ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 649
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 649 of 2553 FirstFirst ... 14954959963964764864965065165969974911491649 ... LastLast
Results 9,721 to 9,735 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Καλησπέρα κόσμε,
    τα νέα μου από την εξαμηνιαία συνάντηση με το γιατρό -που κατάφερα να κάνω παρόλο τον πυρετό και τη διάρροια- είχε και καλά νέα και κακά νέα.
    Τα καλά:
    -βρήκε την απώλεια μου ικανοποιητικότατη και μου είπε ότι το 70 ως βάρος το θεωρεί πολύ καλό για μένα, για το ύψος μου (1,67) φυσιολογικό βάρος θεωρείται 57 το κατώτερο και 72 το ανώτερο.
    -όλες οι αιματολογικές εξετάσεις- πλην της Β12- ήταν σούπερ
    Τα κακά:
    -αρχές Γενάρη θα με χειρουργήσει στη χολή, γκρρρρρ
    - τα μαλλιά μου υπάρχει περίπτωση να τα χάνω και για ένα χρόνο, γκρρρρρ
    -η Β12 ήταν χαμηλή και θα πρέπει να παίρνω neurobion για ένα μεγάλο διάστημα, γκρρρρρ

Όπως καταλαβαίνετε, ο στόχος μου αλλάζει στο τικεράκι και από 75 γίνεται 70, ετοιμάζομαι ψυχολογικά για μια ακόμη επέμβαση, κλαίω τα μαλλιά μου με μαύρο δάκρυ, προσθέτω και άλλα χάπια σε αυτά που ήδη παίρνω, αλλά...............
    δεν πτοούμαι!
    Σημασία έχει που είμαι καλά και με προοπτική να γίνω καλύτερα, ακόμη και αν αυτό έρχεται μέσα από πόνο και κόπο.
    Ανυπομονώ να σας δω την Κυριακή! Θα γίνει σούσουρο!

Αχ Γιώτα μου τώρα το διάβασα το Post σου.
    Ουφ σταναχωρήθηκα λίγο αλλά είσαι δυνατό παιδί εσύ και αφού έχεις περάσει τα χειρότερα είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε όχι απλά καλά άλλα τέλεια! Κράτα θετική σκέψη γλυκιά μου γιατί η διάθεση είναι το πιο σημαντικό εεεε; Φιλιά πολλά και ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά :spin:!!!

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πωλινάκι.... επιτέλους θα σε δω και από κοντά !!!!!! άντε γιατί αυτές οι φώτο δεν μιλάνε .....

Senior Member
    Εκτός από μία σέξυ εμφάνιση την οποία έχεις ήδη δει, θα ακούσεις και μια θεσπέσια φωνή αλά ροζ τηλέφωνα!!! χαχαχαχαχαχαχα

Ανυπομονώ πολύ να σας δω παιδιά!!!!

Senior Member
    Τι μας λες καλε?Η γυναικα ειναι VIP!Υπηρχε περιπτωση να ερθει χωρις bodyguard?Oχι να την ξεμαλλιασεις,ουτε να την πλησιασεις δεν θα μπορεσεις!
    Γλαύκη? Εγώ και η Ναταλία έχουμε παρελθόν...

Senior Member
    Kαλη μου τα ξερω κ τα παλια σας κ τα μαλωματα σας!!Ο παλιος ειναι αλλιως,αλλα ο νεος ειναι ωραιος!Κανουμε πλακα Λιντακι μου!Αντε μην παρεξηγηθεις παλι!Λες αντι να μαλλιοτραβηξεις τη Ναταλια να μαλλιοτραβηχτουμε εμεις για τη Ναταλια?Η οποια παρεπιπτοντως περναει τοσο καλα που δεν σηκωνει ουτε το τηλ σημερα....Το ξερω οτι με κερατωνεις κ το παιζω διακριτικη κατι μερες,αλλα οχι κ ετσι!

Senior Member
    Γιατί το σήκωνε εχτές;

Senior Member
    Επιτέλους τέλος οι δουλειές! Από το πρωί τρέχω, τρέχω, σαν τη σβούρα και τελειωμό δεν έχω! Αλλά αποζημιώθηκα. Το σπίτι μοσχομυρίζει και όλως περιέργως καθαρίστηκε καλά. Την ώρα που είχα ηλεκτρική (τη σιχαίνομαι), μουρμούριζα ένα τραγουδάκι, δικής μου έμπνευσης, στίχοι, μουσική, όλα, το "όσα βλέπει η πεθερά, η γκαβή η πεθερά, τρα λα λα και τρα λα λα".. Εμπνευσμένο!
    Τώρα χαλαρώνω και απολαμβάνω.. Υπάρχει μόνο ένα προβληματάκι... Με τόσο ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα, δεν θέλω να πάω αύριο στη δουλειά. Δεν θέλω να αφήσω το ζεστό, καθαρό και χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μου και να τρέχω πρωινιάτικα, μέσα στο κρύο και στην καταχνιά. Θα κάνω ένα κουράγιο, Παρασκευή αύριο, θα πάω και θα κάνω "όσα βλέπει η πεθερά" και μετά θα έρθω να την πέσω. Έχω και αφίξεις αύριο και χαίρομαι που δεν θα τρέχω τελευταία στιγμή να προλάβω. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να βγάλω καθαρές πετσέτες και να ανάψω τα κεριά. Ο αδελφούλης μου καταφθάνει βράδυ. Θέλω να έρθει μες στη νύχτα και την παγωνιά και να μπει σε ένα ζεστό, φωτισμένο, αρωματισμένο σπίτι. Το ζεστό θα το ρυθμίσει το καλοριφέρ, το φωτισμένο το έχω ήδη φροντίσει. Κεριά σε στρατηγικά σημεία (μέχρι και στο μπάνιο), λάμπες σε διάφορα χρώματα και ποικίλλοι χριστουγεννιάτικοι φωτισμοί. Το αρωματισμένο, λόγω τσιγάρου, θα το φροντίσει ο καλός αερισμός σπιτιού, που θα έχει ήδη προηγηθεί.
    Μήπως τώρα πήρα απάντηση στο γιατί είμαι μόνη μου? Τόσες ετοιμασίες δεν έχω κάνει για κανέναν ως τώρα. Τόσος σχεδιασμός, τι τρώει, τι πίνει, τι σεντόνια θα σκεπαστεί και πώς θα αισθανθεί όσο το δυνατό πιο όμορφα, δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά. Γκόμενο να περίμενα δεν θα τα έκανα όλα αυτά! Τους γκόμενους τους ψιλοφτύνω, τους βάζω να βοηθούν και να κάνουν και αυτοί δουλειές, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί στην πορεία φεύγουν.. Σε αυτούς, δηλαδή, πρέπει να εξαντλήσω όλη μου τη σκληρότητα και την ανεξαρτησία? Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να υποκριθώ, να κάνω κολπάκια, πο@##τανίτσες, να φερθώ σε κάποιον σαν αγά και μετά, κατόπιν σχεδίου εννοείται, να του βάλω τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Εκεί που έχω αδυναμία, εκεί κάνω όλα αυτά που θέλω. Και μάλλον στους γκόμενούς μου δεν έχω αδυναμία..

Senior Member
    Επίσης, κάτι άσχετο. Τι είναι όλες αυτές οι βλακείες που έχουν κατακλύσει το φόρουμ?
    Πόσο αργόσχολος ή άρρωστος πρέπει να είσαι για να γράφεις αηδίες σε ένα ξενόγλωσσο φόρουμ?
    Τι σκοπό έχει αυτό? Ανωμαλία ή κάτι παραπάνω?
    Μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό, για παράδειγμα να μπλοκάρει κάποιος αυτούς τους χρήστες?

Senior Member
    Originally posted by Ava

Επίσης, κάτι άσχετο. Τι είναι όλες αυτές οι βλακείες που έχουν κατακλύσει το φόρουμ?
    Πόσο αργόσχολος ή άρρωστος πρέπει να είσαι για να γράφεις αηδίες σε ένα ξενόγλωσσο φόρουμ?
    Τι σκοπό έχει αυτό? Ανωμαλία ή κάτι παραπάνω?
    Μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό, για παράδειγμα να μπλοκάρει κάποιος αυτούς τους χρήστες?
    Ανοίγονται διαρκώς νέοι λογαριασμοί!
    Κι εγώ δεν καταλάβαινα,ʼβα μου,μέχρι που χθες μου είπαν πως δεν πρόκειται για ανθρώπους αλλά για πρόγραμμα σαν ιό κάτι...
    Όσο μπορούμε,μη δίνουμε σημασία...Κι εγώ βαρέθηκα να σβήνω...Τέλος πάντων...

Senior Member
    Originally posted by yannaki

Γιατί το σήκωνε εχτές;
    Έχεις δίκιο,Γιαννούκα μου...Χθες το είχα κλείσει το απόγευμα,που παρακολουθούσα ένα σεμινάριο,
    μου ήρθε η ειδοποίηση αργά και σήμερα το ξέχασα να σε πάρω πίσω...Είναι κάπως οι μέρες αυτές...
    Είτε θα περπατώ με μουσική στ'αφτιά,είτε θα πίνω καφέ με κάποιον και γυρνώ πάντα αργά το βράδυ...
    Απ'το ένα στο άλλο πάω...Κανέναν δεν τηλεφωνώ ιδιαίτερα,αν βέβαια είναι αυτό το επιχείρημα υπέρ μου...

Σήμερα είχα τη χαρά να γνωρίσω το Κατερινάκι μας αλλά και τη γλυκειά της οικογένεια!Μιλάμε ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ!
    Να είστε πάντα έτσι ερωτευμένοι,ελεύθεροι,ενωμ ένοι,με λαμπερά πρόσωπα γεμάτα χαρά!Τυχερό το κοριτσάκι σας πολύ!

Το Γιωτουλίνι μου,το είχα γνωρίσει την Κυριακή,απλά σήμερα με ξενάγησε στον κόσμο του.
    Μου έδειξε τις διασημότητες της περιοχής,πήγαμε σ'ένα υπερυψωμένο μέρος με φωτάκια κάτω όλη την πόλη,
    περάσαμε έξω κι από το ψυχιατρείο,αλλά δε με άφησε μέσα!Αυτήν τη στιγμή σας γράφω από το καφέ λάπτοπ,
    δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του καφέ Γιωτόσπιτου,όπου πίσω μου περιμένει ένας στρωμένος ειδικά για μένα καναπές
    (με ικανοποιητικά εννοώ σκεπάσματα,που είμαι κρυουλιάρα)κάτω από έναν Παρισένιο πίνακα.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
    ʼλλη μια όμορφη μέρα κλείνει και πλησιάζει όλο και περισσότερο το τρελό Σ/Κ!Την Κυριακή ενδέχεται να είμαστε περισσότεροι!

Αβουλίνι μου,καλώς να δεχτείς την υψηλότητα αδερφό σου,να ικανοποιηθεί κι εκείνος,αλλά κι εσύ κοντά του!
    Πωλινάκι και Γλαύκη,καλώς να μας έρθετε αύριο!Να έχετε ευχάριστο,όσο το δυνατόν λιγότερο κουραστικό ταξίδι!
    Την καληνύχτα μου σε όλες τις Ναταλένιες.Χρόνια πολλά στο Κατερινάκι μας,που μόλις γιορτάζει!
    Να είναι γερό κι εξίσου καλότυχο και στα χρόνια που έπονται!Να τη χαίρεται κι η Έλι,που σήμερα έμαθα πως είναι
    η νεόνυμφη αδελφούλα της!Θα σε γνωρίσω κι εσένα με το καλό την Κυριακή από κοντά,κοριτσάκι όμορφο!

Φιλάκια πολλά κι ευχές για όνειρα παραμυθένια!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια! Η μερα εφτασε και ειμαι κατενθουσιασμενη! Οι βαλιτσες ετοιμες, τα ρουχα που θα φορεθουν σημερα καλοσιδερομενα και στην κρεμαστρα να περιμενουν! Αχ δεν περναν οι ωρες! Κοριτσια ξερουμε ποσα ατομα θα ειμαστε την κυριακη μεγαλοι και μωρα? Φτιαχνω το κατιτις μου και δεν θελω να πεσω εξω. Κατερινακι μου απο σενα θα θελω μια χαρη. Αν μπορεισ το σαββατο που θα βρεθουμε να σου δωσω αυτα που φτιαχνω να τα πας σπιτι και να τα φερεις στην συναντηση την κυριακη να μην τα κουβαλαω ολη μερα μαζι μου αν τελικα παμε στο αττικο? Απο οτι ειδα λιγο τις διαδρομες δεν θα βολευει να επιστρεψω συνταγμα και μετα στην συναντηση.

Senior Member
    Γλαυκη και εσυ σημερα ταξιδευεις ετσι? Να εχεις ενα ομορφο και υρεμο ταξιδι! Θα τα πουμε απο κοντα!

Senior Member
    Καλημερα Πωλινα!Καλο ταξιδι κ σ'εσενα!Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!χρονια πολλα στο Κατερινακι που γιορταζει!Να ειναι παντα λαμπερη,ομορφη,ευτυχισμενη κ υγιης μαζι με την πολυ ομορφη οικογενεια που μαθαινουμε οτι εχει.
    Παω για δουλεια κ το μεσημερι ταξιδευω για Αθηνα οποτε δεν θα μπορεσω να ξαναμπω κ να γραψω μεχρι τη Δευτερα το απογευμα.Να εχουμε ολες ενα ευχαριστο Σαββατοκυριακο!!

Senior Member
    Αυτο ειδικα για το Αβουλινι μου!Να περασεις ενα αξεχαστο σκ με τον αδελφουλη σου!Να χαλαρωσετε στο ζεστο σπιτακι σου!Φιλια πολλα!Πηγες στο χωριο του Αι Βασιλη?