ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 627
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 627 of 2553 FirstFirst ... 12752757761762562662762862963767772711271627 ... LastLast
Results 9,391 to 9,405 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Φιλάκια ζουμερά στη Λινταλένια μου,που δε μου πολυδίνει σημασία.Προφανώς περνά κρίση ο έρωτας μας ή της έχει πάρει τα μυαλά
    το κόκκινο φόρεμα των Χριστουγέννων...Καλή αρχή και με τη νίκη,γκέυ Ρωμαίο μου!
    Και ανταποδίδω με καυτά φιλιά και ζουπήγματα. Δεν γίνεται να μην σου δίνω σημασία. Εδώ μέσα κυρίως για σένα μπαίνω.
    Καλά κάνεις και κάνεις για πρώτη φορά μαστογραφία. Δεν έχω κάνει ποτέ. Τώρα μου έβαλες τζίνια... Πρέπει να κάνω και γω.....

Senior Member
    Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα!

Senior Member
    Επιτελους σπιτι..... Δεν προλαβαινω να σας διαβάσω, αύριο με το καλό από την δουλιά. Τώρα πρέπει να φτιάξω ερμάρια, να φύγουν τα καλοκαιρινά επιτέλους.....

Φιλάκια πολλά!!!

ΥΓ: Ναταλάκι ελπίζω να κανόνισες τα εισιτήρια για Αθηνα!!!

Senior Member
    Πωλίνα το παιδί πως είναι??

Senior Member
    Πωλινάκι γυρίσατε?? Σιδηρένιος ο μικρός σου!

Senior Member
    ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!!!!

Επιτελους ειμαι κατοχος φωτογραφιας της Ναταλιας!Η αληθεια ειναι οτι μου στοιχησε λιγο ακριβα....1000 ευρω ζητουσε το Λουμπι.Μοιρασαμε τη διαφορα,τα βρηκαμε πιο κατω!Εχει κ μια ταρατσα να τελειωσει το κοριτσι,τι να κανει?Αλλα κ επειδη κ εγω πρεπει να βγαλω τα λεφτα μου σκεφτομαι να τη βγαλω σε δημοπρασια η να κανω αντιτυπα κ να τα πουλαω εναντι παχυλης αμοιβης!Οσοι πιστοι προσελθετε!Δεχομαι προσφορες!Να διευκρινισω οτι ειναι δυσευρετες οι φωτογραφιες της αφου δεν βγαζει σχεδον ποτε!

Senior Member
    Κατερίνα μου, είσαι πονηρούλα εσύ! Στους Αθάνατους να πάμε, γιατί όχι? Αν σου περισσεύουν 500 ευρώ... Γιατί τόσα θέλω για να ξαναδώ αυτό το τερατούργημα! Και τα πατατάκια δικά σου!

Ναταλία, που είσαι καλέ? Πώς πήγε η εξέταση?

Γλαύκη, όπως βλέπεις, όλες μας είμαστε στον αγώνα ανεύρεσης χρημάτων... Η κρεβατοκάμαρά σου μου άρεσε πολύ... Με φαντάστηκα με τα βιβλιαράκια μου να χαλαρώνω, χαζεύοντας τα τριαντάφυλλα και παίζοντας με τις πουέντ.

Πωλίνα τρέχεις και δε φτάνεις.. Τουλάχιστον γυρίσατε σπίτι. Περαστικά!

Senior Member
    Μεχρι να αρχισουν οι προσφορες να πεφτουν εφταξα μηλο γλυκακι(σαν αυτο που εφτιαξε προχτες το Κατερινακι μονο που εγω βαζω ζαχαρη κ στο τελος ενα λικερ για αρωμα κ το μηλο κομμενο στα 2)κ πανακοτα που κερναμε στο τελος στην ταβερνα.Αλλοτε φτιαχνω κ χαλβα,αλλα δευτερα σημερα κ δεν προβλεπετε πολυ δουλεια.
    Πηγα στο νοσοκομειο σημερα κι εκανα την εξεταση με την πορτοκαλαδα για να δουμε αν εφυγε το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου.Η γιατρος μου ειχε τελειωσει η συμβαση της κ ειχε φυγει κ με ανελαβε ενας αλλος γιατρος,αλλα τι γιατρος....Κολαση κοριτσια κολαση!Σκεφτομαι ολο αρρωστη να ειμαι!Του ειπα οτι εχω κ ενα πονο εδω...Να εδω γιατρε μου..κ ηθελε εναγωνιως να με δει την Πεμπτη,αλλα εκανα τη δυσκολη κ του ειπα την αλλη Τριτη.Γελαω μονη μου με το ολο αρρωστη σκοπευω να ειμαι!Κ να μου πει καμμια μερα,Ε!σταματα να σαβουριαζεις οτι βρισκεις μπροστα σου να μην σε ποναει στομαχι κ εντερο!!Θα του πω οτι θα κανω βαριατρικη επεμβαση στην Πατρα κ οτι θελω ενα γαστρεντερολογο εδω να με παρακολουθει απο κοντα,απο πολυ κοντα....

Senior Member
    ΑΒουλινι μου ποτε θα ερθεις?Γιατι απο οτι βλεπω η Ναταλια της αρεσε πολυ το δωματιο αλλα προτιμα αυτο στο Λουμπι της.....κ εγω θα κλαιω....κ θα μονομαχησουμε κ με το Λουμπι.....
    Που ειναι τωρα να μας πει τα αποτελεσματα των εξετασεων κ να της πω κ εγω το προγραμμα για την Αθηνα...?
    Καλε μια προσφορα εσυ δε θα κανεις?

Senior Member
    Ώστε η Γλαύκη μας έχει πονηρούς σκοπούς? Θέλει να παίξει το γιατρό? Αχά!
    Προσοχή, όμως, στο γιατρούλη, δε θέλουμε να έχουμε ατυχήματα... Τον θέλουμε γερό, πάνω απ' όλα!
    http://www.youtube.com/watch?v=7lkqG...eature=related

Επίσης, σου δίνω μία ιδέα για να απογειωθεί η φαντασία.. Μπορείτε να το κάνετε με το γιατρό, όταν σε παρακολουθήσει από κοντά, από πολύ κοντά...
    http://www.youtube.com/watch?v=l4sW7...eature=related

Senior Member
    Δεν είμαι απαιτητική, καθόλου...
    Θέλω μόνο θάλασσα, φαγητό, καφέδες, κουβέντα ατελείωτη, βόλτες, μπαράκια και άντρες! Κατά τα άλλα είμαι μία πάρα πολύ βολική φιλοξενούμενη.. :love:

Senior Member
    Ε δεν παιζεσαι!Αλλα να βαλει ο γιατρος δερματινα πολυ δυσκολο το βλεπω!

Senior Member
    Ελα εσυ μωρο μου κ τι σε νοιαζει εσενα!Κ του πουλιου το γαλα θα σου εχω!

Senior Member
    Καλε μηπως η Ναταλια κανει τετοια μαστογραφια κ της αρεσει τοσο πολυ που δε λεει να ξεκολλησει?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Καλε μηπως η Ναταλια κανει τετοια μαστογραφια κ της αρεσει τοσο πολυ που δε λεει να ξεκολησει?
    χαχαχαχαχα!!!!!ν Μπραβο Βρε Γλαύκη! Μ'έστειλες!:smilegrin: