ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 628
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 628 of 2553 FirstFirst ... 12852857861862662762862963063867872811281628 ... LastLast
Results 9,406 to 9,420 of 38289
    Senior Member
    Μάλλον για τέτοια μαστογραφία θα πρόκειται..
    Απαίτηση κοινού: Να μας πει η Ναταλία πού την κάνουν, να πάμε κι εμείς! :bouncing: :bouncing: :bouncing: :bouncing:

Μόλις είδα τη σειρά που σίγουρα θα παρακολουθήσω φέτος, το "Με λένε Βαγγέλη". Ενθουσιάστηκα, έχει το χιούμορ που μου πάει! Αν και το περίμενα να είναι καλό, ξαφνιάστηκα ευχάριστα, είναι ακόμη καλύτερο από ότι περίμενα.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=ftgv6VxTv6o
    Ρε παιδιά, τίνος είναι αυτό το παρανυφάκι? Μου'χει γίνει τσιμπούρι! :lol:

Senior Member
    Αβουλινι μου χαιρομαι που σου αρεσει κ διασκεδαζεις.Εγω δεν ανοιγω καθολου τηλ πια.Περσι ειχα κολλησει με το νησι αλλα τιποτε αλλο.

Senior Member
    Βγαζω το προγραμμα για το τριημερο στην Αθηνα.Προτεινομενα....

Παρασκευη βραδυ θεατρο Στοα με "Φαυστα"του Μποστ.Ληδα Πρωτοψαλτη,Παπαγεωργιου κλπ.9.15μμ (Λαικη 10 ε το εισ)Αστερια κ. 4,5

Σαββατο πρωι,μεσημερι,νωρις το απογευμα,ψωνια,καφεδες,φαγ� �το,παλι καφεδες.
    Σαββατο απογευμα θεατρο τεχνης Καρολος Κουν στην Πλακα"Περιμενοντας τον Γκοντο"του Μπεκετ.Γερου,Χατουπη κλπ.6.15μμ
    (Λαικη 15 ε το εισ)Αστερια κ. 4,5
    η θεατρο Ιλισια"Ο φυλακισμενος της διπλανης πορτας"του Νιλ Σαιμον.Βαλτινος,Λεχου κλπ.6,15μμ(Λαικη 18 ε το εισ)Αστερια κ.3,5
    η θεατρο Βασιλακου"Η θεια κι εγω"Βαλαση,Χατζηπαναγιωτης .6μμ(20 ε το εισ)Αστερια κ.4
    ηθεατρο Αθηνων"Σλουθ"Κιμουλης,Μαρκ� �υλακης.(Λαικη 20 ε το εισ)Αστερια κ.3,5
    Σαββατο βραδυ μουσικη σκηνη Ζυγος με Τανια τσανακλιδου,Ελενη Κοκκιδου κ Κωστα Θωμαιδη.(20 καθιστοι,10 ορθιοι,ποτο 7 ε,κρασι 30 οχι
    απαραιτητο να παρεις)

Κυριακη πρωι,μεσημερι νωρις το απογευμα,Μοναστηρακι,Θησει ο,ισως καποιο μουσειο,καφεδες,φαγητο κ οτι αλλο.
    Κυριακη απογευμα θεατρο Τεσσερις εποχες Γιαννης Μορτζος"Γιαννουλης Χαλεπας Η κοιμωμενη μου"7,30μμ(Λαικη 18 ε το εισ)Αστερια κ.4,5
    η θεατρο τεχνης Καρολος Κουν στο υπογειο"Ο δρομος περνα απο μεσα"του Ιακωβου Καμπανελλη.Φερτης,Ασλανογλ ου,Αλεξανδρακ
    8μμ(20 ε το εισ)
    η θεατρο Αλμα"Ο χορος του θανατου"του Στριντμπεργκ.Μιχαλακοπουλ� �ς,Μαραγκου,Αλεξιου.7μμ(20 ε το εισ)αστερια κ. 4

Senior Member
    Στην Τσανακλιδου θα ειναι κ δεν ξερω σε τι αλλο κ η Ναταλια.Στην Φαυστα κ στην Τσανακλιδου κ ο αδελφος μου(βλεπε συγγραφεας).πεστε κ αλλες προτασεις να καταληξουμε το γρηγοροτερο για να κλεισουμε θεσεις κ για ποσα ατομα τραπεζι.
    Καληνυχτα....

Senior Member
    Καλημέρα!
    Η Ναταλία φαντάζομαι ξελογιάστηκε με τον τύπο της μαστογραφίας και θα κάνουμε καιρό να τη δούμε..
    Χθες το γέλιο συνεχίστηκε.. Είδα ράδιο αρβύλα και είχε στο Νο1 την εξήγηση για την κάτωθι εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου:
    http://www.youtube.com/watch?v=rY5AW5JEtOw
    Μου φάνηκε τόσο αστείο ή είχα τόση ανάγκη να γελάσω, ώστε με έπιασε νευρικό και μετά δε μπορούσα να κοιμηθώ! Η εξήγηση, σύμφωνα με το ράδιο αρβύλα πάντα, είναι μία βουτιά που έκανε κατά λάθος ο φοιτητής Βενιζέλος στα μολυσμένα νερά του Θερμαικού. Προσεβλήθη από ένα μικρόβιο (που στο μικροσκόπιο απεικονίζεται με μία ηλεκτρική κιθαρίτσα) και από τότε πήρε την κάτω βόλτα.. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια παρακολούθησης στη Νομική σχολή, άρχισαν να φυτρώνουν στο κεφάλι του ξανθά μαλλιά και από τότε ζει το διχασμό: Το πρωί ευυπόληπτος συνταγματολόγος και το βράδυ χεβυμεταλάς στις μουσικές σκηνές!
    Δε σε αδικώ που δε βλέπεις τηλεόραση, Γλαύκη μου. Αφού πάει από το κακό στο χειρότερο. Τούρκικα σήριαλς, ανόητα τηλεπαιχνίδια, επαναλήψεις και δυσάρεστα νέα, να σου σφίγγουν την ψυχή. Πέρυσι ήμουν κι εγώ από τους φανατικούς του νησιού. Φέτος βρήκα το σήριαλ που θα βλέπω. Επίσης την Παρασκευή έχει ένα με τον Μπέζο, που νομίζω ότι θα το δω. Αν και η επιλογή της ημέρας είναι δύσκολη. Μα Παρασκευή βράδυ?

Senior Member
    Καλημερα Ναταλενιες της Ναταλιας που εχει εξαφανιστει.....Καλημερα Αβουλινι μου,Κατερινακι κ Γιωτουλα που δωσατε πρωινο παρον.Εγω βιαστικα πριν παω στο μαγαζι.Ετοιμαζω καφε να μοσχομυρισει να μαζευτουν κ οι υπολοιπες!
    Ετοιμαστειτε κ για τις εξοδους της Αθηνας!

Senior Member
    Kαλημέρα!
    Γλαύκη φορτωμένο το πρόγραμμα βλέπω! Δυστυχώς δεν θα ακολουθήσω σε όλα αυτά!Παντως για τον καφέ σιγουρα είμαι μέσα και για τα υπόλοιπα βλέπουμε!!!
    Ναταλίααααα που είσαι; οεο;

Senior Member
    Παιδι μου δεν ειπαμε να τα κανουμε ολα αυτα!Φαυστα,Τσανακλιδου κ καφεδες ειναι για την ωρα τα σιγουρα.Εγω βλεπω παντα 3 παραστασεις οταν ανεβαινω αλλα τωρα θα προσαρμοσω το προγραμμα μου αναλογα με το τι θελει ο λαος!Φιλια!!!Κανετε κ αλλες προτασεις!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Πωλινα τα πα******κια που κρεμονται ειναι οι πουεντ που εψαχνες.Ειναι της κορης μου που σαν μεγαλη μπαλλαρινα τα κρεμασε οταν περασε στο πανεπιστημιο.
    Ξέρω τί είναι τα παπουτσάκια Γλάυκη μου, αλλά δεν θυμόμουνα το όνομά τους, και ήθελα να βρω σχέδια για τούρτες!

Senior Member
    Καλημέρα στον Ναταλοκοσμο!

Γλάυκη μου είμαι μέσα για βολτες καφεδες κλπ για την Τάνια δύσκολο το βλέπω , την εκτιμώ για αυτό που κάνει και θεωρώ ότι το κάνει εξαιρετικά αλλά δεν είναι το στυλ μου. Αν μου έλεγες για Ρουβά δεν θα το συζητούσα!!!! Θέατρο θα βαρεθώ σίγουρα.
    Εγώ λοιπόν για βραδυνή έξοδο προτείνω Ρουβά και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Senior Member
    Παιδιά επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω, αν γίνει η συνάντηση στείλτε μου ένα U2U, ή Ναταλάκι πάρε κανένα τηλέφωνο για να το ξέρω. Αν θέλεις να με δεις βέβαια !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!!!!

Επιτελους ειμαι κατοχος φωτογραφιας της Ναταλιας!Η αληθεια ειναι οτι μου στοιχησε λιγο ακριβα....1000 ευρω ζητουσε το Λουμπι.Μοιρασαμε τη διαφορα,τα βρηκαμε πιο κατω!Εχει κ μια ταρατσα να τελειωσει το κοριτσι,τι να κανει?Αλλα κ επειδη κ εγω πρεπει να βγαλω τα λεφτα μου σκεφτομαι να τη βγαλω σε δημοπρασια η να κανω αντιτυπα κ να τα πουλαω εναντι παχυλης αμοιβης!Οσοι πιστοι προσελθετε!Δεχομαι προσφορες!Να διευκρινισω οτι ειναι δυσευρετες οι φωτογραφιες της αφου δεν βγαζει σχεδον ποτε!
    Μπορεί να μην βγάζει σχεδόν ποτέ, αλλά εμένα μου υποσχέθηκε πως θα βγάλει μαζί μου μία, για να την έχω για ενθύμιο!!!!

Senior Member
    Καλημέρα σας παιδιά.

Ο γιόκκας μου είναι καλά ευτυχώς. Γαστρεντερίτιδα το χρυσό μου.... Αυτό μας έλειπε, το πάθαμε και αυτό.... Σάββατο βράδυ γύρω στις 7 ξεκίνησε, Σάββατο βράδυ στις 10 έγινε εισαγωγή. Ευτυχώς δεν πρόλαβε να ριζώσει πάνω του και του πέρασε σχετικά γρύγορα. Ταλεπωρήθηκε όμως το καλό μου μιας και η ηλίθια δεν έβρισκε φλέβες και τον τρίπησε 3 φορές.... Στο τέλος την θύμωσε ο μικρός μου, και τις λέει φτάνει, η μαμά μου είπε μια φορά θα με τριπήσεις.... Ευτυχώς όλα καλά τώρα!

Είδα το πρόγραμμα την Γλαύκη για την Αθήνα και έμεινα κάγκελο. Συγνώμη, αλλά αν αυτό το πρόγραμμα είναι για τις μέρες που θα κατεύω εγώ Αθήνα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Εκτός που αν θέλετε να τα κάνετε όλα χωρίς εμένα, οπότε πάω πάσο.

Καλή σας μέρα

Senior Member
    Πωλινάκι πες μας τις προτάσεις σου, και πως το έχεις ονειρευτεί να δουμε που μπορούμε να καταλήξουμε. Ολές θέλουμε να βρεθούμε μαζι και να περάσουμε καλά . Είναι πολύ εύλογο όποιος έρθει απο μακρια να θέλει να κάνει και άλλα πραγματα , δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε όλοι σε όλα.