ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 638
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 638 of 2553 FirstFirst ... 13853858862863663763863964064868873811381638 ... LastLast
Results 9,556 to 9,570 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλησπέρα. Συμφωνώ με τη Γλαύκη ότι θα ήταν πιο βολικό αν μπορούσατε να βρείτε κάτι πιο κοντά από την Αγία Παρασκευή. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει θα ετοιμαστώ για ταξιδάκι από τα Κάτω Πατήσια που μένω με τρένο, μετρό και λεωφορείο και θα πάρω και κεφτεδάκια μαζί για το ταξίδι χιχιχιχιχι.:starhit:
    Τζίνα κατέβα στην Ν. Ιωνία και περνάω να σε πάρω να πάμε μαζί. Και μετά στον δρόμο μας να πάρουμε και την Γλαύκη. Τι λες?

Senior Member
    Εντάξει Katie, σ'ευχαριστώ πολύ. Σου στέλνω το τηλέφωνό μου με u2u ή στείλε μου και το δικό σου να σε καλέσω εγώ και να συννενοηθούμε για τις λεπτομέρειες.

Senior Member
    βρε καλά μου κορίτσια ψαξτε και σεις μήπως βρείτε κάτι πιο κοντινό στο κέντρο. Οχι κέντρο κέντρο αλλά ίσως κοντά στο μεγαρο μουσικής ή προς νοτια προάστεια που βολεύει και το τραμ ή το τρένο

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Originally posted by NADINE

Λινταλένια και Αλαλουμένια δε μου σηκώνουν τηλέφωνο(θα τιμωρηθούν παραδειγματικά γι'αυτό!).
    Καλέ πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το είδα??
    Τώρα το ξανακοιτάω. Καμία κλήση!
    Μανάρι,σας πήρα από το σταθερό της Θεσσαλονίκης.
    Δεν είχες κλήση από 2310...?Αν όχι,μήπως άλλαξες κινητό και δεν το έχω;
    Το δικό σου χτυπούσε,της Αλαλουμένιας ήταν κλειστό.Όπως και να'χει πάρτε με εσείς
    να είμαστε σίγουρες πως θα επικοινωνήσουμε.Εσένα σε υπολογίζω για πρωί,την Αλαλουμένια για απόγευμα.
    Δείτε το πρόγραμμα σας και πείτε μου εγκαίρως γιατί κλείνουν οι θέσεις όσο περνά ο χρόνος.Φιλάκιααααααα

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki

Γράφω εδώ επειδή μπαίνει η Ναταλία και η Πολίνα,σαν μοτερέιτορ δεν μπορείτε να μπλοκάρετε τους spamers που εδώ και 3 μέρες μας έχουν ζαλίσει?Ξέρω πως σβήνετε τα μην τους αλλά αυτό δεν βλέπω να έχει κανένα αποτέλεσμα!μπαίνω να δω τα σημερινά μην και βρίσκω τις αμέτρητες βλακείες.
    Αγγελουδάκι μου,δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός του να σβήνουμε τα σπαμ στα φόρουμς εκτός αυτού
    των ανακοινώσεων/προβλημάτων,όπου υπεύθυνος είναι μόνο ο Νίκος.Δεν έχουμε εξουσιοδότηση να τους μπλοκάρουμε.
    Απλά γράφουμε τα usernames τους στον Νίκο να το κάνει,όταν μπορέσει,εκείνος.Εντωμεταξ ύ,πραγματικά δεν μπορώ ν'αντιληφθώ
    για ποιόν λόγο το κάνουν αυτό!Τι έχουν να κερδίσουν;Γιατί χάνουν μαζί μας το χρόνο τους;Και το παράδοξο είναι πως επιμένουν!

Senior Member
    Για τα της συνάντησης τώρα,μια χαρά μου ακούγεται η πρόταση της Γιαννούκας,
    αρκεί να πάμε εκεί στις 5:30' για να βρούμε χώρο οι μεγάλοι.Μην τρελαινόμαστε με την απόσταση.
    Εκ των πραγμάτων δε γίνεται να βρεθεί μέρος να βολεύει όλους.Κυριακή είναι,χρόνος όσο να'ναι
    υπάρχει πιο ελεύθερος.Και ήδη προσφέρθηκαν οι σοφερίνες μας να εξυπηρετήσουν κι εμάς τις εκτός
    Αθηνών.Γιαννούκα μου,εσύ πάρε την Πωλίνα με την οικογένεια της(δε θα μπορούσα να χωρέσω κι εγώ).
    Εγώ αν έρθω από το σπίτι θα με πάρει η Αλαλουμένια που μένει κοντά και πλέον ξέρει πώς να έρθει
    ενώ αν είμαι ήδη κάπου με τη Γλαύκη από νωρίτερα θα κανονίσουμε να έρθουμε είτε με το Κατερινάκι
    και τη Τζίνα είτε μόνες μας.Εγώ θα σημειώσω τις οδηγίες σου να τις έχω μαζί μου και όλα μια χαρά!
    ʼντε κι αρχίζω σιγά σιγά να χαίρομαι για το ταξίδι...Βέβαια απόψε θα έχω λευκή νύχτα που ακόμα
    δεν έκανα τίποτα,αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!Εντωμεταξύ μου είπαν πως έχετε κρύο
    όπως εμείς εδώ.Δηλαδή να φοράω παλτό κι όχι ελαφρύ επανοφόρι.Ελπίζω να μην πολυβρέξει...

Senior Member
    Είδα στο internet ότι έχει παιδότοπο balloons στο Γαλάτσι (Σύρου 12) όπου πάει το 608 λεωφορείο και στο Ν.Ηράκλειο (Μαρίνου Αντύπα 62-66) όπου πάει το τρένο και περπατάς λίγο. Αν θέλει κάποιος μπορεί να το ψάξει. Στο youdrive.gr μπορείτε να δείτε και το πως να πάτε με ΜΜΜ από εκεί που μένει ο καθένας στον παιδότοπο στη Λ.Μεσογείων 396 που προτάθηκε.

Senior Member
    Kατερινακι μου ευχαριστω πολυ!θα ηταν πολυ βολικο!Σου στελνω κ εγω το τηλ μου εχεις κ της Ναταλιας κ θα συννενοηθουμε.Στειλε μου κ εσυ το δικο σου.φιλακια.!κ κατι αλλο,Ποσο ειναι το κοριτσακι σου?

Senior Member
    Κορίτσια μου, το σκέφτηκα και τελικά δεν θα έρθω. Αναμενόμενο, έτσι?
    Θα σας δω βορειότερα, μικρό το κακό..

Σήμερα είχα μια ιδιαίτερα ιδιαίτερη μέρα, λόγω αναμνήσεων, που εισέβαλαν από το παρελθόν, αναμνήσεων που δεν είχα καν ή είχα αμυδρά..
    Οι γονείς μου έκαναν εκκαθάριση σε αποθήκη και πατάρι και μου έφεραν τα προσωπικά μου είδη από τότε που ήμουν παιδί. Και τι δε βρήκα! Γράμματα, από φιλεναδούλες της εποχής, που δεν θυμάμαι καν τα ονόματά τους. Σε μία, που είμαστε ακόμη φίλες, της τηλεφώνησα και της υποσχέθηκα ότι θα της στείλω τα γράμματά της με φαξ τη Δευτέρα.
    Κάρτες, προσκλητήρια σε γάμους που έγιναν προ αμνημονεύτων ετών, κοσμηματάκια παιδικά, οι πρώτες μου εκθέσεις, το πιο συγκινητικό! Γράφω και παράλληλα διαβάζω γράμματα των τότε φιλενάδεων μου, που μου λένε ότι όταν έφυγα από την τάξη, σταμάτησαν οι καλές εκθέσεις. Παιδικά γραμματάκια δικά μου, που δεν τα αναγνωρίζω... Πνίγηκα από τη συγκίνηση...

Senior Member
    Για να πάρετε έστω μία ιδέα του τι αισθάνομαι τώρα, αντιγράφω κάτι, που είχα γράψει όταν ήμουν 5 χρονών:

Σε εμένα ο ʼγιος Βασίλης μου έφερε ένα πσιγίο και ένα καθρεφτάκι. Σήμερα πέρασα πολύ ορέα σε εμένα έπεσε το φλουρί έπεσε σε εμένα.. Αφτά τα δώρα μου άρεσαν. πολύ αλά το φλουρί έπεσε και στον αδελφό μου μα και σε μένα. Ι βιτρίνες μετά χτιστουγεννιάτικα στολιδιαστές. Βιτρίνεσ όλες ξυλέβαμε. εγό ντίθηκα κιρία μεγάλι. μόλις στολίσαμε το δέντρο. Στολίσαμε το σπίτι μας. Στις βιτρίνες ίταν πολλαά. Ορέα όλα μασάρεσε πολλύ.

Συγκινούμαι ιδιαίτερα με αυτά. Όλο το απόγευμα με αυτά ασχολούμαι...

Senior Member
    Αντιγράφω και μια εκθεσούλα, που είχα γράψει, όταν ήμουν 7 χρονών:
    Θέμα:"Ο καστανάς"

Τώρα το φθινόπωρο στις γωνίτσες των δρόμων που περνούν πολλοί βλέπομε τον καστανά με τη φουφού του να ψήνει κάστανα. Η γειτονιά μοσχομυρίζει. Η καστανιά ζει πολλά χρόνια (100 έως 200). Τα φύλλα της είναι μεγάλα και αγκαθωτά. Την άνοιξη βγάζει πολλά άνθη μαζί. Το κάστανο είναι προφυλαγμένο μέσα σε αγκαθωτή θήκη (κάψα). Το Σεπτέμβριο οι θήκες σκάζουνε και τα κάστανα πέφτουν κάτω. Η καστανιά μας δίνει ακόμη και το γερό ξύλο της για έπιπλα και καστανόχωμα για τα λουλούδια. Ο καστανάς κάθε φθινόπωρο έρχεται σε μια γωνίτσα και πουλάει γερά, ζεστά κάστανα. Τα παιδάκια τον βλέπουν και πηγαίνουν!

Senior Member
    Πόσο πίσω πήγα! Ίσως όσο δεν ήθελα να πάω..
    Κράτησα πολλά, αλλά και πέταξα πολλά, ανηλεώς. Μέσα σε αυτά που κράτησα, ένα αναμνηστικό, από τότε, που με πήγαν οι δικοί μου στην Ντενεκεδούπολη. Περίεργο πράγμα η μνήμη.. Θυμάμαι, μετά από τόσα χρόνια, που μάζευα κονσερβοκούτια και τενεκέδες κάθε είδους στο μπαλκόνι (προς μεγάλη απελπισία της μητέρας μου)
    http://www.youtube.com/watch?v=Vw5YEouIey8

Senior Member
    Το αγαπημένο μου, για τις αγαπημένες μου...
    http://www.youtube.com/watch?v=WsEEfQWPcHo

Και κάτι ακόμη, λόγω της περιστάσεως:
    http://www.youtube.com/watch?v=G6Nde...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=86azsdgFPM8
    π
    http://www.youtube.com/watch?v=y6pN6...eature=related

Όσο γι'αυτό, οι κλαψιάρες θέλω να κλάψετε και για μένα. Αν ήμουν εκεί θα έκλαιγα πολύ με αυτό, πάντα κλαίω,
    http://www.youtube.com/watch?v=59Ln5...eature=related

Γελάστε, κλάψτε, εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε όμορφα! Σας φιλώ, πολύ πολύ!!

Senior Member
    Κι αυτό μου αρέσει πάρα πολύ
    http://www.youtube.com/watch?v=k0gqw...eature=related

Senior Member
    Είμαι ένα περίεργο κράμα συναισθηματισμού και αναισθησίας. Αυτό το γράφω, για το Κατερινάκι, που λέει πως είμαι μύθος και καλά.. Από τη μια κλαίω με εκθεσούλες που έγραψα το 1821, από την άλλη μόλις σκούπισα τα μάτια και τη μύτη μου με μία χαρτοπετσέτα από κείνες που μάζευα εκείνη, την ίδια εποχή... :love: Κατερίνα μου!