ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 656
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 656 of 2553 FirstFirst ... 15655660664665465565665765866670675611561656 ... LastLast
Results 9,826 to 9,840 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Break κ Κατερινα ευχαριστω για τα καλα σας λογια!Ευτυχως που εισαστε κ εσεις κ ακουω ενα καλο λογο,γιατι αλλιως....Ακουστε τι εγινε σημερα.Ειμαι στο μαγαζι κ συζητω με καποιο πελατη που καποια στιγμη με ρωταει,πεθερα κ νυφη εισαστε?για μενα κ τη συνεργατη μου που μπορει να ειναι ομορφη κ να μικροδειχνει αλλα ειναι 38 χρονων!Μετα μου λετε εσεις.....
    Τζινα μου να ειναι οι τελευταιοι πονοι που περνας κ να ειναι ολα πολυ καλα απο δω κ περα!τουλαχιστον γυρισες σπιτακι σου κ θα εισαι πιο ηρεμα , ανετα.Ξεκουρασου,κ ονειρεψου το νεο σου σωμα με την επιπεδη κοιλια!Ασε που με το χειρουργειο κ τη διατροφη θα χασεις γρηγορα κ αλλα κιλα!Φιλια πολλα!
    Κ τωρα το Αβουλινι μου!μωρο μου δεν μπορω να καταλαβω πως με δακτυλιο τρως τοσο φαγητο!Για τις σοκολατες ενταξει.Παντως κ εγω ειμαι τοσο αγχωμενη αυτες τις μερες που θελω να φαω τα παντα κ κατα προτιμηση γλυκο.Εχω ταραξει την κομποστα σταφυλι που ειχα φτιαξει για να μην πεσω στα πιο σκληρα.....Προσεξε ομως γιατι εσυ εχεις ζυγισμα 28 ιανουαριου που θα ερθω!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Ασε που μπορει να φωναξω κ τη μαμα κ τοτε.........
    Κοριτσια νεα της Ναταλιας εχει καμμια?Που μας παρατησες καλε?Τοσο πολυ καλοπερνας πια?Δεν παιρνω τηλ μην σε διακοψω σε περιεργη φαση....Ξερω οτι μας διαβαζεις....Σε σκεφτομαι κ σ'αγαπαω κ ας με κερατωνεις ασυστολα!
    Επειδή κάποιος είναι στραβός αυτός δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω. Εσύ εκτός του ότι είσαι νέα, είσαι και όμορφη. Έχεις πολύ ωραίο τύπο αεράτης γυναίκας και τα μάτια σου είναι όλα τα λεφτά. Και απ'ότι βλέπεις σήμερα υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείς να χάσεις τα επιπλέον κιλά. Ξέρεις κανέναν τρόπο που να μπορείς να γίνεις και όμορφη στο πρόσωπο και ψηλή όπως είσαι εσύ με μία μόνο επέμβαση; Οπότε το ένα πρόβλημα, της ομορφιάς δηλαδή, το έχεις λυμένο και μένει το θέμα των κιλών το οποίο θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Θέλω ηθικό ακμαιότατο και να ανεβαίνει η ομάδα!!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Τζίνα μου, γέλασα πολύ με την περιγραφή σου για τις ινσουλίνες.
    Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να λέγονται γιατροί και το παίζουν ξερόλες. Μου θυμίζεις όταν ήμουν στο μαιευτήριο για λίγες βδομάδες με διαβήτη κύησης και υπέρταση, και θέλανε να μου κόψουνε κάποια από τα χάπια που μου είχε δώσει ο ενδοκρινολόγος μου. Όταν είδα πως κόβοντάς τα, ανέβηκαν οι τιμές, αναγκάστηκα και τα πήρα κρυφά μετά από τηλεφωνική συννενόηση μαζί του. Δεν αναρωτήθηκε κανείς στο νοσοκομείο πως επανήλθαν οι τιμές στο νορμάλ! Ζήτησα και πήρα τα αρχεία φεύγοντας, και είδα τις σημειώσεις τους - είχαν δώσει εντολή αν δεν κατέβαιναν οι τιμές, να με βάλουν σε ορό για τη συνέχεια, δηλαδή για αρκετές βδομάδες!
    Στην πρώτη αλλαγή μου είπε και μένα "μην τρομάξεις", αλλά είχα δει πολλές επεμβάσεις στο You-tube και δεν με τρόμαζε τίποτα! Τελικά μια ιδέα είναι. Πολύ χαμηλά σου κάνανε την τομή, και ίσως για αυτό ένιωσες τους πόνους. Πάντως ευτυχώς που δεν σου μετατόπισαν τον αφαλό και έτσι μπορείς να τον χαίρεσαι!
    Καλή ανάρρωση, να θυμάσαι πως το καυτό νερό μαλακώνει τις ουλές και βελτιώνει την ανάρρωση (όταν σου το επιτρέψουνε), και πως οι κρέμες σιλικόνης και αναπλαστικές βελτιώνουν τα σημάδια από τις ουλές (για να πας στο Top Model!)
    Ώστε έχεις περάσει και συ τα ίδια με τους ξερόλες γιατρούς έ; Σκέφτομαι μήπως σε όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχεις αναλάβει αυτόν τον καιρό αναλάμβανες να ιδρύσεις και μία οργάνωση που θα λέγετε "Τους δουλεύουμε για να δουλεύουν", εσύ πρόεδρος κι εγώ αντιπρόεδρος. Πως σου φαίνεται; χιχιχιχιχι

Senior Member
    Καλή ιδέα, μου λείπει αυτή η δραστηριότητα από την τρέχουσα συλλογή μου! Από δω και πέρα θα σε λέω "Αντιπρόεδρε". Να προσκαλέσουμε και μέλη! Μόλις ξεμπλέξω λίγο, θα σχεδιάσω το blog! Για επίτιμο Πρόεδρο θα έχουμε φυσικά τον Κωνσταντίνου για την πετυχημένη ατάκα!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Τζινάκι, καλώς μας ήρθες πίσω , γερή και δυνατή, βάζουμε τελεία στις αναμνήσεις από νοσοκομειακούς θαλάμους, ορούς, νοσοκόμες και γιατρούς και ανοίγουμε την καινούρια παράγραφο της ζωής μας που θα περιέχει μόνο θαυμαστικά! Γρήγορη και καλή ανάρρωση!

Γλαύκη, ανιχνεύω πεσμένο ηθικό λόγω σχολίων αλλά πολύ σύντομα θα φάνε τη σκόνη σου. ʼσε που συμφωνώ απόλυτα με τη Τζίνα ότι η ομορφιά που σου χάρισε ο θεός και τα γονίδια των γονιών σου είναι εκεί ανεξαρτήτως κιλών και θα αναδειχτεί πάρα πολύ σύντομα..

ʼβα, μη μου αγχώνεσαι, το χοιρινό με τα δαμάσκηνα είναι πολύ γιάμι φαγητό και πολύ Χριστουγεννιάτικο επίσης! Δικαιούσαι λίγο παραπάνω, αύριο που είναι μια καινούρια μέρα θα φας πιο ισορροπημένα και θα σου φύγουν οι ενοχές, μια ατασθαλία ίσον καμία, if you ask me..

Break και Κατερινάκι, είστε μάλλον σε πολύ καλά χέρια, και μόνο που βλέπω πόσο καλά είναι το Elaki μέσα του με τη συγκεκριμένη διατροφή που κάνει , είμαι σίγουρη ότι έτσι θα λειτουργήσει και σε εσάς!

Όσο για σένα Ναταλία.... νηνεμία μέχρι να ξαναφουρτουνιάσει η θάλασσα του ναταλόκοσμου με την παρουσία σου!

Senior Member
    Κορίτσια μου, τώρα συνήλθα... Έφαγα, έφαγα, έσκασα! Πήγα μια βόλτα να χωνέψω, μετά πήγα και απέσυρα χρήματα από το atm (πάνε οι χρυσές εποχές, που τα είχα να καμαρώνουν στο σπίτι) και μετά μια βόλτα στο λίντλ. Τι να κάνουμε, λιγότερα χρήματα, φτηνιάρικα σούπερ μάρκετ. Εκεί, όμως, αποζημιώθηκα! Είχα βάλει στο μάτι σετ βελούδινες φόρμες, στοίχιζαν 40 ευρώ και δεν τις πήρα. Ευτυχώς! Τις βρήκα στο λίντλ, με 18 ευρουλάκια και με γειά μου!
    Όσο για την ομορφιά, αυτή φαίνεται, συμφωνώ με τη Γιώτα. Τι κι αν η χαρά μου είναι παιδάκι τσουπωτό, θα κάνουμε πως δε βλέπουμε τις ματάρες που ακούω πως έχει? Αγάπη μου, και 250 κιλά να γίνεις (μην τολμήσεις)! οι ματάρες σου θα είναι εκεί, να προκαλούν αναστάτωση! ʼντε μη βάλω τις φόρμες μου και έρθω εκεί να παίξουμε ξύλο!
    Φεύγω προς το παρόν, πάω να δω το μάστερ σεφ τζούνιορ. Και μη βιαστείτε να με μαλώσετε ότι το βλέπω γιατί είναι εκπομπή με φαγητό.. Για τον παιδαρά τον Σκαρμούτσο το βλέπω, που και με το που τον αντικρύζω και μόνο ανταριάζομαι... ʼντε μη βάλω τις φόρμες μου και με δείτε σε καμιά τηλεόραση να ορμάω και να τον χουφτώνω!!
    Μάκια προς το παρόν!

Senior Member
    Έκανε το πρώτο διάλειμμα. Βαρετή η εκπομπή με τα παιδάκια, χώρια που διαφωνώ με την όλη ιδέα. Αντιπαθώ τους γονείς, που, προκειμένου να ικανοποιήσουν το ψώνιο τους, βάζουν τα παιδιά τους σε τέτοιες δοκιμασίες και σε μία γενικότερη διαδικασία άγχους.
    Παρόλα αυτά, ο Σκαρμούτσος θεός!

Senior Member
    O Σκαρμούτσος όχι απλα Θεός !!!!! υ-π-ε-ρ-ο-χ-ο-ς!!!!!!!
    εγω δεν είμαι αντίθετη με την ιδέας ... ίσως επειδή δεν έχω παιδιά

Senior Member
    Κοριτσια καλο μηνα να εχουμε!Καλο χειμωνα με ομορφες σκεψεις κ ακομα πιο ομορφες στιγμες!
    Ο χιονανθρωπος μπαινει για να συγκινηθει ο καιρος κ να χειμωνιασει γιατι θα κανουμε Χριστουγεννα αλα Αυστραλια!

Senior Member
    Καλημέρες !!
    Τζινάκι καλή ανάρρωση και γρήγορα να περάσουν οι πόνοι!

Αβάκι ελπίζω να σε ξαλαφρωσε το περπατηματάκι εχθες μέσα στην παγωνιά , επιτέλεσε και διπλό σκοπό, μπόνους το λιφτινγκ.

Εμείς πήγαμε χθες την Μαριλου στο γιατρό για το εμβόλιο. ΧΑΜΟΣ!! Μόλις είδε την είσοδο του ιατρείου άρχισε τα "μαμα μου πιτι " πολύ κλάμα. Ευτυχώς ήταν και η αδελφούλα μου και την κουμαντάραμε. Ο γιατρός είπε οτι έχει την ανάπτυξη 3χρονου και είναι καιρός να του κόψω το μεταμεσονύχτιο γάλα. Πανικός. Να δω πως θα το καταφέρουμε , προβλέπω λευκές νύχτες με πολύ όπερα!!

Senior Member
    Έγραψα πριν ένα κατεβατούλι και για κάποιο λόγο δεν το εμφάνισε.
    Ρωτούσα, λοιπόν, την Κατερίνα, αν ρώτησε το γιατρό για τα δημητριακά σε σκόνη "κοιμάμαι μεγαλώνω", που τα βάζεις στο βραδυνό γάλα του παιδιού, ώστε να μην πεινάει μέσα στη νύχτα.
    Δε μπορώ να φαντάζομαι τη Μαριλού να πεινάει και να κλαίει. Δεν ξέρω αν είναι απολειστικά για βρέφη, αλλά μπορεί να κάνουν και για τη Μαριλού μας.

Senior Member
    ʼκυρο, Κατερίνα μου, ακυτότατο!
    Μόλις διάβασα γι' αυτά τα δημητριακά ότι είναι άχρηστα, αν όχι βλαβερά, για το παιδί.
    Να ευχηθώ καλό κουράγιο στα ξενύχτια που σας περιμένουν. ʼσχημο πράγμα η πείνα. Εδώ εμείς, κοτζάμ μουλάρες, δε μπορούμε να πειθαρχήσουμε. Πώς να εξηγήσεις σε ένα μωράκι ότι δεν θα φάει, τη στιγμή που πεινάει? Υπομονή...

Senior Member
    Αβα τα έχω δει αυτα τα δημητριακα και τα απερριψα με την μια. Η Μαριλου μου δεν τρωει οσο γινεται επεξεργασμενες τροφες, είναι του υγειινου ρεπερτοριου. Δεν τρωει ποσοτητες, ποτε δεν το έκανε , απλα τρωει πιο συχνα. Της έχει μεινει απο το θηλασμο και δεν τις το έχω κοψει για να μην ανοιξει το στομαχι της. Είδατε ο παρθενος οργανισμος πως λειτουργει? μικρα συχνα γευματα όχι όπως μας μαθαιναν εμας , 3 γευματα το πολυ και τις γαβαθαρες φαι !!!!Επισης δεν τρωει βραδυνο αλλα απογευματινο συνηθως γιαουρτι και φρουτο και αν θελει συμπληρωμα μετα , καποιο ωμο λαχανικο για σνακ ή κάποιο χειροποιητο μπισκοτακι. Που θα παει θα το κοψει και το γαλα την νυχτα αλλα με κοπο....Από χθες αρχισα να μειωνω την ποσοτητα και βλεπουμε.

Senior Member
    Eμενα η παιδιατρος μου είχε προτείνει να του δίνω χαμομήλι και μετά νερό για να ξεγελάει την πεινα του για το γάλα... σε 2 εβδομάδες σταμάτησε να ξυπνάει στο ενδιαμεσο της νύχτας...

Senior Member
    Βρε παιδιά, χωρίς αστεία, μήπως αυτά τα δημητριακά θα ήταν λύση για τους μεγάλους? Να τα τρώμε, να σκάμε και να μη ψαχνόμαστε για φαί :eureka:
    Σήμερα άφησα στην άκρη τις κτηνωδίες και έφαγα σαν άνθρωπος. Κατάφερα, επίσης, και έφαγα μόνο μισή σοκολάτα. Θα πάω και γυμναστήριο, θα την κάψω, και ούτε γάτα ούτε ζημιά!