ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 648
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 648 of 2553 FirstFirst ... 14854859863864664764864965065869874811481648 ... LastLast
Results 9,706 to 9,720 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki

Μην πω ,πως όσο χάνω κιλά μου έχει μπει μια ιδέα να συναντήσω "κατά τύχη" έναν από τους πρώην μου,που χωρίσαμε λόγω των κιλών που είχα αρχίσει να παίρνω...Και δεν είναι θέμα εκδίκησης απλά θα ήθελα να δω αντιδράσεις του
    Στο μυαλό μου είσαι?? χιχιχι, και εγω ονειρεύομαι μια τέτοια συνάντηση , τυχαία ή μη, όπου θα νιώθω δυνατή και όχι ευάλωτη λόγω κιλών...

Senior Member
    Αβάκι, να τον καλοδεχτείς τον αδερφούλη και να περάσετε όμορφα τα δυο σας, και χαλάλι τα έξοδα!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Καλησπέρα κόσμε,
    τα νέα μου από την εξαμηνιαία συνάντηση με το γιατρό -που κατάφερα να κάνω παρόλο τον πυρετό και τη διάρροια- είχε και καλά νέα και κακά νέα.
    Τα καλά:
    -βρήκε την απώλεια μου ικανοποιητικότατη και μου είπε ότι το 70 ως βάρος το θεωρεί πολύ καλό για μένα, για το ύψος μου (1,67) φυσιολογικό βάρος θεωρείται 57 το κατώτερο και 72 το ανώτερο.
    -όλες οι αιματολογικές εξετάσεις- πλην της Β12- ήταν σούπερ
    Τα κακά:
    -αρχές Γενάρη θα με χειρουργήσει στη χολή, γκρρρρρ
    - τα μαλλιά μου υπάρχει περίπτωση να τα χάνω και για ένα χρόνο, γκρρρρρ
    -η Β12 ήταν χαμηλή και θα πρέπει να παίρνω neurobion για ένα μεγάλο διάστημα, γκρρρρρ

Όπως καταλαβαίνετε, ο στόχος μου αλλάζει στο τικεράκι και από 75 γίνεται 70, ετοιμάζομαι ψυχολογικά για μια ακόμη επέμβαση, κλαίω τα μαλλιά μου με μαύρο δάκρυ, προσθέτω και άλλα χάπια σε αυτά που ήδη παίρνω, αλλά...............
    δεν πτοούμαι!
    Σημασία έχει που είμαι καλά και με προοπτική να γίνω καλύτερα, ακόμη και αν αυτό έρχεται μέσα από πόνο και κόπο.
    Ανυπομονώ να σας δω την Κυριακή! Θα γίνει σούσουρο!
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία για την επέμβασή σου, μακάρι να το είχες αποφύγει, αλλά αν ήταν να γίνει κάτι, καλύτερα αυτό που είναι επέμβαση ρουτίνας, θα συνέλθεις γρήγορα και σύντομα θα γυρίσεις στο σπιτάκι σου. Όσο για την τριχόπτωση συμπάσχω κι εγώ μαζί σου εφόσον συναγωνίζομαι τα ζώα μου στην τριχόπτωση!! Έχω ούτως ή αλλιώς πρόβλημα από παλιά, λόγω διαβήτη, όπου μπροστά στο κεφάλι μου είναι πιο αραιά τα μαλλιά κι επειδή είναι σγουρά τα φέρνω βόλτες να μη φαίνεται. Εύχομαι να συνέλθουμε γρήγορα. :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Originally posted by anna65
    , όπως και για κάποιο μεσημεριανό-απογευματινό καφεδάκι (συνοδεία με την κοράκλα μου).
    Αννα εγω θα ειμαι κεντρο κ Σαββατο κ Κυριακη πρωι μεσημερι.Θα ηταν μεγαλη μου χαρα να πιουμε καφε.( κ με οποια αλλη θελει)Εχασα ομως το νουμερο σου οταν εκανα μπανιο στο τηλ μου κ χαλασε.Αν εχεις το δικο μου παρε με η στειλτο μου παλι με γιου 2γιου.
    Κορίτσια αν κανονίσετε Σάββατο για καφέ είμαι μέσα κι εγώ. Δυστυχώς για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα των κοριτσιών για Τάνια κ.τ.λ. αλλά για καφέ το Σάββατο μπορώ εφόσον στο νοσοκομείο θα μπω την Κυριακή το μεσημέρι.

Senior Member
    Ευχαριστώ, Γιώτα μου!
    Τώρα πάω να καταβροχθίσω πατάτες ψητές και στη συνέχεια θα μαγειρέψω για αύριο. Αρακά θα κάνω.
    Σας φιλώ προς το παρόν....

Senior Member
    Γιώτα μου συγχαρητήρια για την υπέροχη πορεία σου! Σε πολύ λίγο καιρό θα έχεις φτάσει και τον αναθεωρημένο στόχο σου!

Senior Member
    Aννα κ Τζινα οκευ για καφε Σαββατο μεσημερι.Σκεφτειτε μερος κ ωρα.Αννα πηρα το τηλ σου κ θα σε παρω αυριο.Τζινα στειλε μου κ εσυ αν θες το δικο σου.Φιλια πολλα!Πολυ χαιρομαι!

Senior Member
    Καληνυχτα κοριτσια Ναταλενιες κ μη.....Κοντευει το ΣΚ.....

Senior Member
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΓΙΑ ΣΥΝΛΕΘΕΤΕ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ!

δε ντρεπεσαι βρε; να κανεις νταϊλικια ονλαιν λες και εισαι 12 χρονω σε βιντεοπαιχνιδι;

Δεν γουσταρεστε, οκει, δεν ειναι αναγκη να αγαπας ολον τον κοσμο και να σ'αγαπανε. Αν πας στη συναντηση, απλα μην της μιλησεις. Ειναι δυνατον να λες οτι θα κανεις και θα ρανεις σε μια συναντηση που ευελπιστουν να πανε αρκετοι να περασουν καλα, και να πας εσυ για να κανεις τσαμπουκα και να χαλασεις τη εμπειρια των αλλων;

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα σιγουρα δεν εισαι 12, σε παρακαλω, μην φερεσαι σαν 12. Υπαρχουν κι αλλοι εκτος απο σενα που θα πανε στη συναντηση, μην τους κανεις να σιχτηρισουν τη ωρα και τη στιγμη που κανανε το ταξιδι. Ελεος....

Τα ονλαιν, κρατηστε τα ονλαιν, στα τετ-α-τετ να θυμαστε πως υπαρχουν και αλλοι και θελουν να περασουν καλα, οχι να κατσουν για καφε και στο τελος να κανουν τους διαιτητες.

Και λεγοντας αυτα....

Αν καταφερω να ερθω, με βλεπω με 5 μπλουζες, εγω εχω παγωσει!

Edit : και στις 2 αναφερομαι. Δεν γουσταρεστε μεταξυ σας, αλλα σας γουσταρουν αλλες, για χαρη των αλλων πηγαινετε να τα πειτε και να περασετε ολοι καλα, ασχετως τι εχει ειπωθει ονλαιν. Μην αναγκαζετε να διαλεξουν οι αλλοι επειδη δεν γουσταρωσαστε εσεις.

Και εσεις θα χασετε γιατι δεν θα δειτε 5 ατομα για χαρη ενος ατομου, και 5 ατομα δεν θα σας δουν, επειδη δεν γουσταρετε 1 ατομο.

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Originally posted by Γλαύκη
    Aννα μου εχουμε κανονισει κ αλλες συναντησεις.Την Παρασκευη το βραδυ για θεατρο κ το Σαββατο το βραδυ για την Τσανακλιδου.Θα ηταν μεγαλη μας χαρα να ερθεις κ οποια αλλη θελει αρκει να το πειτε μεχρι αυριο να κλεισουμε για περισσοτερα ατομα.
    Με δύο παιδιά στα πρόθυρα της τρέλας, τον αντρούλη μου στα όρια της κατάθλιψης (συνταξιοδότηση γαρ) και τα οικονομικά πολύ κάτω από τα ευπρεπή όρια (ας όψονται τα μνημόνια), θα πάω πάσο για τις βραδινές εξορμήσεις. Για τον παιδότοπο φυσικά και είμαι μέσα, όπως και για κάποιο μεσημεριανό-απογευματινό καφεδάκι (συνοδεία με την κοράκλα μου).
    μια απο τα ιδια και εγω, κυριως γιατι παιρνω λεωφορειο απο θησειο για το σπιτι και το τελευταιο ειναι στις 22.00 περιπου.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Merry μάλλον δεν τα διάβασες όλα και παρεξήγησες την πλάκα που έκανα τα κορίτσια...άσε που όσες ειναι χειρουγημένες δεν συμφέρει να μαλλιοτραβηχτούν γιατί θα μείνουν με 2 τρίχες στο τέλος

Μία γρήγορη καλημέρα από εμένα,βαριέεεεμαι αφόρητα να κάνω το οτιδήποτε αλλά το σπίτι χρειάζεται καθάρισμα και προτιμώ να το κάνω σήμερα και το Σάββατο να πάω βολτούλα αντί για λάτρα!Πολλά φιλιά σε όλεςςςς

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Merry μάλλον δεν τα διάβασες όλα και παρεξήγησες την πλάκα που έκανα τα κορίτσια...άσε που όσες ειναι χειρουγημένες δεν συμφέρει να μαλλιοτραβηχτούν γιατί θα μείνουν με 2 τρίχες στο τέλος

Μία γρήγορη καλημέρα από εμένα,βαριέεεεμαι αφόρητα να κάνω το οτιδήποτε αλλά το σπίτι χρειάζεται καθάρισμα και προτιμώ να το κάνω σήμερα και το Σάββατο να πάω βολτούλα αντί για λάτρα!Πολλά φιλιά σε όλεςςςς

ουχ.. συγνωμη! χωρις φωνη δεν επιασα τον σαρκασμο *facepalm*.

Τις απολογιες μου κοριτσια... νομιζα οτι θα γινοταν σεραγεβο η συναντηση και πεταχτικα....

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Γιωτουλίνι καλό είναι που θα σε χειρουργήσει Γεναρη , είναι καλή εποχή και εύχομαι να είναι γρήγορη η ανάρρωση για να ετοιμαστείς για τα ωραία που σε περιμένουν. Θα την βγάλει φαντάζομαι?
    Για την Β12 και εγώ παίρνω συμπλήρωμα οχι οτι ειναι εκτος ορίων αλλά για να μην πέσει άλλο. Δεν μου δημιουργούν πρόβλημα στομαχικο .

Χθες επιτέλους αδιαθέτισα και νιώθω καλύτερα. Με είχε πιάσει τρέλλα , οι ορμόνες έκαναν πάρτι. ΑΠό χθες νιώθω καλύτερα και είναι καιρός να βάλω τον εαυτό μου σε τάξη διατροφικά διότι τον Νοέμβριο δεν τα πήγα και πολύ καλά. Αλλά συγκριτικά με άλλες χρονιές οπου τον Νοέμβριο έβαζα κανένα τρικιλο για πλάκα ας πουμε ότι είναι μεγάλη βελτίωση.
    Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά αυτος ο Νοέμβριος πάντα μου καθοταν άσχημα στην ψυχολογία μου. Τώρα που φεύγει νιώθω καλύτερα. Καιρός λοιπόν να βάλω σε τάξη την διατροφή μου για να πάμε ένα τελευταία "ντου" αρχίζοντας από σήμερα! ʼντε καλή μου αρχή.

Senior Member
    Και εγώ ξύπνησα με καλύτερη διάθεση σήμερα Κατερινάκι! Χτες ήταν μία λίγο περίεργη μέρα αλλά καταφέραμε και διώξαμε την κακή μιζέρια και γυρνώντας σπίτι ένιωσα πιο ξαλαφρωμένη και ευδιάθετη . Ακόμη και η κόρη σου σε είχε πάρει χαμπάρι και έκανε γκρίνιες αλλά την φτιάξαμε και αυτήν χεχεχε. Φιλιά πολλά να έχουμε όλοι μας μία υπέροχη μέρα!!!