Results 9,526 to 9,540 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-11-2011, 09:46 #9526
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Καλημέρα και από εμένα!Γιωτούλα μου εύχομαι σήμερα να νιώθεις σούπερ και επειδή εγώ στα αλήθεια πιστεύω πως οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο να εύχεσαι η συγκεκριμένη ψυχή να είναι πάντα καλά και ας σε πλήγωσε!
Ναταλία μου το νοσοκομείο του Ρίου δυστηχώς δεν έχει τμήμα πλαστικής χειρουργικής!Έχουν φτιάξει μία μονάδα αποκατάστασης αλλά ακόμα δεν έχει γιατρούςκαι μάλλον θα αργήσει να αποκτήσει!Από την ομάδα του γιατρού που είχα συζητήσει για την κοιλιοπλαστική (που μάλλον τελικά δεν θα χρειαστώ) μου είχαν πει πως μπορούν να μου την κάνουν ,σαν τεχνική δεν είναι δύσκολη αλλά θα μου αφήσουν μεγάλο σημάδι και επειδή είμαι νέα ακόμα είναι κρίμα!
- 17-11-2011, 10:30 #9527
Γιωτουλίνι τι καλά που νιώθεις καλύτερα ! Πάρε τα χαπάκια σου, κανε τις σουπιτσες σήμερα και αν σου την βαρέσει πάρε κανα τηλ για συμπαράσταση. Αντε με την νεα διατροφή θα δεις το 7 σίγουρα τουλάχιστον σκέψου τα θετικά.
Απαιτώ να έρθει η ΑΒα στην συνάντηση. Μωρό μου θέλω να σε δω και από κοντά, έχεις σχηματίσει μύθο και μυστήριο γύρω από το ονομά σου και θέλω να βάλω και εικόνα όταν σε σκέφτομαι!!
17-11-2011, 18:33 #9528
κοριτσια......το εκανα το λαθος μου!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
δεν θα το πω υπερφαφικο γιατι αφενος δεν το θεωρω και τελειως αλλα με τρομαζει κιολας η λεξη.....
εφαγα 7 κριτσινια με τυρι και ηταν εκτος προγραμματος.......
δεν με πειραζουν τοσο τα 7 κριτσινια αλλα ο φοβος μην ξανακατρακυλησω...........
θελω να κανω και γιορτες με 7 τρομαρα μου
18-11-2011, 00:47 #9529
Kαληνυχτα αγαπημενες φιλεναδες, Ναταλενιες μου......Πολλες απουσιες αποψε...Σας στελνω να φιλια μου....
18-11-2011, 01:09 #9530
Καληνύχτα Γλαύκη!Καληνύχτα Ναταλένιες!
Τα λέμε αύριο με λιγότερο βαριά-ελπίζω-διάθεση...
18-11-2011, 10:00 #9531
καλημερα!!
τι κρυο ειναι αυτο????
πρεπει να βγω απο το σπιτι για να ετοιμασω τα τελευταια για το ταξιδι...
αλλα στην πραγματικοτητα ονειρευομαι τζακι, πυτζαμες ζεστες, αγκαλια...
και μια ζεστη σοκολατα φουντουκι!
μαζευω ομως το μυαλο μου, να βαλω ενα τζην και φουτερ, να τρεξω μονη μου για τις δουλειες και αν τελειωσω εγκαιρα μπορει να κατσω να πιω και κανενα νες μετριο.
καλη μερα σε ολες τις ομορφες ναταλενιες!
18-11-2011, 10:06 #9532
Φιλενάδες μου καλημέρα!
Κοριτσάκι ,μην σκας για τα κριτσινια....σιγά τα αυγά !!
αν ωστόσο σε βαραίνει κάνε το πρόγραμμα σου κανονικά (κάνε όλα τα γευματα με διάστημα 2,5-3 ωρες σαν αντιβίωση για να ισορροπήσεις την γλυκόζη σου ) και δραστηριοποιήσου όσο μπορεις , ανεβα κατεβα σκαλες , κάνε δουλειες στο σπίτι , περπατα κλπ.
18-11-2011, 10:10 #9533
αχ κοριτσάκι εγώ να δεις πως κρυώνω. Συνέχεια ακατάπαυστα ! Μου είπε η διαιτολόγος ότι είναι λόγω της απώλειας λίπους που έχω υποστεί και ότι κάποια στιγμή θα ισορροπήσω αλλά μέχρι τότε με την τρίχα κάγγελο είμαι!!!
Καλό κουράγιο για τις δουλίτσες σου. Ερχεται ΣΚ και θα το κάνεις και το τζακι-κουβερτουλα-καφεδακι. Σε φιλώ
18-11-2011, 11:06 #9534
Καλημέρα κορίτσια.... Χάθηκα.... Δεν είμαι και στα πολύ καλά μου....
Περιμένω να ρθω να σας δω μπας και νιώσω καλύτερα....
Τόσο καιρό που ψάχναμε για τον άντρα μου δουλιά, οι 7 στις 10 αγγελίες ήταν για λογιστές. Τώρα ούτε μί ΔΕΝ ΥΠ΄ρχει, ΟΥΤΕ ΜΙΑ............
Δεν μου λέτε, Σάββατο βράδυ τί κανονήσατε?
Οταν είχαν σταματήσει τον άντρα μου και ήταν χάλια, ήθελε να βγει με κάτι φίλους του και βγήκε μέχρι τις 4 τα ξυμερώματα περίπου, και σκέφτομαι να πατήσω (μόνο μία φορά όμως) πάνω σε αυτό μπας και με αφήσει να βγω και εγώ μαζί σας. Δε θα το πιέσω όμως γιατί δεν θέλω καυγάδες εκείνες τις μέρες....
18-11-2011, 11:12 #9535
Πωλινάκι κανονίζουμε να πάμε στην Τσανακλίδου το Σάββατο το βράδυ , δες το λίγο με τον άντρα σου διοτι πρέπει να κλείσουμε τραπέζι. Μακάρι να μπορέσεις να ερθεις , χρειάζεται οπωσδήποτε να ξεσκάσεις λίγο. Α ρε Πωλίνα θα βρεθεί κάτι ρε κούκλα μην ανυσηχείς.
18-11-2011, 11:15 #9536
Τσανακλίδου ε? κάτσε να του το πω απόψε και να σας πω. Αν πει οχι δεν θα επιμείνω για να μην μου χαλάσει όλες μου τις διακοπές.
18-11-2011, 11:17 #9537
Για Σάββατο μεσημεροαπογευματάκι είναι οκ με σας που είπα στο Ναταλάκι? Και Κυριακή απόγευμα να κανονήσουμε με όλα τα παιδιά? Δεν έχω όρεξη να διαβάσω τόσες σελίδες πίσω για να δω τί κανονήσατε.... Αν μπορείς στείλε μου με μύνημα το τηλ σου γιΑ να το έχω καλή μου. Θα το δω όταν ξαναμπώ. φιλάκια για την ώρα.
18-11-2011, 11:25 #9538
ναι Σαββατο μεσημεροαπογευμα βασικά είναι οκ .Νομίζω μόνο με την Γιαννα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθει.
18-11-2011, 12:40 #9539
Καλημερούδια Ναταλένιες μου!
Χαλαρό πρωινό για λίγο ακόμα στον καναπέ μου και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου να ετοιμαστώ ανάμεσα στα άλλα,
που αύριο πρωί ταξιδεύω για Αθήνα!Εισιτήριο άφησα ανοιχτής επιστροφής και βλέπουμε,ανάλογα πώς είναι τα πράγματα...
Δεν ακούω να προτείνετε όμως τόπο συνάντησης για την Κυριακή και μας βλέπω να τη βγάζουμε σε καμιά πλατεία,κανάν Εθνικό κήπο...
Λινταλαγάπη,κουνήσου!Η Αλαλουμένια ούτε μπαίνει,το Κατερινάκι δε γνωρίζει,η Γιαννούκα δεν ξέρω...Συντονιστείτε!Χάιντε !
Πωλίνα μου,Σάββατο βράδυ Τανιαζόμαστε επικίνδυνα!Αν θέλεις να κάνεις την επανάσταση σου βγαίνουμε Κυριακή βράδυ,
μετά τη συνάντηση αν είναι,όσοι θέλουν και μπορούν.Εγώ μέσα είμαι σε ό,τι κανονίσετε.Εκείνο το Σ/Κ μου είναι δικό σας!
Τελικά η Γιαννούκα μόλις γυρίσει σπίτι θα μας κάνει μια καλή πρόταση για παιδότοπο,μεγάλο,ευχάριστο για τα παιδιά
με πρόσβαση από μετρό συν λεωφορείο,αλλά για όσες δεν έχουμε αυτοκίνητο κάπως θα τα κανονίσουμε να μας παραλάβουν
από το μετρό οι έχουσες και κατέχουσες αυτοκίνητο.Για να δούμε και πόσοι θα είμαστε!Έχω ρίξει όλο μου το βάρος
πάνω στην ʼβα να το σκεφτεί να μας κάνει την τιμή(σα να την έχω κι εκείνη εικόνα στο τρελό αυτό Σ/Κ που θα περάσουμε).
Λινταλένια και Αλαλουμένια δε μου σηκώνουν τηλέφωνο(θα τιμωρηθούν παραδειγματικά γι'αυτό!).Το ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο
έδειξε να χαίρεται πριν χρειαστεί να κλείσουμε εκτάκτως το τηλέφωνο.Θα προσπαθήσω να βρω και την παλίρροια...
Απλά από αύριο που δε θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή να σας γράφω(θα σας διαβάζω μόνο από το κινητό μου)
μη χαλαρώσετε και δεν οργανωθείτε!Το νου σας ρεμάλια!Τελευταία ευκαιρία για Τάνια Σαββατόβραδο για να κλείσουμε τραπέζι.
Προς το παρόν είμαστε Γλαύκη,Κατερίνα,Γιώτα κι εγώ.Αύριο θα μας ανακοινώσει η ʼβα την απόφαση της αν τελικά θα έρθει,
(αλλά είπαμε,έχω εικόνα να τραγουδάμε Τάνια μαζί)και τα για υπόλοιπα(τις τετ α τετ συναντήσεις μου)περιμένω τηλέφωνο σας!
Συνεχίζω τηλεφωνήματα τώρα και να πιαστώ και με τις άλλες δουλειές μου...Θα τα πούμε και πάλι το βράδυ αργά...
Ελπίζω εντωμεταξύ να νιώθει καλά το Γιωτουλίνι μας,να ανεβαίνει σιγά σιγά το Πωλινάκι μας(που ξέρει πως σίγουρα
σύντομα κάτι ενδιαφέρον θα βρεθεί)να ετοιμαστεί με ενθουσιασμό μεγάλο η Μις Ζάρα μας για το υπέροχο της ταξίδι
και όλες να έχουμε μια ευχάριστη,δημιουργική μέρα!Σας φιλώ γλυκά γυκά!
18-11-2011, 12:42 #9540
Originally posted by *Katie
ναι Σαββατο μεσημεροαπογευμα βασικά είναι οκ .Νομίζω μόνο με την Γιαννα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθει.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....