Results 9,766 to 9,780 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-11-2011, 15:19 #9766
Αυτά που τον εξόργισαν και που προκάλεσαν την έκρηξη:
http://www.youtube.com/watch?v=Qv__A2S1LnE
http://www.youtube.com/watch?v=fWXxGfLbZDk Εδώ έγινε το μεγάλο κακό!
Και αυτά που θα έβαζα, αν είχα την ευκαιρία, τώρα:
http://www.youtube.com/watch?v=7mSObSij1yg
http://www.youtube.com/watch?v=Mc09h0FRMGc
http://www.youtube.com/watch?v=l20XXaDwKU8 (το αγαπημένο μου τραγούδι από ελληνική ταινία)
- 27-11-2011, 15:28 #9767
Bρε Αβα προφανώς και η επιθεση ήταν αμυνα για κάτι δικό του. Γιατί όλα αυτά που περιγράφεις δείχνουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα σιγουρα με τα ελαττωματα της αλλα και με την τοση αγαπη της για τον άλλο. Πάρε τα πάνω σου και να θυμάσαι ότι εσυ να σαι καλά και τ αλλα παλευονται...
27-11-2011, 15:36 #9768
Έχεις δίκιο, Yannaki μου, απλά τα έχασα!
Πρόκειται για μια δομημένη προσωπικότητα, για μορφή στον τόπο κατοικίας του και τον χώρο της εργασίας του. Για μένα το φύλαγε? Το μόνο καλό που έχω να θυμηθώ από τις μέρες αυτές είναι οι γαρίδες που χλαπάκιασα... Είναι επιτυχημένος στην πόλη του, πλούσιος, τα έχει θεωρητικά όλα. Και έρχεται σε μένα, που έκανα τις λάθος επιλογές, και εκτονώνεται? Βαρύ, yannaki μου, πολύ βαρύ!
27-11-2011, 15:55 #9769
Προς Θεού, δεν θέλω να ακουστώ σαν κάποιες περιπτώσεις που, ενώ τους δίνεις ενθάρρυνση, συνεχίζουν την κλάψα. Δεν αντιμάχομαι τα όσα λες, συμφωνώ με αυτά. Απλά είμαι λυπημένη και προβληματισμένη. Σκέφτομαι ότι αν δεν είχα βάλει αυτά τα καταραμένα τραγούδια, τίποτα δεν θα συνέβαινε. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα έβαλα για να τον κάνω να γελάσει! Εδώ φταίω, γιατί προφανώς δεν τον ξέρω αρκετά καλά. Αν ξαναέρθει, ξέρω τι θα κάνω: http://www.youtube.com/watch?v=hp8EM0N8MZQ
Μήπως έτσι γουστάρουμε καλύτερα? Με το συγκεκριμένο, μάλλον ναι.. Και όσο σκέφτομαι ότι ήθελα να κάνω νύφη μου κάποια από δω... Όχι, καρδούλα μου, δε σε χαλαλίζω...
27-11-2011, 16:28 #9770
Το ξέρω πως δεν κλαιγεσαι αλλωστε ποτέ δεν ειχα αυτή την αισθηση για σενα. Αλλα με ενοχλει που κάτι τοσο ωραίο για σενα φρόντισε αλλος να στο χαλάσει ....
27-11-2011, 16:28 #9771
Originally posted by Ava
... Έκρινε, όμως, ότι προφανώς έχω μία ανιαρή ζωή και μία εργασία μου δεν μου προσφέρουν έξαψη και ενδιαφέρον και γεμίζω τη ζωή μου με ανούσια πράγματα, όπως η οργάνωση και το νοικοκυριό του σπιτιού μου. ...Originally posted by Ava.. Μου είπε ότι εκτός από το ότι θεωρεί θλιβερό κάθε στίχο, θεωρεί θλιβερή και εμένα, που ασχολούμαι με αυτά. Ότι έχασα τον εαυτό μου, ότι με απορρόφησε η επαρχία και η κακογουστιά της. ...Originally posted by Ava... Αυτός φόρεσε τα Αρμάνι του, μπήκε στο ωραίο του αμαξάκι και πήγε σε μια ζωή, που θέλω, ονειρεύομαι, είχα, αλλά δεν την έχω πια. Κι έμεινα εγώ στο μπαλκόνι να γνέφω αντίο. Έμεινα στο σιχαμερό τόπο, με τους γέρους, τους κουτσομπόληδες, που κοιτούσαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου για να δουν από πού ήρθε το "καινούριο φρούτο", έμεινα στη μιζέρια και στη δική μου ζωή, που δεν είναι κακό που κάνω ό,τι μπορώ για να την ελαφρύνω.
Είναι μια ευκαιρία να ξανασκεφτείς τη ζωή σου. Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι ότι ζεις μέσα στη μιζέρια και την κακογουστιά και απλά να προσπαθείς να την ελαφρύνεις. Χρειάζεται να καταλάβεις ότι η ζωή είναι όμορφη ξανά, να βρεις την ομορφιά και την ευτυχία σε αυτό που κάνεις, να σου αρέσει αυτό που κάνεις και ας μην κάνεις αυτό που αρχικά είχες ονειρευτεί!
27-11-2011, 17:10 #9772
Όλα τα παραπάνω ισχύουν. Είναι αλήθειες που τις βιώνω καθημερινά και τις ξορκίζω με την όποια δουλειά έχω, με νοικοκυριό, με ζούμπα, με ό,τι μπορώ να κάνω εδώ. Εκπαιδεύτηκα για δυσκολότερες εργασιακές καταστάσεις και για περισσότερα λεφτά, αλλά δεν ήρθαν ποτέ. ʼρα, αυτό που μου μένει είναι να διατηρώ το χαμόγελό μου και εδώ και αλλού. Αλλίμονο αν χάσουμε το γέλιο μας.
27-11-2011, 17:23 #9773
Αν ποτέ παντρευτεί ο αδελφός μου, του την έχω στημένη! Θα ακούσει, θέλει δεν θέλει, αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=W_JAJntgVbE
Αφιερωμένο εξαιρετικά. από την αδελφή του, από την επαρχία!
Δεν έπρεπε να με προκαλέσει! Δεν ξέρει πόσο χαμηλά μπορώ να φτάσω!
27-11-2011, 21:32 #9774
Αβάκι, ξεκίνα να το αποδομείς μέσα σου αυτό που συνέβη, να το ρίχνεις από το θρόνο του ως περιστατικό και, γιατί όχι, να το γελοιοποιήσεις! Αν κάποιος δεν διαβάζει ανάμεσα στις "γραμμές" μας, , αν δεν έχει μπει στον κόπο να συλλάβει την ουσία μας και τους λόγους που είμαστε ό,τι είμαστε κάθε στιγμή, τότε καλό είναι να προβληματιστεί εκείνος για την αντίληψη, την διαίσθηση και τη γενικότερη του κατανόηση για τον κόσμο ετούτο.
Λεφτά, κοινωνικές θέσεις και καταξιώσεις είναι καταστάσεις που -είναι αλήθεια- τις έχω χε&%$#ες, συγγνώμη κιόλας, προσωπική αυταξία και βελτίωση, ναι, αυτά τα γουστάρω και τα υποστηρίζω. Αν νιώθεις ότι έχεις κάνει λάθος επιλογές, welcome to our large, large, very large club! Ζούμε και με αυτές, κάνουμε ειρήνη και όταν έρθει στις ζωές μας να διαλέξουμε κάτι καλύτερο, οκ, προσπαθούμε να το δούμε και να το κυνηγήσουμε.
Σου αφιερώνω ένα τραγούδι της Βούλας Σαββίδη για τα λάθη...
ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ- ΒΟΥΛΑ ΣΑΒΒΙΔΗ
Τα λάθη μου τα σέβομαι κι όταν τα συναντώ
σηκώνομαι και τρυφερά στα χείλη τα φιλώ,
ποτέ δεν πρόκειται να πω γι' αυτά λόγο πικρό
ό,τι κι αν έχω στη ζωή στο λάθος το χρωστώ,
ό,τι κι αν έχω στη ζωή στο λάθος το χρωστώ.
Τα λάθη μου τα σέβομαι κι όταν τα συναντώ
τραπέζι ανοίγω δίφυλλο με μόσχο σιτευτό,
Ποτέ δεν πρόκειται να πω γι' αυτά λόγο πικρό
27-11-2011, 22:03 #9775
Τσουπ ήρθα και εγώ! :smilegrin:
Πέρασα τόσο όμορφα σήμερα και χάρηκα που γνώρισα γυναίκες αυθεντικές και όμορφες όπως εσείς. Με συγκίνησαν οι ιστορίες σας και με κάνανε να νιώσω πιο δυνατή. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω καλύτερα και εύχομαι να έχουμε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον και να μην μας παρασύρει η καθημερινότητα μας και οι υποχρεώσεις μας σε χωριστούς δρόμους.
Γιώτα μου πολύ όμορφα τα λόγια που έγραψες και θα συμφωνήσω απόλυτα με τους στοίχους του τραγουδιού, τα λάθη μας είναι που μας κάνουν δυνατότερους και πρέπει να τα αγκαλιάζουμε και να φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού, είναι η σοφία μας και η δύναμή μας.
27-11-2011, 22:25 #9776
Οπως είπε και ο μικρός μου :Περασα σουπερ γουαοοοου!!!!
Κοριτσάρες μου είστε καταπληκτικές όλες και η περίπτωση του από κοντά ήταν μια εκπληκτικη εμπειρία για μένα! Μακάρι να είχαμε πιο πολύ χρόνο να τα λέγαμε κι αλλο!
27-11-2011, 23:06 #9777
Και η κοράκλα μου είπε μόλις μπήκαμε στο σπίτι "πέρασα υπέροχα μπαμπά". Νομίζω πως επιβάλεται να ξαναβρεθούμε, και ο παιδότοπος είναι το πιο κατάλληλο μέρος - είναι το μόνο μέρος που μπορούμε να κάνουμε όση φασαρία θέλουμε χωρίς να παρεξηγηθούμε!
27-11-2011, 23:32 #9778
Κοριτσάρες μου να μαι κ εγώ!!!!!!!!!!
Από που να ξεκινήσω, δεν ξέρω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα πέρασα πάρα πολύ όμορφα κ χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα απο κοντά!!!!
Είστε όλες τόσο όμορφες αλλά κυρίως με όμορφες καρδιές:love::love::love:
Μου δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσω γιατί σήμερα το απόγευμα συνειδητοποίησα πως όπιο τελικά δρόμο κ εάν επιλέξουμε, του χειρουργείου ή του διαιτολόγου θέλει προσπάθεια κ αγώνα για να φθάσουμε το στόχο μας!!!!!
Τίποτα δεν χαρίζεται:yes::yes::yes:
Ελπίζω να το επαναλάβουμε κ συμφωνώ απόλυτα με την ʼννα πως ο παιδότοπος είναι το καλύτερο μέρος, ένιωσα κ εγώ σαν παιδί :bouncing::lol::roll:
28-11-2011, 02:54 #9779
τον ηλεκτρολογο μου μεσα!! =(((((
στεναχωρηθηκα που δε μπορεσα να ερθω, αλλα μπορουσε μονο στις 6 της κυριακης, και μεχρι να κατεβω εγω, θα ηταν 8... και φανταζομαι οτι θα ειχατε φυγει ηδη, η θα καθομουν 5 λεπτα... τουλαχιστον τωρα μπορω να κανω μπανιο με ζεστο νερο!
28-11-2011, 13:10 #9780
Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω και γω, έπαθε ωτίτιδα η μικρή και τρέχαμε πανικόβλητοι.
Ναταλία μου, σόρι αλλά ξέχασα το κινητό σπίτι και στις 1 το πρωί που γυρίσαμε, καταλαβαίνεις ότι και η συνάντηση θα είχε τελειώσει και συ θα μου κατέβαζες μπινελίκιους αν σε έπαιρνα τηλέφωνο τέτοια ώρα.
Δεν πειράζει, στην επόμενη
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....