Results 946 to 960 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
25-05-2009, 16:53 #946
Ναντινάκι μπήκες σαν τον ήλιο εδώ μέσα και μας γέμισες Παριζιάνικες ηλιαχτίδες?? Σε ζηλεύω που βρίσκεσαι εκεί, κάνε μια βόλτα στη μαγική Μονμάρτη και για εμάς, που μένουμε πίσω στην όμορφη Ελλαδίτσα μας....
Μπάρμπ, ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ από την πρώην ομάδα γιατί?. Οι υπόλοιπες είμαστε bad girls?. Πάμε για τα 75!!!!? εκεί θέλω και εγώ να φτάσω αύριο αν γίνεται?. Αντε να δούμε πάλι νέα προσπάθεια, θα πιάσει ή όχι ???
Καλωσήρθαν και τα νέα μέλη? συγνώμη που δεν γράφω συχνά αλλά έχω τρελή δουλειά αυτόν τον καιρό? Φιλάκια
- 25-05-2009, 17:01 #947
Dream το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας το είχα και γω με τα Reductil (κατά τα άλλο ήταν πολύ πολύ καλό). Δεν υπάρχει μια λύση ρε γμτ για να μην έχουμε αυτήν την παρενέργεια? Σκέφτομαι να μπω σε ξένα site για το reductil και να ψάξω εκεί πως αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό που προκαλεί το χάπι...
25-05-2009, 17:21 #948
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ?
ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ DERON ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΧΙ?
ΒΑRB ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ 95 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 100 ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ.
25-05-2009, 17:30 #949
και ειναι πολυ σπαστικο.δεν ειχα ποτε προβλημα με δυσκοιλιοτητα και κοροιδευα την αδερφη μου που πηγαινε μια φορα την εδομαδα.ο,τι κοροιδευεις το λουζεσαι!!!ειχα παθει μεγαλη πλακα.με εριχνε ψυχολογικα.ειχα παθειε εμμονη με ζυγαρια.ανεβαινα καθε 1 ωρα μπας και ξεκολλησε.το καλοκαιρι που ειχα παει 116.αλλα "οταν παιρνω φορα φορα κατηφορα κι ο θεος ο ιδιος δε με σταματα..."(χτυπα ξυλο..)
25-05-2009, 17:31 #950
ανηφορα επρεπε να γραψω.μακαρι να με επερνε η κατηφορα
25-05-2009, 18:48 #951
εδω ειμαι και εγω...
ξαναρχισα διαιτα και πειναωωω σημερα..
οκ τα κεφαλια ψηλα!!!!!!!!
καλη προσπαθεια σε ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω ξεκουνησει και κατι αλλα ατομα να αρχισουν παλι απο σημερα διαιτα...
λετε να τα καταφερουμε???????????????
φιλιααααααα!!!!!
25-05-2009, 19:28 #952
Ειναι δεδομενο οτι θα τα καταφερουμε... Φιλεναδα μου δεν ξεχναμε τον στοχο!!!! Καλη μας αρχη!
Μαζευομαστε σιγα σιγα...αντε λοιπον να ξεκινησουμε τον πολεμο στα κιλα!!! Ομαδα R σε δραση!!!
BARBακι μου πας υπεροχα, χαιρομαι παρα πολλυ για σενα, οχι μονο μας κρατησες ζωντανες τοσο καιρο αλλα εισαι και πολλυ δυναμικα ''πεσμενη'' στην μαχη των κιλων!!! Μην αγχωνεσαι για το 89, σιγουρα ειναι πλασματικο, δεν μπορει ο οργανισμος σου να εχει ''αποροφισει'' μεσα σε μια μερα 2 κιλα. εισαι 87 και το Καλοκαιρι θα βγεις ''ΚΟΡΜΑΡΑ'' στις παραλιες!!! Την εχω δει την διατροφη σου, ειναι λιγο σκληρουλα βεβαια αλλα αφου κανει δουλεια μην την κοβεις. Εγω οντως θα κανω αυτη την διαιτα του μελους Πενυ, γιατι οπως περιγραφω και στο θεμα της εχω το συνδρομο και ισως με βοηθησει.
Αλαλουμακι γλυκο νομιζω πως ξεκινας κι εσυ ε? Αντε κοριτσια μου μην αφηνουμε το BARBακι μας μονο του, αντε δυναμικα!!!
Καλη μας Αρχη σ αυτες που ξεκιναμε και καλη Συνεχεια στα κοριτσια που δεν εχουν σταματησει! Ολες να εχουμε καλο αποτελεσμα!
25-05-2009, 21:37 #953
ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ REDUCTIL ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ REDUCTIL Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ?
SORRY ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ..................
26-05-2009, 09:29 #954
kalimera koritsia. den ksero giati alla den mporo na grapso ellinika simera. tha dokimaso argotera
26-05-2009, 12:54 #955
Πηγε ο θειος μου χθες στον παθολογο του να του συστήσει κάποιο αγωγή αδυνατίσματος (είναι στα 140 κιλα). Του ζητησα να ρωτήσει πληροφορίες για το reductil, γιατί βλέπω αρκετό κόσμο να τα παίρνει, οπότε... why not... αν έχουν αποτέλεσμα...
Η απαντηση του παθολ'όγου, ήταν ππως το φάρμακο αυτό είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα που έχουν δωθεί για οριστική κατάργηση, αλλά για διάφορου λόγους δεν έχει γίνει ακόμα..
Η λειτουργία του είναι καθαρά εγκεφαλική, επιρεάζει τον εγκεφαλο και κόβει την πείνα. Γενικά έχει πολλές βλαβερές συνέπειες στον οργανισμό και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια χρόνια πάθηση είναι απαγορευτικό. Δε ξέρω, αλλά εγώ τρόμαξα με όλα αυτά....
26-05-2009, 15:39 #956
telika simera den grafw ellinika me tipote. zorizomai me ta greeklish alla tha prospathisw.
mtsek, to ti menei kai ti kobetai se listes den einai panta thema piotitas alla thema kostous twn tameiwn. shmera miloysa me thn endokrinologo moy gia kati asxeto kai moy eipe oti kserei pollous pou exasan polla kila alla den antexei allo to tameio kai to periorise se eidikes kathgories pahysarkwn mono.
athina80, ola kala elpizw mexri shmera?
marikaki, alaloum, xenia, xarhka poly estw kai ligo, mpainete kai grafete. kalh synexeia xenia. telika ekleisa ekei poy legame dwmatio. an volepsei, na ta pioyme to kafedaki, e?
lidal, tha symfwnhsw oti prokaloyn dyskoiliothta. giafto egw zygizomoyn molis kataferna kai "adeiaza".
polla froyta me sporoys (fraoules, aktinidia klp), xorta kai all bran synexeia dream gia na ksefouskoseis.
dream, soy euxomai na ginei grhgora kathfora. h lanthanousa glwssa leei thn alhtheia....
ante, den antexw na grafw etsi. elpizw ayrio na exv lysei to problem
26-05-2009, 15:53 #957
γεια σας κοριτσάκια χαθηκα για λίγο αλλα δεν ειμουν πολυ καλά εκανα μια εγχειριση αλλα ολα καλα τωρα.
Πηρα και 1 κιλο λογω της ολης καταστασης........ τελος πάντον συνεχίζω τη διαιτα μου παλι αλλα ειπα να πάρω κατι για βοηθεια επερνα τα lipotox καλα ειναι βοηθανε αλλα μονο αν προσεχεις τωρα λεω να παρω τα lipotropic της solgar εχετε αποψη?
Οσο για τα reductil εγω πηρα για 15 ημερες και θεωρω οτι ειναι τρελη χημεια και δεν προκειται να τα ξαναπαρω ποτε παλι...
26-05-2009, 16:34 #958
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΕΝΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ DEPON Η ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΧΩ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ.
PORKI ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ?ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΧΗΜΕΙΑ?
27-05-2009, 08:58 #959
Καλημερα κοριτσια μου!!!πως παει η διατροφη? Ελπιζω ολες να εχουμε βρει την σειρα μας και να το συνεχισουμε για πολλυ καιρο!!!
Εγω ξεκινησα ξανα τα ρεντουκτιλ και εκτος απο ξηροστομια δεν εχω κατι αλλο, δεν θα τα παρω ομως παλι για πολλυ, το πολλυ 10 μερες γιατι η αληθεια ειναι οτι ενα ς φοβος υπαρχει.... Εγω μετα την βδομαδα πειναω κανονικα, δεν με πιανουν, γι αυτο τα σταματαω.
Καλη επιτυχια σε ολες μας!
27-05-2009, 12:47 #960
Kαλημερα φιλεναδες
το ελυσα το προβλημα σημερα και επιτελους γραφω με τροπο που να διαβαζεται....
Πορκι μου σε χασαμε. ολα καλα τωρα?
καλη δυναμη σε ολες κοριτσια. συνεχιζουμε ειτε με χαπια ειτε χωρις την προσπαθεια απωλειας
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....