Results 9,796 to 9,810 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-11-2011, 20:09 #9796
aggeloudaki άστα μην πιάνουμε τέτοια κουβέντα γιατί θα μαυρίσουμε όλοι μαζί και είναι κρίμα! Και εγώ εδώ και 2 1/2 μήνες απολυμένη από την δουλειά μου και μας χρωστάνε και της Μιχαλούς και αμφιβάλλω αν θα τα πάρουμε και ποτέ. Και ο άντρας μου δουλεύει για μία μικρή φαρμακευτική και τα ξέρω από πρώτο χέρι τα προβλήματα του κλάδου, ουφ ευτυχώς αυτόν τον πληρώνουν στην ώρα του. Και είμαστε και φρεσκοπαντρεμένοι και ζούμε στο δίλημμα "να κάνουμε παιδί ή να μην κάνουμε;;" με όλα αυτά που γίνονται. Αλλά εγώ όχι όχι όχι δεν θα πτοηθώ!!!! Το σπίτι μας ήδη πήρε γιορτινή ατμόσφαιρα και τα λαμπάκια στο δέντρο αναβοσβήνουν ήδη
Μαίρη κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει μία επόμενη συνάντηση! ΄Ήταν όντως πολύ ωραία και αν και καινούρια στο φόρουμ με κάνατε να νιώσω "σαν στο σπίτι μου" , εύχομαι να μην έχεις άλλες στραβές με τα ηλεκτρολογικά σας και γενικότερα με το νοικοκυριό σας
- 28-11-2011, 22:47 #9797
Σας ζηλεύω κι εγώ που βρεθήκατε και περάσατε τόσο ωραία! Ελπίζω να βγάλατε φωτογραφίες και να τις βάλετε να τις δούμε! Κι ελπίζω σύντομα να ξαναγίνει συνάντηση και να μπορέσουμε να έρθουμε όλοι!
Όσον αφορά τη δουλειά όλοι δυστυχώς είμαστε σε μια διαρκή ανασφάλεια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε για το καλύτερο.
28-11-2011, 23:33 #9798
Γεια σας!!Μετα απο το υπεροχο ΣΚ στην Αθηνα ξανα τα κεφαλια μεσα!Ταισα το σκυλι(2 μερες νηστικο)του εβαλα νερο,ποτισα τα λουλουδια,αδειασα βαλιτσα,μαζεψα το δωματιο του γιου μου(μια ωρα ακριβως εκανα,δεν λεω πως ηταν)απλωσα το πρωτο,εβαλα κ δευτερο πλυντηριο.Τα περισσοτερα τα εκανα μιλωντας στο τηλ πρωτα με τη Τζινα που πονα αλλα ειναι καλα,το εχει μεταφερει ηδη η Αννα,κ μετα με την Αβα που ηθελε να ακουσει ολες τις λεπτομερειες του 3ημερου κ της συναντησης.Της ειπα ποσο καλα περασαμε,ποσο χαρουμενες ειμασταν που γνωριστηκαμε....Γενικως πηρα μεγαλο φτυαρι κ ειπα ποσο ομορφες εισαστε ολες,με λαμπερα χαμογελα,ανοιχτοκαρδες!Με την Κατερινα να κλεβει την παρασταση,με την απιστευτη γλυκια κ ομορφη Ναταλια, για το δωρακι κ τα μπισκοτα της Πωλινας κλπ κλπ κλπ.μακαρι κοριτσια να μπορεσουμε να το επαναλαβουμε συντομα κ να ειμαστε ακομη πιο πολλες!
29-11-2011, 00:10 #9799
Γλυκιά μου Γλαύκη δύσκολη η επάνοδος ε?
Πραγματικά τα περάσαμε πολύ ωραία!!!!!! :bouncy::bouncy::bouncy:
ΌΟΟΟΟΟχιιιιιι πόσο όμορφες είσαστε αλλά πόσο όμορφες είμαστε όλες
Το γούρι που μας έδωσες το έβαλα ήδη στο μπρελόκ μου!!!!
29-11-2011, 02:55 #9800
Θα πεταχτώ και εγώ που είμαι καινούργια στην παρέα
Καταρχήν ξεκίνησα την προηγούμενη κυριακή δίαιτα !!!απο 101 98!αλλα επειδή δεν θέλω να παραδεχτώ οτι ήμουν 101 λέω οτι έχασα 2 κιλά , ήμουν και αδιάθετη έφαγα και μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο
και συνεχίζω ,,,, :starhit:
Μάλλον είμαι η πιο παχουλή εδω μέσα
να κάνω μια ερώτηση... είστε όλες μανούλες ?
και εγω στόλισα το Σάββατο !! πρώτη φορά σε αυτο το σπίτι που μένω μόνη μου!!
και χάρηκα πάρα πολύ!!
29-11-2011, 09:22 #9801
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
καλημέρα!Το Ναταλάκι μας αλήθεια που χάθηκε?ξεμυαλίστηκε στους δρόμους και στις συναντήσεις μου φαίνεται!!!εγώ σήμερα θα αδειάσω πάνω στο τραπέζι τα στολιδια και θα περιμένω το απόγευμα να στολίσω μετά του συζύγου !
Ε.παπ όχι δεν έχουμε όλες παιδάκια εδώ,άσε που δεν είναι όλες παντρεμένεςMια χαρά πήγε η πρώτη σου εβδομάδα,μπράβο!ΔΕν νομίζω πως είσαι η πιο παχουλή εδώ μέσα,άσε που αν συνεχίσεις με σωστή διατροφή σε λίγο καιρό και εσύ θα είσαι αρκετά πιο κάτω για αυτό άσε τα μουτράκια
επίσης αν δεν απατώμαι είσαι η πιο μικρή από όλες μας,άρα έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου για να γίνεις όπως ποθεί η καρδιά σου!
29-11-2011, 10:28 #9802
Τα έμαθα όλα, με το "νι" και με το "σίγμα" και χάρηκα πολύ που περάσατε τόσο όμορφα!
Γλαύκη μου, θα σε μαλώσω, χαρά μου... Καλά όλα τ' άλλα, το σκυλάκι έμεινε νηστικό δύο μέρες? Φαντάζομαι πώς σε περίμενε το καημενούλι... Χτύπησες δύο ευαίσθητα σημεία μου, τα σκυλιά, που λατρεύω και την πείνα. Δεν αντέχω να νιώθω πλάσμα γύρω μου νηστικό, ούτε καν εμένα και ορίστε που έφτασα!
Απαντώ στην e.pap, λέγοντας πως απ'όλα έχει ο μπαξές. Μανούλες και μη, παντρεμένες και εργένισσες, χαρούμενες και προβληματισμένες, πολλές φορές όλοι οι ρόλοι εναλλάσσονται, ανάλογα με τις συνθήκες. Σίγουρα δεν είσαι η πιο παχουλή, είπαμε, απ' όλα έχει ο μπαξές και παχουλές και κορμάρες και απ' όλα και -είπαμε- αυτά αλλάζουν. Η παχουλή γίνεται κορμάρα, η κορμάρα λιγότερο κορμάρα κοκ..
Ευτυχώς τα φωτάκια δεν καταναλώνουν πολύ ρεύμα. Στολίστε, κορίτσια, στολίστε, γιατί βοηθάει στην ψυχολογία. Είναι κάτι διαφορετικό, γιατί να μην το χαρούμε?
29-11-2011, 11:40 #9803
Καλημέρα Ναταλένιες!!
Σε δίαιτα ο σκύλος Γλάυκη μου... το καημένο το ζώο , σαν Θεο του θα σε περίμενε. Παιδια έγω ψάχνω χρόνο να στολίσω και χρόνο δεν βρίσκω. Μετά το αχαλίνωτο ΣΚ μας, χθες ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Σήμερα έχω συνέλθει.
Σήμερα έχω και ραντεβού με έναν διατροφολόγο για να με βοηθήσει να ισορροπήσω την διατροφή μου , δλδ να ανεβάσω θερμίδες σιγά σιγά χωρίς να αρχίσω να παχαίνω και να μπορέσω να σταθεροποιηθώ.
29-11-2011, 11:55 #9804
Καλημέρα....
Γλαύκη ελπίζω να περάσατε καλά την Κυριακή το βράδυ και να μη σας πήρα στο λαιμό μου !!!! μου είπε η Ναταλία ότι δεν είχε καλό φαγητό... έχω να πάω πολλά χρόνια... αλλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ καλό...
29-11-2011, 18:36 #9805
Γεια σου Ναταλόκοσμε! Μου λείψατε! Πέρασα πολύ ωραία μαζί σας την Κυριακή, και το Σάββατο και όλες τις μέρες που είδα εκπροσώπους του κόσμου μας....Όταν οι δικοί μου με ρωτούσαν για τη συνάντηση, είχα ένα φαρδύ χαμόγελο στην απάντηση μου που τα έλεγε όλα!
Τώρα, πίσω στην καθημερινότητα, έκανα την α' φάση προεγχειρητικού ελέγχου στο Ιπποκράτειο, πέρασα 4 ώρες από τη ζωή μου απλά για να κάνω ένα καρδιογράφημα,μια ακτίνα και μια αιμοληψία, απίστευτη καθυστέρηση...Πλήρωσα και 120 ευρω, δημόσιο νοσοκομείο σου λέει.. Την άλλη Τρίτη ια κάνω τη β'φάση, θα δω από κοντά καρδιολόγο και αναισθησιολόγο.
Μόλις επέστρεψα είπα να φαω κοτόπουλο που αγόρασα από ένα σουβλατζίδικο που υποτίθεται ότι είναι καλό, με έπιασε αμεσως μπουκωμα και δυσφορία που δεν πέρασε παρά μόνο όταν τελικά τα έβγαλα. Μπλιαχ...
Σας αφήνω προσωρινά, CU!
29-11-2011, 19:23 #9806
Θέλεις να αγιάσεις, αλλά δεν σ' αφήνουν!
Πάνω εκεί που χαλάρωσα και κοιμήθηκα το μεσημέρι, άρχισα να νιώθω άβολα. Κάτι φωνές στον ύπνο μου, κάτι εφιάλτες με φωνές, ανήσυχος ύπνος, στριφογύρισμα. Μισοξυπνάω και συνηδειτοποιώ ότι όλος ο σαματάς δεν προερχόταν από τον ύπνο, αλλά από τον ξύπνιο μου. Ήταν κάτι ανόητοι από κάτω και φώναζαν με τις ώρες. Γλεντούσαν, μάλωναν, δεν ξέρω και εκείνη τη φάση δεν με ενδιέφερε κιόλας. Βγήκα, που λέτε στο μπαλκόνι και....
http://www.youtube.com/watch?v=DFX_8SQsn5c
29-11-2011, 20:31 #9807
Γεια κ χαρα σας Ναταλενιες της Ναταλιας που εχει εξαφανιστει κ κυκλοφορει ολο με κατι ωραιες υπαρξεις που οσο ειμαστε εμεις Αθηνα τις εκρυβε......
Γλυκια μου Break πραγματικα μετα απο 3 μερες αραλικι,βολτα,χαζεμα,ψωνια κ καλης παρεας βρεθηκα παλι πισω με ολα τα προβληματα που υπαρχουν.Τα οικονομικα,το ενοικιο κ ειναι ακομη πιο δυσκολο οταν εχεις κ υπαλληλους που ξερεις οτι εξαρτωνται απο εσενα.Αρχισα τις περικοπες απο την καυμενη την τοπικη εφημεριδα που ημουν συνδρομητρια.Κ μη χειροτερα,αν κ νομιζω οτι οι επαγγελματιες εχουμε να δουμε πολυ χειροτερα.
Γι'αυτο Αβουλινι μου θα συμφωνησω με την Αννα οτι φετος δεν εχω καμμια διαθεση να στολισω.Κατι που το περιμενα κ το εκανα με μεγαλη λαχταρα αλλες χρονιες.Τωρα ισως εχεις δικιο κ επειδη τρωγωντας ερχεται η ορεξη να αισθανθω καλυτερα οταν αρχισω.Κ το αρχισω πρεπει να ειναι συντομα για τα μαγαζια τουλαχιστον.
e.pap μην προσπαθεις να μου παρεις τα πρωτεια!Η πιο παχουλη εδω ειμαι εγω ακομη!Αλλα απο οτι πρεπει να εχεις καταλαβει,εδω χωραμε ολες!Αφου κανουμε παρεα την Κατερινα....Που κοιταζω τις φωτογραφιες κ λεω Παναγια μου τι εβγαλα φωτογραφιες μαζι της? Ο Δαυιδ κ ο Γολιαθ ενα πραμα ειμαστε!Παντως Κατερινακι μου ομορφο κι εμενα τωρα βγαινει η κουραση.Εχθες κοιμηθηκα απο τις μια παρα μεχρι τις 8 το πρωι κ το απογευμα μιαμιση ωρα!
Αλαλουμενια μου μην ανησυχεις!Ο καλος ο μυλος τα αλεθει ολα!Ο δικος μου δηλ γιατι της Ναταλιας υπολειτουργει.Μου ειπε κ η κορη μου οτι εχει πολυ καλο φαγητο αλλα μαλλον φταιει οτι εμεις παραγγειλαμε λουκανικα που δεν ξεραμε πως ειναι.
Γιωτουλινι μου γλυκο πιστευω οτι ολες οι εξετασεις βγηκαν καλες κ θα βγουνε κ οι υπολοιπες κ γενικως ολα θα πανε καλα.Οσο για το 3ημερο περασα τοσο καλα που με την πρωτη ευκαιρια θα το επαναλαβουμε!Οπως καταλαβες κανε προπονηση να μαθεις να αντεχεις το ξενυχτι!
Ειμαι στο μαγαζι κ ενω ξεκινησα να γραφω στις 7,30 με τις συνεχεις διακοπες εφτασε να ειναι 8,30.Θα τα πουμε παλι σε λιγο.
29-11-2011, 20:45 #9808
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Βρε κορίτσια βάλτε στο φβ σας τις φώτο να σας καμαρώσω και εγώ,έστω αν δεν θέλετε να τις δημοσιεύσετε στείλτε μερικές με εμαίλ!
29-11-2011, 20:46 #9809
Καλησπέρα σας !
όντως είμαι λίγο μικρή 20 και πάω 21 σε λίγους μήνες .
Χθες κοιτούσα φωτογραφίες απο παλιές συμμαθήτριες και απογοητεύτηκα !
Όλες έχουν αδυνατίσει ! μόνο εγω πάχυνα !
απο τότε που κατάλαβα οτι ο δακτύλιος δεν είναι η λύση και οταν είδα τα 100 στη ζυγαριά κάτι έπαθα !!
ενα σοκ,.. άναψε ένα λαμπάκι μέσα μου και είπα ως εδω !! δεν πάει άλλο
Ξεκίνησα διατροφή
και είδα τα ρούχα μου να μου είναι πιο άνετα και είμαι πια χαρούμενη !! δεν έχω τύψεις για αυτα που τρώω !!
Στόχος μου 75-70 κιλά
Θέλω να βρω και δουλειά .. είναι μεγάλη ανάγκη μιας και είμαι άνεργη και στους γονείς μου μείωσαν κατα πολύ τ μισθό τους .μένω και μόνη μου
Μου ήρθε και εξώδικο σήμερα απο τράπεζα !!!!
γιατι τα λέω ολα αυτά ...
πιστεύω οτι δεν βρίσκω δουλειά εξαιτίας των κιλών
παντού ζητάνε εμφανίσιμες !! και δεν εννοούν όμορφες εννοούν αδύνατες !!!!!
29-11-2011, 20:53 #9810
Originally posted by monahoiot
Τώρα, πίσω στην καθημερινότητα, έκανα την α' φάση προεγχειρητικού ελέγχου στο Ιπποκράτειο, πέρασα 4 ώρες από τη ζωή μου απλά για να κάνω ένα καρδιογράφημα,μια ακτίνα και μια αιμοληψία, απίστευτη καθυστέρηση...Πλήρωσα και 120 ευρω, δημόσιο νοσοκομείο σου λέει.. Την άλλη Τρίτη ια κάνω τη β'φάση, θα δω από κοντά καρδιολόγο και αναισθησιολόγο.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία