει την επιβεβαιωση.Ειπαμε για το τι κακο κανουμε οταν συγκρινουμε τα παιδια μας,με μαλωνει γιατι το κανω λεει,κ θα λεγαμε ως συνηθως μεχρι το πρωι αν δεν εβλεπα οτι κοντευει 2 η ωρα κ δεν ηθελα να γυρισω σπιτι μετα απο τους αλλους.
Μοναχουλα μου να σου πανε ολα καλα αυριο με τις εξετασεις σου!Κοιταξε να χαρεις ξανα την ελευθερια του να μενεις μονη σου κ να γεμισεις τις μπαταριες σου οποτε να εχεις δυναμη αν η μαννουλα χρειαστει ξανα τη φροντιδα σου.
Ναταλακι μου που το εχεις γραψει το χριστουγεννιατικο στολισμα σου?Υποπτευομαι οτι θα εχει ξεχωριστο ενδιαφερον κ θελω να το δω...
Κατερινακι περιμενουμε νεα απο το γιατρο αναλυτικα!
Σας φιλω γλυκα ολες!
11-11-2011, 08:59 #9304
Καλημερούδια!Ολάνθιστα,ευω διαστά καλημερούδια,
σαν του Γιωτουλινιού μου,που μου'στειλε πρωινιάτικα
και μου "άνοιξε" την καλή μου διάθεση για μια όμορφη μέρα!
Φεύγω όπου να'ναι για μια ημερήσια Θεσσαλονίκη,να κάνω δουλίτσες,
μάθημα φωτογραφίας,βόλτα και καφέ με τις φίλες μου,να δω και το μωρό μου
(Lancia Y)καθώς με χαρά έμαθα πως από σήμερα απελευθερώθηκε το ντίζελ
σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι άνοιξε και πάλι το σίριαλ αυτοκίνητο.Θα σας πρήξω
κι εσάς αναλυτικά με τα διλήμματα μου λίαν συντόμως,που θα έχω χρόνο!
Η ιστορία του στολίσματος δεν έχει τόσο ενδιαφέρον,Γλαύκη μου,όσο
εκείνη του ξεστολίσματος!Κουίζ της ημέρας:βρείτε πότε ξεστόλισα εκείνη τη χρονιά
και θα καταλάβετε γιατί δεν το ξανάκανα(σημείωση μιλάμε για 9 μεγάλες κούτες)
Μοιράζω φιλιά τώρα και τρέχω να προλάβω τα ραντεβού μου!Να μου σας προσέχετε!
Και καθώς άνοιξε αυλαία το ανυπόμονο Αβουλίνι με το πρώτο Χριστουγεννιάτικο
(αγαπημένη ταινία που φυσικά έχω,σαν παιδάκι που είμαι κι εγώ)παίρνω σκυτάλη
για να βρούμε κάπου στην πρόωρη αντίστροφη μέτρηση τη χαμένη μας εορταστική διάθεση
με την ελπίδα να στολίσει χαμόγελα κι αγάπη τα πεσμένα μας προσωπάκια.Φιλούδιαααααα
11-11-2011, 09:59 #9305
Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!
Κατερινάκι μου για πες, καλός ο γιατρός ή θα μας μείνει τελικά μόνο η ωραία φωνή? τι σου είπε για το χειρουργείο? Πως σου φάνηκε σαν γιατρός? Τί τον ρώτησες και τί σου απάντησε?
11-11-2011, 10:01 #9306
Αυτό φτιάχτηκε για μένα!!!!!!!!!!!
Μακάρι να μπορούσα να το έχω σπίτι μου!!!
11-11-2011, 10:21 #9307
καλημέρα και από μενα!
Λοιπόν ο γιατρός πολύ καλός και πάνω απο όλα δεν μασα τα λόγια του. Για το στήθος μου είπε ότι θα πρέπει να γίνει και και μικρή μειωτική για καλύτερο αποτέλεσμα μιας και τα έχω πλούσια ! Η πτώση είναι 22 εκατοστα όχι η χειροτερη που έχει δει. Μόνο με χειρουργείο μπορεί να διορθωθεί , τα καλά νέα είναι ότι οι τομές για την δική μου περίπτωση θα είναι λίγοτερες από της Πωλίνας. Γυρω από την θηλη και 5 εκ. καθετα προς τα κατω. Αυτη η ουλη μετά από 6-9 μηνες μπορεί να διαταθει και από γραμουλα να γίνει λωριδα, σε αυτη την περίπτωση κανουν μια διορθωση και την κάνουν ανεπαισθητη. Αυτο μπορει να συμβει απο το τσιτωμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμπωτικο καθως θα έχω μετα ένα στηθος περηφανο, σφικτο στητο κλπ. Μου έδωσε εισητηριο για να κινησουμε την διαδικασία που έχει πολύ αναμονή όποτε θα έχω και καιρό για να το σκεφτω αν θα την κάνω τελικά. Αν με δεχθει το νοσοκομείο θα είναι όλα τσαμπα και ο γιατρος είναι εναντιον του φακελακίου . Συγκεκριμενα μου είπε μην τυχον κανεις καμια κίνηση , θα τα πάρει στο κρανιο. Εγώ αυτος που είδα είναι ο ειδικευμενος που συμμετεχει στα χειρουργεία ως βοηθός . Θα με χειρουργήσει ο Διευθυντης της Πλαστικής του νοσοκομείου.
Αν δεν πάρω έγκριση , θα αναγκαστουμε να παμε ιδιωτικά με το ιδιο team, 3500? αλλά έχω ιδιωτική ασφαλεια οπότε πάλι μάλλον τσαμπα με μια μικρή αλχημεια στα χαρτια. Θα δω και τον Διευθυντη την αλλη εβδομαδα , χθες δεν μπορουσε , αργησε στο χειρουργείο.
Όσο για το υπόλοιπο σώμα , μου είπε ότι είμαι σε παρα πολύ καλά επίπεδα . Η κοιλιά μου είπε έχει υποστει όπως είναι φυσικό την χαλάρωση της αλλά όχι κάτι τόσο αντιαισθητικό , ότι και να κάνω εκτος χειρουργείου πάντα θα έχω μια μικρή πτωση αφαλου και πλαδαρη κοιλίτσα, το θέμα είναι αν με ενοχλεί εμένα αισθητικά ή όχι. ( ΧΕΣΤΗΚΑ με το μπαρντον κιολας)
Μου έχουν δημιουργηθεί άπειρες απορίες τις οποίες θα τις γραψω για να μην τις ξεχασω να τις ρωτήσω την άλλη φορά.
11-11-2011, 10:40 #9308
Ολα καλά δηλαδή Κατερινάκι μου!!!!! Αντε με το καλό να το πάρεις απόφαση, πράγματι το αποτέλεσμα ούτε στα πιο τρελλά σου όνειρα δεν το έχεις ονειρευτεί!!!
11-11-2011, 10:48 #9309
Originally posted by NADINE
Η ιστορία του στολίσματος δεν έχει τόσο ενδιαφέρον,Γλαύκη μου,όσο
εκείνη του ξεστολίσματος!Κουίζ της ημέρας:βρείτε πότε ξεστόλισα εκείνη τη χρονιά
και θα καταλάβετε γιατί δεν το ξανάκανα(σημείωση μιλάμε για 9 μεγάλες κούτες)
Originally posted by NADINE
Ax!Tον έχω κι εγώ τον Χριστουγεννιάτικο Μίκυ!
Αχ!Τέλεια θα περάσετε!Κεράκια,φωτάκια και κινούμενα σχέδια!
ʼντε,θα το πω το ανέκδοτο,να τελειώνουμε!
Πρόπερσυ νομίζω,είχα στολίσει Χριστουγεννιάτικο το σπίτι
(κάπου 9 κούτες μπιχλιμπίδια+ γιρλάντες κλπ. σε ένα ήδη
Χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι κατά όσους το βλέπουν)
Φυσικά μου πήρε πολλές μέρες και να το στολίσω και να το ξεστολίσω!
Το στόλισα κάπου τον Νοέμβρη και το ξεστόλισα Μεγάλη Εβδομάδα!
Που δεν πρέπει να ήταν και νωρίς!Απρίλιος ήταν σίγουρα!
H hopa κάπου στις Απόκριες μου είχε πει"Τώρα δε λέει να το χαλάσεις!
Θα λες πως το έντυσες για τα καρναβάλια Χριστουγεννιάτικο!"
Φυσικά από τότε δεν το ξαναέκανα!Πέρισυ είχαμε το μάζεμα των χαλιών
και φέτος έχουμε τη γενική καθαριότητα!Είναι απλά θέμα χρόνου!Πώς κάνετε έτσι;
Φιλουθκια!!!!!!!!!!!!!!
11-11-2011, 11:10 #9310
Καλημέρα κοριτσάκια!
Πως πάνε τα κέφια σας σήμερα?
Ναταλία δεν παίζεσαι!
Το πρόβλημα είναι ότι αν φτάσει ο Απρίλιος για να ξεστολίσεις, μετά πρέπει να καθαρίσεις και ένα ένα τα στολίδια από την σκόνη που θα έχουν μαζέψει για να τα αποθηκεύσεις!
εγώ αυτό μόνο θα σκεφτόμουν αλλιώς θα τα άφηνα και γω, μ' αρέσουν πάρα πολύ όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια, φωτάκια κλπ....
Σήμερα κάνω γενική καθαριότητα (τώρα έκανα ένα διάλειμμα) και στρώνω χαλιά!
Χτες είδα για πρώτη φορά στολισμένα μαγαζιά στην Κηφισίας και μπήκα στο mood. Αλλά (παρά τις πιέσεις των παιδιών μου) εγώ θα στολίσω το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη!
11-11-2011, 11:19 #9311
ʼλλαξα και τικεράκι!!
11-11-2011, 18:51 #9312
Καλησπέρα σας, αμαζόνες μου!
Κουίζ της ημέρας Νο 2:
Μαντέψτε που ακουμπώ με χαρά και καμάρι το λάπτοπ μου..
Σε χριστουγεννιάτικο καρέ!! Όχι που θα κρατιόμουν! Δεν είναι τυχαίο το ότι τα τελευταία χρόνια έλεγα, έλα βρε κοπέλα μου, μη τρως, δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση. Αυτοσυγκράτηση? Τι θα πει αυτό? Ας μου θυμίσει κάποιος..
Ήταν να μη μου καρφωθεί η ιδέα. Έκανα τις δουλειές μου και μου έμειναν ελάχιστες. Μεταξύ αυτών και τα τζάμια. Βαριέμαι θανάσιμα να τρίβω τζάμια, αλλά θα το κάνω, γιατί όταν μπει το δέντρο, αύριο δηλαδή, θα είναι αδύνατος ο καθαρισμός τους. Προς το παρόν ξεκίνησα με το να στολίζω λίγα πραγματάκια. Μία κάλτσα εδώ, ένα φαναράκι εκεί, αλλά πήρα φόρα και όλο και το χόντραινα το παιχνίδι. Με σταμάτησε ο φόβος της κοινωνικής κατακραυγής. Βγήκα στο μπαλκόνι με τα φωτεινά στολίδια στα χέρια, αποφασισμένη να τα κρεμάσω, χωρίς να τα βάλω στην πρίζα, για να φύγει η σακούλα από τη μέση (τάχα). Σκέφτηκα μετά ότι στο φως της ημέρας θα φαίνονται, έστω και μη φωτεινά και μπήκα σπίτι άπρακτη. Μετά σκέφτηκα να κρεμάσω το στεφάνι στην πόρτα, αλλά με συγκράτησε το ότι οι γείτονές μου θα αρχίσουν να μου μιλούν με μελιστάλαχτη και ελαφρώς τρεμάμενη φωνή, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά τους από μένα και το άφησα και αυτό στην άκρη. Προς το παρόν, βεβαίως, βεβαίως... Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί ο στολισμός, τουλάχιστον ο εσωτερικός. Όποιος εισέρχεται στο σπίτι μου, το κάνει με δική του ευθύνη, οπότε θα περιμένει τους επισκέπτες μου μία έκπληξη. Απ' έξω βέβαια θα είναι ένα συνηθισμένο σπίτι, ενταγμένο στο τοπίο και συγχρονισμένο με την εποχή.
Κατερινάκι μου, τι έγινε, συνεννοήθηκες με τον Χιου? Θα μετακομίσεις στην έπαυλη ή θα αρκεστούμε να σε καμαρώσουμε μις Δεκέμβριο?
Lidal, πονηρούλα μου εσύ.. Εορταστικά ποτήρια, βλέπω... Μας κοτσάρισες και το ποντίκι για να μας παραπλανήσεις, αλλά δεν μας ξεγελάς! Η καρδούλες πάντως είναι το σήμα κατατεθέν σου! Αν ήμουν ένα από τα παιδιά σου, δεν θα σε είχα αφήσει σε χλωρό κλαρί! Ακόμη και στον ύπνο σου θα ερχόμουν και θα σου ψυθίριζα στο αυτί "έλα μανούλα, έλα να στολίσουμε, σε παρακαλώωωωωω". Εσύ, επηρρεασμένη από την υπνοπαιδεία, θα ξυπνούσες το πρωί και θα έλεγες, μπα, τι μου ήρθε τώρα, αφού αποφάσισα να στολίσω το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη!
Πωλινάκι, με τις πρωτοτυπίες σου! Ανάποδο δέντρο, αυτό κι αν είναι! Θα βρεις εσύ τρόπο να το φτιάξεις, δε σε φοβάμαι!!
Γλαύκη, άσε τα θέατρα και τα μπούρου μπούρου και κοίτα να στολίσεις.. Παραδειγματίσου από τη Γιώτα, που, εκτός από την αφεντιά μου, είναι η μοναδική που μπαίνει σοβαρά στο κλίμα..
Ναταλία μου, μπορείς φέτος να στολίσεις μόνον 5 κούτες? Μην αφήνεις το σπιτάκι σου αστόλιστο.Ή έστω, λόγω συνθηκών, μία κούτα. Μόνο μία, pleeeeaaasee! Θα δεις πώς θα σου φτιάξει η διάθεση!
Κατά τα άλλα, χθες είδα, μετά από πολύ καιρό, ένα πάρα πολύ τρομακτικό θρίλερ. Ινσέντιο λέγεται και οι φοβητσιάρες καλύτερα να μην το πλησιάσουν. Ήμουν κουκουλωμένη με την κουβέρτα και κόντευα να τα κάνω πάνω μου. Όταν τέλειωσε και ξάπλωσα γύριζα συνέχεια και κοιτούσα το παράθυρο, μήπως δω καμία φάτσα κολλημένη στο τζάμι, να κοιτάει μέσα. Ωραίος ύπνος!! Και σα να μην έφτανε αυτό, μετά άρχισα να θυμάμαι προηγούμενες τρομακτικές ταινίες. ʼρχισα να φοβάμαι μήπως κρύβεται άλλη φάτσα κάτω από το κρεβάτι (Έκτη Αίσθηση)... ʼλλη φάτσα μέσα στη ντουλάπα (Η Κατάρα)... Μετά θέλησα να πάω στο μπάνιο και μεσολαβεί καθρέφτης. Πήγα τρέχοντας, με το κεφάλι στραμμένο στην αντίθετη κατεύθυνση (Mirrors). ʼνοιξα πρώτα το φως, μετά την πόρτα και έκανα τη δουλειά μου, αποφεύγοντας να κοιτάω τη μπανιέρα (Η Λάμψη). Ωραίο βράδυ, βρε κορίτσια! Να το επαναλάβω!
11-11-2011, 19:50 #9313
καλησπερα και απο μενα κουκλες!!!!!!!!
κι εγω απο το πρωι καθαριζω το σπιτι,,,,βεβαια κουβεντα για στολισμα δεν εχει γινει ακομα στο δικο μας σπιτικο....εμεις συνηθως στολιζουμε μεσα δεκεμβρη, κι αυτο αν....περσι δεν θυμαμαι να στολισαμε καθολου.....απο οταν περασν ολα τα μελη της οικογενειας τα 20 ξεθωριασε καπως η χαρα των χριστουγεννων...:sniff:
πηγα αγορα! εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου για την πρωτη δεκαδα χαμενων κιλων!
πηρα μαυρες γοβες,αυτες με το ενιαιο τακουνι και ειναι παρα πολυ ανετες!
ελπιζω να αρχισω να φοραω ωραια παπουτσια καθημερινα και να βγουν απο πανω μου τα παλιοαθλητικα και τα σταρακια...
ηταν ακριβα, εκαναν 75 ευρω και ελεγα να μην τα παρω...
αλλα μετα σκεφτηκα ''αντε μωρε! δεν ειναι και μανολο''
η καρυ δηλαδη γιατι να περνει τοσα παπουτσια κι εγω να σκεφτομαι το ενα ζευγαρι?!
εχεις κατι να σχολιασεις αβα??:starhit:
11-11-2011, 20:41 #9314
Θερμά συγχαρητήρια, κοριτσάκι μου, και για την απώλεια και για την απόκτηση των παπουτσιών!
Αξίζουμε, αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και να μας κανακεύουμε, με δωράκια και αξεσουάρ, που θα μας ομορφύνουν και θα μας φτιάξουν τη διάθεση! Για τη φιλενάδα Κάρυ, οι σκέψεις μου μπερδεύονται λιγάκι.. Τη μια σκέφτομαι, καλά κάνει, παπούτσια θέλει? Ας τα έχει! Από την άλλη, όμως, είναι λιγάκι επιπόλαιο να έχει ξοδέψει μια περιουσία σε παπούτσια και να μην έχει κάνει κανένα κουμάντο στη ζωή της. Κάποτε καταλήγει άστεγη. Εννοείται ότι βρίσκεται μαγικά λύση στο πρόβλημά της. Αλλά αυτό είναι το σήριαλ, που μας υπενθυμίζει πόσο άδικη είναι η δική μας ζωή. Δεν τις βλέπουμε ποτέ να εργάζονται, αλλά είναι ζάμπλουτες. Τρώνε συνέχεια και τα κοκτέιλς διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά είναι κορμάρες. Οι γκόμενοί τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι καρακούκλαροι και αυτές τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, αλλά θα ήθελαν κι άλλους. ʼδικη κοινωνία!!
Τη χαρά των Χριστουγέννων την απέκτησα πρόσφατα και αυτό, αν είναι δυνατό, έχει να κάνει με τα κιλά μου. Χριστούγεννα πήγαινα στο πατρικό μου. Εκεί έβρισκα μουρμούρα για το βάρος μου, γκρίνια, απαξίωση. Οι καυγάδες ήταν καθημερινοί. Το φαγητό μου διαιτητικό και ελάχιστο. Μην τυχόν και φάει η χοντρή και παχύνει κι άλλο. Τα τελευταία χρόνια άρχισα, παράλληλα με το αδυνάτισμα, να περνάω πραγματικά καλά. Και ξεσπαθώνω! Γιορτάζω όλα μαζί τα Χριστούγεννα που δεν έζησα. Που πεινούσα και έκλαιγα, γιατί δεν τολμούσα να φάω τίποτα, μην τυχόν και προκαλέσω νέο οικογενειακό επεισόδιο. Που πήγαινα για ποτό για να ξεχάσω και η μουρμούρα, από φίλες αυτή τη φορά, συνεχιζόταν. Που τα νεύρα μου ήταν μονίμως τεντωμένα. Φυσικό ήταν να συνδυάσω τις συγκεκριμένες γιορτές με την ταλαιπωρία. Τώρα πια, προσέχω και πάλι, δεν τρώω υπερβολικά (αυτές είναι μοναχικές χαρές και δεν τις μοιράζομαι με την οικογένεια), ντύνομαι, στολίζομαι, βγαίνω και τρωγοπίνω, με χαρά, με κέφι, με γέλιο! Και στολίζω, στολίζω, στολίζω!!
Τώρα θα κάνω κάτι που βαριέμαι αφάνταστα. Είχα σκοπό να στολίζω σιγά σιγά, παρέα με σας, γλυκούλες μου. Αλλά λόγω κακής συνεννόησης, δυο φίλοι το θεωρούν δεδομένο ότι θα πάμε σινεμά. Σε ταινία που και μόνον ο τίτλος της με ενοχλεί. "Οι απέθαντοι", μη πω τίποτα. Θα το δω και θα πω κι ένα τραγούδι! Μόνο που δεν θυμάμαι πότε τους το έταξα.. Τέλος πάντων, πάω να στεγνώσω τα μαλλάκια μου. Μετά θα βάλω έναν πολύχρωμο σκούφο, πλεκτό, με αυτιά που καταλήγουν σε κοτσιδάκια και φουντίτσα πάνω. Τον είδε η μητέρα μου και έφριξε! Δεν ντρέπεσαι, μου είπε, να κυκλοφορείς έτσι? Τι είσαι, κανένα μωρό? Μωρό είμαι, ναι!!! Θα τα πούμε, αγάπες μου, αν όχι αργότερα, οπωσδήποτε αύριο! Φιλάκια!!
11-11-2011, 21:03 #9315
Αγαπημενο μου Ναταλακι μη μου βαζεις ιδεες κ αφησω το σπιτι αξεστολιστο μεχρι τελος Ιανουαριου που θα ερθεις!Αφου εχεις ειδικοτητα στο ξεστολισμα κ αφου θα μεινεις κ μια εβδομαδα τι θα κανεις ολη μερα?Κ εδω σε πληροφορω οτι προκειται για βαρβαρο σπορ!3 μαγαζια κ ενα σπιτι με κηπο.Στο στολισμα εκτος απο αυτα εχουμε 2 σπιτια φιλεναδων,της αδελφης μου κ καμποσες κατασκευες κασπω η για πορτες για την νυφη μου κ για τις υπολοιπες.Οποτε καταλαβαινεις τι εχουμε για μαζεμα!Το παταρι του σπιτιου ειναι γεματο.Παταρι ισον ολο το ξυλινο ταβανι του σπιτιου.Αλλα τι στα ειπα ολα αυτα?Θα εμενες που θα εμενες στο Λουμπι σου τωρα προβλεπω ν'αλλαξεις κ το εισητηριο της επιστροφης κ να μην γυρισουμε μαζι......
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....