ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 657
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 657 of 2553 FirstFirst ... 15755760764765565665765865966770775711571657 ... LastLast
Results 9,841 to 9,855 of 38289
    Senior Member
    Κατερινάκι η Μαριλού πήγε στον γιατρό εγώ αρρώστησα :grind::fake sniffle::fake sniffle: για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα!!! Δεκατάκια και πονόλαιμος είναι το πιο πρόσφατο απόκτημά μου :crazy:. Νομίζω ότι πρέπει να περιορίσω τα κολητιλίκια με την ανιψιά μου αφού δεν έχω τα αντισώματα! Αλλά πως να αντισταθωωωωωω;;;;

Senior Member
    Eli περαστικά σε εσένα κ στην ανιψούλα σου!!!!:love:

Senior Member
    Μωρέ η ανηψούλα μου μια χαρά είναι φτου φτου :lol::lol::lol: τις κλασσικές τις μύξες έχει εγώ έχω τεζάρει :crazy:, ευχαριστώ break μου ελπίζω να είναι περαστικό και να μην μου κατσικωθεί καμιά βδομάδα πάλι!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια..... Χάθηκα αλλά δεν είμαι καλά..... Είμαι στα πρόθυρα κατάθληψης.....

Οσο για διατροφικά, δεν ελένχομαι κορίτσια, δεν ελένχομαι............... το αλμυρό-γλυκό εναλάσσετε συνεχώς μέσα στο στόμα μου και δεν μπορώ να το ελένξω....

Κλείστε με σε ένα κλουβί και πετάξτε τα κλειδιά στην τουαλέτα.....

Πραγματικά ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημέρα κορίτσια..... Χάθηκα αλλά δεν είμαι καλά..... Είμαι στα πρόθυρα κατάθληψης.....

Οσο για διατροφικά, δεν ελένχομαι κορίτσια, δεν ελένχομαι............... το αλμυρό-γλυκό εναλάσσετε συνεχώς μέσα στο στόμα μου και δεν μπορώ να το ελένξω....

Κλείστε με σε ένα κλουβί και πετάξτε τα κλειδιά στην τουαλέτα.....

Πραγματικά ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ

Καλημέρα. Πωλινάκι μου είναι επόμενο με αυτά που σου έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό να ξεσπάς στο φαγητό, αυτό που κάνουν δηλαδή οι περισσότεροι από εμάς όταν είμαστε χάλια. Μόνο που τώρα είναι πιο εύκολο να το κοντρολάρεις εφόσον έχεις καθαρά την πείνα "του μυαλού". Για αρχή προσπάθησε όσο γίνεται να τρως συγκεκριμένες ώρες, άσχετα από το τι τρως, γιατί είναι σημαντικό να έχεις ρυθμισμένη τη γλυκόζη στο αίμα σου. Αν τσιμπάς συνεχώς κάτι, τα σκαμπανεβάσματα της γλυκόζης σου δημιουργούν περισσότερη όρεξη για γλυκό/αλμυρό. Έχεις καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα, έχεις λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της ζωής σου, την παχυσαρκία, το να φτάσεις τα κιλά σου είναι απλά θέμα χρόνου πλέον κι όχι άπιαστο όνειρο όπως ήταν παλιότερα, γι' αυτό προσπάθησε να είσαι ευγνώμων για όλα τα καλά στη ζωή σου και με θετική σκέψη θα μπορέσεις να αντέξεις και να ξεπεράσεις κι όλα τα άσχημα που σου συμβαίνουν. :starhit: :starhit:

Senior Member
    Πωλινάκι μου, σε ακούω απεγνωσμένη... δεν πήγε καλά το interview? τι σε έχει ρίξει τόσο πολύ? Καμιά φορά , μετά από ταξίδια ή διακοπές, νιώθουμε ένα απότομο πέσιμο γιατί γυρνάμε στην καθημερινότητα που μπορεί να μην μας ικανοποιεί και τόσο πολύ.. Πάλεψε το, και αν θέλεις κουβεντούλα, εδώ είμαστε όλες!

Senior Member
    Για να ανεβαινει η διαθεση!Ερχονται Χριστουγεννα!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Για να ανεβαινει η διαθεση!Ερχονται Χριστουγεννα!
    Ακριβώς, Γλαύκη!

Senior Member
    Στολίσατε?

Εμείς αύριο :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Αβουλινι μου δεν εχει μπαταρια το κινητο μου.Χαθηκατε ολες απο εδω!φυσικα αφου το Ναταλακι σουρτουκευει ακομη στην Αθηνα κ μας εχει γραμμενες κανονικα κ μας τη λεει κ απο πανω!Σιγα μωρε που νοιαστηκατε....Νοιαστηκαμε κυρια μου,πως δε νοιαστηκαμε που εχει ερημωσει το τοπικ χωρις εσενα!Για να χασει το κοριτσι μας ομως δευτερη Παρασκευη το μαθημα φωτογραφιας σημαινει οτι εχει σοβαρο λογο κ περναει καλα.Χαλαλι λοιπον!Με τις ευχες μας!

Senior Member
    Γλυκο μου Γιωτουλινι που τα βρισκεται αυτα τα ωραια κ εγω μονο κατι βλακιουλες?Πως εισαι?Εσυ εχεις ξεμυαλισει την αγαπημενη μου κ ειναι ακομη εκει?Πηγατε στο Μεγαρο?

Senior Member
    Break αντε με το καλο να στολισεις κ εσυ!Εγω να δω ποτε θα το αποφασισω.Διαθεση καμμια.Ειπα παντως του γιου μου να μου τα κατεβασει απο το παταρι.Εχω κ τρια μαγαζια να στολισω....

Senior Member
    Αααα θέλω και εγώ να μάθω να ποστάρω πως το κάνετε;;;;

Senior Member
    Αμα εισαι καλο παιδι η Μανταμ Ναταλι θα σου μαθει κ εσενα!Καληνυχτα κ ονειρα ομορφα.....

Senior Member
    Η Μανταμ Ναταλι είναι σε ταξίδι αναψυχής δεν υπάρχει αντικαταστάτης για τις δύσκολες ώρες;;:smilegrin::smilegrin:
    Ουφ τι να κάνω θα περιμένω καρτερικά την επανεμφάνισή της :bouncing:

Καληνύχταααα