Results 931 to 945 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-05-2009, 16:53 #931
- 24-05-2009, 17:32 #932
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΧ!!!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ REDUCTIL ΚΙ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ.
GREENEYES ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ.
DREAM MHN TO BAZEIΣ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 80 ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΑ 100+ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
24-05-2009, 17:38 #933
βαρεθηκα να μετραω τις βδομαδες και την πιθανη απωλεια κ οταν περασει ο καιρος εγω στα ιδια η πιο πανω.νομιζω οτι πανω απο ολα θελει θετικη σκεψη.αντε να δουμε τι θα δουμε....καλη υπομονη και επιμονη σε ολους!!
24-05-2009, 17:39 #934
Α ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ?
24-05-2009, 17:43 #935
πατα πανω στο δικο μου κλικ και θα σου βγαλει τη σελιδα
24-05-2009, 17:51 #936
THANKS ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ........
24-05-2009, 18:53 #937
Τα reductil των 10 mg τα πήρα για 2 περίπου μήνες και έχω να πω ότι με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν πεινούσα και μου ήταν σαφώς πιο εύκολο να ακολουθήσω τη δίαιτα. Μετά τους 2 μήνες, δεν έβλεπα διαφορά στην πείνα είτε έπαιρνα τα χάπια είτε όχι, οπότε αποφάσισα να τα σταματήσω σιγά σιγά (και δεν ήθελα να συνεχίσω με των 15 mg).
Ίσως ξεκινήσω τα lipotox τώρα. Το θέμα είναι ότι τώρα τρώω σωστότερα και έχω αποκτήσει συνήθειες που με βοηθάνε γενικότερα -και όχι μόνο στο χάσιμο βάρους.
Με προσπάθεια, θέληση και επιμονή όλα γίνονται....θα πρέπει βέβαια να αγαπάμε και τον εαυτό μας
24-05-2009, 20:41 #938
Μπράβο joy!!!Τελικά αυτή είναι η ουσία.Να αποκτήσουμε σωστές διατροφικές συνήθειες.Την Τρίτη πάω στο γιατρό και αγοράζω τα Reductil.O θεός να βάλει το χέρι του και εγώ να μαζέψω τα δικά από το ψυγείο και τα ντουλάπια!!!
Κορίτσια καινούργια εβδομάδα καινούργια αρχή και βλέπουμε!!!
24-05-2009, 21:50 #939
joy αφου εκανες την αρχη μπραβο σου συνεχισε γερα την προσπαθεια.
Αν τρωμε σωστα μακροπροθεσμα ουτε που το καταλαβαινεις πως φευγουν τα ρημαδια τα κιλα μας και κανουμε το σωστο για τον οργανισμο μας.
Τσατιζομαι πολυ οταν γουρουνιαζω λες και τα παντα περιστρεφονται γυρω απο το φαγητο ας το καλο πια..........
Σωστα και υγιεινα απο δω και περα και καλα αποτελεσματα να εχουμε.
25-05-2009, 11:16 #940
καλημερα κοριτσια
nadinaki μου, χαρηκα που καταφερες εστω για λιγο να δωσεις το στιγμα σου. μια φορα κι εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος...ο ανθρωπος συνεχιζει να υπαρχει και το ιδιο και η ομαδα μας. Αντε να μας ερθεις κοντα και να τα λεμε. -μας ελειψες και απο οτι φαινεται εσυ εισαι ο συνδεσμος της ομαδας.
Marikaki, χαρηκα πολυ που επιτελους θα εχω μια καθημερινη παρεα εδω απο τα παλια. την κυριακη το πρωι ειχα ζυγιστει 87,1 αλλά ηταν η ημερα που ετρωγα τα παντα. κι ετσι, σημερα ειμαι 89,1!!!! ειχα κανει και του κοσμου τις λιχουδιες γιατι ειχα τραπεζι και δεν σταματησα.....ξεχασα να παρω και το χαπι μου και οπως εχω γραψει πολλες φορες, οταν δεν το παιρνω, δεν μπορω να συγκαρατηθω. Τελος παντων- απο σημερα συνεχιζω ακαθεκτη για τα 75. Αν αρχισεις απο σημερα τα χαπια, ριξε μια ματια στη διαiτα της Pink buttefly που κανω κι εγω και παω πολυ καλα. εμενα μου εκατσε καλα. αν και μαλλον εσυ πρεπει να κανεις την διαιτα της υπο συστασης ομαδας ΠΟΚΟ ή cysters ή οπως αλλιως την πειτε τελικα αφου εχεις και το προβλημα
Αλαλουμακι μου, κι εσυ μας θυμασαι που και που και χαιρομαι ιδιαιτερως. εσυ πως πας με τα κιλα σου? χανεις? σε καταλαβαινω οτι εχεις πολυ δουλεια. να μας δινεις το στιγμα σου ομως και καμια φορα, ε?
αθηνα80, καλη αρχη. να δεις τι ευκολα θα τα χασεις τα πρωτα σου κιλα. δεν πειραζει οσα πηρες....περασες τουλαχιστον καλα? πες λιγα λογακια.
Dream, τα εχεις τα κιλακια σου δεν λεω. αλλά εχεις και υψος πολυ. νταρντανογυναικα δηλαδη...και ξερεις τιγινεται μια νταρντανογυναικα αν αδυνατισει, ε? μοντελακι γινεται....αντε να ξεκινησουμε μια προσπαθεια ακομη και αν ειναι η τελευταια. μετα να κοιταξουμε για μια καλη συντηρηση και να εχουμε στο μυαλο μας οτι μολις βαζουμε 2-3 κιλα, μια εβδομαδα προσπαθεια και θα επανερχομαστε. Με τον θυροειδη, τι προβληματα εχεις? παρε λιγη θετικη ενεργεια απο εμενα και ξεκινα κατι καλο....
joy, spartiatissa, fiona και αλλες νεες της παρεας, ας κανουμε μια καλη προσπαθεια για να βγουμε το καλοκαιρι στις παραλιες με κορμαρες...
εγω πηρα ενα κοκκινο μαγιο (για οσες με ξερουν, να αναφερω και απο που το πηρα για να γελασουμε λιγο...απο το lidl....) και περιμενω πως και πως. αλλά δεν θα το φορεσω αν δεν κατεβω στα 83,8 μεχρι 20 ιουνιου που πηγαινω διακοπες. (θα ειμαι τοτε -20 απο οταν ξεκινησα την προσπαθεια μου....)
25-05-2009, 12:07 #941
το εβαλα το τικερακι?
25-05-2009, 12:27 #942
καλημερα!ναι μπηκε το τικερακι.ευχαριστω πολυ και ελπιζω να τα καταφερω.εχω οντως πολυ καλη διαθεση σημερα και νιωθω λιγο πιο δυνατη.εχω υποθυροειδισμο και χανω με δυσκολια.κολλαει κ ενω κανω διατροφη δεν λεει να ξεκολλησει με αποτελεσμα να χανω τη δυναμη και να τρωω!!!αυτη την φορα ειπα οτι δε θα ανεβω ζυγαρι αγια 1 μηνα γιατι εχω και καθυστερηση λογω θυροειδη 1 μηνα και αν ανεβω ξερω οτι θα παθω κοκομπλοκο!!!
25-05-2009, 12:41 #943
dream, αυτο το κοκομπλοκο πολυ μου αρεσε. αυτος ο θυροειδης παλι, πολυ μανικι. αν και χανω κιλα με τη διαιτα, αποφασισα να τον ελεγξω κι εγω. αυριο εχω ραντεβου στο ικα. ελπιζω να μου γραψουν εξετασεις για να γλιτωσω τα εξοδα. Εσυ διαβασες τι γραφουν καποιες φιλες στο θεμα πολυκυστικες ωοθηκες κλπ? δινουν και διαιτα ειδικη για περιπτωσεις σαν και την δικη τους.
25-05-2009, 14:32 #944
ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
BARB TA ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ........ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ,ΚΡΥΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΘΑΛΛΑΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 2-3 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ 110 ΕΔΕΙΞΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
25-05-2009, 15:59 #945
μη το βαζεις κατω Αθηνα. ολοι απο καπου αρχισαμε. το θεμα ειναι το που θα καταληξουμε. Μετα την πρωτη σου εβδομαδα με τα χαπια και αφου ολα τα πανε καλα και τα συνεχισεις, να βαλεις τον στοχο σου για τις επομενες διακοπες. τα 10 κιλα παντως εγω τα βλεπω εφικτα για το δικο σου βαρος. μαζι με καλη διαιτα φυσικα. αν πανε ολα καλα, εγω στη θεση σου θα περιμενα να δω το 9 μπροστα μεχρι τοτε. μη σου πω και 95 κατι διοτι τα τελευταια 2-3 κιλα θα φυγουν ευκολα-πιο ευκολα απο οσο φανταζεσαι.
αντε περιμενω αυριο τα νεα σου. εγω για σημερα σχολαω
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....