ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 647
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 647 of 2553 FirstFirst ... 14754759763764564664764864965769774711471647 ... LastLast
Results 9,691 to 9,705 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα κόσμε,
    τα νέα μου από την εξαμηνιαία συνάντηση με το γιατρό -που κατάφερα να κάνω παρόλο τον πυρετό και τη διάρροια- είχε και καλά νέα και κακά νέα.
    Τα καλά:
    -βρήκε την απώλεια μου ικανοποιητικότατη και μου είπε ότι το 70 ως βάρος το θεωρεί πολύ καλό για μένα, για το ύψος μου (1,67) φυσιολογικό βάρος θεωρείται 57 το κατώτερο και 72 το ανώτερο.
    -όλες οι αιματολογικές εξετάσεις- πλην της Β12- ήταν σούπερ
    Τα κακά:
    -αρχές Γενάρη θα με χειρουργήσει στη χολή, γκρρρρρ
    - τα μαλλιά μου υπάρχει περίπτωση να τα χάνω και για ένα χρόνο, γκρρρρρ
    -η Β12 ήταν χαμηλή και θα πρέπει να παίρνω neurobion για ένα μεγάλο διάστημα, γκρρρρρ

Όπως καταλαβαίνετε, ο στόχος μου αλλάζει στο τικεράκι και από 75 γίνεται 70, ετοιμάζομαι ψυχολογικά για μια ακόμη επέμβαση, κλαίω τα μαλλιά μου με μαύρο δάκρυ, προσθέτω και άλλα χάπια σε αυτά που ήδη παίρνω, αλλά...............
    δεν πτοούμαι!
    Σημασία έχει που είμαι καλά και με προοπτική να γίνω καλύτερα, ακόμη και αν αυτό έρχεται μέσα από πόνο και κόπο.
    Ανυπομονώ να σας δω την Κυριακή! Θα γίνει σούσουρο!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    hello κοριτσάκια μου!Γιώτα μου περαστικά και περιμένω να μας πεις σούπερ νέα από τον γιατρό σου σήμερα!
    Ιωάννα, ευχαριστώ! Περιμένω και εγώ να διαβάσω τα δικά σου!

Senior Member
    Originally posted by anna65

Δεν έχω πολύ χρόνο για να διαβάσω όλα τα ποστ, αλλά ειδικά αυτός ο διαχωρισμός σε "κάποια, λίγα, συγκεκριμένα άτομα" και στην "συνάντηση με όλους" με ενοχλεί....

Aννα μου εχουμε κανονισει κ αλλες συναντησεις.Την Παρασκευη το βραδυ για θεατρο κ το Σαββατο το βραδυ για την Τσανακλιδου.Θα ηταν μεγαλη μας χαρα να ερθεις κ οποια αλλη θελει αρκει να το πειτε μεχρι αυριο να κλεισουμε για περισσοτερα ατομα.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by monahoiot
    δεν πτοούμαι!
    Σημασία έχει που είμαι καλά και με προοπτική να γίνω καλύτερα, ακόμη και αν αυτό έρχεται μέσα από πόνο και κόπο.
    :thumbup::thumbup::thumbup:

χαίρομαι τόσο πολύ Γιώτα μου ,που το αντιμετωπίζεις τόσο καλά.Σιγά βρε άλλο ένα χειρουργείο ρουτίνας είναι.Μην σε αγχώνει καθόλου.Σε εμάς όταν η β12 είναι χαμηλή τους κάνουν μία ένεση που τους καλύπτει για έναν ολόκληρο χρόνο,σήμερα μάλιστα είδα ουκ ολίγους να βγαίνουν από το γιατρό κρατώντας το ένα (_!_)μέρι τους καθώς γίνεται ενδομυικά και πονάει προσωρινά.Εγώ ευτυχώς και αυτή την φορά την γλύτωσα.Όλε!Μήπως σου είπε ο γιατρός σου γιατί είναι χαμηλή αυτή η βιταμίνη?ή τι θα έπρεπε να τρως για να ανέβει?Επίσης χαίρομαι που δεν θα σταματήσεις στα 75 αλλά θα έχω παρέα στην κατηφόρα:saint2: Για τα μαλλιά συμπάσχω Μήπως να τα έκοβες έστω κοντά για ψυχολογικούς λόγους κυρίως?Εγώ τα φέρνω με όλα βόλτα εκτός από αυτό!!! για αυτό τα έκοψα και αν σε κανένα δίμηνο δεν έχει καλυτερεύσει η κατάσταση με βλέπω να κυκλοφορώ πάλι με κοντά μαλλί όπως την προηγούμενη φορά που ήμουν αδύνατη!Και μετά επειδή το μαλλί μου δεν είναι ίσιο,μέχρι να ξαναμακρύνει θα κυκλοφορώ με μία αφάνα

Senior Member
    aaa kai gia na min ksexniomaste exeis perasei ta 30 kila mas xrwstas fwto

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Κορίτσια την ακούτε? Είστε όλες μάρτυρες.
    Την Κυριακή έχει να γίνει της κακομοίρας.
    Θα έρθω να την αρπάξω, μην περιμένετε και πολλά πολλά μαζί της.

Τι μας λες καλε?Η γυναικα ειναι VIP!Υπηρχε περιπτωση να ερθει χωρις bodyguard?Oχι να την ξεμαλλιασεις,ουτε να την πλησιασεις δεν θα μπορεσεις!

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι δεν το ρώτησα για τις τροφές που επηρεάζουν τη Β12 αν και έχω την εντύπωση ότι επειδή αυτή η βιταμίνη σχετίζεται με τους μύες μας, που όσο νά΄ναι καταπονούνται με την απώλεια βάρους, μάλλον δεν θα μπορεί να διορθωθεί με διατροφή. Τα κρεατάκια μας τα τρώμε, οπότε...
    Και εγω χαίρομαι που άλλαξε ο στόχος μου, παρεϊτσα στην κατηφόρα όπως παρεϊτσα και τότε πριν 6 μήνες που βρεθήκαμε στο κρεβάτι του πόνου, η καθεμιά στην πόλη της... Σήμερα ακριβώς 6 μήνες για μένα, σε τρεις μέρες 6 μήνες ακριβώς για σένα!
    Όσο για φωτό, μη με βάζεις σε πειρασμό! Βάζω σε κάθε δεκάδα , οποτε αρχές Γενάρη που υπολογίζω να είμαι -40, θα ποστάρω!
    Ααα , τώρα που το θυμήθηκα, ο γιατρός μου είπε ότι κανένα πεντάρι κιλάκια θα τα χάσω με την ταλαιπωρία της επέμβασης οπότε με βλέπω να φτάνω στο στόχο οσονούπω! χιχι

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Aννα μου εχουμε κανονισει κ αλλες συναντησεις.Την Παρασκευη το βραδυ για θεατρο κ το Σαββατο το βραδυ για την Τσανακλιδου.Θα ηταν μεγαλη μας χαρα να ερθεις κ οποια αλλη θελει αρκει να το πειτε μεχρι αυριο να κλεισουμε για περισσοτερα ατομα.
    Με δύο παιδιά στα πρόθυρα της τρέλας, τον αντρούλη μου στα όρια της κατάθλιψης (συνταξιοδότηση γαρ) και τα οικονομικά πολύ κάτω από τα ευπρεπή όρια (ας όψονται τα μνημόνια), θα πάω πάσο για τις βραδινές εξορμήσεις. Για τον παιδότοπο φυσικά και είμαι μέσα, όπως και για κάποιο μεσημεριανό-απογευματινό καφεδάκι (συνοδεία με την κοράκλα μου).

Senior Member
    Πάντως βρε Γιώτα μου δεν ξέρω εσύ,αλλά εγώ ούτε καν κατάλαβα πως πέρασαν αυτοί η μήνες,αν εξαιρέσω τον πρώτο μήνα που ένιωσα κάποιο ζόρι ο υπόλοιπος καιρός πέρασε σαν νεράκι,και ακόμα και να υποθέσω πως αντιμετώπισα κάποια δυσκολία ούτε καν την θυμάμαι πια.Είναι τόσο διαφορετικός ο τρόπος που βλέπω τον εαυτό μου 6 μήνες μετά,που δεν μετανιώνω στιγμή για την απόφασή μου.Και αυτή η κουβέντα που μου είπε σήμερα ο ντόκτορ πως "έχω αρχίσει να μην αναγνωρίζομαι" μου δείχνει πως τελικά δεν βλέπω μόνο εγώ πόσο έχω αλλάξει αλλά το βλέπει και όλος ο κόσμος.Τώρα μόλις μου έλεγε η μαμά μου για μία γειτόνισσα που με ξέρει από μικρή που της έλεγε προχτές πόσο έχω αλλάξει και πόσο όμορφη έγινα.Και το σκ που τάιζα τα γατιά μου στον κήπο η γειτόνισσα που μένει στο απέναντι σπίτι μου,με ρώταγε αν αδυνάτισα και πως ούτως ή άλλως πως είμαι όμορφη αλλά τώρα έγινα άλλος άνθρωπος.Και από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις είναι η έκφραση που είχε σήμερα ο μπαμπάς μου,που με είδε γυρνώντας από το νοσοκομείο και γυρίζει και λέει "μια χαρά είσαι τώρα!"

Μην πω ,πως όσο χάνω κιλά μου έχει μπει μια ιδέα να συναντήσω "κατά τύχη" έναν από τους πρώην μου,που χωρίσαμε λόγω των κιλών που είχα αρχίσει να παίρνω...Και δεν είναι θέμα εκδίκησης απλά θα ήθελα να δω αντιδράσεις του

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Ααα , τώρα που το θυμήθηκα, ο γιατρός μου είπε ότι κανένα πεντάρι κιλάκια θα τα χάσω με την ταλαιπωρία της επέμβασης οπότε με βλέπω να φτάνω στο στόχο οσονούπω! χιχι

φτουυυυυυυυυυυυυ εγώ δεν έχω χολή να πάθω το κάτιτις μου και να χάσω κανένα γραμμάριο παραπάνω :P

Senior Member
    Μπραβο κοριτσια!Πεταει η ομαδα βλεπω!Γιωτα μου δεν ειναι κ κατι φοβερο,θα παιρνεις τη βιταμινουλα σου καθε μερα κ ολα θα πανε καλα!Οσο για την χολη τι να κανεις?Επεμβαση ρουτινας που θα χασεις κ κιλα....Ετσι δεστο!Αντε βουρ για το νεο στοχο!!Αγγελουδακι βλεπω κ εσυ αριστα!
    Τελικα ολες μινιατουρες γινατε!Η μονη με κιλα εδω μεσα ειμαι εγω!Αντε κραταει λιγο κ η Ναταλια για να μου κανει συμπαρασταση!

Senior Member
    Καλησπέρα, κοριτσάκια μου!
    Πολλά τα νέα σας... Ξεκινώ με τις ευχές μου,

Τζινάκι, με το καλό το χειρουργείο, να βγεις σιδερένια και άλλο κακό να μη σε βρει!

Γιώτα μου, περαστικά σου! Αυτές οι ιώσεις είναι ενοχλητικές, το ξέρω, αλλά..

Υπομονή και στις δυο σας! Αναγκαίο κακό είναι, αλλά να σκέφτεστε ότι θα περάσει, δεν είναι στο χέρι του!

Τα δικά μου νέα είναι ότι είμαι χαρούμενη, γιατί την Παρασκευή θα μου κάνει την τιμή να με επισκεφτεί η Αυτού Εξοχότης, ο αδελφός μου! Έχει να έρθει τρία ή τέσσερα χρόνια, δε θυμάμαι πια. Δεν του κρατώ κακία, πρώτον γιατί βλεπόμαστε συχνά και δεύτερον γιατί του έχω μεγάλη αδυναμία. Κάνω σαν παιδί από τη χαρά μου. Θέλω να τον περιποιηθώ και να περάσει όμορφα, αλλά σήμερα μπήκε και το φρένο της λογικής. Ήρθε η οικονομική μου κατάσταση να μου υπενθυμίσει ότι τέλος τα έξοδα. Αν θελήσει κάτι ιδιαίτερο, ας το αγοράσει ο ίδιος. Μέχρι στιγμής ξόδεψα γύρω στα εξήντα ευρώ για βλακείες. Του αρέσει το λευκό κρασί. Έτσι, έκανα έρευνα αγοράς για το καλύτερο κρασί της περιοχής μας. Πήρα τρία μπουκάλια, σύνολο τριάντα ευρώ. Αγαπά τους ιδιαίτερους ξηρούς καρπούς. Πήρα τρεις σακούλες με μακαντέμια, βραζιλιάνικα φυστίκια και κάσιους, σύνολο είκοσι πέντε ευρώ. Τον κακομαθαίνω με φρεσκοστιμμένους χυμούς και πήρα πορτοκάλια, σύνολο τέσσερα ευρώ. Μου θυμίζω μια διαφήμιση, της mastercard αν δεν κάνω λάθος, που λέει ψώνια για το σπίτι, τόσα, λιχουδιά για τη μικρή, τόσα, βόλτα με την κόρη σου, αξία ανεκτίμητη! Έτσι κι εγώ, κρασί, τόσα, ξηροί καρποί, τόσα, Σαββατοκύριακο με τον αδελφό σου, αξία ανεκτίμητη!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    , όπως και για κάποιο μεσημεριανό-απογευματινό καφεδάκι (συνοδεία με την κοράκλα μου).
    Αννα εγω θα ειμαι κεντρο κ Σαββατο κ Κυριακη πρωι μεσημερι.Θα ηταν μεγαλη μου χαρα να πιουμε καφε.( κ με οποια αλλη θελει)Εχασα ομως το νουμερο σου οταν εκανα μπανιο στο τηλ μου κ χαλασε.Αν εχεις το δικο μου παρε με η στειλτο μου παλι με γιου 2γιου.

Senior Member
    Αβουλινι μου!!οτι ελεγα να σε παρω τηλ γιατι εχεις χαθει κ δεν γραφεις αν κ ξερω οτι εισαι καλα αφου μιλησαμε κ εχθες.Χαρες κ πανηγυρια βλεπω!Για να τον περιποιηθεις κ αλλο μπορεις να του ετοιμασεις κ ενα μουσικο προγραμμα κανοντας αρχη μα την μπουρνουζοπετσετα!Θα ενθουσιαστει παραυτα!

Senior Member
    Σε λίγο θα σε πάρω εγώ, χαρά μου!