ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 646
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 646 of 2553 FirstFirst ... 14654659663664464564664764865669674611461646 ... LastLast
Results 9,676 to 9,690 of 38289
    Senior Member
    Ευχαριστώ Κατερινάκι, δεν με πειράζει η ταλαιπωρία, δεν μπορούμε να είμαστε πάντοτε σούπερ, απλά θέλω να μην χάσω το ραντεβου σήμερα με το γιατρό γι'αυτό θα πάω αφού έχω πάρει εκατό imodium και ο θεός βοηθός!:crazy:
    Όσο για σένα άκαρδο πλάσμα Ναταλία, τι να πω, τς τς τς, για τιμωρία σου την Πέμπτη θα σε κεράσω τσαγάκι ή ακόμη καλύτερα χαμομιλάκι! :P

Senior Member
    Το απόγευμα ελπίζω να είσαι καλύτερα και να μπορέσεις να πας. Οδηγείς για να πας εκεί?

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Τζινάκι,με το καλό,κοπελάρα μου!Μεγάλη ατυχία η χρονική συγκυρία,
    αλλά πάνω απ'όλα η υγεία σου!Ευτυχώς βρήκες σύντομη ημερομηνία
    και χωρίς φακελάκια και χαζά,να φεύγει κι αυτή η εκρεμότητα,να έχεις
    μόνο τη χαρά της απώλειας από δω και πέρα!Εύχομαι κι η μανούλα σου
    να κάνει την έκπληξη αυτήν τη φορά και να δείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία.
    Αφού η Κατερίνα έχει το κινητό σου,θα μας ενημερώσει πως όλα πήγαν καλά!
    Η σκέψη μας είναι δίπλα σου κι ελπίζω σε μια σύντομη επόμενη συνάντηση!Φιλάκια!
    Καλημέρα. Σ'ευχαριστώ πολύ Nadine και σένα και όλους εδώ μέσα για τις ευχές σας. Είναι σημαντικό για μένα να έχω την υποστήριξή σας γιατί έτσι μου είναι πιο εύκολο να ξεπερνάω τις ταλαιπωρίες. Επειδή έχουμε όλοι κάτι κοινό, μιλώντας σε σας ξέρω ότι καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοώ, κι αυτό με κάνει να σας νοιώθω σαν ένα είδος οικογένειας. :smilegrin:

Senior Member
    Καλημερα σε ολες τις Ναταλενιες!Τζινα μου ολες το ιδιο νομιζω νιωθουμε γι'αυτο βγαζουμε κ τα εσωψυχα μας εδω.
    Μαρακι στην συναντηση του Σαββατου θα ειναι καποια,λιγα,συγκεκριμενα ατομα.Η μεγαλη συναντηση με ολους εχει κανονιστει την Κυριακη στις 5 στον παιδοτοπο μπαλλουν στην Αγ.Παρασκευη.Κοιταξε τα προηγουμενα ποστ.
    Γιωτα περαστικουλια....!
    Η καλημερα γαλλιστι σημερα για το Ναταλακι .....

Senior Member
    Τζίνα και εγω έτσι νιώθω με τα παιδιά του φόρουμ! Είμαστε τυχερές!
    Κατερίνα, με το μετρό θα πάω, υπό την προυπόθεση ότι δεν θα έχω πυρετό υψηλο και τσιρλιπιπί..

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    στην συναντηση του Σαββατου θα ειναι καποια,λιγα,συγκεκριμενα ατομα.Η μεγαλη συναντηση με ολους εχει κανονιστει την Κυριακη στις 5 στον παιδοτοπο μπαλλουν στην Αγ.Παρασκευη...
    Δεν έχω πολύ χρόνο για να διαβάσω όλα τα ποστ, αλλά ειδικά αυτός ο διαχωρισμός σε "κάποια, λίγα, συγκεκριμένα άτομα" και στην "συνάντηση με όλους" με ενοχλεί....

Senior Member
    Originally posted by Maria Hope
    πω πω πω τι γινετε εδω καλε?????????????????????????????????????????? ???????? καλημεραααααααααααααααααα ααααα σε ολους και ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! προσπαθω πολλη ωρα να διαβασω ολα τα ποστ περι συναντησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!λογω ξανθιας ριζας διορθωστε με αν κατι δεν καταλαβα καλα....... το σαββατο μιλαμε για θησειο - πλακα κτλ...... τι ωρα???????? την κυριακη μιλαμε για Αγ. παρασκευη στις 5....αλλα που ακριβως????? χιχιχιιχιχιχιιχιχιχι
    πωλινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι μου τι ωρα φτανεις τελικαααααααααα την παρασκευη????? καλα εεεε ανυπομονω σαν μικρο παιδιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::boun cy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy ::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::duh::duh ::duh::duh::duh::duh:
    Θα σε πάρω τηλέφωνο κούκλα μου απόψε ή αύριο!!!!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Originally posted by Γλαύκη
    στην συναντηση του Σαββατου θα ειναι καποια,λιγα,συγκεκριμενα ατομα.Η μεγαλη συναντηση με ολους εχει κανονιστει την Κυριακη στις 5 στον παιδοτοπο μπαλλουν στην Αγ.Παρασκευη...
    Δεν έχω πολύ χρόνο για να διαβάσω όλα τα ποστ, αλλά ειδικά αυτός ο διαχωρισμός σε "κάποια, λίγα, συγκεκριμένα άτομα" και στην "συνάντηση με όλους" με ενοχλεί....
    Αννα μου, επειδή εγώ ζύτησα την συνάντηση του Σαββάτου, απλά ζήτησα από την Ναταλία, την Κατερίνα, την Γιώτα και την Γιάννα (η οποία δεν θα μπορεί λόγω δουλιάς) να βρεθούμε για καφεδάκι οι 5 μας, για να μπορέσω να τις δω καλύτερα αφού είμαστε και πιο συνδεδεμένες μεταξύ μας, μιας και την Κυριακή θα την αφιερώσω σε όλους σας ανεξερέτως!!!

Senior Member
    Κορίτσια, σήμερα άλλαξα το μαλλί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενιωθα τόσο χάλια, που χτες γυρνάει ο άντρας μου και μου λέει, να σου πω να πας να ψωνίσεις ρούχα, δεν έχουμε λεφτά, να σου πω να σε πάω σε ένα καλό εστιατόριο, δεν τρως, ε πήγαινε να αλλάξεις τα μαλιά σου μπας και αλλάξεις διάθεση!!!!!!

Και έτσι και το έκανααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μεγεια Πωλίνα! Πως το έκανες?

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Μεγεια Πωλίνα! Πως το έκανες?
    Θενκς κούκλα μου!! Βασικά άλλαξα χρώμα, αλλά θα τα δείτε!!!! Θα πάω και για χτένισμα την Παρασκευή, για να είμαι κούκλα όταν σας έρθω!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Γιατί άραγε;
    Δε φταίει η Γλαύκη.Της είπα πως αν έρθεις εσύ στη συνάντηση δεν έρχομαι εγώ.
    Είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι μερικές μέρες πριν βρεθούμε? Είμαι το χάλι μου το μαύρο με ιγμορίτιδα και παρόλα αυτά θα κινήσω γη και ουρανό για να έρθω και συ μου μιλάς έτσι?
    Σε μένα???

Senior Member
    Κορίτσια την ακούτε? Είστε όλες μάρτυρες.
    Την Κυριακή έχει να γίνει της κακομοίρας.
    Θα έρθω να την αρπάξω, μην περιμένετε και πολλά πολλά μαζί της.

Senior Member
    Eχει και πολύ μαλλί τωρα θα χορτάσεις ξεμάλλιασμα!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    hello κοριτσάκια μου!Γιώτα μου περαστικά και περιμένω να μας πεις σούπερ νέα από τον γιατρό σου σήμερα!
    Τζίνα καλή επιτυχία στην επέμβαση που θα κάνεις!
    Όλες οι άλλες ελπίζω να είστε σούπερ!

εγώ δεν πολυμπαίνω τις τελευταίες ημέρες γιατί η σύνδεσή μου κάνει "νερά" μπορεί να είμαι κανονικά συνδεδεμένη και μετά ξαφνικά να πέσει το σήμα ή να με δείχνει συνδεδεμένη και όμως οι σελίδες να μην ανοίγουν...είδομεν!!!Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά!Έχω γίνει λίγο πιο κρυογάτσουλο από ότι συνήθως και ετοιμάζομαι να κατεβάσω τα χριστουγεννιάτικα αυτό το σουκού μπας και αλλάξει λίγο η διάθεσή μας καθώς ότι αφορά τα οικονομικά μας τα βλέπω όλα μαύρα και άραχνα

Πολλά φιλιά σε όλες σας